:: Случаи на некоректни потребители във форума ::

Модератор: Търговски модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW

Мнение от signala » 07 Окт 2008, 19:51

и аз да разкажа как изгорях :evil: Имам обява за капаци за фаровете за Е39.Пише ми колегата djkeks и казва че неговите били много захабени да ги вземел ако са здрави,обаче понеже и моите не бяха кои знае колко хубави реших да му ги пратя без пари,да му ги подаря само доставката от Бургас до Перник да плати.Писах му лс да си даде данните и му казах че му ги подарявам,тои каза мерси колега бирата от мен и си викам аиде направих едно добро дело :D Пратих ги преди 10-тина дни с хиляди уговорки в еконт понеже колегата не си беше оставил тела и неискаха да вземат пратката понеже е до поискване.След като се съгласиха му писах пак лс да му кажа че всичко е ок но никъв отговор.Още няколко лс-та пак без отговор,и днес ми се обадиха от еконт Перник че получателя не си е потърсил пратката и ако сам искал да ми я върнат но трябва да платя разходите в двете посоки плюс такса за склад по 4.80 на ден,абе около 60 лв.тея капаци не струват толкова.
Последна промяна signala на 08 Окт 2008, 22:03, променена общо 1 път

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 07 Окт 2008, 22:44

signala написа:и аз да разкажа как изгорях :evil: Имам обява за капаци за фаровете за Е39.Пише ми колегата djkeks и казва че неговите били много захабени да ги вземел ако са здрави,обаче понеже и моите не бяха кои знае колко хубави реших да му ги пратя без пари,да му ги подаря само доставката от Бургас до Перник да плати.Писах му лс да си даде данните и му казах че му ги подарявам,тои каза мерси колега бирата от мен и си викам аиде направих едно добро дело :D Пратих ги преди 10-тина дни с хиляди уговорки в еконт понеже колегата не си беше оставил тела и неискаха да вземат пратката понеже е до поискване.След като се съгласиха му писах пак лс да му кажа че всичко е ок но никъв отговор.Още няколко лс-та пак без отговор,и днес ми се обадиха от еконт Перник че получателя не си е потърсил пратката и ако сам искал да ми я върнат но трябва да платя разходите в двете посоки плюс такса за склад по 4.80 на ден,абе около 60 лв.тея капаци не струват толкова.Кажете ми трябва ли да има такива селяни в форума.тоя пернишки играч сигурно е искал да си тунингова голфа но са му казали че няма да стане и се е отказал :mhihi:

Спокойнооо, аз съм пращал и до Варна и до Бургас, и до Русе. Затова само на проверени хора се праща вече и така

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 08 Окт 2008, 2:49

signala написа:и аз да разкажа как изгорях :evil: Имам обява за капаци за фаровете за Е39.Пише ми колегата djkeks и казва че неговите били много захабени да ги вземел ако са здрави,обаче понеже и моите не бяха кои знае колко хубави реших да му ги пратя без пари,да му ги подаря само доставката от Бургас до Перник да плати.Писах му лс да си даде данните и му казах че му ги подарявам,тои каза мерси колега бирата от мен и си викам аиде направих едно добро дело :D Пратих ги преди 10-тина дни с хиляди уговорки в еконт понеже колегата не си беше оставил тела и неискаха да вземат пратката понеже е до поискване.След като се съгласиха му писах пак лс да му кажа че всичко е ок но никъв отговор.Още няколко лс-та пак без отговор,и днес ми се обадиха от еконт Перник че получателя не си е потърсил пратката и ако сам искал да ми я върнат но трябва да платя разходите в двете посоки плюс такса за склад по 4.80 на ден,абе около 60 лв.тея капаци не струват толкова.Кажете ми трябва ли да има такива селяни в форума.тоя пернишки играч сигурно е искал да си тунингова голфа но са му казали че няма да стане и се е отказал :mhihi:

Познавам човека на който си пратил фаровете, принципно е сериозен, но незнам защо не си е взел фаровете имайки предвид, че са подарак, замисли се от тази гледна точка, кой не би взел фарове подарък, ако нещо спешно не е изкочило!! И за голфа не си прав, защото кара една много добра Е39-ка другарю гражданин.
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW

Мнение от signala » 08 Окт 2008, 22:08

signala написа:и аз да разкажа как изгорях :evil: Имам обява за капаци за фаровете за Е39.Пише ми колегата djkeks и казва че неговите били много захабени да ги вземел ако са здрави,обаче понеже и моите не бяха кои знае колко хубави реших да му ги пратя без пари,да му ги подаря само доставката от Бургас до Перник да плати.Писах му лс да си даде данните и му казах че му ги подарявам,тои каза мерси колега бирата от мен и си викам аиде направих едно добро дело :D Пратих ги преди 10-тина дни с хиляди уговорки в еконт понеже колегата не си беше оставил тела и неискаха да вземат пратката понеже е до поискване.След като се съгласиха му писах пак лс да му кажа че всичко е ок но никъв отговор.Още няколко лс-та пак без отговор,и днес ми се обадиха от еконт Перник че получателя не си е потърсил пратката и ако сам искал да ми я върнат но трябва да платя разходите в двете посоки плюс такса за склад по 4.80 на ден,абе около 60 лв.тея капаци не струват толкова.

Разбрахме се с човека взе си капаците оказа се че е бил в чужбина,сега му се извинявам само мир и любов да има :winky:

Аватар

Мнение от sonny » 13 Окт 2008, 13:27

Абе, а що пишете плюсове, като темата е за минуси? Не четете ли първото мнение и заглавието на темата?

Манчестър Юнайтед Фен
Аватар
Местоположение: София Местожителство: Sir Matt Busby Way, Old Trafford, Manchester M16 0RA
Кара: E39 525d с много кончета
Мечтае да кара: GT5
Детайли за колата: Е39

Мнение от Nasic » 13 Окт 2008, 13:51

тц :mhihi: :mhihi: :mhihi:
| 89' E34 520i |
| 96' E39 525tds |
| 92' E36 320i turbo |
| 95' E36 316i |
| 97' E39 525tds |
| 02' E39 525d touring |

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Is Hybrid
Мечтае да кара: M1

Мнение от phantomas » 13 Окт 2008, 16:40

ами направете една за плюсове да знаят хората от кой да си пазарят
BMW 318is

Аватар

Мнение от sonny » 13 Окт 2008, 21:13

phantomas написа:ами направете една за плюсове да знаят хората от кой да си пазарят

Ми щом ги няма в некоректните, значи няма недоволни, или поне не им дреме да ги пишат, а пък това, че тук има вписани некоректни, това неозначава, че нетрябва да се пазарува от тези хора, защото е нормално да стават издънки.

Потребител
Аватар

Мнение от skorpiks » 17 Окт 2008, 22:26

Един –(минус) за BESSNIA. Приказваме за едно, праща друго. След това затваря или не вдига телефона.

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530i Touring
Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
Детайли за колата: току що излязла от завода! :)

Мнение от turboto » 24 Окт 2008, 13:48

skorpiks написа:Един –(минус) за BESSNIA. Приказваме за едно, праща друго. След това затваря или не вдига телефона.

Затваря ти шот не е в БГ от няколко дена и към неделя ще е в БГ.

Разработва двигатели и хотели
Аватар
Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
Мечтае да кара: отново м3 е30 :)

Мнение от BESSNIA » 25 Окт 2008, 2:20

skorpiks написа:Един –(минус) за BESSNIA. Приказваме за едно, праща друго. След това затваря или не вдига телефона.

Кое съм ти пратил па на теб дето не ти е харесало, а не съм си вдигал тел защото не бях в бг ,а като не ти се дават пари да ми звъннеш на австрииската карта няма как да се свържеш с мен ;) Няма как да си вдигна тел на роуминг при положение че съм ти пратил някоя дреболия зая 10 лв :mhihi:
звъъни ми сега и ще се разберем
0878155158 BG. номер
+447733066030 англ. номер

Потребител
Аватар

Мнение от skorpiks » 25 Окт 2008, 10:01

BESSNIA написа:

Кое съм ти пратил па на теб дето не ти е харесало, а не съм си вдигал тел защото не бях в бг ,а като не ти се дават пари да ми звъннеш на австрииската карта няма как да се свържеш с мен ;) Няма как да си вдигна тел на роуминг при положение че съм ти пратил някоя дреболия зая 10 лв :mhihi:
звъъни ми сега и ще се разберем

Става въпрос за датчик на разпределителен вал(40лв.). Трябваше да е СИМЕНС. За телефона не знаех :uups: ,че е така иначе щях да ти звънна на австрийския. Но както и да е взех си от магазина.

Разработва двигатели и хотели
Аватар
Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
Мечтае да кара: отново м3 е30 :)

Мнение от BESSNIA » 25 Окт 2008, 23:10

ами върни мо го тоя и ще ти върна парите стига да не е рязан или преправян
0878155158 BG. номер
+447733066030 англ. номер

Потребител
Аватар

Мнение от skorpiks » 26 Окт 2008, 0:12

BESSNIA написа:ами върни мо го тоя и ще ти върна парите стига да не е рязан или преправян

Имаш ЛС!

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 27 Окт 2008, 12:37

rado_to потребителя е некоректен закупих от него царсофт преди около 2 седмици за който той ме увери 4е е работещ и аз го взех каза ами 4е е употребяван и работещ но не се оказа така как е вазможно на кола без airbag да показва 4е е функциониращ а на кола с неработещ да показва 4е и при нейа вси4ко е ок и естествено спря да ми вдига телефона и не иска да си го вземе за мен този 4овек трябва да се слойи в темата за некоректните потребители и поне други колеги да не стардат от този 4овек уверяваше ме 4е аз не сам мойел да го инсталирам намерих 4овек който сам си е инсталирал такъв софтуер и е работещ зака4их моиата кола на неговия и вси4ко тругна занули ми гре6ките и естествено лампи4ката на бега изгасна

ПредишнаСледваща

Назад към Авточасти и аксесоари