:: Случаи на некоректни потребители във форума ::
Модератор: Търговски модератори
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
Re: :: Случаи на некоректност ::
bmw-maximilian написа:@ogata,ти защо изобщо ми пишеш бе пич,кво отношение имаш ти по случая?Къде изобщо се обаждаш? И какво ми говориш за тоя случай с кафето той си го изпроси и си го получи,какво са да обсъждаме тука в тая тема ? Да съм заплашвал колегата или да съм имал някакви парични претенции към него? Карай си Е36-тицата на гас и не пишиА относно това,дали имам или нямам пари за 18 цолови железа,и дали имам или нямам пари за нови гуми тебе пич изобщо не те касае.
@bwmfena,защо си мислиш,че гумите които съм взимал от тебе са били специално за мен,а не съм пратил някой към тебе?И не искам да ми връщаш никакви пари,изобщо не става въпрос за 20-те лева,да си жив и здрав.
Последния ми цитат в таа тема.
СЪЖЕЛЯВАМ че преди 20 дни предплатих обявата си за 3 месеца напред.Щях чисто и просто да кажа на господа модераторите да ми изтрият обявата и да кажа СБОГОМ на форума.
Колагата само ти подсказа клиентите ми какво мнение имат към мен.Идват отдалече-обувам ги и си тръгват доволни.Има и клиенти естествено -които остават недоволни от стоката-некои си плащат куриреската някои даже пъдят куриера и стотинка не му дават и всичко идва на моята глава.Аз на кого да се оплача.Стискам зъби и продължавам напред-баланса ми е положителен.Зимния период идва-склада ми е пълен с зимна стока.Но често да ти кажа след твоя случай надали ще си удължа обявата ми в тоа форум.Не как с две гуми и за некви си 16-17лв целия ден да ми се превръща в ад и да се обяснявам като мома.
Още 2 месеца ще бъда тук.Достатъчно съм силен в нет продажбите за да си пребивам мозъка че на някой гумата му имало лепенчица-другия гумата му спаднала-все аз съм виновен и на всеки трябва да се обяснявам.Достатъчно клиенти си имам.Нема как да си троша нервите вече..все пак има колеги които знаят че гумата им е втора употреба и има лепенка или фитил.
Аз бях дотук по тоя случай..ако господа модовете решат нека ми изтрият обявата.Писна ми

- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Колега,мисля че се разбрахме?Минало заминало,нека някой модератор изтрие всичко от първия ми пост до тук,нямам какво повече да си кажа с тебе,не сме на по 15 години да си пишем глупости по форумите,станало е недоразумение,пак казвам нямам нищо против тебе,нито тая лоши чувства,успех. 

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
ogata написа:Аре стига си ревал и ти. Опищя орталъка ... някъв та бил залял с кафе, пръснал си му камбаната, ся тука някой та бил "измамил" с гуми... и на него ли ше ходиш да му осираш е39тката?
Имаш пари за 18 цолови железа, па нямаш пари за чисто нови гуми ?!?

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
bmw-maximilian написа:Колега,мисля че се разбрахме?Минало заминало,нека някой модератор изтрие всичко от първия ми пост до тук,нямам какво повече да си кажа с тебе,не сме на по 15 години да си пишем глупости по форумите,станало е недоразумение,пак казвам нямам нищо против тебе,нито тая лоши чувства,успех.
И след като е станало недоразумение, не можа ли да потърсиш контакт с колегата по тел. или на лично, ами трябваше да се превърнем на лична драма тук, че ся и да чистим след вас!
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
LiTtLeRoCk написа:bmw-maximilian написа:Колега,мисля че се разбрахме?Минало заминало,нека някой модератор изтрие всичко от първия ми пост до тук,нямам какво повече да си кажа с тебе,не сме на по 15 години да си пишем глупости по форумите,станало е недоразумение,пак казвам нямам нищо против тебе,нито тая лоши чувства,успех.
И след като е станало недоразумение, не можа ли да потърсиш контакт с колегата по тел. или на лично, ами трябваше да се превърнем на лична драма тук, че ся и да чистим след вас!
С колегата се разбрахме на ЛС.Явно и двамата имаме грешки и затова сделката не се получи.Никой от двамата вече няма претенции към другите.Извинявамм се за неудобството което създаваме на господа модовете с почистването на темата от нашите коментари.Всички сме грешни все пак.
Нека повече не се срещаме в таа тема.

- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
bmwfena написа:LiTtLeRoCk написа:bmw-maximilian написа:Колега,мисля че се разбрахме?Минало заминало,нека някой модератор изтрие всичко от първия ми пост до тук,нямам какво повече да си кажа с тебе,не сме на по 15 години да си пишем глупости по форумите,станало е недоразумение,пак казвам нямам нищо против тебе,нито тая лоши чувства,успех.
С колегата се разбрахме на ЛС.Явно и двамата имаме грешки и затова сделката не се получи.Никой от двамата вече няма претенции към другите.Извинявамм се за неудобството което създаваме на господа модовете с почистването на темата от нашите коментари.Всички сме грешни все пак.
Нека повече не се срещаме в таа тема.

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Както е модерно тук да се пише, да опиша моята поредна лична драма.
Реших да си търся телефон за работа, с голям дисплей и хард бутони за двете слушалки. Гледам колегата kotak memberlist.php?mode=viewprofile&u=22429 продава нещо подобно. На ЛС беше много точен, коментира цената, обясни, че телефона според него е добър и може да го прати по ЕКОНТ. До тук всичко ОК. Получих телефона, както го описа. Доверих се и въпреки, че нямаше опция за проба платих и се прибрах. Сложих по-късно карата и наистина работеше нормално до момента, в който батерията не поиска зареждане. Включих зарядно, но никакъв ефект, второ, трето и така няколко, но нищо. Оказа се, че има проблем с микро ЮСБ-конектора, както повечето СЕ Виваз. Звъннах на колегата, разбрах ме се да прати друг, работещ и пробван. Върнах въпросния и на другия ден получих втория. Изглеждаше според описанията, но...
От тук започна драмата, не работеха двата бутона зелена/червена слушалка, а по-късно стана ясно, че не разпознава външната карта за памет. Отново се чухме по телефона, колегата обясни, че първия телефон, който е получил работи нормално и аз си търся едва ли не поводи за забавление. Искаше да върни първия телефон, който е заработил без намеса, в което ме обедиха в сервиза, че е невъзможно. След 15 години любов с Мтел и сигурно сменени 50-на телефона ме обедиха, че причината за проблемите е в мен. ОК, съглсих се. Занесох телефона в сервиз, 20лв бе удоволствието за презапояване на контактите за СД-картата и 20лв почистване на бутоните. Картата заработи, но бутоните не. Поръчахме лентов кабел с бутоните за скромната сума 35лв, но нещата пак не се получиха. Обясниха ми, че телефона е зверски изтърван и има проблем с главната платка.
И така, притежавам най-скъпия Сони Ериксон Виваз полу-работещ след вложени почти 200лв.
Ако Мод-овете решат, че в мен е проблема ще се извиня и ще помоля да ми затриете профила, май минах 1000лв за не работещи боклуци от тоя форум.
Ей Ви едно клипче ако някой реши реши да гледа как работи идеален телефон.
http://dox.bg/files/dw?a=399c437658
Приятен ден на всички решили да си загубят времето с това мнение.
Реших да си търся телефон за работа, с голям дисплей и хард бутони за двете слушалки. Гледам колегата kotak memberlist.php?mode=viewprofile&u=22429 продава нещо подобно. На ЛС беше много точен, коментира цената, обясни, че телефона според него е добър и може да го прати по ЕКОНТ. До тук всичко ОК. Получих телефона, както го описа. Доверих се и въпреки, че нямаше опция за проба платих и се прибрах. Сложих по-късно карата и наистина работеше нормално до момента, в който батерията не поиска зареждане. Включих зарядно, но никакъв ефект, второ, трето и така няколко, но нищо. Оказа се, че има проблем с микро ЮСБ-конектора, както повечето СЕ Виваз. Звъннах на колегата, разбрах ме се да прати друг, работещ и пробван. Върнах въпросния и на другия ден получих втория. Изглеждаше според описанията, но...
От тук започна драмата, не работеха двата бутона зелена/червена слушалка, а по-късно стана ясно, че не разпознава външната карта за памет. Отново се чухме по телефона, колегата обясни, че първия телефон, който е получил работи нормално и аз си търся едва ли не поводи за забавление. Искаше да върни първия телефон, който е заработил без намеса, в което ме обедиха в сервиза, че е невъзможно. След 15 години любов с Мтел и сигурно сменени 50-на телефона ме обедиха, че причината за проблемите е в мен. ОК, съглсих се. Занесох телефона в сервиз, 20лв бе удоволствието за презапояване на контактите за СД-картата и 20лв почистване на бутоните. Картата заработи, но бутоните не. Поръчахме лентов кабел с бутоните за скромната сума 35лв, но нещата пак не се получиха. Обясниха ми, че телефона е зверски изтърван и има проблем с главната платка.
И така, притежавам най-скъпия Сони Ериксон Виваз полу-работещ след вложени почти 200лв.
Ако Мод-овете решат, че в мен е проблема ще се извиня и ще помоля да ми затриете профила, май минах 1000лв за не работещи боклуци от тоя форум.
Ей Ви едно клипче ако някой реши реши да гледа как работи идеален телефон.
http://dox.bg/files/dw?a=399c437658
Приятен ден на всички решили да си загубят времето с това мнение.
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
Писах му.
- kotak
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 525DA
- Мечтае да кара: E60 530XD
- Детайли за колата: Edition Lifestyle
Здравейте,за въпросният телефон.Първо:изрично беше упоменато на колегата,че телефонът е ползван и е без фабрична гаранция,т.е. дали бил падал,удрян няма как да знам.Телефонът,който беше за продажба,е лично тестван от мен,т.е.към момента е работещ и зареждащ се без проблеми.Второ:в момента,в който се чухме и колегата каза,че според него има проблем със зареждането,на доверие и без допълнителни въпроси изпратих друг телефон.Повярвай,колега,на мен ми беше най-лесно да ти откажа с различни мотиви(втора ръка телефон без гаранция,неправилна употреба,ти спомена,че си пробвал други неоригинални зарядни),но не го направих,защото важното беше човекът настреща да остане доволен.Когато ми писа,че и другият телефон има проблем,отново се съгласих и веднага предложих смяна с телефон,който лично тествах и нямаше проблеми със зареждане и тн.Ако трябва,мога да снимам по същият начин кое работи и кое не работи.Ти ми отказа,като думите ти бяха-"аз ще се оправям" последният път като се чухме.Сега,една седмица по-късно,явно беше по-лесно да напишеш негативен коментар,отколкото да говорим.Съжелявам,но просто няма как да дам гаранция на телефон втора ръка,просто защото не съм магазин,сервиз или др.
- Lenco
- Старши скрапер
-
След седмица, просто събота следобед го взех от втория сервиз, отлично работещия телефон пробван от колежката ти.
Първия телефон преди ЕКОНТ мина през сервиз и пичовете се опитаха с почистване на конектора да го поткарат, но не стана. Те ме убедиха, че трябва да се презапои и ще струва не повече от 20лв. Това, че като си го получил е работил е доста интересно, сигурно е възможно, явно в цял Бургас работим трудно с микро ЮСБ.
Пропуснах да напиша, че нямам никви претенции към теб, просто хората да внимават като пазаруват, а може би като продават на мен.
Както споменах, имам си в колекцията джанти, гуми, амортисьори, датчици, рейки, а вече и телефон.
Поне ще има с кво да се пробвам тук http://bnt.bg/bg/news/view/82942/svetov ... en_telefon
Пак споменавам, ако има някъв проблем в мен ще се извиня и управата да ми затрие профила.
Първия телефон преди ЕКОНТ мина през сервиз и пичовете се опитаха с почистване на конектора да го поткарат, но не стана. Те ме убедиха, че трябва да се презапои и ще струва не повече от 20лв. Това, че като си го получил е работил е доста интересно, сигурно е възможно, явно в цял Бургас работим трудно с микро ЮСБ.
Пропуснах да напиша, че нямам никви претенции към теб, просто хората да внимават като пазаруват, а може би като продават на мен.
Както споменах, имам си в колекцията джанти, гуми, амортисьори, датчици, рейки, а вече и телефон.
Поне ще има с кво да се пробвам тук http://bnt.bg/bg/news/view/82942/svetov ... en_telefon
Пак споменавам, ако има някъв проблем в мен ще се извиня и управата да ми затрие профила.
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
Момчета, я най-добре вземете и се разберете, как може да решите проблема на лично, или по телефона, а после ме уведомете какво сте решили.
Ако има вариант да се оправите между вас си, ОК.
Ако ли не, на ти куклата, дай ми парцалите.
Ако има вариант да се оправите между вас си, ОК.
Ако ли не, на ти куклата, дай ми парцалите.
- Lenco
- Старши скрапер
-
Ние се разбрахме още миналата седмица. Мен мъ $б@хъ с около 200лв, а следващите, които купуват телефон или квото и да е да си искат опцията за оглед, и тест, и да не се доверяват на всеки сляпо или поне да си мушкат зарядното как си трябва.
Сори LiTtLeRoCk за разправията, знам за усилията да вкарате тая паплач в някви норми.
Сигурно и за останалите употребявани стоки трябва да има шаблон.
-нямам идея стоката как работи
-не предлагам опцията за преглед и тест
-не нося отговорност за не работеща стока втора употреба
Въпроса е приключен, кой как иска да го разбира.
Сори LiTtLeRoCk за разправията, знам за усилията да вкарате тая паплач в някви норми.
Сигурно и за останалите употребявани стоки трябва да има шаблон.
-нямам идея стоката как работи
-не предлагам опцията за преглед и тест
-не нося отговорност за не работеща стока втора употреба

- sas_88
- ентусиаст
-
- Кара: чайник
Време е и аз да се разпиша в темата,тъй като за 3-ти път ме пържат вече добре ,че е за малки суми.За първите два пъти няма да навлизам в подробности но ми писна вече от тарикати на дребно. Миналата седмица пускам в КУПУВА тема че търся феродов диск за м43б16. Колегата stanio_89 се включва с добра оферта и диск със още доста "хляб" в него,както той се изрази.Обадих му се,разбрахме се и на следващия ден си получих диска.Още в Еконта леко се усъмних че диска не точно такъв какъвто той каза,но реших чак след като се разглоби колата и го сравня с моя да реша какво да правя.Вчера след като свалихме моя феродов диск(който помеждудругото боксуваше много) и ги наложих един да друг се оказа ,че перфектния му диск е зле колкото моя.
За справка прилагам една снимка,да се види моя диск е от дясно,неговия е левия.
Писах ЛС. до колегата и той каза че неговия диск бил 8,5мм дебел а пък чисто новите били по 9мм.На второто ЛС не отговори.
Писах ЛС. до колегата и той каза че неговия диск бил 8,5мм дебел а пък чисто новите били по 9мм.На второто ЛС не отговори.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- sas_88
- ентусиаст
-
- Кара: чайник
biem_w написа:sas_88 написа:Време е и аз да се разпиша в темата,тъй като за 3-ти път ме пържат вече добре ,че е за малки суми.За първите два пъти няма да навлизам в подробности но ми писна вече от тарикати на дребно. Миналата седмица пускам в КУПУВА тема че търся феродов диск за м43б16. Колегата stanio_89 се включва с добра оферта и диск със още доста "хляб" в него,както той се изрази.Обадих му се,разбрахме се и на следващия ден си получих диска.Още в Еконта леко се усъмних че диска не точно такъв какъвто той каза,но реших чак след като се разглоби колата и го сравня с моя да реша какво да правя.Вчера след като свалихме моя феродов диск(който помеждудругото боксуваше много) и ги наложих един да друг се оказа ,че перфектния му диск е зле колкото моя.
ако си го вземал за готини парички и не си уличен дрифтър тоя диск ще изкара бая времеама нз кво се занимате с такива дискове.. като не ви се дават пари за нови по 100 лв и отгоре си ги закрайте да ги наковат и тва е.... Сори за оффа
Този диск ако го сложа ще боксува точно толкова колкото и моя дето го свалих.
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
sas_88 написа:Време е и аз да се разпиша в темата,тъй като за 3-ти път ме пържат вече добре ,че е за малки суми.За първите два пъти няма да навлизам в подробности но ми писна вече от тарикати на дребно. Миналата седмица пускам в КУПУВА тема че търся феродов диск за м43б16. Колегата stanio_89 се включва с добра оферта и диск със още доста "хляб" в него,както той се изрази.Обадих му се,разбрахме се и на следващия ден си получих диска.Още в Еконта леко се усъмних че диска не точно такъв какъвто той каза,но реших чак след като се разглоби колата и го сравня с моя да реша какво да правя.Вчера след като свалихме моя феродов диск(който помеждудругото боксуваше много) и ги наложих един да друг се оказа ,че перфектния му диск е зле колкото моя.
Искаш да кажеш, че съобщаваш за некоректност, още преди да си изпробвал стоката?
Определено този в ляво е в пъти по-добре от този в дясно, затова преди да пробваш съединителя, какво искаш да направим ние?
Най-малкото иди в магазина, и замери колко е дебел един нов диск.
Назад към Авточасти и аксесоари