:: Случаи на некоректни потребители във форума ::
Модератор: Търговски модератори
- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ски и свири на цигулка
Re: :: Случаи на некоректност ::
praskov написа:да вметна и аз така нареченият колега- super_mario-та въпросният търси стопове за е-36 седан писа ми, единият ми е с дефект направих подробни снимки търсех им 25лв за двата заради дефекта на единият,и от тук колегата започна пазарлъци 2та за 20 или единият за 12лв някакви такива тъпизми размислих 1 ден и му казах че за 20 ще му ги дам,съгласи се даде адрес пратих му ги в сряда вчера ми звънят от офиса че е отказал пратката и я върнах обратно,2 дена се опитвам да се свържа с него за да ми обясни аджаба какво е станало къде е проблема но отговор никакъв,мислех да не се занимавам да пиша тук ама някои хора прекаляват вече,най-малкото като нямаш пари не поръчваш или поне да си покриват разходите за куриерите,та имайте едно на ум с въпросният 'колега".
отговоря аз на този колега тай като сега сядам на компа просто тези дни немах грам време ,а и съм взимал куп неща от този форум никой не се е оплаквал колега ама са били точни хората, от които съм пазарувал не като теб

парите не бяха проблем ако бяха щеше като видях ,че не само десния стоп е счупен ами и левия (колкото до снимките просто счупеното на левия не го видях явно така си го снимал да не се види на живо като го взех в еконта да го видя преди да платя го забелязах) ама ако мине явно е било та ако немах пари нямаше да дам едни 6,45 лв за този дето духа,а да кажа в еконта не ми дреме да се оправя който ги е пратил и да си тръгна

БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!
- milenskia525
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e39
LiTtLeRoCk написа:Писал съм и на двамата .
Здрасти колега,има ли някакъв резултат по случая?
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
milenskia525 написа:LiTtLeRoCk написа:Писал съм и на двамата .
Чакаме да отговори в темата, ако не го направи си заминава.
- milenskia525
- кандидат ентусиаст
-
LiTtLeRoCk написа:milenskia525 написа:LiTtLeRoCk написа:Писал съм и на двамата .
Чакаме да отговори в темата, ако не го направи си заминава.
Благодаря за съдействието
- GHOST RIDER
-
-
milenskia525 написа:Много некоректно постъпи с мен тоя memberlist.php?mode=viewprofile&u=22365 ,като ми продаде неработеща част,бях си пуснал обява за датчик разпределителен вал,писаха ми няколко колеги,тоя ми изглеждаше най сериозен,убеждаваше мече датчика е от работеща кола,гарантираше за него,цената му беше 50 кинта,викам му ок пращай го...доойде ми датчика и аз веднага отидох при майстора,сменихме го и се оказа че не работи,отначало си помислихме че не е от него,,2 пъте давах пари за диагностика,за смяна на датчик и т.н..,пуснах тема за проблема ми,вкарахме се в едни филми,че можеда ми е разпъната вригата,може да ми е заминал ваноса или компа и какво ли не....,накрая си купих чисто нов и колата се оправи и си заработи....,звъня му на въпросния продавач и му казвам че датчика който ми е набутал въобще не работи,казах му че съм си купил нов и че няма проблем и т.н...,а той ми вика как така,ама незнам си какво,ама имал проблем с еконта,ама ще видим,ще помислел и щялда ми пише да ми каже какво е решил,защото аз исках да му го върна обратно и той да си ми върне паричките,нестига че наринах толкова пари заради неговия НЕРАБОТЕЩ датчик...56лв с доставката+2 пъте по 30лв за диагностика+2 пъте по 10 кинта за смяна и накрая 150 кинта за чисто нов и то кво стана....,казах му,ако си пичага дай да ти го пратя и край,поне да си върна паричките,но тва беше преди4 дни,пратих ми 2 съобщения тук,ама той не ебава и за тва реших да пиша тук,тъй като знам че разглабя цяла е39-ка и да не набутва и други колеги както мен,знам че много колеги пазаруват части втора употреба от форума...,ще съм благодарен да се обърне мъничко внимание на това което написах за да се предотвратят такива измами,все пак сме тук за да си помагаме в такива моменти,а не като тоя колега да се лъжем....,аз не съм за 50 кинта,но защо трябва да става така?Сега датчика така си седи в багажника ми неработещ,и на мен ми е леснода го продам на някой колега,но никога няма да го направя,защото съм честен,коректен и имам съвест!!!Благодаря ви предварително за вниманието
Колега пропускаш да кажеш, че ми се обади да ми кажеш че си го мерили с някакъв майстор и бил наред, след това не бил, както и да е това неразбирам толкова. Но датчика беше на кола която се караше и когато ми се обади ме попита дали съм сигурен че работи и ти казах че работи защото два дни преди това продадох дебитомера на FLEX които държеше да закачим колата на ИНПА да проверим дали всичко е наред, така и стана колата имаше само сондите като грешки. Предлагах ти още първия път ако имаш някой познат в София да дайде да се увери че няма проблем с датчика и той да ти го прати, а ти отказа. Сега ме хулиш напред, назат, не знам какво целиш с това.
- milenskia525
- кандидат ентусиаст
-
GHOST RIDER написа:milenskia525 написа:Много некоректно постъпи с мен тоя memberlist.php?mode=viewprofile&u=22365 ,като ми продаде неработеща част,бях си пуснал обява за датчик разпределителен вал,писаха ми няколко колеги,тоя ми изглеждаше най сериозен,убеждаваше мече датчика е от работеща кола,гарантираше за него,цената му беше 50 кинта,викам му ок пращай го...доойде ми датчика и аз веднага отидох при майстора,сменихме го и се оказа че не работи,отначало си помислихме че не е от него,,2 пъте давах пари за диагностика,за смяна на датчик и т.н..,пуснах тема за проблема ми,вкарахме се в едни филми,че можеда ми е разпъната вригата,може да ми е заминал ваноса или компа и какво ли не....,накрая си купих чисто нов и колата се оправи и си заработи....,звъня му на въпросния продавач и му казвам че датчика който ми е набутал въобще не работи,казах му че съм си купил нов и че няма проблем и т.н...,а той ми вика как така,ама незнам си какво,ама имал проблем с еконта,ама ще видим,ще помислел и щялда ми пише да ми каже i е решил,защото аз исках да му го върна обратно и той да си ми върне паричките,нестига че наринах толкова пари заради неговия НЕРАБОТЕЩ датчик...56лв с доставката+2 пъте по 30лв за диагностика+2 пъте по 10 кинта за смяна и накрая 150 кинта за чисто нов и то кво стана....,казах му,ако си пичага дай да ти го пратя и край,поне да си върна паричките,но тва беше преди4 дни,пратих ми 2 съобщения тук,ама той не ебава и за тва реших да пиша тук,тъй като знам че разглабя цяла е39-ка и да не набутва и други колеги както мен,знам че много колеги пазаруват части втора употреба от форума...,ще съм благодарен да се обърне мъничко внимание на това което написах за да се предотвратят такива измами,все пак сме тук за да си помагаме в такива моменти,а не като тоя колега да се лъжем....,аз не съм за 50 кинта,но защо трябва да става така?Сега датчика така си седи в багажника ми неработещ,и на мен ми е леснода го продам на някой колега,но никога няма да го направя,защото съм честен,коректен и имам съвест!!!Благодаря ви предварително за вниманието
Колега пропускаш да кажеш, че ми се обади да ми кажеш че си го мерили с някакъв майстор и бил наред, след това не jjбил, както и да е това неразбирам толкова. Но датчика беше на кола която се караше и когато ми се обади ме попита дали съм сигурен че работи и ти казах че работи защото два дни преди това продадох дебитомера на FLEX които държеше да закачим колата на ИНПА да проверим дали всичко е наред, така и стана колата имаше само сондите като грешки. Предлагах ти още първия път ако имаш някой познат в София да дайде да се увери че няма проблем с датчика и той да ти го прати, а ти отказа. Сега ме хулиш напред, назат, не знам какво целиш с това.
Колега,още и още датчика показва данни на работещ датчик,но като го закача на колата в действителност не работи и трупа грешка,за тва и пуснах тема и бяхме се вкарали във филми,и много от колегите твърдяха,че такъв датчик се гледа с осцилоскоп,а не като нас с омметър и че не значи че ще работи.Купих си нов и колата заспа,след което ти се обадих и ти казах като пич,но аз още тогава те усетих че няма да постъпиш коректно с мен.Другото което е,ти ми казваш че бачка,ама аз видях колко е така,ти също добре си знаел,но е ясно че няма да си признаеш...,сега кво,платих си като поп за нещо което не работи и така си седи в багажника.Аз не съм за 50 кинта и никога няма да тръгна да се занимавам с глупости,ако не е така.просто неискам и друг колега да изгори по същия начин.С две думи,аз няма как по друг начин да го разбера,освен че ме набута и ме излъга,ама както ми писа един колега....докато има такива балъци като мен,ще има уиски с фъстъци,в случая Ти......жив и здравв да си и знай че има господ!!!
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Хайде още един: blagi4a ( memberlist.php?mode=viewprofile&u=24311 ) Поръча си пластмасов капак за термостат, намалих му цената и от петък нито си вдига телефона, нито влиза във форума. Да беше казал - щях да му го подаря като толкова го е закъсал за 15 лева. Ако все още чете форума да иде в Еконта и да ми се обадят да му махна наложения платеж и да плати 6-те лева доставака и да го взема тоя капак пък вечерта да пие една бира за мое здраве.
Да е жив и здрав и да си кара кабриото.
Да е жив и здрав и да си кара кабриото.

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
Писах му.
- Stoqnov
- Потребител
-
- Кара: s320 cdi
- Мечтае да кара: F10
с колегата се разбрахме като се прибера на 20-ти да му сменя реиката, извинявам се за закаснението но не сам в БГ
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- GHOST RIDER
-
-
milenskia525 написа:GHOST RIDER написа:milenskia525 написа:Много некоректно постъпи с мен тоя memberlist.php?mode=viewprofile&u=22365 ,като ми продаде неработеща част,бях си пуснал обява за датчик разпределителен вал,писаха ми няколко колеги,тоя ми изглеждаше най сериозен,убеждаваше мече датчика е от работеща кола,гарантираше за него,цената му беше 50 кинта,викам му ок пращай го...доойде ми датчика и аз веднага отидох при майстора,сменихме го и се оказа че не работи,отначало си помислихме че не е от него,,2 пъте давах пари за диагностика,за смяна на датчик и т.н..,пуснах тема за проблема ми,вкарахме се в едни филми,че можеда ми е разпъната вригата,може да ми е заминал ваноса или компа и какво ли не....,накрая си купих чисто нов и колата се оправи и си заработи....,звъня му на въпросния продавач и му казвам че датчика който ми е набутал въобще не работи,казах му че съм си купил нов и че няма проблем и т.н...,а той ми вика как така,ама незнам си какво,ама имал проблем с еконта,ама ще видим,ще помислел и щялда ми пише да ми каже i е решил,защото аз исках да му го върна обратно и той да си ми върне паричките,нестига че наринах толкова пари заради неговия НЕРАБОТЕЩ датчик...56лв с доставката+2 пъте по 30лв за диагностика+2 пъте по 10 кинта за смяна и накрая 150 кинта за чисто нов и то кво стана....,казах му,ако си пичага дай да ти го пратя и край,поне да си върна паричките,но тва беше преди4 дни,пратих ми 2 съобщения тук,ама той не ебава и за тва реших да пиша тук,тъй като знам че разглабя цяла е39-ка и да не набутва и други колеги както мен,знам че много колеги пазаруват части втора употреба от форума...,ще съм благодарен да се обърне мъничко внимание на това което написах за да се предотвратят такива измами,все пак сме тук за да си помагаме в такива моменти,а не като тоя колега да се лъжем....,аз не съм за 50 кинта,но защо трябва да става така?Сега датчика така си седи в багажника ми неработещ,и на мен ми е леснода го продам на някой колега,но никога няма да го направя,защото съм честен,коректен и имам съвест!!!Благодаря ви предварително за вниманието
Колега пропускаш да кажеш, че ми се обади да ми кажеш че си го мерили с някакъв майстор и бил наред, след това не jjбил, както и да е това неразбирам толкова. Но датчика беше на кола която се караше и когато ми се обади ме попита дали съм сигурен че работи и ти казах че работи защото два дни преди това продадох дебитомера на FLEX които държеше да закачим колата на ИНПА да проверим дали всичко е наред, така и стана колата имаше само сондите като грешки. Предлагах ти още първия път ако имаш някой познат в София да дайде да се увери че няма проблем с датчика и той да ти го прати, а ти отказа. Сега ме хулиш напред, назат, не знам какво целиш с това.
Колега,още и още датчика показва данни на работещ датчик,но като го закача на колата в действителност не работи и трупа грешка,за тва и пуснах тема и бяхме се вкарали във филми,и много от колегите твърдяха,че такъв датчик се гледа с осцилоскоп,а не като нас с омметър и че не значи че ще работи.Купих си нов и колата заспа,след което ти се обадих и ти казах като пич,но аз още тогава те усетих че няма да постъпиш коректно с мен.Другото което е,ти ми казваш че бачка,ама аз видях колко е така,ти също добре си знаел,но е ясно че няма да си признаеш...,сега кво,платих си като поп за нещо което не работи и така си седи в багажника.Аз не съм за 50 кинта и никога няма да тръгна да се занимавам с глупости,ако не е така.просто неискам и друг колега да изгори по същия начин.С две думи,аз няма как по друг начин да го разбера,освен че ме набута и ме излъга,ама както ми писа един колега....докато има такива балъци като мен,ще има уиски с фъстъци,в случая Ти......жив и здравв да си и знай че има господ!!!
Колега не знам какво разбираш за коректно отношение, но се смятам за средно интелигентен човек и при положение, че работещата кола която съм карал има грешки само на сондите, свалям датчика, праштам по Еконт и ти ми да ми кажеш че не работи....... Какво да си мисля аз? Разбирам да не я бяхме гледали колата щях да си кажа че си прав ама при положение, че е проверено и то не някога си във времето, а дни по-рано. Извиниме, но не съм нито идиот, нито събирам неработещи части.
- milenskia525
- кандидат ентусиаст
-
GHOST RIDER написа:milenskia525 написа:GHOST RIDER написа:milenskia525 написа:Много некоректно постъпи с мен тоя memberlist.php?mode=viewprofile&u=22365 ,като ми продаде неработеща част,бях си пуснал обява за датчик разпределителен вал,писаха ми няколко колеги,тоя ми изглеждаше най сериозен,убеждаваше мече датчика е от работеща кола,гарантираше за него,цената му беше 50 кинта,викам му ок пращай го...доойде ми датчика и аз веднага отидох при майстора,сменихме го и се оказа че не работи,отначало си помислихме че не е от него,,2 пъте давах пари за диагностика,за смяна на датчик и т.н..,пуснах тема за проблема ми,вкарахме се в едни филми,че можеда ми е разпъната вригата,може да ми е заминал ваноса или компа и какво ли не....,накрая си купих чисто нов и колата се оправи и си заработи....,звъня му на въпросния продавач и му казвам че датчика който ми е набутал въобще не работи,казах му че съм си купил нов и че няма проблем и т.н...,а той ми вика как така,ама незнам си какво,ама имал проблем с еконта,ама ще видим,ще помислел и щялда ми пише да ми каже i е решил,защото аз исках да му го върна обратно и той да си ми върне паричките,нестига че наринах толкова пари заради неговия НЕРАБОТЕЩ датчик...56лв с доставката+2 пъте по 30лв за диагностика+2 пъте по 10 кинта за смяна и накрая 150 кинта за чисто нов и то кво стана....,казах му,ако си пичага дай да ти го пратя и край,поне да си върна паричките,но тва беше преди4 дни,пратих ми 2 съобщения тук,ама той не ебава и за тва реших да пиша тук,тъй като знам че разглабя цяла е39-ка и да не набутва и други колеги както мен,знам че много колеги пазаруват части втора употреба от форума...,ще съм благодарен да се обърне мъничко внимание на това което написах за да се предотвратят такива измами,все пак сме тук за да си помагаме в такива моменти,а не като тоя колега да се лъжем....,аз не съм за 50 кинта,но защо трябва да става така?Сега датчика така си седи в багажника ми неработещ,и на мен ми е леснода го продам на някой колега,но никога няма да го направя,защото съм честен,коректен и имам съвест!!!Благодаря ви предварително за вниманието
Колега не знам какво разбираш за коректно отношение, но се смятам за средно интелигентен човек и при положение, че работещата кола която съм карал има грешки само на сондите, свалям датчика, праштам по Еконт и ти ми да ми кажеш че не работи....... Какво да си мисля аз? Разбирам да не я бяхме гледали колата щях да си кажа че си прав ама при положение, че е проверено и то не някога си във времето, а дни по-рано. Извиниме, но не съм нито идиот, нито събирам неработещи части.
Аз не съм се и надявал да кажеш нещо друго,много е ясно че ще намериш с какво да се оправдаеш и няма да се изкараш виновен,ти може и 5 диагностики да си и правил,ама колко е така само ти си знаеш нали?!как ще ми докажеш,никак?!Остава варианта да се е прецакал в ЕКОНТА,а?Другото което е, тая твойта диагностика я измисли тук в темата, не е ставало дума по телефона,каза ми само,че е от работещ двигател.А,и средноинтелигентните хора не лъжат и не прецакват колегите във форума.....
И пак казвам,НЕРАБОТЕЩИЯ ти датчик с мултицета показва данни на работещ,но като се сложи на колата не работи!Склонен съм да ти поавярвам,че е от работещ двигател,щото той двигателя си работи и с повреден датчик,ама да ми кажеш че е бачкал,нема как да стане,щото го слагам на колата си и не бачка,сложих нов и заспа,ай ти ми кажи ако си на мое място кво би си помислил и как би постъпил???щото аз ако съм пък на твое,щях да кажа,ок колега,щом е така,щом не бачка,нема пр пращай ми го и да ти върна паричките и по живо по здраво.Ама не,нали си средноинтелигентен,как да стане.....Но пак щи кажа,жив и здрав да си, и няма да ти казвам кво да си купиш с тия умрелите 50лв.
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
GHOST RIDER написа:milenskia525 написа:GHOST RIDER написа:milenskia525 написа:Много некоректно постъпи с мен тоя memberlist.php?mode=viewprofile&u=22365 ,като ми продаде неработеща част,бях си пуснал обява за датчик разпределителен вал,писаха ми няколко колеги,тоя ми изглеждаше най сериозен,убеждаваше мече датчика е от работеща кола,гарантираше за него,цената му беше 50 кинта,викам му ок пращай го...доойде ми датчика и аз веднага отидох при майстора,сменихме го и се оказа че не работи,отначало си помислихме че не е от него,,2 пъте давах пари за диагностика,за смяна на датчик и т.н..,пуснах тема за проблема ми,вкарахме се в едни филми,че можеда ми е разпъната вригата,може да ми е заминал ваноса или компа и какво ли не....,накрая си купих чисто нов и колата се оправи и си заработи....,звъня му на въпросния продавач и му казвам че датчика който ми е набутал въобще не работи,казах му че съм си купил нов и че няма проблем и т.н...,а той ми вика как така,ама незнам си какво,ама имал проблем с еконта,ама ще видим,ще помислел и щялда ми пише да ми каже i е решил,защото аз исках да му го върна обратно и той да си ми върне паричките,нестига че наринах толкова пари заради неговия НЕРАБОТЕЩ датчик...56лв с доставката+2 пъте по 30лв за диагностика+2 пъте по 10 кинта за смяна и накрая 150 кинта за чисто нов и то кво стана....,казах му,ако си пичага дай да ти го пратя и край,поне да си върна паричките,но тва беше преди4 дни,пратих ми 2 съобщения тук,ама той не ебава и за тва реших да пиша тук,тъй като знам че разглабя цяла е39-ка и да не набутва и други колеги както мен,знам че много колеги пазаруват части втора употреба от форума...,ще съм благодарен да се обърне мъничко внимание на това което написах за да се предотвратят такива измами,все пак сме тук за да си помагаме в такива моменти,а не като тоя колега да се лъжем....,аз не съм за 50 кинта,но защо трябва да става така?Сега датчика така си седи в багажника ми неработещ,и на мен ми е леснода го продам на някой колега,но никога няма да го направя,защото съм честен,коректен и имам съвест!!!Благодаря ви предварително за вниманието
Аз много се извинявам колеги,че ви се бъркам ама..пич,щом датчика според теб РАБОТИ..както и ТВЪРДИШ в момента..защо тогава не си го вземеш обратно и не върнеш на човека парите?Той казва,че не работи и си го прецакал,ти казваш,че работи..еми добре като си сигурен,че работи датчика защо не си го вземеш а?

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- milenskia525
- кандидат ентусиаст
-
Maximilian-E46 написа:GHOST RIDER написа:milenskia525 написа:GHOST RIDER написа:milenskia525 написа:Много некоректно постъпи с мен тоя memberlist.php?mode=viewprofile&u=22365 ,като ми продаде неработеща част,бях си пуснал обява за датчик разпределителен вал,писаха ми няколко колеги,тоя ми изглеждаше най сериозен,убеждаваше мече датчика е от работеща кола,гарантираше за него,цената му беше 50 кинта,викам му ок пращай го...доойде ми датчика и аз веднага отидох при майстора,сменихме го и се оказа че не работи,отначало си помислихме че не е от него,,2 пъте давах пари за диагностика,за смяна на датчик и т.н..,пуснах тема за проблема ми,вкарахме се в едни филми,че можеда ми е разпъната вригата,може да ми е заминал ваноса или компа и какво ли не....,накрая си купих чисто нов и колата се оправи и си заработи....,звъня му на въпросния продавач и му казвам че датчика който ми е набутал въобще не работи,казах му че съм си купил нов и че няма проблем и т.н...,а той ми вика как така,ама незнам си какво,ама имал проблем с еконта,ама ще видим,ще помислел и щялда ми пише да ми каже i е решил,защото аз исках да му го върна обратно и той да си ми върне паричките,нестига че наринах толкова пари заради неговия НЕРАБОТЕЩ датчик...56лв с доставката+2 пъте по 30лв за диагностика+2 пъте по 10 кинта за смяна и накрая 150 кинта за чисто нов и то кво стана....,казах му,ако си пичага дай да ти го пратя и край,поне да си върна паричките,но тва беше преди4 дни,пратих ми 2 съобщения тук,ама той не ебава и за тва реших да пиша тук,тъй като знам че разглабя цяла е39-ка и да не набутва и други колеги както мен,знам че много колеги пазаруват части втора употреба от форума...,ще съм благодарен да се обърне мъничко внимание на това което написах за да се предотвратят такива измами,все пак сме тук за да си помагаме в такива моменти,а не като тоя колега да се лъжем....,аз не съм за 50 кинта,но защо трябва да става така?Сега датчика така си седи в багажника ми неработещ,и на мен ми е леснода го продам на някой колега,но никога няма да го направя,защото съм честен,коректен и имам съвест!!!Благодаря ви предварително за вниманието
Аз много се извинявам колеги,че ви се бъркам ама..пич,щом датчика според теб РАБОТИ..както и ТВЪРДИШ в момента..защо тогава не си го вземеш обратно и не върнеш на човека парите?Той казва,че не работи и си го прецакал,ти казваш,че работи..еми добре като си сигурен,че работи датчика защо не си го вземеш а?Такива като тебе трябва от воле админите да си играят на тенис,и да излетиш като вейрон към банановите острови.
Сигурно защото си нямам работа,затова заради него пусках тема и всички се чудихме какво става с колата ми... viewtopic.php?f=35&t=323792
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Най-вероятно датчика се е прецакал по време на демонтаж/транспорт/монтаж. На тия датчици им изгаря изолацията вътре в кабела от греенето на мотора и при прегъване окъсяват, напълно възможно е когато е бил на колата на Райдера да е бил работещ и после в някой момент да се е предал при някое прегъване на кабела. Разрежи му изолацията на да видиш дали ще се разпадне вътре изолацията на тънките кабелчета.
Назад към Авточасти и аксесоари