:: Случаи на некоректни потребители във форума ::
Модератор: Търговски модератори
- Demo 9
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е53 4.4
- Мечтае да кара: Е60 V10
Не виждам защо злобееш в момента..
ето ти линк със същата тема пусната в друг форум..
и как пък Тузара разбра за коя букса става въпрос..
факт е, че си купих още един борд с букса днес точно поради факта, че не ми се разправя и не ми се буташе още един час по задръстванията до Еконт.
И щом си бил готов да пратиш все пак- благодаря за разбирането.
аз казах квото имах да казвам, мисля да приключваме темата и мир да има
ето ти линк със същата тема пусната в друг форум..
и как пък Тузара разбра за коя букса става въпрос..
факт е, че си купих още един борд с букса днес точно поради факта, че не ми се разправя и не ми се буташе още един час по задръстванията до Еконт.
И щом си бил готов да пратиш все пак- благодаря за разбирането.
аз казах квото имах да казвам, мисля да приключваме темата и мир да има

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
Фолиото даже е и по-малко от 100лв изобщо ако е сложил и Лумар де
Заки не си прав, че не става и без сваляне, напротив става, но всичко зависи от старанието, уменията и инструментите... Според мен е излишно да се гърбиш да сваляш като можеш да го преебеш при най-малкото невнимание като го слагаш ама всеки си има тертип на работа и си го прави най-добре по неговия начин 

- TheKiller
- младши ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i
- Детайли за колата: M43B19TU
zAcK написа:TheKiller написа:айде да се срещнем,ще се уговоря с тях и ше закараме някоя кола да видиш,че си голем отворко
Това че ти се струва че е перфектна не значи че е. Освен това
5-цата е една от колите, на които за по-качествено поставяне
си трябва да се свали прозореца. А това, че те така са ти го направили
на теб знаеш ли как ми пука. Радвай се на "перфектното" фолио,
но не лъжи хората. Защото сме тука да си даваме съвети, които
да са ни от полза, а не да се заблуждаваме, като си даваме
некоректна информация !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
P.S. То сигурно фолио може да се сложи и със сешоар и да изглежда добре
ама това значи ли че така е най-добре да се направи![]()
![]()
Освен това някой ще си играе да сваля джама ако не е по-добре.
Или хората си нямат работа, а ..............????????
Като се свали джама е по лесно

/// 6>4

- KFZ-Handler
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 M3
- Мечтае да кара: Космически кораб
Колеги не се карайте за тва фолио.... В крайна сметка е важен крайния резултат, а в случая при мен е много зле. Реших да се възползвам от услугите на въпросния човек, защото се рекламира в нашия форум и като хора които са тук за да си помагат да му дам на него пари...... обаче тя работата стана съвсем различна.
Пак казвам - постнах снимките за да знаете, че там работата е зле....
Това е, следва махане на тва фолио при първа възможност поставяне на ново....сами се сещате колко пари и нерви ще отидат за едно фолио, а работата трябваше да е съвсем различна. За тва ме е яд!

Пак казвам - постнах снимките за да знаете, че там работата е зле....
Това е, следва махане на тва фолио при първа възможност поставяне на ново....сами се сещате колко пари и нерви ще отидат за едно фолио, а работата трябваше да е съвсем различна. За тва ме е яд!

KFZ-Handler написа:Реших да се възползвам от услугите на въпросния човек, защото се рекламира в нашия форум и като хора които са тук за да си помагат да му дам на него пари......
поради същата причина за малко и аз да заведа един приятел при него за фолио, откакто видях снимките как ти е поставено фолиото, съм много доволен, че не съм направил тази грешка...
Последна промяна benzin на 04 Фев 2009, 11:30, променена общо 1 път
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Айде и аз да се разпиша. Оплакването не ми е голямо, не е кой знае каква загуба, но все пак си е некоректност за мен. Реших да купя от колегата Миро_87 един волан Момо. Всичко точно, пристигна волана, обаче без бипката, която беше и на снимката. Не е болка за умиране, една бипка не е никакви пари, но да ходя да търся си е пак време и търсене, за нещо, което трябваше да съм го получил. Звънях му на момчето 2 пъти по различно време, не ми вдигна. Писах му по скайп 2 пъти и ЛС му писах, на което той ми отговори:
"telefona mi se precaka , zna4i kapa4kata be6e lepena i se spuka na polovona v nas imam edna samo 4e e s drug nadpis ako iska6 moga da q snimam i da ti q pokaja"
И дотам беше всичко. Пак казвам, загубата не е голяма, даже се чудих много дали да се оплаквам тук, но все пак мисля, че тези неща трябва да се споменават преди това.
"telefona mi se precaka , zna4i kapa4kata be6e lepena i se spuka na polovona v nas imam edna samo 4e e s drug nadpis ako iska6 moga da q snimam i da ti q pokaja"
И дотам беше всичко. Пак казвам, загубата не е голяма, даже се чудих много дали да се оплаквам тук, но все пак мисля, че тези неща трябва да се споменават преди това.

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- ТУРБО
- луд с палатка
-
- Кара: Хората да залягат
- Детайли за колата: кихащо кабрио
Дойде и моят ред да се разпиша в тази тема и то от 2-ма човека.
Единият случайе с колегата "ВВ4",от който закупиш колянов вал заМ20б23 уж здрав.Купих го преди 10дни,но беше вечер и само го огледах по шииките кадето лежат биелните и основните лагери да няма някакви яки надирания.На следващия ден като видях вала се оказа че има 2-3мм аксиялен луфт.Обадих му се,а той ми казва,че вала не бил негов,а момчето на което бил е заминал на някъде(не помня каде каза)и след 2-3 дни щял да ми звънне като се върне.Естествено не ми звънна и аз го потърсих,а той пак ми вика че момчето го нямало още и като се върнел щял да ми звънне и така и до днес не ми е звънял.
Колеги внимавайте с този мошенник да не ви изпързаля и вас!!!
Продава доста работи във форума.
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... highlight=
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... sc&start=0
И доста други.
Другото оплакване ми е от колегата "Херо"
който продаваше Е30-ка 323 на части и аз му бях писал,че изкам коляновия бал.И той ми се обажда и ме обеждава да взема целия мотор и аз му викам добре ще го взема ама понеже е от гр.КозлодУй го питам как ще стане врътката,а той ми казва,че щел да го качи на ремарке и да ми го докара и аз да му дам пари за транспорта-аз се съгласих и той ми казва"Колега само искам да ми кажеш мъжката,че ще го вземеш"(демек да не го прецакам и да бие път за нищо)
и аз му казвам,че няма смисъл да го прецаквам като мотора ще ми свърши работа.Даже ми предлага и окачване казах че и него ще взема,че ми трябва и такова,и така се разбрахме че във Събота сутринта щял да тръгне от КозлодУй и щял да ми звънне да го чакам в София.Чухме се пофилактично във Петък да се дооточним и той ми каза че не го бил свалил още но го рзкачил и в Събота щял да се позабави.И така аз седя вързан целия ден да го чакам тоя "Сопол"и като стана 16:00 вече му звъннах да видя кво става,а нашия не си вдига телефона,звънях му и по-късно пак няколко пъти ама не и не.
Влезнах във форума гледам че е пускал постове същия ден и ми стана ясно.Писах му на Л.С. и той ми отговаря,че някъв друг го бил питал за цялата кола и сигурно щял да му я даде.
Добре бе неможа ли поне да ми звънне да не вися аз цял ден да го чакам тоя смотльо.
Питам се аз ако го бях вързал и той се беше разкарал до София,дали щеше да му е добре
НАКАДЕ ОТИВА ТОЯ ФОРУМ СЕ ПИТАМ !!!!!!!!!!!!
П.П.Чудя се в тая тема кой от двамата ще излезе по-хитър
Щом и измамниците са тръгнали да се лъжат един-друг
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... t=#1431841
Единият случайе с колегата "ВВ4",от който закупиш колянов вал заМ20б23 уж здрав.Купих го преди 10дни,но беше вечер и само го огледах по шииките кадето лежат биелните и основните лагери да няма някакви яки надирания.На следващия ден като видях вала се оказа че има 2-3мм аксиялен луфт.Обадих му се,а той ми казва,че вала не бил негов,а момчето на което бил е заминал на някъде(не помня каде каза)и след 2-3 дни щял да ми звънне като се върне.Естествено не ми звънна и аз го потърсих,а той пак ми вика че момчето го нямало още и като се върнел щял да ми звънне и така и до днес не ми е звънял.
И доста други.
който продаваше Е30-ка 323 на части и аз му бях писал,че изкам коляновия бал.И той ми се обажда и ме обеждава да взема целия мотор и аз му викам добре ще го взема ама понеже е от гр.КозлодУй го питам как ще стане врътката,а той ми казва,че щел да го качи на ремарке и да ми го докара и аз да му дам пари за транспорта-аз се съгласих и той ми казва"Колега само искам да ми кажеш мъжката,че ще го вземеш"(демек да не го прецакам и да бие път за нищо)

и аз му казвам,че няма смисъл да го прецаквам като мотора ще ми свърши работа.Даже ми предлага и окачване казах че и него ще взема,че ми трябва и такова,и така се разбрахме че във Събота сутринта щял да тръгне от КозлодУй и щял да ми звънне да го чакам в София.Чухме се пофилактично във Петък да се дооточним и той ми каза че не го бил свалил още но го рзкачил и в Събота щял да се позабави.И така аз седя вързан целия ден да го чакам тоя "Сопол"и като стана 16:00 вече му звъннах да видя кво става,а нашия не си вдига телефона,звънях му и по-късно пак няколко пъти ама не и не.
Влезнах във форума гледам че е пускал постове същия ден и ми стана ясно.Писах му на Л.С. и той ми отговаря,че някъв друг го бил питал за цялата кола и сигурно щял да му я даде.
Добре бе неможа ли поне да ми звънне да не вися аз цял ден да го чакам тоя смотльо.
Питам се аз ако го бях вързал и той се беше разкарал до София,дали щеше да му е добре

Щом и измамниците са тръгнали да се лъжат един-друг

а
добре бе кво си се распиштял казах ти че парите ше ти се върнат човека е тираджия и не е тука като си доиде ше ти се обади никои не иска да те прецака за 80лв а попринцип тои откаде да е сигорен че тоя вал които казваш че е прецакан е съштия кито ти е дал като ти го гледа тогава
- ТУРБО
- луд с палатка
-
- Кара: Хората да залягат
- Детайли за колата: кихащо кабрио
Абе ей кифладжия.
Не ми се оправдавай с такива номерца и не ми дръж сметка каде ще пиша и какво ще пиша,щото ти си некоректния в случея.Каза ми,че е на вала му нямало нищо и аз го взех на доверие,а се оказа много по-зле от най-лошите ми очаквания.
П.П. Ако се окаже че бъркам за това,че ме моткаш ще ти се извиня
Не ми се оправдавай с такива номерца и не ми дръж сметка каде ще пиша и какво ще пиша,щото ти си некоректния в случея.Каза ми,че е на вала му нямало нищо и аз го взех на доверие,а се оказа много по-зле от най-лошите ми очаквания.
П.П. Ако се окаже че бъркам за това,че ме моткаш ще ти се извиня

а
казах ти че колата е работила до последно без да има проблем с вала и е така мотора се разглоби за6тото одари клапан съшто така ти казах че парите ше си ги земеш незнам зашто продалжаваш да се даржиш като дия селянин
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
Re: а
абе мошенник си сиBB4 написа:казах ти че колата е работила до последно без да има проблем с вала и е така мотора се разглоби за6тото одари клапан съшто така ти казах че парите ше си ги земеш незнам зашто продалжаваш да се даржиш като дия селянин

Re: а
кат искат да не стават такива неща да не продават такива нещаbavareca_86 написа:абе мошенник си сиBB4 написа:казах ти че колата е работила до последно без да има проблем с вала и е така мотора се разглоби за6тото одари клапан съшто така ти казах че парите ше си ги земеш незнам зашто продалжаваш да се даржиш като дия селянин,кат искаш да не стават така нещата що не се бракна за парите и да му ги варнеш

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
- Димитър Димитров
- младши ентусиаст
-
- Кара: внимателно.
- Мечтае да кара: сАмоЛеТ
ТУРБО написа:Дойде и моят ред да се разпиша в тази тема и то от 2-ма човека.
И доста други.
който продаваше Е30-ка 323 на части и аз му бях писал,че изкам коляновия бал.И той ми се обажда и ме обеждава да взема целия мотор и аз му викам добре ще го взема ама понеже е от гр.КозлодУй го питам как ще стане врътката,а той ми казва,че щел да го качи на ремарке и да ми го докара и аз да му дам пари за транспорта-аз се съгласих и той ми казва"Колега само искам да ми кажеш мъжката,че ще го вземеш"(демек да не го прецакам и да бие път за нищо)![]()
Питам се аз ако го бях вързал и той се беше разкарал до София,дали щеше да му е добре![]()
НАКАДЕ ОТИВА ТОЯ ФОРУМ СЕ ПИТАМ !!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
Щом и измамниците са тръгнали да се лъжат един-друг![]()
Имам право на реплика нали или колегата ще ми се скара и на мен

В този форум имам над 100 покупко продажби още 20 неща съм подарил - някой освен Турбо - то да ме е оплюл има ли???????
При мен доидеха пичове от Разград в събота за мотора пратени от мои близак приятел взеха мотора и кутията и си заминаха веднага се обадих на въпросния софийски пич / няма да падна на неговото ниво и да го обидя / В ТЪРГОВИЯТА СРАДНЯ НЯМА БРАТ КОЙ ПРЕДВАРИ ТОЙ ЗАВАРИ / Моля без повече обиди по мой адрес защото бъди сигорен че речника ми е по богат от твоя и може много да се псуваме
Последна промяна Димитър Димитров на 11 Фев 2009, 14:21, променена общо 1 път
Назад към Авточасти и аксесоари