КОРЕКТНИ Търговци/Потребители

Модератор: Търговски модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 4-цилиндрово сешоарче

Re: КОРЕКТНИ Търговци/Потребители

Мнение от S204 » 05 Сеп 2010, 2:50

Искам да изкажа най-сърдечни благодарности на:
laviatan частите му са адски качествени на супер цени, отзовава се на момента и с какви ли не въпроси относно цена на части съм го тормозил, винаги е отговарял най-любезно
и
ИЗРОДА за него не знам какво да кажа, "пазарувам" сигурно вече от 6 месеца от него и завързахме чак приятелски отношения. Винаги готов на помощ, частите са адски качествени и на супер цени. За какви ли не дреболии съм го молил, кога ли по нощите не съм го тормозил, винаги се радва, че помага и колко подаръци ми е правил, ЕВАЛА!!! :)

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Мнение от Runnaway » 05 Сеп 2010, 18:47

Искам да благодаря на

TURBO_TED (memberlist.php?mode=viewprofile&u=7301)

за помощта, която ми оказа в петък през нощта.

Започвам историята си.

В петък тръгваме от София за Пампорово с 2 коли. На МакДоналдс (Пазарджик) спирам (макар и да не ям junk food), защото бях премалял от глад. Отварям си вратата на Е46-цата - гледам, масло по предна лява джанта. Отварям капака - целият двигател в масло. Полудях. Веднага се сетих какво се беше случило. Поради презатягане на капачката (по-късно ще стане ясно, че капачката беше затегната с 110 Nm, вместо с предписаните 25 Nm) съм я счупил в четвъртъка, когато се опитвах да я отворя. Но нямаше нищо видимо, т.е. не знаех, че е станало нещо.

Замерих си маслото и видях от къде сълзи (защото буквално сълзи (освен, ако не карам колата на 3.000+ оборота)) и закрепихме положението. Купих 2 л. 10W40 и долях. Звъннах на Тедо и се срещнахме на ОМВ на Кукленско около 9:30 вечерта. Оттам отиваме в неговото хале, за да я залепим. Успяхме да я развием с динамометричния ключ (110Nm както е написано по-нагоре) Залепихме я, но се оказа, че спойката не е станала хубаво и продължава да сълзи. В 00:30 се върнахме на ОМВ-то и след кратък разговор реших да не рискувам да блокирам двигателя нагоре към Пампорово и взех колата на Тедо, който взе моята. Разбрахме се той да купи капачка от някъде и да я смени. На другия ден Турбо–Тед ми се обади, че е намерил капачка от някаква морга в Пловдив. Цената, на която я беше намерил (втора употреба) е +50% от цената на оригиналната капачка в Дару кар. Както и да е. Не знам собственикът на тази морга дали чете изобщо темата за коректни потребители/търговци, защото не е от тях. Все пак казах на Тедо да я вземе, защото вече трябваше да тръгва нагоре, а и няма какво да се разправяме с подобни търговци. Нахранихме го и двамата, като пожелахме много "здраве" на цялата му рода. Нямам идея кой е въпросният "търговец", но е по-добре, че не знам.

Към 8 вечерта Тедо дойде с моята кола, със сменена капачка.

Сега се прибирам в София - колата остана само да се измие от маслото. Всичко останало е наред.

Благодаря ти още един път, Тедо.
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 05 Сеп 2010, 19:58

Runnaway написа:Турбо–Тед ми се обади, че е намерил капачка от някаква морга в Пловдив. Цената, на която я беше намерил (втора употреба) е +50% от цената на оригиналната капачка в Дару кар. Както и да е. Не знам собственикът на тази морга дали чете изобщо темата за коректни потребители/търговци, защото не е от тях. Все пак казах на Тедо да я вземе, защото вече трябваше да тръгва нагоре, а и няма какво да се разправяме с подобни търговци. Нахранихме го и двамата, като пожелахме много "здраве" на цялата му рода. Нямам идея кой е въпросният "търговец", но е по-добре, че не знам.

.

Мисля че го знам,на околовръсното се намира след кръговото за пазардик посока пловдив,миналата година минах от там да взема едни пружини,първо ми обясни едно число,мисля че беше около 50-60 лева,на другия ден отивам да ги взема и цената станала х2,а пък за един салон...все пак отидох да го видя,се едно го бяха влачили през кална нива...

ентусиаст
Аватар
Кара: G02 ///M40d

Мнение от blacksapphire » 06 Сеп 2010, 10:43

И аз имам малка заслуга, дадох на Тедо номера на човека от моргата, капачката на филтъра е еднаква за м52 и м54 :winky: Добре че сте свършили работата. :)

костинбродчанин
Аватар
Кара: е60 530д
Мечтае да кара: М3 Компакт
Детайли за колата: Няма много...

Мнение от vladi_a_i » 07 Сеп 2010, 1:25

Lubaka_320 Сърдечно благодаря за пратката-пре доволно,евала на такива хора :yes:
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ

Потребител
Аватар
Кара: Весел

Мнение от Malkia Bqs » 07 Сеп 2010, 15:20

@Изруда, винаги коректен и точен. По всяко време е готов да помогне, няма грешка.

Аватар
Кара: E39 528i

Мнение от Massacre » 08 Сеп 2010, 10:12

+ за boris_k - много е точно момчето :yes:

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Мнение от Runnaway » 08 Сеп 2010, 11:03

Е.Димитров написа:
Runnaway написа:Турбо–Тед ми се обади, че е намерил капачка от някаква морга в Пловдив. Цената, на която я беше намерил (втора употреба) е +50% от цената на оригиналната капачка в Дару кар. Както и да е. Не знам собственикът на тази морга дали чете изобщо темата за коректни потребители/търговци, защото не е от тях. Все пак казах на Тедо да я вземе, защото вече трябваше да тръгва нагоре, а и няма какво да се разправяме с подобни търговци. Нахранихме го и двамата, като пожелахме много "здраве" на цялата му рода. Нямам идея кой е въпросният "търговец", но е по-добре, че не знам.

.

Мисля че го знам,на околовръсното се намира след кръговото за пазардик посока пловдив,миналата година минах от там да взема едни пружини,първо ми обясни едно число,мисля че беше около 50-60 лева,на другия ден отивам да ги взема и цената станала х2,а пък за един салон...все пак отидох да го видя,се едно го бяха влачили през кална нива...

blacksapphire написа:И аз имам малка заслуга, дадох на Тедо номера на човека от моргата, капачката на филтъра е еднаква за м52 и м54 :winky: Добре че сте свършили работата. :)

Момчета, не е въпросът в парите. Аз ви благодаря за индиректната помощ, която сте ми оказали. Колата е наред. Другият път като съм в Пловдив ще се видим, за да почерпя. Ако имате нужда от помощ в София - можете да разчитате на мен.
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

Аватар
Кара: е36 318ис М-пакет
Мечтае да кара: e30 V10

Мнение от angel_lalov » 08 Сеп 2010, 12:11

kik_777 евала няма такъв пич като него!имам да черпя! :bchug: :bchug: :bchug:
Продавам М-Техник окачване за 4 цилиндрово за отпред!аморт и пружини като нови са!120Лв!

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: BMW E46/E39 MPower

Мнение от chl » 09 Сеп 2010, 15:20

И от мен един + за laviatan, супер части :>

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: с усмивка.

Мнение от Axis » 10 Сеп 2010, 18:44

Огромен + за колегата vlado_882. Изключително коректен и разбран човек!! :yes:

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 10 Сеп 2010, 18:51

Babuna - този ник е синоним на перфектната комбинация между качество/цена/коректност!

Аватар
Кара: колело

Мнение от golf gtd » 10 Сеп 2010, 23:34

и аз да се включа един огромен Огромен + за колегата hristofar прати ми едни части за е36 много точен и коректен :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 купе

Мнение от Yanko Petrov » 12 Сеп 2010, 12:16

+1 за колегата I.Voykov,гласувах му доверие,напълно непознат за мен човек,и всичко стана така,както се бяхме разбрали :yes: Поздрави от ГрЪция!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е30 320i coupe 87г

Мнение от zaro_e34 » 16 Сеп 2010, 17:48

Голям +за колегата pepito_8968
Абсолютно точен !!!
ИзображениеИзображение

ПредишнаСледваща

Назад към Авточасти и аксесоари