:: Случаи на некоректни потребители във форума ::
Модератор: Търговски модератори
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Re: :: Случаи на некоректност ::
Явно въпросния му дреме на... 

- bgpavlp
- младши ентусиаст
-
LiTtLeRoCk написа:bgpavlp написа:И аз попаднах в групата преметнати от vivaldi82,
Продаде ми 2 сензора за парктроник,от които единия не работи.Когато ги купувах,предложих му да идем заедно до гаража да ги пробваме,но той ми обясни че много бързал и нямал време,но ако има проблеми ще ми ги подмени.Почти месец вече чакам.Не отговаря нито на лични нито на телефон.Това са номерата от които сме провеждали разговори:
0895949310
0878192070
0895949465
Предложението ми към модераторите е да бан-ват такива хора за които има доказани повече от 3 на брой некоректности.
Ние модераторите БАНваме и при доказан само един случай, няма нужда от повече.
Писах му на въпросния, нека чуем и неговата гледна точка по въпроса.
Преди няколко дена vivaldi82 ми се обади.Днес се видяхме и ми подмени не работещият сензор с друг.Мисля че всичко вече е ОК,и можем да си помагаме и за в бъдеще.

Ако нема у глава, има у Google.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Не бързайте да пускате някой в тази тема след като един път не си е вдигнал телефона или не е взел нещо на същия или следващия ден... понякога може да има реална причина за това, но човека да не е некоректен.
- M10
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1602, E30 pre-face, E36 coupe
- Мечтае да кара: зил 130
japana е пълен некадърник, не разбира нищо от коли - НЕ купувайте от него части защото има риск да не са свалени както трябва или да са почупени.
Купих от него бутала от м52б28, бързах много че трябваше да пътувам когато минавах през еконта, отворих плика и гледам бутала има не камъни - всичко ок
Не съм допускал че е възможна следната идиотщина, а именно да ги няма буталните болтове
та отварям няколко часа по късно да ги разгледам и изненада
Писах му и той даже незнаеше какво е това а тръгнал пари да ми изкарва от части!!
С такъв акъл не съм отворил, щото разчитам че като си се хванал мотор да разглобяваш имаш поне някаква елементарна представа ама явно не.
Та сега си имам прекрасни пепелници
Че съм си виновен аз че не гледам е така, ама мама му стара как може да се дава на такива некадърници да си продават безполезната скрап... форума се е напълнил с хора които нямат НИКАКВА представа от БМВ и гледат да ви вземат парите, питайте за всяко болченце включено ли е и гледайте внимателно че никой не се интересува да ви свърши работа, а само да ви прецака да му купите боклуците...
Купих от него бутала от м52б28, бързах много че трябваше да пътувам когато минавах през еконта, отворих плика и гледам бутала има не камъни - всичко ок

japana написа:нямам ги! търсих търсих май като бехме разглобили колата преди години още бех направил една глупост с тех.. мислех,че няма да трябват за нищо... ма не съм знаел че така може да стане ... Съжалявам !
japana написа:Еми колега Аз ти ги пратих с Преглед! щеше да ти отнеме 30 секунди да отвориш да видиш кво съм ти пратил...Незнам с къв акъл не си отворил да видиш! кво има вътре... ! ако беше видял в еконт да звъннеш и да кажеш така и така окей да ги върнеш ма ти си ги взел! а аз не е като да не съм ти дал опция да ги прегледаш...!Съжалявам
С такъв акъл не съм отворил, щото разчитам че като си се хванал мотор да разглобяваш имаш поне някаква елементарна представа ама явно не.
Та сега си имам прекрасни пепелници

Че съм си виновен аз че не гледам е така, ама мама му стара как може да се дава на такива некадърници да си продават безполезната скрап... форума се е напълнил с хора които нямат НИКАКВА представа от БМВ и гледат да ви вземат парите, питайте за всяко болченце включено ли е и гледайте внимателно че никой не се интересува да ви свърши работа, а само да ви прецака да му купите боклуците...
- Teogop
- младши ентусиаст
-
- Кара: бързо
bgpavlp написа:LiTtLeRoCk написа:bgpavlp написа:И аз попаднах в групата преметнати от vivaldi82,
Продаде ми 2 сензора за парктроник,от които единия не работи.Когато ги купувах,предложих му да идем заедно до гаража да ги пробваме,но той ми обясни че много бързал и нямал време,но ако има проблеми ще ми ги подмени.Почти месец вече чакам.Не отговаря нито на лични нито на телефон.Това са номерата от които сме провеждали разговори:
0895949310
0878192070
0895949465
Предложението ми към модераторите е да бан-ват такива хора за които има доказани повече от 3 на брой некоректности.
Преди няколко дена vivaldi82 ми се обади.Днес се видяхме и ми подмени не работещият сензор с друг.Мисля че всичко вече е ОК,и можем да си помагаме и за в бъдеще.
Teogop написа:theOnly написа:Още един случай на некоректност,не купувайте от колегата vivaldi82, нищо чудно че няма нито един пост. От Пловдив е , телефона му е 0896104499. От близо 10 дена ме лъжи, че ще ми изпрати обещаната емблема за Е39, срещу заплащане от моя страна разбира се, всеки ден казва, че я е пуснал, а тя не пристига. Първото оправдание беше ,че я пуснал на друг колега и ще смени адреса. После продължава да твърди, че я пуска, а тя така и не идва.
За мен всяко не спазване на думата и уговорката е некоректност.
И аз да се оплача от vivaldi82 (Жельо Леков Петров - 0878752826) - трябваше да ми прати десен бъбрек за Е39 фейслифт. Получих 2 бр. бъбрека за Е39, но преди фейса и то след като ме бави 1 седмица с пращането. Телефонът му, който е записан в Еконт , е невалиден. По ЛС си писахме и каза, че бил объркал и разменил 2 поръчки и ще ми прати точния бъбрек, но вече 2-ра седмица нищо не се случва. Не благоволи да ми прати валиден телефон, въпреки че при всяко ЛС исках да ми прати. Вече не ми отговаря на ЛС и в крайна сметка имам 2 бъбрека, които не съм искал. В други форуми и аукциони в интернет виждам, че също се оплакват от него.
LiTtLeRoCk, има ли развитие по моето оплакване?
- japana
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e30 (:
- Мечтае да кара: е30 turbo
По моя случай..! Не разбирам много от двигатели! колата ми беше разглобена от един приятел Монтьор и аз участвах разбира се,но не всичко знам! та Имаше снимки и бях написал цитирам:Само Бутала 4бр.-40лв. Имаше и 2 снимки! Така,писа ми колегата,че искаше буталата разбрахме се квото трябваше...Пратих ги с Опция Преглед за да види кво е що е...! Продал съм цяла 36ца 28ца на части и НИКОГА до сега съм нямал проблем със някой! за първи път се получава така! Аз кво съм виновен,че той не е гледал! пратил съм с преглед колко му е да отвориш един плик и да погледнеш! ако беше там да каже така и така и да ми ги върне окей няма проблеми сбъркал съм нали...!обаче той купил нещо без да гледа кво купува..! аз лично не бих взел нещо без да го видя..! съжалявам,че така се е получило! ма чак па некоректен! Нека драснат всички които са доволни от мойте части да видиме тогава!
Продавам E36 328i на части... viewtopic.php?f=134&t=314520
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Teogop написа:bgpavlp написа:LiTtLeRoCk написа:bgpavlp написа:И аз попаднах в групата преметнати от vivaldi82,
0895949310
0878192070
0895949465
Преди няколко дена vivaldi82 ми се обади.Днес се видяхме и ми подмени не работещият сензор с друг.Мисля че всичко вече е ОК,и можем да си помагаме и за в бъдеще.Teogop написа:theOnly написа:Още един случай на некоректност,не купувайте от колегата vivaldi82, нищо чудно че няма нито един пост. От Пловдив е , телефона му е 0896104499. От близо 10 дена ме лъжи, че ще ми изпрати обещаната емблема за Е39, срещу заплащане от моя страна разбира се, всеки ден казва, че я е пуснал, а тя не пристига. Първото оправдание беше ,че я пуснал на друг колега и ще смени адреса. После продължава да твърди, че я пуска, а тя така и не идва.
За мен всяко не спазване на думата и уговорката е некоректност.
И аз да се оплача от vivaldi82 (Жельо Леков Петров - 0878752826) - трябваше да ми прати десен бъбрек за Е39 фейслифт. Получих 2 бр. бъбрека за Е39, но преди фейса и то след като ме бави 1 седмица с пращането. Телефонът му, който е записан в Еконт , е невалиден. По ЛС си писахме и каза, че бил объркал и разменил 2 поръчки и ще ми прати точния бъбрек, но вече 2-ра седмица нищо не се случва. Не благоволи да ми прати валиден телефон, въпреки че при всяко ЛС исках да ми прати. Вече не ми отговаря на ЛС и в крайна сметка имам 2 бъбрека, които не съм искал. В други форуми и аукциони в интернет виждам, че също се оплакват от него.
LiTtLeRoCk, има ли развитие по моето оплакване?
Да го хвана за врата и да ти изпрати бъбрека ли?Какво точно да направя?Като не иска да го прати, просто си поръчай от друг.
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
M10 написа:japana е пълен некадърник, не разбира нищо от коли - НЕ купувайте от него части защото има риск да не са свалени както трябва или да са почупени.
Купих от него бутала от м52б28, бързах много че трябваше да пътувам когато минавах през еконта, отворих плика и гледам бутала има не камъни - всичко окНе съм допускал че е възможна следната идиотщина, а именно да ги няма буталните болтове
та отварям няколко часа по късно да ги разгледам и изненада
Писах му и той даже незнаеше какво е това а тръгнал пари да ми изкарва от части!!
japana написа:нямам ги! търсих търсих май като бехме разглобили колата преди години още бех направил една глупост с тех.. мислех,че няма да трябват за нищо... ма не съм знаел че така може да стане ... Съжалявам !japana написа:Еми колега Аз ти ги пратих с Преглед! щеше да ти отнеме 30 секунди да отвориш да видиш кво съм ти пратил...Незнам с къв акъл не си отворил да видиш! кво има вътре... ! ако беше видял в еконт да звъннеш и да кажеш така и така окей да ги върнеш ма ти си ги взел! а аз не е като да не съм ти дал опция да ги прегледаш...!Съжалявам
Та сега си имам прекрасни пепелници![]()
Върни му буталата и готово.
- milenskia525
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e39
Много некоректно постъпи с мен тоя memberlist.php?mode=viewprofile&u=22365 ,като ми продаде неработеща част
,бях си пуснал обява за датчик разпределителен вал,писаха ми няколко колеги,тоя ми изглеждаше най сериозен,убеждаваше мече датчика е от работеща кола,гарантираше за него,цената му беше 50 кинта,викам му ок пращай го...доойде ми датчика и аз веднага отидох при майстора,сменихме го и се оказа че не работи,отначало си помислихме че не е от него,,2 пъте давах пари за диагностика,за смяна на датчик и т.н..,пуснах тема за проблема ми,вкарахме се в едни филми,че можеда ми е разпъната вригата,може да ми е заминал ваноса или компа и какво ли не....,накрая си купих чисто нов и колата се оправи и си заработи....,звъня му на въпросния продавач и му казвам че датчика който ми е набутал въобще не работи,казах му че съм си купил нов и че няма проблем и т.н...,а той ми вика как така,ама незнам си какво,ама имал проблем с еконта,ама ще видим,ще помислел и щялда ми пише да ми каже какво е решил,защото аз исках да му го върна обратно и той да си ми върне паричките,нестига че наринах толкова пари заради неговия НЕРАБОТЕЩ датчик...56лв с доставката+2 пъте по 30лв за диагностика+2 пъте по 10 кинта за смяна и накрая 150 кинта за чисто нов и то кво стана....,казах му,ако си пичага дай да ти го пратя и край,поне да си върна паричките,но тва беше преди4 дни,пратих ми 2 съобщения тук,ама той не ебава и за тва реших да пиша тук,тъй като знам че разглабя цяла е39-ка и да не набутва и други колеги както мен,знам че много колеги пазаруват части втора употреба от форума...,ще съм благодарен да се обърне мъничко внимание на това което написах за да се предотвратят такива измами,все пак сме тук за да си помагаме в такива моменти,а не като тоя колега да се лъжем....,аз не съм за 50 кинта,но защо трябва да става така?Сега датчика така си седи в багажника ми неработещ,и на мен ми е леснода го продам на някой колега,но никога няма да го направя,защото съм честен,коректен и имам съвест!!!Благодаря ви предварително за вниманието

да вметна и аз така нареченият колега- super_mario-та въпросният търси стопове за е-36 седан писа ми, единият ми е с дефект направих подробни снимки търсех им 25лв за двата заради дефекта на единият,и от тук колегата започна пазарлъци 2та за 20 или единият за 12лв някакви такива тъпизми размислих 1 ден и му казах че за 20 ще му ги дам,съгласи се даде адрес пратих му ги в сряда вчера ми звънят от офиса че е отказал пратката и я върнах обратно,2 дена се опитвам да се свържа с него за да ми обясни аджаба какво е станало къде е проблема но отговор никакъв,мислех да не се занимавам да пиша тук ама някои хора прекаляват вече,най-малкото като нямаш пари не поръчваш или поне да си покриват разходите за куриерите,та имайте едно на ум с въпросният 'колега".
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
milenskia525 написа:Много некоректно постъпи с мен тоя memberlist.php?mode=viewprofile&u=22365 ,като ми продаде неработеща част,бях си пуснал обява за датчик разпределителен вал,писаха ми няколко колеги,тоя ми изглеждаше най сериозен,убеждаваше мече датчика е от работеща кола,гарантираше за него,цената му беше 50 кинта,викам му ок пращай го...доойде ми датчика и аз веднага отидох при майстора,сменихме го и се оказа че не работи,отначало си помислихме че не е от него,,2 пъте давах пари за диагностика,за смяна на датчик и т.н..,пуснах тема за проблема ми,вкарахме се в едни филми,че можеда ми е разпъната вригата,може да ми е заминал ваноса или компа и какво ли не....,накрая си купих чисто нов и колата се оправи и си заработи....,звъня му на въпросния продавач и му казвам че датчика който ми е набутал въобще не работи,казах му че съм си купил нов и че няма проблем и т.н...,а той ми вика как така,ама незнам си какво,ама имал проблем с еконта,ама ще видим,ще помислел и щялда ми пише да ми каже какво е решил,защото аз исках да му го върна обратно и той да си ми върне паричките,нестига че наринах толкова пари заради неговия НЕРАБОТЕЩ датчик...56лв с доставката+2 пъте по 30лв за диагностика+2 пъте по 10 кинта за смяна и накрая 150 кинта за чисто нов и то кво стана....,казах му,ако си пичага дай да ти го пратя и край,поне да си върна паричките,но тва беше преди4 дни,пратих ми 2 съобщения тук,ама той не ебава и за тва реших да пиша тук,тъй като знам че разглабя цяла е39-ка и да не набутва и други колеги както мен,знам че много колеги пазаруват части втора употреба от форума...,ще съм благодарен да се обърне мъничко внимание на това което написах за да се предотвратят такива измами,все пак сме тук за да си помагаме в такива моменти,а не като тоя колега да се лъжем....,аз не съм за 50 кинта,но защо трябва да става така?Сега датчика така си седи в багажника ми неработещ,и на мен ми е леснода го продам на някой колега,но никога няма да го направя,защото съм честен,коректен и имам съвест!!!Благодаря ви предварително за вниманието
Преди да пишеш тук, пробвали да се свържеш с колегата?
- milenskia525
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e39
LiTtLeRoCk написа:milenskia525 написа:Много некоректно постъпи с мен тоя memberlist.php?mode=viewprofile&u=22365 ,като ми продаде неработеща част,бях си пуснал обява за датчик разпределителен вал,писаха ми няколко колеги,тоя ми изглеждаше най сериозен,убеждаваше мече датчика е от работеща кола,гарантираше за него,цената му беше 50 кинта,викам му ок пращай го...доойде ми датчика и аз веднага отидох при майстора,сменихме го и се оказа че не работи,отначало си помислихме че не е от него,,2 пъте давах пари за диагностика,за смяна на датчик и т.н..,пуснах тема за проблема ми,вкарахме се в едни филми,че можеда ми е разпъната вригата,може да ми е заминал ваноса или компа и какво ли не....,накрая си купих чисто нов и колата се оправи и си заработи....,звъня му на въпросния продавач и му казвам че датчика който ми е набутал въобще не работи,казах му че съм си купил нов и че няма проблем и т.н...,а той ми вика как така,ама незнам си какво,ама имал проблем с еконта,ама ще видим,ще помислел и щялда ми пише да ми каже какво е решил,защото аз исках да му го върна обратно и той да си ми върне паричките,нестига че наринах толкова пари заради неговия НЕРАБОТЕЩ датчик...56лв с доставката+2 пъте по 30лв за диагностика+2 пъте по 10 кинта за смяна и накрая 150 кинта за чисто нов и то кво стана....,казах му,ако си пичага дай да ти го пратя и край,поне да си върна паричките,но тва беше преди4 дни,пратих ми 2 съобщения тук,ама той не ебава и за тва реших да пиша тук,тъй като знам че разглабя цяла е39-ка и да не набутва и други колеги както мен,знам че много колеги пазаруват части втора употреба от форума...,ще съм благодарен да се обърне мъничко внимание на това което написах за да се предотвратят такива измами,все пак сме тук за да си помагаме в такива моменти,а не като тоя колега да се лъжем....,аз не съм за 50 кинта,но защо трябва да става така?Сега датчика така си седи в багажника ми неработещ,и на мен ми е леснода го продам на някой колега,но никога няма да го направя,защото съм честен,коректен и имам съвест!!!Благодаря ви предварително за вниманието
Преди да пишеш тук, пробвали да се свържеш с колегата?
Пробвах разбира се,още отначало след като разбрах че датчика не работи му се обадих по телефона иму казах че не работи и до там,след това му написах 2 лични съобщения,но той се прави на луд и нищо,а го гледам че влиза по няколко пъти на ден и се предполага че ми прочита съобщенията,като човек му обяснявам да се разберем и да бъде така добър да се оправим,нито съм се карал с него,нито нищо,чисто и просто съм излъган от негова страна и се е видяло че няма да си върна паричките,за тва реших да споделя случая тук,за да се вземат някакви мерки евентуално
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
Писал съм и на двамата .
- Vozq_bez_pari
- младши ентусиаст
-
- Кара: is turbo / 520i,и на жената е30ката
Така по принцип сам доста търпелив но повече не мога да го чакам колегата
Заглавие: e36 купе на 4асти +M пакет
получих рейката ,и на другия ден като щях да сглобявам кола се оказа като наложих реиката че не идват нито трабички вход и изход загоривото и т.н. проверих и номера написан на нея и излезе ,че е от м40 91 г..... обадих се на колегата и му казах че не става не е от М42. Той отговори че негов колега от сервиза я е свалял и явно я е объркал и той лично ще отиде да свали ис-овата рейка и ще ми я прати. Предложих му да му върна обратно тази която не става , но той отговори че не му трябвала да я задържа . Щеше да я шраща на 5.01.13 но неуспял в понеделник ще я прати
това е от 07 Яну 2013, 9:09
плюс още три телефонни разговори през другите дни от седмицата като отговора беше сега се прибирам и ще ти я пратя ще пратя някой да ти я изпрати и т.н. и последно в събота 12.01 след като и тогава не дойде рейка.... му писах смс да ми прати данни къде да му пратя обратно рейката да си взема парите нямаше отговор ... по късно през деня пратих ЛС. тук във форума да ми пише данни къде да му пратя обратно рейката пак нямаше отговор- прочетено е съобщението.............. днес му звънях и на тел неотговори
Мисля бях досатъчно търпелив и го изчаках 1 седмица въпреки че му казах няколко пъти че ми трябва и бързам. 20 лв +5 лв транспорт за някой може да не са мн но аз парите не ги намирам на пътя ..... ще я взема от друг колега да си взима неговата рейка
Заглавие: e36 купе на 4асти +M пакет
Stoqnov написа:318ис нов внос мотор на 4асти!Vozq_bez_pari написа:benzinovata reika bez diuzite i bez regulatora >?
Stoqnov написа:20 lv
Stoqnov написа:Vozq_bez_pari написа:dai vin na motora ili tochno koq godina mesec e che mai imat razlika da q proverq dali stava ?
m42 e motora kvo ti trq 94godina e
получих рейката ,и на другия ден като щях да сглобявам кола се оказа като наложих реиката че не идват нито трабички вход и изход загоривото и т.н. проверих и номера написан на нея и излезе ,че е от м40 91 г..... обадих се на колегата и му казах че не става не е от М42. Той отговори че негов колега от сервиза я е свалял и явно я е объркал и той лично ще отиде да свали ис-овата рейка и ще ми я прати. Предложих му да му върна обратно тази която не става , но той отговори че не му трябвала да я задържа . Щеше да я шраща на 5.01.13 но неуспял в понеделник ще я прати
това е от 07 Яну 2013, 9:09
[/quote]Stoqnov написа:Vozq_bez_pari написа:kolega ti uspq liv subuta da pratish reikata
от 9Stoqnov написа:07 Яну 2013, 9:09Stoqnov написа:Vozq_bez_pari написа:kolega ti uspq liv subuta da pratish reikata
ne kolega nai veroqtno utre 6te ti q pratq 4e ne bqh v grada
ne kolega nai veroqtno utre 6te ti q pratq 4e ne bqh v grada
плюс още три телефонни разговори през другите дни от седмицата като отговора беше сега се прибирам и ще ти я пратя ще пратя някой да ти я изпрати и т.н. и последно в събота 12.01 след като и тогава не дойде рейка.... му писах смс да ми прати данни къде да му пратя обратно рейката да си взема парите нямаше отговор ... по късно през деня пратих ЛС. тук във форума да ми пише данни къде да му пратя обратно рейката пак нямаше отговор- прочетено е съобщението.............. днес му звънях и на тел неотговори
Мисля бях досатъчно търпелив и го изчаках 1 седмица въпреки че му казах няколко пъти че ми трябва и бързам. 20 лв +5 лв транспорт за някой може да не са мн но аз парите не ги намирам на пътя ..... ще я взема от друг колега да си взима неговата рейка
Последна промяна Vozq_bez_pari на 13 Яну 2013, 13:56, променена общо 2 пъти
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
Писах му.
Назад към Авточасти и аксесоари