:: Случаи на некоректни потребители във форума ::
Модератор: Търговски модератори
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Re: :: Случаи на некоректност ::
Известен е за ситуацията, при следващата подобна издънка ще получи наказание.
P.S. Я да уточним нещо, че може би не съм разбрал точно - ти искаш да ти го върне за негова сметка, а той отказва, или на теб проблема ти е, че той се е объркал и иска да го върне (нищо, че е за негова сметка куриера)?
P.S. Я да уточним нещо, че може би не съм разбрал точно - ти искаш да ти го върне за негова сметка, а той отказва, или на теб проблема ти е, че той се е объркал и иска да го върне (нищо, че е за негова сметка куриера)?
Няма за какво да се извинявам. Звъни ми се след 2 дни, за да ми се направи рекламация на частта, която пък е и допълнително е разглобявана и без доказателство, че е изпратената. Според вас кой е прав?
В този форум съм от почти 4 години и не ми е приятно някои да ме нарича измамник и да ми съсипва темите.
В този форум съм от почти 4 години и не ми е приятно някои да ме нарича измамник и да ми съсипва темите.
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Колега, ти ще сложиш ли маслена помпа втора употреба, без да я разглобиш, за да видиш дали ще върши работа или не? То така е много лесно..не е мойта и толкоз.ceci_etr написа:Няма за какво да се извинявам. Звъни ми се след 2 дни, за да ми се направи рекламация на частта, която пък е и допълнително е разглобявана и без доказателство, че е изпратената. Според вас кой е прав?
От този форум заради некоректна търговия си тръгнаха хора , които са отпреди теб тук, така че откога си регнат няма абсолютно никакво значение.
Последна промяна Митко Стоянов на 14 Юли 2012, 15:29, променена общо 1 път

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- nastybg
- Потребител
-
- Кара: E93
Това е последното нещо написано от "колегата" на лично съобщение, със заплахите за бой незнам какво стана, явно трябва да се оглеждам постоянно. Пак казвам след 3 разговора по телефона ми стана ясно, че света ще се замръзне, но този човек пари няма да върне, така че единствената ми цел е да имат едно на ум другите като пазаруват от него, само той и майстора му си знаят кой я е блъскал тая помпа с варията - селската !!!
Ето и написаното от него на лично.
Ето и написаното от него на лично.
ceci_etr написа:kak da nqma6 druga. , a tvoqta..... ili tvoq fiat e bez pompa. Stiga si me zanimaval ve4e. Mislq i az da snimam nqkoq stro6ena 4ast , koqto ti si mi prodal i da pusna nqkolko snimki po forumite v tvoi mneniq - za da sme kvit.
---Alfa 147 1.9JTD---Fiat Coupe 2.0 16V EX---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90ex-----now E93 again Powered by DSC Performance
- MaxMeyer
- ентусиаст
-
- Кара: Bayerische Motoren Werke
- Мечтае да кара: безплатно!
!Искам да се оплача от потребителя sw3tlio.Историята е следната:Попаднах на обява за Е34 525 комби на части.Почнах да контактувам с момчето на л.с. с искане за генерацията и предна стаб. щанга.В продължение на седмица ме въртя с уговорката че ще ми ги продаде и накрая ми призна че обявата не е негова и му е писнало,да се обадя на неговия приятел който е собственика на колата а именно sw3tlio.Той в продължение на месец ме въртя с всякакви абсурдни лъжи и извинения...мрънкания.Не съм се пазарил , колкото е искал толкова му давах.След още доста разговори по телефона и на л.с. ми се каза че генерацията остава за негов приятел...След това много ме въртя и с щангата,какво ли не правих за да ми я прати а се наслушах на мрънкане и абсурдни лъжи от видимо лигав несериозник("ама днес не можах","айде другата седмица","нямам ключ за гаража" и т.н.).Много ме хваща яд на такива лигави мамини дечица които се правят на тарикатчета...
Последно ми каза че нямал време да се занимава с това и ако след време почне пак да продава частите ще ми пише...но най-добре да отпиша и щангата която искам от него.Казах му че ще напиша в форума що за човек е да имат в предвид другите потребители...Отговора беше "боли ме х**" и затвори.

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Напиши и кой е пуснал обявата за частите, за да може и той да получи каквото му се полага.
- MaxMeyer
- ентусиаст
-
- Кара: Bayerische Motoren Werke
- Мечтае да кара: безплатно!
Не си го спомням,от както си призна че му е писнало,се съсредоточих върху лъжеца-собственик на автомобила и изтрих другите л.с. 

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
ceci_etr написа:Няма за какво да се извинявам. Звъни ми се след 2 дни, за да ми се направи рекламация на частта, която пък е и допълнително е разглобявана и без доказателство, че е изпратената. Според вас кой е прав?
Никога не е късно да станеш за резил.
Вариантите са два.
Вземаш си помпата обратно, и всичко приключва.
Не си вземаш помпата, и ти приключваш пребиваването си тук.
Няма да се занимаваме само с този проблем.
Не коректно от страна на модераторите да заемате страната на купувача просто защото той твърди нещо без да може да го докаже. И аз мога да прикача снимки на някоя строшена част и да "оплюя" накои продавач в темата. За помпата не е имало уговорка за преглед и тест, поради което не е и маркирана, което автоматично води до нейното неразпознаване и доказуемост че е моята.
Няма да върна парите за частта. Имам си достойнство и няма да го наруша в този случай.
Няма да върна парите за частта. Имам си достойнство и няма да го наруша в този случай.
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Колега проблема в случая е,че ти си знаеш,че това е твоята помпа,просто се правиш на луд.Ясно си личи как е налагано селската с чука.От тези подробни снимки,ясно си личат забележките от ударите с чука,и ти си знаеш,че това е твоята помпа,просто си решил да минеш тънко,ама тука модераторите са се нагледали на такива баровци като тебе.
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
ceci_etr написа:Не коректно от страна на модераторите да заемате страната на купувача просто защото той твърди нещо без да може да го докаже. И аз мога да прикача снимки на някоя строшена част и да "оплюя" накои продавач в темата. За помпата не е имало уговорка за преглед и тест, поради което не е и маркирана, което автоматично води до нейното неразпознаване и доказуемост че е моята.
Аз пък няма да ти се моля!Беше ми много приятно, Скалата!
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
sw3tlio след 111 месеца те чакам да си пуснеш обявата, тогава вече ще имаш право на това
NIKI-TIPO пробвай да пуснеш още веднъж чужда обява, и ще видиш какво ще последва, 1 месец и за теб

NIKI-TIPO пробвай да пуснеш още веднъж чужда обява, и ще видиш какво ще последва, 1 месец и за теб
- s_kolev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 318ti
- Мечтае да кара: всичко
- Детайли за колата: М42б18 '94
s_kolev написа:s_kolev написа:pickpocket написа:s_kolev написа:s_kolev написа:pickpocket написа:s_kolev написа:pickpocket написа:s_kolev написа:s_kolev написа:pickpocket написа:s_kolev написа:Здравей отново колега, възможен ли е някакъв коментар на цената.![]()
Поздрави!
Предполагам не си от Русе и ще трябва с куриер да речем куриера ще ти излезе 5лв. и така цената на лоста става 25лв.
Благодаря, за разбирането, когато имаш време го прати на адрес xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx![]()
Поздрави!
Здравей отново, какво стана със лоста?![]()
Поздрави!
Извинявай за закъснението утре е при теб може да минеш да си го вземеш
Колега тоя лост не е от 328, мисля че се бяхме разбрали за лоста от 328цата, тоя е от гетраг скоростна кутия
средния е от 328, десния е от 318/320, като този който си пратил.
Ако толкова искаше да си го сложиш на 16ката можеше да кажеш и без това бях намерил от друго място за 15 лв лоста, но прецених че дадената дума е по - голяма от 10те лева които щях да спестя.![]()
![]()
Очаквам отговор от теб!
Ми грешката е в мен най вероятно съм ти пратил от 325-тицата няма значение в понеделник ще ти пратя от 328-цата и дай някаква сметка да ти преведа 25-петте лева а двата лоста си остават за теб аз 16-ка немам освен емблемата отзат друго нищо от 16-ка немам
25 - петте лева не ги мисли, лоста ми е важен, ако реално си допуснал неволна грешка прати лостта на 28цата, а аз ще ти изпратя 25цовия,като всеки си поема пътните разходи и да считаме грешката за забравена...
Здравей, надявам се не ставам нахален, но лоста от 328цата ще ми трябва за 4етвъртък, тогава се прибирам към Силистра, където се намира и колата, и имам желание да го сменя.
25цовия мога да ти го върна по - всяко време стига да дадеш някакъв адрес.
Здравей неставаш нахален но просто бях малко извън БГ и за това не съм ти го пратил дай ядрес в Силистра и ти го пускам днеска и утре е при теб
Благодаря ти за разбирането!![]()
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Поздрави!
Колега какво стана с тоя лост![]()
![]()
![]()
Поздрави!
още го чакам тоя лост

- ///Micev_87
-
-
- Кара: 318ис м42 94г
- Мечтае да кара: e46 m3
- Детайли за колата: всичко по много
слу4ея е следния пуснах обява в купува преден прозорец за е36 седан така няколко колеги ми писаха със оферти и ми допадна колегата "ХУЛИГАН"даде ми снимка но от дале4е снимано каза 4е,е перфектен без драяскотина като нов за 50лева ми го даде и днес го взимам имаше и опция за преглед,но несам го отворил направо го взех и тръганх да го слагам и отваряме ние кашона и гледаме до застраховката удар4е от камък направо побеснях утивам в еконта и искам да го върна,звънах му така така каза аз съм ти го пратил здрав по4на да се оправдава от което о6те толко побеснях
вика еконта са виновни викам колега за6то не си ми казал 4е е пукнат тои аз ти го пратих здрав така 4е платих му го 50лева и прозореца 6те го хвърля не ми трябва или на него 6те си го испратя да се овери 4е има цунка от каме4е,аз съм много коректен и продавач и копувач но такова отношение нз просто все пак сме тука да си помагаме не да се ЛЪЖЕМ дано да бъде наказан моля модераторите да го накажат за няколко месеца "хулиган" се пише мерси

Абе ти какъв човек си бе.Първо ми казваш по телефона че от еконт Плевен от който съм го пратил са ти казали че имало цънка и аз съм казал"през х*я ми е той ще го вземе",ако ти си коректен продавач и купувач и си пращал по еконт тази цънка във всеки офис ще бъде отбелязана като дефект.След това ми звъниш и ми казваш че и твоя прозорец е с цънка НО МОЯ СИ ГО ВИДЯЛ КАТО СИ СЕ ПРИБРАЛ,е аджеба аз съм 100% СИГУРЕН ЧЕ НЯМАМ ЦЪНКА ТИ КАЗВАШ ЧЕ ИМА И ЩЕ МИ ВРЪЩАШ ПРОЗОРЕЦА-Е СПОРЕД ВСИЧКИ КОЙ ПРОЗОРЕЦ ЩЕ МИ ВЪРНЕШ МОЯ "С ЦЪНКАТА" ИЛИ ТВОЯ С НАИСТИНА СУЩЕСТВУВАЩАТА ЦЪНКА А ? нека модераторите погледнат случая и ако има нещо не ясно да питат да го изясним.
Още нещо пратих на "колегата" снимка на прозореца на мястото което той казва че има цънка и след като му казах очертай ми я с паинт да я видя той ми каза"Re: preden prozorec
Изпратено на: 18 Юли 2012, 19:35
от Хулиган
140720123160.jpg
q mi o4ertai s paint kade ima cunka kato tolkova mnogo znae6
Изпратено на: 18 Юли 2012, 19:41
от flirt4o_
така колега ок няма проблеми казах ти несам за 50лева ок хар4и си ги със здраве аз съм коректен и купува4 и тарговец които иска6 питаи в форума все пак сме тука да си помагаме не да се лъжем и ти какво 6те каже6 за мен 4е съм ти го платил и съм го хвърлил така ли?кои 6те е смешние в тоя слу4еи аз или ти аз съм ти го платил така 4е няма какво да се праве66 на интересен няма какво пове4е да си кажем утре си слагам един от кобрата нов за 120лвеа и така тоя или го вземи или го хвалям не ми трябва напукан прозорец лека ве4ер и олал ти на 50-та лева дано ти помогнат да си оправи6 живота"
За мен това е просто едно разиграване на цирк от човек който иска да ми върне своя с прозорец с цънка и аз да му върна парите и той да има здрав прозорец,но при положение че имам снимка на мястото което казва че има цънка и съм убеден че няма,просто няма как да стане..
Още нещо пратих на "колегата" снимка на прозореца на мястото което той казва че има цънка и след като му казах очертай ми я с паинт да я видя той ми каза"Re: preden prozorec
Изпратено на: 18 Юли 2012, 19:35
от Хулиган
140720123160.jpg
q mi o4ertai s paint kade ima cunka kato tolkova mnogo znae6
Изпратено на: 18 Юли 2012, 19:41
от flirt4o_
така колега ок няма проблеми казах ти несам за 50лева ок хар4и си ги със здраве аз съм коректен и купува4 и тарговец които иска6 питаи в форума все пак сме тука да си помагаме не да се лъжем и ти какво 6те каже6 за мен 4е съм ти го платил и съм го хвърлил така ли?кои 6те е смешние в тоя слу4еи аз или ти аз съм ти го платил така 4е няма какво да се праве66 на интересен няма какво пове4е да си кажем утре си слагам един от кобрата нов за 120лвеа и така тоя или го вземи или го хвалям не ми трябва напукан прозорец лека ве4ер и олал ти на 50-та лева дано ти помогнат да си оправи6 живота"
За мен това е просто едно разиграване на цирк от човек който иска да ми върне своя с прозорец с цънка и аз да му върна парите и той да има здрав прозорец,но при положение че имам снимка на мястото което казва че има цънка и съм убеден че няма,просто няма как да стане..
Назад към Авточасти и аксесоари