:: Случаи на некоректни потребители във форума ::

Модератор: Търговски модератори

Потребител
Аватар
Кара: 325
Мечтае да кара: m3

Re: :: Случаи на некоректност ::

Мнение от жорката » 22 Яну 2013, 14:41

Besnia2005 написа:аз съм видял, че ми е главата и ти казах по телефона давам ти главата и другите части си ги задържам, понеже аз издухъла глава си имам.Ти обеща някакви телефони да ми даваш на някакви хора с тебе, к'во ли не нищо не ми даде, както и да е, жив и здрав бъди, просто не си коректен, питах те и си посочил ЛС, това е ЛС-то, питал съм ясно и конкретно. И за шлайфа не говори така, защото се направи на много учуден след 2рия разговор по телефона "аа да сега говорих със моя масйтор и той каза, че е нормално , защото трябва да се шлайфа преди слагане" ти самия беше учуден или поне така звучеше. Все ми е тая... И т'ва не беше баща ми.
Казах ти по телефона пич ми изглеждаш, но т'ва дето направи особено накрая "ще ти дам сега номера на другия" и не получих нищо...смисъл ти нали си навит уж да си ти дам главата да си задържа другите части дето са ок, ама оня човек не бил, ми защо тогава не ми даде неговият номер, а просто спря да ми звъниш ? Ще чакам да се обадиш,защото ти си казал, че някой ми се обадил, а т'ва не е така. Другото което е аз не се подигравам на никой, не съм от тия хора, подиграват се хора който не могат да направят друго.Можеше съвсем друг подход да имам, но темата е точно за решаване на такива спорове.Този майстор при който ходих беше след това, когато знаех, че трябва да взимам глава гледах с един бмв фен тука при мене, дето ми каза или глава да взимам или да пиля моята и аз реших, че не искам пилени глави и.. на там ти е ясно.

Значи говориш за моята майка така ли??? ЕЙЙ МОМЧЕНЦЕ МНОГО ВНИМАВАЙ КАКВО ГОВОРИШ!!!!
За тоя шлайф няма да се разберем ти сам написа по горе че след като си взел главата ми се обади и каза че надува и аз тогава се консултирах с майсторите от какво може да е.. тогава стана на въпрос за тоя шлайф но мисля че ти трябва да се интересуваш от тия работи а не аз не съм длъжен да знам и на колко килограма се затягат болтовете сешсе...
Не ми се занимава а и няма да си губя времето с твоите простотии, ако всичко по главата си е наред си я взимам, а за останалите части ще ти извадя цените от обявата ми във форума.

Глава оборудвана - 200лв
Глава не оборудвана - 80лв
Разпределителни валове - 30лв/бр - 60лв двата
Маслени повдигачи - 10лв/бр - 16бр - 160лв
Клапани - 5лв/бр - 16бр - 80лв
Шпилки 20лв/ комплекта
И в такъв случай си искам гарнитурата която ти дадох. :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36

Мнение от Besnia2005 » 22 Яну 2013, 23:22

Айде жив и здрав бъди, за майките никой не говори, ако си се засегнал извинявай. Сега се спри, не говори на "момченце" и на "внимаване в картинки и на "дразнене" , че ума не ти го побира къде отиваш. И само да добавя твоя човек още не ми звъннал :mhihi: :rofl: Просто исках да те напиша в темата, ясно ми беше, че ще си "коректен" до края, още след 2рия разговор, когато каза: "пак ще ти звънна" "ще ти дам номера на другото момче" и не го направи ми стана ясно, така че --->

Хубав и спокоен живот ти желая !

Благодаря на LiTtLeRoCk за бързата реакция.
Не е важна колата, важно е задкормилното устройство :)

Потребител
Аватар
Кара: 325
Мечтае да кара: m3

Мнение от жорката » 23 Яну 2013, 10:18

Или ми връщай главата или стига писа по темите... не мога да те разбера вече... :dunno:
Айде със здраве :yes:

Аватар
Кара: 325 TDS На Въглища с турбо + hp
Мечтае да кара: e39 530d
Детайли за колата: на части за е36 и е34

Мнение от stanio_89 » 07 Фев 2013, 14:39

ti6o_bmw1 е некоректен поръча си от мен кабели за свещи пратих му ги по еконт стояха 7 дена и през тези дни когато и да му бях званал да видя дали ги е взел от офиса на еконт все ми отговаряще отивам да ги земя след като свърша работа така и през тези 7 дена не пожела да ги вземе от офиса
кола без турбо, е като жена с малки цици, върши ти работа ама не ти прави кеф
ИзображениеИзображение

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 08 Фев 2013, 22:11

Писах му.

Потребител
Аватар
Кара: BMW e30 328
Детайли за колата: жени и коли които не могат да въртят задници не са за хвалене !!

Мнение от ti6o_bmw1 » 10 Фев 2013, 15:58

stanio_89 написа:ti6o_bmw1 е некоректен поръча си от мен кабели за свещи пратих му ги по еконт стояха 7 дена и през тези дни когато и да му бях званал да видя дали ги е взел от офиса на еконт все ми отговаряще отивам да ги земя след като свърша работа така и през тези 7 дена не пожела да ги вземе от офиса

в петък отидох да ги взимам защото заради времето почивах и бях напълно свободен ,отивам и този от офиса вика ами той още във вторник си върна кабелите ,аз не съм самолет да хвъркам на всякъде ,КАЗАХ ТИ ЧЕ ЩЕ ГИ ВЗЕМА КАКВО ПЛЮИШ ! КАТО НЕ МОЖЕШ ДА ЧАКАШ СЯ ЩЕ ПИШЕШ ! КОЛКО ПЪТИ ТИ КАЗАХ ЧЕ ЩЕ ГИ ВЗЕМА ,За един ден ми звъна 600 пъти отиди и ги вземи ,добре ще ги взема на работа съм до 5 до като се прибера става 6 и като отида офиса затворен ,сутринта минавам много рано пак не е отворен в четрък пратих един приятел и не му ги дали на него ! А бе пиши си каквото си искаш аз не съм ги отказвал , в Случая бих казал ,че ти си некоректния ,защото ти развали сделката ! Кой не можа да изчака аз или ти ?
Да си жив и здрав и всичко най-хубаво !
Рано или късно всеки бмв ентусиаст си купува е30 ,жени и коли които не могат да въртят задници не са за хвалене !!

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 11 Фев 2013, 12:16

Това с "пратих един приятел, не му ги дали на него" много-много не държи, защото от ЕКОНТ звънят (понякога не веднага, но като им кажеш го правят) на "титуляра" да потвърди, че изпратеният човек е легитимен.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 328/е46 330i/e46325i/е91 330xd+

Мнение от m.dimitrov1992 » 13 Фев 2013, 15:56

Здравей те, Случаят е следния : Колегата Du4kata88 беше пуснал обява че продава свещи Бош платинум 6 броя чисто нови viewtopic.php?p=3517131#p3517131
Цената им е повече от примамлива и разбира се аз се вързах на въдицата. В обявата почти няма информация и му се обадих. Разговорът протече така : Здр колега искам да попитам свещите нови ли са и дали са за м52 мотора. А той ми отговори - "да чисто нови са ,братовчед ми ги докара от щатите но аз вече бях продал колата. Да за м52 съм ги поръчвал " Поръчах ги ,дойдоха в еконт сичко точно. Прибирам се в нас щастлив ,почвам да свалям старите и какво разбирам тези свещи са за камък 21 а на бмв-то както знаете са за камък 16. Обаждам му се на човека и му казвам че не са за м52 а той нагло ми отговори :" Е как че не са ,нали ги гледа в еконт!!! И ми затвори телефона. Да наистина ги гледах ама не ги знам наизуст как изглеждат свещите а и нямах някоя под ръко до сравня. Но честно казано не съм очаквал някой да направи такова нещо - да ги пробута пък ако минат, минат !

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 13 Фев 2013, 16:08

Писах му.

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 13 Фев 2013, 16:34

Поредния некоректен - nikolai.dragnev
Въпросния ми се обажда по обявата ми от форума за огледало от Е39 с подгрев. Казва ми да му го пращам по еконт, правя му товарителницата лично за да ползва отстъпката на клуба, пращам му го същия ден и огледалото стои от събота в офиса на еконт. От тогава не ми вдига телефона, от еконт са му звъняли да ходи да с го вземе, но той няма такова намерение. До събота трябва да пусна разпореждане какво да се прави с тва огледало. Постъпката е крайно некоректна, аз лично като неискам нещо не го поръчвам. Та в крайна сметка или да си взема огледалото, което поръча или да си плати доставките и да ми го връща обратно.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 5er-Reihe

Мнение от Ivo Georgiev » 13 Фев 2013, 19:14

Ето още един - ThE-mASk
Изпратих му изпускателен колектор от 530д. Даде ми координати на "майстора" му, който огледа и отказа пратката. Звъннах на въпросния "майстор" и той ми каза, че му трябвал колектор от ТДС. Погледнах запитването на колегата и се оказа, че той търси именно от комън рейл. Звъннах на него, той се чу с "майстора" и се оказа, че бил върнат, защото според него имало разлика в колекторите. След няколко разговора и изпращане на парт номера му доказах, че всички колектори от е39 525д и 530д са еднакви. При последващото ми позвъняване ми заяви, че моят бил спукан. Изчаках да върнат колектора, за да го огледам да не е повреден при трябспортирането, но си е перфектен. Не знам само защо му трябваше да ме разиграва и да се чуди каква версия да измисли

Аватар
Кара: nishto
Мечтае да кара: samolet

Мнение от Du4kata88 » 14 Фев 2013, 10:34

m.dimitrov1992 написа:Здравей те, Случаят е следния : Колегата Du4kata88 беше пуснал обява че продава свещи Бош платинум 6 броя чисто нови viewtopic.php?p=3517131#p3517131
Цената им е повече от примамлива и разбира се аз се вързах на въдицата. В обявата почти няма информация и му се обадих. Разговорът протече така : Здр колега искам да попитам свещите нови ли са и дали са за м52 мотора. А той ми отговори - "да чисто нови са ,братовчед ми ги докара от щатите но аз вече бях продал колата. Да за м52 съм ги поръчвал " Поръчах ги ,дойдоха в еконт сичко точно. Прибирам се в нас щастлив ,почвам да свалям старите и какво разбирам тези свещи са за камък 21 а на бмв-то както знаете са за камък 16. Обаждам му се на човека и му казвам че не са за м52 а той нагло ми отговори :" Е как че не са ,нали ги гледа в еконт!!! И ми затвори телефона. Да наистина ги гледах ама не ги знам наизуст как изглеждат свещите а и нямах някоя под ръко до сравня. Но честно казано не съм очаквал някой да направи такова нещо - да ги пробута пък ако минат, минат !

zdravei da zvanq mi kolegata i vsichko e taka kazah mu che sa chisto novi nesa slagani predi da mi gi donesat bqh veche bez kola nikade nesam kazval za kakav motor sa dori nesam i opomenaval v obqvata ima tochni snimki na tqh mogat da se proverqt koito razbira pusnah mu gi dori s opciq da gi gleda az ne razbiram i pak kazvam nikade nesam kazval che sa za BMW ili kakvato i da e kola koito razbira da gleda ima si nomera i vsichko ne mislq che imam vina

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от m.dimitrov1992 » 14 Фев 2013, 12:16

Колега попитах те дали стават за м52 и ти каза че си ги поръчвал за м52. Защо ми затвори телефона като ти се обадих после? Може би в първия момент не се усети че аз ти звъня и после ми затвори ?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Мнение от adovet » 14 Фев 2013, 12:20

Същия колега го питах и аз за свещи за Е60 2,2 бензин и ми каза, че стават без проблем. Паза и отговорите му.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от m.dimitrov1992 » 14 Фев 2013, 12:23

Купил си ги, осъзнал си че не стават за твоята кола и си решил ако може да ги пробуташ на някой балък, за да не си само ти прецакания :yes: .

ПредишнаСледваща

Назад към Авточасти и аксесоари