:: Случаи на некоректни потребители във форума ::

Модератор: Търговски модератори

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Re: :: Случаи на некоректност ::

Мнение от b00st » 18 Фев 2013, 22:08

nikolai.dragnev написа:
image.jpg
LiTtLeRoCk написа:
nikolai.dragnev написа:
LiTtLeRoCk написа:nikolai.dragnev Ти си мери приказките, тук не ти е селската кръчма!!!
В случая не си прав, защото май не знаеш какво искаш.
Или отлиташ от форума или покриваш разходите на колегата, имаш право на избор!

може и да е м-ково.не споря.колата ми е 2000 края и няма никакав м детайл.в сряда ще му платя разходите,че не сам в града в момента.

Сложи снимка да видим, така поне занапред ще знаеш.

Така сега, понеже незнаеш кво търсиш аз да ти кажа. Тва на което ти му викаш фейслифт огледало е електрохроматично огледало и няма абсолютно нищо общо със стандартните огледала независимо преди или след фейса. В обявата ми имаше снимки незнам как въобще си решил, че е същото нещо като формата е коренно различна. Пожелавам ти успех да намериш такова за 20лв. Другия път бъди наясно какво търсиш за да не се стига до същата ситуация. И ми е интересно кой е тоя служител на еконт къде ти е дал да видиш пратката без да я платиш ама и тва ще го разбера.

Потребител
Аватар
Кара: Е46 320d 99
Мечтае да кара: Ново БМВ
Детайли за колата: Сребристо седанче с ремап

Мнение от Pesho Apostolov » 19 Фев 2013, 12:40

Здравейте искам и аз да споделя какво си купих от този търговец - viewtopic.php?f=132&t=246886&hilit=%D0%93%D1%83%D0%BC%D0%B8+%D0%B2%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B0+%D1%83%D0%BF%D0%BE%D1%82%D1%80%D0%B5%D0%B1%D0%B0.

Гумите бяха евтини и не очаквах нещо кой знае какво - 4бр. 18' за 230лв. Въпросния търговец ме убеди, че гумите са абсолютно здрави. Преди три дена още при монтажа едната имаше две малки дупчици оправихме я. Днес сутринта и другата беше спаднала - оказа се че и тя има две малки дупчици. Споделих с търговеца тази информация и той каза, че мрази такива хора като мен, които го лъжат, че всички негови гуми са проверени и че аз или някой друг ми е спукал гумите. Оставям всеки сам да си направи изводите!

Това е отговора на търговеца :clap: , и после бях блокиран за да не мога да му тегля една .............., каквато заслужава!

изкаш да кажеш имат 4 дупки
[10:10:33] гуми-втора употреба: (rofl)
[10:10:42] гуми-втора употреба: верно ли ве и да не ги видим
[10:10:46] гуми-втора употреба: като ги пробваме
[10:11:01] гуми-втора употреба: мисля че некой ти е помогнал за дупките
[10:11:05] гуми-втора употреба: да станат
[10:11:41] гуми-втора употреба: или вие само
[10:11:44] гуми-втора употреба: сами
[10:11:56] гуми-втора употреба: много мразя да ме правят на луд
[10:12:01] гуми-втора употреба: да знаеш
[10:12:04] гуми-втора употреба: 4 дупки
[10:12:10] гуми-втора употреба: (waiting)

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 19 Фев 2013, 13:13

как разбра че съм те блокирал не разбрах-много колеги знаят че гумите които продавам се пробват защото сме сервиз за гуми.Нема как да ти пратя гуми с по 2 дупки и да не ги усетим при пробата.И побърза да ме напишеш преди да ми звъннеш-все пак не мога да съм постоянно при компа.
Винаги съм приемал рекламации когато са подадени до ден два.Аз знам ли какво е ставало с тия гуми тия дни през които си ги карал.Не е проблем да ти ги сменя ако беше човек да се разберем ама гледам нещо майни ми пращаш...та по лекичко
гумите са вече 13 дни в теб.Пратени са на 6 февруари-сега ще кажеш ми аз сега ги сложих-те всички така казват :confused:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Pesho Apostolov » 19 Фев 2013, 13:32

Да - разбрах, че си блокирал - като ти изпише отстрани на Скайп - "обмислящ пълномощно"
За какво да ти звъня??? Писах ти, че гумите имат проблем - без изобщо да говоря за подмяна и т.н. очаквах ти да предложиш нещо - мечтите били безплатни нали? После ти ми отговори (вече съм пуснал отговора ти), и нещо в него не се говори за подмяна или така нататък, а с присмешка ми казваш, че лъжа и ме блокираш. За какво по-точно да ти звъня смешнико??? Нищо не искам от теб!!! Нека да видят и другите какво могат да очакват от теб.

Ето и цялата дискусия от днес. Като последното не го прочете - сещаш се защо Само да вметна не съм карал колата повече от 20км :ok:

[09:49:56] Петър Апостолов: Колега Пирелитата, които ми изпрати бяха спукани на четири места. Гумаджията каза с тези гуми изобщо да не излизам извън града!!!
[10:10:28] гуми-втора употреба: изкаш да кажеш имат 4 дупки
[10:10:33] гуми-втора употреба: (rofl)
[10:10:42] гуми-втора употреба: верно ли ве и да не ги видим
[10:10:46] гуми-втора употреба: като ги пробваме
[10:11:01] гуми-втора употреба: мисля че некой ти е помогнал за дупките
[10:11:05] гуми-втора употреба: да станат
[10:11:41] гуми-втора употреба: или вие само
[10:11:44] гуми-втора употреба: сами
[10:11:56] гуми-втора употреба: много мразя да ме правят на луд
[10:12:01] гуми-втора употреба: да знаеш
[10:12:04] гуми-втора употреба: 4 дупки
[10:12:10] гуми-втора употреба: (waiting)
[11:19:00] Петър Апостолов: Пич ти си ебати и га**ия, см**ан търговец, още като ги монтирахме едната беше спукана на две места, днес сутринта и другата беше спаднала - има две малки дупчици. Щом ти е такова отношението ще се постарая хората да разберат как така продавате тествани гуми с по 4 дупки
[11:42:47] *** Петър Апостолов блокира гуми-втора употреба. ***
Слагам малко цензура за по-малките потребители.
Последна промяна Pesho Apostolov на 19 Фев 2013, 14:47, променена общо 1 път

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 19 Фев 2013, 13:39

за да нема недоволни предлагам да ми върнеш пирелитата с същия куриер -да ги надуя наново и ако се окаже че грешката е наша ще ти бъдат заменени и безплатно пратени-но ако се окаже че проблема е сегашен-чисто и просто си ги получаваш обратно.Готов съм на тая сделка-нека бъде проблема в нас-но искам да се уверя-става ли :?: :?:
прекаляваш с обидите :idea:
Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 19 Фев 2013, 13:42

Pesho Apostolov написа:още като ги монтирахме едната беше спукана на две места

Защо още тогава не му се обади, че има проблем с тази гума???

Потребител
Аватар

Мнение от Pesho Apostolov » 19 Фев 2013, 14:14

Защо не съм се обадил в събота ли колеги модератори?

Защото колата беше разкостена при гумаджията и беше по-лесно да оправим проблема с лепенки. Затова не съм се обадил. Пък и да се бях обадил какво щях да чуя - може би, че доставката е от преди две седмици и че е късно за рекламации? Днес сутринта като и втората гума беше спаднала ме вбеси крайно и реших да споделя това с колегите и всеки си носи глава на раменете и може да си направи изводите. Както казах и на търговеца - аз гумите вече съм ги оправил и не търся рекламации и т.н. Просто едно извинявай, нещо гумите не са били читави ми беше достатъчно...а дано ама надали...

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 19 Фев 2013, 14:20

След като си решил да предприемеш някакви действия на собствена глава без да уведомиш продавача до голяма степен проблема остава лично твой... това, че след 3 дни преценяваш, че вече ти е дошло до гуша не значи, че си прав... всеки прави каквото си иска, а после мрънка недоволен. Подобен тип покупко-продажби на "части" втора ръка си имат своите неписани правила и условия, които не включват "първоначално си реших проблема, ама след 3 дни ми писна...".

В случая никой не защитава продавача, а подлагам на съмнение твоята коректност и адекватна реакция според случката.

Потребител
Аватар

Мнение от Pesho Apostolov » 19 Фев 2013, 14:35

Подлагаш на съмнение моята коректност ли? :clap:

Проблема си бил мой? Ми мой си е разбира се, данеби да е твой или на търговеца, който си е получил парите? Реторични въпроси...
Сега ми било писнало? Ами сега да!!! Бил съм се оплаквал? Тц тука сгреши - просто предупреждавам бъдещите клиенти на търговеца какво може да се случи...а да, и да спазват неписаното правило, не като мен...

MOLLOV - ти беше търговец нали? - Реторичен въпрос...

:bowdown: Поклон пред модератора на темата. /Пределно ми е ясно кой е той./
Последна промяна Pesho Apostolov на 19 Фев 2013, 15:04, променена общо 1 път

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 19 Фев 2013, 14:53

Мдам, точно съм търговец... и още повече модератор на темата 8)

Но като гледам явно нямаш желание да вникнеш в нещата, които пиша, така че няма смисъл да продължавам.

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 19 Фев 2013, 18:07

Pesho Apostolov написа:Подлагаш на съмнение моята коректност ли? :clap:

Проблема си бил мой? Ми мой си е разбира се, данеби да е твой или на търговеца, който си е получил парите? Реторични въпроси...
Сега ми било писнало? Ами сега да!!! Бил съм се оплаквал? Тц тука сгреши - просто предупреждавам бъдещите клиенти на търговеца какво може да се случи...а да, и да спазват неписаното правило, не като мен...

MOLLOV - ти беше търговец нали? - Реторичен въпрос...

:bowdown: Поклон пред модератора на темата. /Пределно ми е ясно кой е той./

Един съвет, а ти го приемай както си искаш.
Коригирай си тона с който комуникираш, не е нужно да нервничиш, никой няма да ти търпи настроенията.Повече няма да коментирам поведението ти, а направо ще действам според ситуацията!

Потребител
Аватар

Мнение от Pesho Apostolov » 20 Фев 2013, 9:42

Ами действай бе приятелю!!!

Само се обоснови, кое правило съм нарушил!!!

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 20 Фев 2013, 10:44

Pesho Apostolov написа:Ами действай бе приятелю!!!

Само се обоснови, кое правило съм нарушил!!!

Доброто поведение и нормално държание във форума.Намеците и нападките към колега модератор.Това малко ли е?

Потребител
Аватар

Мнение от Pesho Apostolov » 20 Фев 2013, 11:21

Така, първо искам да отбележа, че БАН-а изобщо не ме притеснява!
Поведението ми е повече от нормално, дори цензурирах разговора в скайп, който първоначално нямах намерение да пускам, но бях провокиран да го постна - за да докажа правотата си! Аз не съм съгласен някой, било той модератор или потребител на форума да ме усмива, да ме изкарва, че мрънкам и още повече да ме плаши с отстраняване. Ако някой очаква да си замълча и само да обръщам бузите - това няма как да се случи. Взимайки предвид личните съобщения, които получих от колеги от форума, става ясно, че целта, която имах е постигната. Ако някой се чуства обиден и се е познал в постовете ми - това само доказва правотата ми. Пак казвам, ако притеснявам някой с постовете си, или се набърквам между потоци на пари - нека да ме Банн-ва, гони, отстранява. Досега не съм си премълчавал, не съм се крил зад Ник-Неймове и нямам намерение за напред да променям този факт!

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 20 Фев 2013, 12:59

Pesho Apostolov написа: Пак казвам, ако притеснявам някой с постовете си, или се набърквам между потоци на пари - нека да ме Банн-ва, гони, отстранява.

В този форум, доста хора с платени обяви си тръгнаха заради некоректно отношение, а това което си написал граничи с пълната глупост.Ако още веднъж намекнеш нещо подобно, ще получиш БАН.
Направо си притеснил потоците на пари, какво да ти кажа, клуба се издържаме само и единствено от тези обяви.Малко по-сериозно, че с тези изказвания почвате да дразните!

ПредишнаСледваща

Назад към Авточасти и аксесоари