:: Случаи на некоректни потребители във форума ::
Модератор: Търговски модератори
Re: :: Случаи на некоректност ::
Потребителя / angel_lalov / поръча от мен cd Becker което толкова много искаше че му го пратих на деня и вече 1 седмица не си вдига телефона и не го е потърсил от Еконт. Tака че си правете сметка като имате вземане даване с този човек / Ангел Лалов тел: 0876694485 /
Мисля че трябва да се вземат под внимание продажбите и покупките му в форума!
Мисля че трябва да се вземат под внимание продажбите и покупките му в форума!
Обичам боба ,леба и да е..!
- angel_lalov
-
-
- Кара: е36 318ис М-пакет
- Мечтае да кара: e30 V10
parvo se izvinqvam za kirilicata no ne mi raboti neshto kirilizatora!hodih i sam vidql beckera!i sastoqnieto my e mnogo zle!dori mi kazaha 4e nemoga da go probvam dali raboti izobshto!nqmash problemi utre shte ti pokriq raznodite i po vrashtaneto shtom na teb ti e problem!no kaza 4e ima mn leki sledi ot upotreba a ne e taka!no nqma zna4enie men 10 leva ne me barkat!i shte ti gi pokriq az!a telefona ne mi kazvai dali go vdigam ili ne zvanish mi pred denq dokato sam na rabota kogato nqma kak da govorq po telefona!
angel_lalov написа:parvo se izvinqvam za kirilicata no ne mi raboti neshto kirilizatora!hodih i sam vidql beckera!i sastoqnieto my e mnogo zle!dori mi kazaha 4e nemoga da go probvam dali raboti izobshto!nqmash problemi utre shte ti pokriq raznodite i po vrashtaneto shtom na teb ti e problem!no kaza 4e ima mn leki sledi ot upotreba a ne e taka!no nqma zna4enie men 10 leva ne me barkat!i shte ti gi pokriq az!a telefona ne mi kazvai dali go vdigam ili ne zvanish mi pred denq dokato sam na rabota kogato nqma kak da govorq po telefona!
Състоянието на сд то се разбира от снимките те са точно за това и това че сд-то стои в еконта 7 дни и не е потърсено говори за купувача и за неговата сериозност!
Ако искаш да постъпиш коректно редно е да се платят разноските по Еконта .След като се платят ще напиша в форума че всичко е ОК
Обичам боба ,леба и да е..!
- muncata
- Потребител
-
- Кара: E46 Coupe Facelift Ac Schnitzer
Hakan Yilanli с тел. 0895636016 от Варна. Звани ми по телефона въпросния господин, поръчва си Harman/Kardon говорители и дръжките на вратите за Е46 Купе, пращам му ги на въпросния адрес на офис в гр. Варна. Минава се един ден, два дена и никой не отива да си вземе пратката. Звъня му, отговаря ми че ще отиде да я вземе че нямал възможност, не е бил в града и т.н.т. Минава се трети, четвърти ден... и нищо! От което започвам да му звъня, не си вдига телефона и от 2 дни е с изключен телефон. От Еконт ми се обадиха за да ме питат какво да правя с пратката...е изхода е ясен! Написах го това тук, просто да си имате едно на ум за дадения човек, защото това си е случай на некоректност!
Последна промяна muncata на 19 Юни 2012, 18:58, променена общо 1 път
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Имайте едно наум когато ви предложи нещо потребителя brankovv, защото на мен в тази тема viewtopic.php?f=16&t=303189 ми е писал за табло, на ЛС му написах да ми прати снимка на таблото, той ми праща тази снимка http://imageshack.us/photo/my-images/19 ... 10001.jpg/ и като отидох до Кривина да го вземам ми връчи някво съвсем друго табло, нищо общо със сниманото, без рингове, с бели стрелки и то от компакт без разходомер 
Хубаво, разходил съм се за нищото, ама ако беше някои друг да го поиска по еконт нямаше да остане много очарован.

Хубаво, разходил съм се за нищото, ама ако беше някои друг да го поиска по еконт нямаше да остане много очарован.
- angel_lalov
-
-
- Кара: е36 318ис М-пакет
- Мечтае да кара: e30 V10
Платил съм си доставката на еконта! Не съм го взел по простата причина, че дисплея има забележки и не мога да го пробвам!!!
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
angel_lalov написа:Платил съм си доставката на еконта! Не съм го взел по простата причина, че дисплея има забележки и не мога да го пробвам!!!
Затова я им опцията виж преди да платиш.Случая е приключен.
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
zBoost написа:Имайте едно наум когато ви предложи нещо потребителя brankovv, защото на мен в тази тема viewtopic.php?f=16&t=303189 ми е писал за табло, на ЛС му написах да ми прати снимка на таблото, той ми праща тази снимка http://imageshack.us/photo/my-images/19 ... 10001.jpg/ и като отидох до Кривина да го вземам ми връчи някво съвсем друго табло, нищо общо със сниманото, без рингове, с бели стрелки и то от компакт без разходомер
Писах му.
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
muncata написа:Hakan Yilanli с тел. 0895636016 от Варна. Звани ми по телефона въпросния господин, поръчва си Harman/Kardon говорители и дръжките на вратите за Е46 Купе, пращам му ги на въпросния адрес на офис в гр. Варна. Минава се един ден, два дена и никой не отива да си вземе пратката. Звъня му, отговаря ми че ще отиде да я вземе че нямал възможност, не е бил в града и т.н.т. Минава се трети, четвърти ден... и нищо! От което започвам да му звъня, не си вдига телефона и от 2 дни е с изключен телефон. От Еконт ми се обадиха за да ме питат какво да правя с пратката...е изхода е ясен! Написах го това тук, просто да си имате едно на ум за дадения човек, защото това си е случай на некоректност!
Без ник не можем да направим нищо.
- lowrider
- ентусиаст
-
- Кара: DUB bimmer down the road in style
LiTtLeRoCk написа:muncata написа:Hakan Yilanli с тел. 0895636016 от Варна. Звани ми по телефона въпросния господин, поръчва си Harman/Kardon говорители и дръжките на вратите за Е46 Купе, пращам му ги на въпросния адрес на офис в гр. Варна. Минава се един ден, два дена и никой не отива да си вземе пратката. Звъня му, отговаря ми че ще отиде да я вземе че нямал възможност, не е бил в града и т.н.т. Минава се трети, четвърти ден... и нищо! От което започвам да му звъня, не си вдига телефона и от 2 дни е с изключен телефон. От Еконт ми се обадиха за да ме питат какво да правя с пратката...е изхода е ясен! Написах го това тук, просто да си имате едно на ум за дадения човек, защото това си е случай на некоректност!
Само да вметна и мен ме измами същия с едни sidemarkers, не мисля че има регистрация тук, просто хората да имат в предвид, защото търгува с БМВ части.
Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам
силиконките да барам
шестаците да карам
- brankovv
- младши ентусиаст
-
- Кара: c220 diesel
- Мечтае да кара: e30 m50b25
zBoost написа:Имайте едно наум когато ви предложи нещо потребителя brankovv, защото на мен в тази тема viewtopic.php?f=16&t=303189 ми е писал за табло, на ЛС му написах да ми прати снимка на таблото, той ми праща тази снимка http://imageshack.us/photo/my-images/19 ... 10001.jpg/ и като отидох до Кривина да го вземам ми връчи някво съвсем друго табло, нищо общо със сниманото, без рингове, с бели стрелки и то от компакт без разходомер
Мислех да изпиша 20 реда с кое какво и как, но мисля че е излишно защото предполагам никой не го интересува къде ме сърби и защо затова кратката версия - "колегата" с таблото искаше табло за 40лв. казах ок искаше снимка дадох му защото имах 2-3 табла (във времето) и точно тази ми попадна пред погледа, дойде на място ненамерих точно такова и му предложих от компакта той първо ми направи стойка че нямали рингове и като му казах че за 40лв. няма как да има рингове той каза ОК, после видяхме че няма и разходомер - изобщо несъм обърнал внимание че са различни таблата, тук мисля че е момента да вмъкна че по телефонът го попитах дали имат разлика таблата от различните купета и мотори щото с е36 не съм много на ти (питайте за е30 - там е друг филма) мисля че той ми обясни че имало разлика само ако са от 4 или 6 цилиндъра, отделно той търсеше табло от м42 - каквото аз имам в момента и реших че всичко е точно, идва младежа с баща си - да му пази страх сигурно - това не е моя работа и като видяхме че не е същото се обадих веднага на най-близките ми двама колеги в района - 1во на Краси–КН и един друг мой познат без ник във форума да питам за табла, а въпросният колега още докато говорех с тях каза че няма нужда че имал и други предложения и че всичко било ОК, след кратък разговор го попитах има ли нещо - извиних му се неколкократно и попитах как мога да се реванширам, той каза че всичко е Ок и няма проблеми и както няма проблеми така получавам ЛС от "малкия камък" и се чудя какво става, та всъщност неосъзнавам все още какъв е проблемът и друго незнам дали имат разлика такива с разходомер и без, но колегата в темата си търси и такова за части а когато дойде при мен изобщо и не по иска да говорим за такова за части, а го попитах, отделно му беше предложено табло в мили - разликата е само циферблата аз си мисля че ако така или иначе си търси табло за части нямаше да е никакъв проблем просто да си размени циферблатите, а той дори не пожела да чуе за какви пари ставаше въпрос, но той си знае, стига съм писал, че май прекалих а исках да е кратката версия ....
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
brankovv написа:zBoost написа:Имайте едно наум когато ви предложи нещо потребителя brankovv, защото на мен в тази тема viewtopic.php?f=16&t=303189 ми е писал за табло, на ЛС му написах да ми прати снимка на таблото, той ми праща тази снимка http://imageshack.us/photo/my-images/19 ... 10001.jpg/ и като отидох до Кривина да го вземам ми връчи някво съвсем друго табло, нищо общо със сниманото, без рингове, с бели стрелки и то от компакт без разходомер
Мислех да изпиша 20 реда с кое какво и как, но мисля че е излишно защото предполагам никой не го интересува къде ме сърби и защо затова кратката версия - "колегата" с таблото искаше табло за 40лв. казах ок искаше снимка дадох му защото имах 2-3 табла (във времето) и точно тази ми попадна пред погледа, дойде на място ненамерих точно такова и му предложих от компакта той първо ми направи стойка че нямали рингове и като му казах че за 40лв. няма как да има рингове той каза ОК, после видяхме че няма и разходомер - изобщо несъм обърнал внимание че са различни таблата, тук мисля че е момента да вмъкна че по телефонът го попитах дали имат разлика таблата от различните купета и мотори щото с е36 не съм много на ти (питайте за е30 - там е друг филма) мисля че той ми обясни че имало разлика само ако са от 4 или 6 цилиндъра, отделно той търсеше табло от м42 - каквото аз имам в момента и реших че всичко е точно, идва младежа с баща си - да му пази страх сигурно - това не е моя работа и като видяхме че не е същото се обадих веднага на най-близките ми двама колеги в района - 1во на Краси–КН и един друг мой познат без ник във форума да питам за табла, а въпросният колега още докато говорех с тях каза че няма нужда че имал и други предложения и че всичко било ОК, след кратък разговор го попитах има ли нещо - извиних му се неколкократно и попитах как мога да се реванширам, той каза че всичко е Ок и няма проблеми и както няма проблеми така получавам ЛС от "малкия камък" и се чудя какво става, та всъщност неосъзнавам все още какъв е проблемът и друго незнам дали имат разлика такива с разходомер и без, но колегата в темата си търси и такова за части а когато дойде при мен изобщо и не по иска да говорим за такова за части, а го попитах, отделно му беше предложено табло в мили - разликата е само циферблата аз си мисля че ако така или иначе си търси табло за части нямаше да е никакъв проблем просто да си размени циферблатите, а той дори не пожела да чуе за какви пари ставаше въпрос, но той си знае, стига съм писал, че май прекалих а исках да е кратката версия ....
Явно става въпрос за недоразумение.
Случая е приключен!
- muncata
- Потребител
-
LiTtLeRoCk написа:muncata написа:Hakan Yilanli с тел. 0895636016 от Варна. Звани ми по телефона въпросния господин, поръчва си Harman/Kardon говорители и дръжките на вратите за Е46 Купе, пращам му ги на въпросния адрес на офис в гр. Варна. Минава се един ден, два дена и никой не отива да си вземе пратката. Звъня му, отговаря ми че ще отиде да я вземе че нямал възможност, не е бил в града и т.н.т. Минава се трети, четвърти ден... и нищо! От което започвам да му звъня, не си вдига телефона и от 2 дни е с изключен телефон. От Еконт ми се обадиха за да ме питат какво да правя с пратката...е изхода е ясен! Написах го това тук, просто да си имате едно на ум за дадения човек, защото това си е случай на некоректност!
Да така е, написах това единствено хората които имат вземане даване с него да си имат едно наум, тъй като в последно време както мен,чувам и други опарени хора от него (Хакан Иланли)
muncata написа:LiTtLeRoCk написа:muncata написа:Hakan Yilanli с тел. 0895636016 от Варна. Звани ми по телефона въпросния господин, поръчва си Harman/Kardon говорители и дръжките на вратите за Е46 Купе, пращам му ги на въпросния адрес на офис в гр. Варна. Минава се един ден, два дена и никой не отива да си вземе пратката. Звъня му, отговаря ми че ще отиде да я вземе че нямал възможност, не е бил в града и т.н.т. Минава се трети, четвърти ден... и нищо! От което започвам да му звъня, не си вдига телефона и от 2 дни е с изключен телефон. От Еконт ми се обадиха за да ме питат какво да правя с пратката...е изхода е ясен! Написах го това тук, просто да си имате едно на ум за дадения човек, защото това си е случай на некоректност!
Да така е, написах това единствено хората които имат вземане даване с него да си имат едно наум, тъй като в последно време както мен,чувам и други опарени хора от него (Хакан Иланли)
Мама му с*ара как не прочетох за тоя боклук и мене ме изпързаля пратих му едно ЦД и ей днеска вече ще ми го връщат....
Нищо глобално към малцинството, към което принадлежи,но лично към него да му изсъхне р*заната п*тка.Как си знам аз да не се занимавам с такива само като му видях името ама...

- muncata
- Потребител
-
Аз нарочно го вкарах тук в некоректни защото не малко хора е изпързалял.... какъв му е ника в бмв форума?
Назад към Авточасти и аксесоари