:: Случаи на некоректни потребители във форума ::

Модератор: Търговски модератори

Потребител
Аватар

Re: а

Мнение от BB4 » 10 Фев 2009, 23:31

ако парите съм ги зез ас ше му ги върна въпреки че не е сигорно дали ше си зема моя вал така секи може да си набутва прецаканите валове. Като се прибере човека които му продаде вала ше му се обади и да се разбират и неискам да ме намесват вече мене но и ас си имам вина 4е се занимаван с частите на хората ве4е които иска да си прави регистрация и да си продава

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 11 Фев 2009, 2:16

Smoocki - некоректен...
одисеята нямам намерение да я пиша,просто имаите едно на ум,когато правите търговия с него и ако вие му давате даден артикул,го даваите след като ви бъде изплатена цялата сума от негова страна,че аз реших малко на приятелски начала да дам предварително нещо и взех,че се опарих ;)
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 600 коня с умивна на лицето
Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
Детайли за колата: Garrett 3582

Мнение от Smoocki » 11 Фев 2009, 2:22

///MapTo написа:Smoocki - некоректен...
одисеята нямам намерение да я пиша,просто имаите едно на ум,когато правите търговия с него и ако вие му давате даден артикул,го даваите след като ви бъде изплатена цялата сума от негова страна,че аз реших малко на приятелски начала да дам предварително нещо и взех,че се опарих ;)

Некоректен защото ти връщам стоката която не работи ли ?
Не се излагай Марто казах ти го милион пъти
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: по улици без дупки
Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28

Мнение от Mecho » 11 Фев 2009, 2:28

I.Voykov написа:Време е и аз да изтипосам тук един "колега". Става дума за извесния на всички ни ///MapTo а именно за тази тема -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... sc&start=0

След като видях темата му писах ЛС в което му казах, че ще я купя без да се пазаря само с молба да ми я запази до след нова година защото за тогава ми трябваше а нямаше къде да я държа на което той ми отговори
От: ///МарТо
До: I.Voykov
Пуснато на: 15 Дек 2008, 18:23
Заглавие: Re: броня
Гарантирам ти,че ще я запазя в такъв случай Wink

Всичко до тук добре, идва 4-ти януари (още дори не е 1-вия работен ден след празниците) и аз му звъня за да се разберем. Той ми казва, че бронята му била в някакъв сервиз и че на другия ден може да ми я докара директно при бояджията ми. Дотук всичко е чудесно, аз закарвам колата на 05.01.09 при бояджията и започваме да чакаме марто да донесе бронята, е да ама работния ден свършва а от него ни звук ни стон... Вечерта му звъня по телефона а той не вдига, през това време бояджията ми мрънка, че без броня нищо не може да направи и т.н. След няколко часа ми звъни въпросния господин и ми казва "ами аз не ти я донесох защото неможах да намеря мрежата а в обявата пише, че я давам с мрежа" до тук добре аз му казвам че мрежата не ми е критична и че ми е важно бронята да е при мен а мрежата може да ми я даде и по-натам защото иначе бояджията неможе да ми започне колата. След този ни разговор той казва, че щом е така още утре (06.01.09) ми носи бронята, а познайте какво стана на другия ден ни Марто ни броня видях :lol: от тогава му звънях поне 10 пъти по телефона и естествено не вдига мишката. Общо взето добре, че при Явор винаги има всичко та спасихме положението и колата ми започна да се прави. Чух от други колеги в този форум, че аз не съм първия гърмял от Марто, но не мога да гарантирам за истинноста на тези слухове а само за моята история. И така колеги имайте винаги едно на ум за въпросния защото е повече от некоректен...

владку написа:ee toq marto kolko e dolen samo az moga da vi kaja ! i sam mu obeshtal neshto kato mu namera kolata v sofiq saka sybota e tarsa kato nenormalen taq negovata koli4ka v sofiq i samo az si znam kvo sha stane kato e namera ! OT tiq kurvenski nomera mi e pisnalo Osobeno ot mastiq kato toq !

super_bojo написа:колегата не че е некоректен ми се е пално лаино един пат беше закасал и аз му дадох резервната ми гума и както вече се сештате оште си е в него от :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: само от уважение кам форума не сам му направил неква мрасотия

Ам и аз щях да я купувам ама никой не беше казал че е удряна и се замисли се малко над нещата!
Изображение

луд с палатка
Аватар
Кара: Хората да залягат
Детайли за колата: кихащо кабрио

Мнение от ТУРБО » 11 Фев 2009, 10:05

веднага се обадих на въпросния софийски пич / няма да падна на неговото ниво и да го обидя / В ТЪРГОВИЯТА СРАДНЯ НЯМА БРАТ КОЙ ПРЕДВАРИ ТОЙ ЗАВАРИ / Моля без повече обиди по мой адрес защото бъди сигорен че речника ми е по богат от твоя и може много да се псуваме[/quote]

Никога не е късно да се изложиш!!!
А за това че си ми се обадил си помисли пак.Ти въобще не ми вдигаше телефона!!!Ако ми се беше обадил нямаше да пиша тук въобще,но ти ме остави цял ден да те чакам!!!
Питам те дали щеше да ти е добре ако беше дошъл до София и аз не бях на мястото на срещата и не си вдигам телефона,и после да ти кажа аз си намериш от друго момче "Кой предвари той завари".
Точно там е тънката граница на коректноста.Ако ми беше изпаднал по евтин вариянта аз нямаше да те вържа или поне щях да ти се обадя предишния ден,а не да се крия като Мишок!!!
Изображение

Аватар

Мнение от ///MapTo » 11 Фев 2009, 12:03

Smoocki написа:Некоректен защото ти връщам стоката която не работи ли ?

Обясни на всеослушание как може един волан със гръмнал еър бег да бъде стока,която не работи,при положение,че със Боби(nParMaTuK) ти обяснихме,че ще трябва да се побългари малко,за да можеш твоя фланец,тъй като този волан е за лентов кабел,а не старите фланци с пистите... :?:
НИКОЙ В ТОЗИ ФОРУМ НЯМА ДА ТИ ДАДЕ СТОКА НА ИЗПЛАЩАНЕ,А ОЩЕ ПО-МАЛКО ДА ТИ ДАДЕ ДА Я ОСЕРЕШ И "ТАПИЦИРАШ" ПРЕДИ ДА СИ МУ ДАЛ НЯКАКВА СУМА :idea:

\/ КIM,аз съм съгласен да ме упреква,че съм му пратил примерно по еконт волан с гръмнал бег без лентов кабел и т.н.,но аз преди 20 дни в очите му казах "тоя волан няма да стане за теб,ще се наложи да се побългарява,да се престърже едно зъбче от задната му страна и да се направят 3 дупки за да си сложиш твоята писта,тъй като това се води стария "лентов кабел" за е36...въпросната процедура я правихме мин.година на колата на nParMaTuK и всичко си тръгна както трябва..той му го потвърди...нашия вика "Не,взимам го със сигурност,пази ми го до 10.02,ще го взема на 2 вноски по 100лв..."
Казах си хубаво,запазих го...отпратих няколко човека заради него...идва 07.02 и нашия ми звъни да му го дам да го монтира...замислих се дали да го дам преди да ми плати,ма си викам познат е,няма да ме прекара...дадох му го,обясних му как да го монтира,тъй като нямахме възможност с Боби да му помогнем тогава,нашия си го взе "тапицира" го като буквално го насра без извинение и после изведнъж ми вика "Баце връщам ти го тоя волан,не ме кефи това побългаряване..."
Е аджеба кажете ми вие кой е некоректния в случая :roll:
Последна промяна ///MapTo на 11 Фев 2009, 13:31, променена общо 1 път
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

моторспорт
Аватар
Кара: 332

Мнение от KIM » 11 Фев 2009, 12:22

нема се плашиш не си само ти от него недоволния,прочети ми и мойта одисея с този човек :confused:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 600 коня с умивна на лицето
Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
Детайли за колата: Garrett 3582

Мнение от Smoocki » 11 Фев 2009, 13:33

///MapTo написа:
Smoocki написа:Некоректен защото ти връщам стоката която не работи ли ?

Обясни на всеослушание как може един волан със гръмнал еър бег да бъде стока,която не работи,при положение,че със Боби(nParMaTuK) ти обяснихме,че ще трябва да се побългари малко,за да можеш твоя фланец,тъй като този волан е за лентов кабел,а не старите фланци с пистите... :?:
НИКОЙ В ТОЗИ ФОРУМ НЯМА ДА ТИ ДАДЕ СТОКА НА ИЗПЛАЩАНЕ,А ОЩЕ ПО-МАЛКО ДА ТИ ДАДЕ ДА Я ОСЕРЕШ И "ТАПИЦИРАШ" ПРЕДИ ДА СИ МУ ДАЛ НЯКАКВА СУМА :idea:

А бе плачко казах ти че няма да правя цигании ...за пистите ок ...ама що продаваш волан които даже и не си го пробвал а говориш ...и не да ми пращаш снимки ами си го погледни че няма каде да му се закачи масата ..и са преебани пружините ...като те питах само пистите ли ДА само пистите ...тогава аре у лево

А за другия плачко на тебе съм ти оставил капаро така че стига ревал
Изображение

Аватар

Мнение от ///MapTo » 11 Фев 2009, 13:47

Не мога да разбера защо продължаваш да се правиш на луд...тоя волан 2 години е бил на моята кола и е работел без абсолютно никакви проблеми...купих си мулти волан и си запазих само бега...кое няма къде да се закачи тъпата маса?
това,че ти си бос в електрониката и хал хабер си нямаш,не означава че НЯМА къде да се закачи...едната букса се закача на корпуса на еър бега,другата на корпуса на волана във една от дупките...показах ти го и на снимка къде трябва да бъде...това,че ти правиш ЦИГАНСКИ изпълнения си е изцяло твой проблем,и ако обичате не ме апострофираите с брат си за бронята и не си измисляите страхотни лафчета,защото вече буквално ставате смешни в опитите си да ме изкарате некоректен...некоректния си ти в случая :idea:
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от KickingKing » 11 Фев 2009, 16:18

Аре гледам, е си се разговорил да те почваме ли ///Марто, че мене ме прееба с едни джанти и се ската, Боби с един ключ и пак се ската, а нещо и колегите от дружба се оплакват от теб.
Точно па ти си с най-много гласове за некоректност
Изображение
Изяж бобър - спаси дърво!

Изображение
По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!

Аватар

Мнение от ///MapTo » 11 Фев 2009, 16:48

Нека Боби се включи да каже дали си продаде колата със или без секретния ключ ;)
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: по улици без дупки
Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28

Мнение от Mecho » 12 Фев 2009, 1:58

KIM написа:нема се плашиш не си само ти от него недоволния,прочети ми и мойта одисея с този човек :confused:

Не мога да разбера защо продължаваш да се правиш на луд...тоя волан 2 години е бил на моята кола и е работел без абсолютно никакви проблеми...купих си мулти волан и си запазих само бега...кое няма къде да се закачи тъпата маса?
това,че ти си бос в електрониката и хал хабер си нямаш,не означава че НЯМА къде да се закачи...едната букса се закача на корпуса на еър бега,другата на корпуса на волана във една от дупките...показах ти го и на снимка къде трябва да бъде...това,че ти правиш ЦИГАНСКИ изпълнения си е изцяло твой проблем,и ако обичате не ме апострофираите с брат си за бронята и не си измисляите страхотни лафчета,защото вече буквално ставате смешни в опитите си да ме изкарате некоректен...некоректния си ти в случая

Така 1во KIM да те попитам какво пищиш за тоя ключ като тогава ти остави и капаро нали така! Капарото си остана за теб и 100% си го продал този ключ не виждам какво му е не корекното не зима ключа а капарото си остава за теб!?

2-ро А ти Мартине леке малко като си толкова дупе и ти е толкова голяма устата защо не дойде да си видиш скапания волан че не е осран изобщо!2-ро Половината неща който си писал че това си казал онова си казал няма никаква истина каза за трите дупчици и волона е на 6 а не каза че половината нещо са преебани или ги нема! нали така!А тука ми се правиш на голямото добро утро,Защото по форумите и по скипе си големия мъж ама като ти каза да се видите да ти даде волана,му излизаш с някакви оправдания!Така като чета по форума на едни резервни гуми имаш да даваш на други пари на трети си ги преебал с някоя стока за това по добре си трай бате и стига се прави на голямата работа по форума а всъщност си един женчо!
Изображение

Lulin Boys Cska Sofia
Аватар
Кара: го на все по силни тройки, е46 330i
Мечтае да кара: ///M4™ /G65 ////AMG

Мнение от HeBePeH » 13 Фев 2009, 21:21

Хах ае тука много WESTSIDE го давате . Иначе така като чета колегата Марто си е за бой , да не се прави мн барвалеаа ;) . Ае да не взимам и аз страна
Американски форум: питаш и ти отговарят.
Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП
.

Изображение

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Мнение от Митко Стоянов » 14 Фев 2009, 17:30

Това с резервната гума и преебаното затъмняване е върха на измекярщината....как може да има такива хора...
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от porostorm » 14 Фев 2009, 17:38

mitko_n1 написа:Това с резервната гума и преебаното затъмняване е върха на измекярщината....как може да има такива хора...
Намират се и то в повече :| :(
:yes:

ПредишнаСледваща

Назад към Авточасти и аксесоари