:: Случаи на некоректни потребители във форума ::

Модератор: Търговски модератори

Аватар
Кара: E39

Мнение от ///M Body Shop » 10 Май 2009, 23:41

За кво му се палиш на тоя сопол, само кат му чета л.с.-та до тебе и припадам от смях. Тоя е гледал некой лош филм скоро май :confused:
Шефа на мафията кара и продава части за е36, и бартеросва двд за незнам кво си, айде моля ти се нема нужда. И аз почнах да се дразня чак....
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
Детайли за колата: С чио чипс :D

Мнение от **Novobraneca » 10 Май 2009, 23:44

Тоя май иска му чупят пръстите?
Бахти кви хора има :shock: и какви са тея заплахи бре, затова ли е тоя форум тцтцттц
ШЕСТАКА СИ Е ШЕСТАК ;) [OO==[|][|]==OO] ;)
Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 11 Май 2009, 1:58

Поставих му БАН, сега вероятно ще се прехвърли на мен да обяснява какво ще ми се случи.
Надявам се човека да не създава повече проблеми, но опита тук ми подсказва, че тая история ще има продължение ;)

mariqn_m, съветвам те да се вземеш в ръце и да не създаваш повече проблеми тук. Никак не обичаме някой да се прави на интересен на уважаван член на форума - много сплотено общество сме и хич не ги обичаме тия работи. Върви си по пътя и недей да се правиш на велик по форумите. Далеч не си наясно на кого можеш случайно да попаднеш и като гледам с кого си се заял, явно страдаш и от липса на късмет.

Ако наистина детето ти е болно, по-добре се погрижи да намериш изход от ситуацията, вместо да се занимаваш с глупости и да се заяждаш с хората. Това по никакъв начин няма да помогне на хлапето.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e36 318is COUPE M42

Некоректен търговец

Мнение от PNR » 11 Май 2009, 10:51

Здравейте на всички колеги не ми се искаше да пиша в тази тема никога но ето наложи ми се и ще го направя до последно се чудех дали да да кажа но ми се струва че е по правилно защотот не сме балъци тука да се лъжеме и да се възползваме от дистанцията (разстоянието) когато сме от различни градове. Та аз искам да ви кажа за некоректна постъпка към мен от колега от форума. В подраздела Продава имаше една обява "продавам автопилот за е36" ( http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 8%EB%EE%F2 ) отворих темата близо седмица да некажа и малко повече откакто беше пусната и автопилота още не беше пордаден значи цената му започваше от 300лв и колегата беше свалил на 180. Звъня му аз да видя дали обявата все още е актуална и дали въпросната част е продадена и колегата каза, че не е продадена и все още се продава попитах го на каква цена би ми продал въпросната част и той каза 180лв разбрахме се да се чъеме до края на дена да се доразберем ще я взема или не и разговорра ни приключи. Към 18:30 му звънна съпер щастлив че ще си поръчам тази екстра и се уговорихме всичко с него той трябваше да ми прати снимки схема на свързване която той имал и така ( всичко по уговорката беше спазено не мога да кажа че не го е направил като го направи снимки ми прати схемата всичко както говорехме ) на следващия ден получавам смс от еконт да отида да си прибера пратката отивам плащам 190лв с транспортните всичко до тук е 6 звъня на колегата както сме се разбрали че като получа пратката ще му звънна да му кажа че е взета и е при мен. Нямах възможност да направя монтажа на съия ден но първата събота след получаването се захеванах с прокарването на автопилота което смея да кажа че е доста проста операция просто се иска повече сръчност и пипкавост но всичко е свързано такак катко трябва да бъде и щастлив вече че имам авто пилот паля моята колица и тръгвам да си тествам новата екстра :):):) но уви той не тръгна :(:(:( но понеже вече беше късно и се постъмни викам айде и утре е едн да отстраня проблема и се прибрах. На следващия ден още в 8 сутринта станах и отидох да си проверя схемата но за жалост всичко е както трябва знаич остава проблема да е някъде по частите започва едно тестване проверяване четене из интернет от какво може да е пробелма но от товакоето прочето стигнах до извода че модула за управление е ПРЕЦАКАН. Намерих колега с автоиполт като моя саложихме неговия модул и той веднага заработи което доказава че инсталацията е правилна и грешката не е от мене а е от колегата часта която ми е продал е била ИЗГОРЯЛА
Та забравих да опомена че веднага след закупуването на чавтопилота от мене темата беше изтрита като заглавие и като тема всички коардината бяха премахнати и всичко заличено в първия пост както сами сте се убедили като се цъкнали на по горе посочения линк от мене !!! Звънях на колегата но той не си вдигаше телефона и след няколко дни му звъннах от друг номер и веднага вдигна и започна едно оправдание че частите не били негови а на негов приятел и то самия видял че автоипота работи и го били тествали и нямо начин часта да не работи и да е развалено грешката била при мене от свързването и до там от там нататъка никакав контакт не мога да се свържа повече с него

ТА ИСКАМ ДА КАЖА НА ВСИЧКИ И НИКА НА КОЛЕГАТА ВЪВ ФОРУМА НИ cobrata_m3
PNR@abv.bg
София
0888779546

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 11 Май 2009, 18:48

Vlados написа:...

Този попадна на правилния човек... :mhihi:

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 11 Май 2009, 18:56

!!Asen_X написа:Поставих му БАН, сега вероятно ще се прехвърли на мен да обяснява какво ще ми се случи.
Надявам се човека да не създава повече проблеми, но опита тук ми подсказва, че тая история ще има продължение ;)

mariqn_m, съветвам те да се вземеш в ръце и да не създаваш повече проблеми тук. Никак не обичаме някой да се прави на интересен на уважаван член на форума - много сплотено общество сме и хич не ги обичаме тия работи. Върви си по пътя и недей да се правиш на велик по форумите. Далеч не си наясно на кого можеш случайно да попаднеш и като гледам с кого си се заял, явно страдаш и от липса на късмет.

Ако наистина детето ти е болно, по-добре се погрижи да намериш изход от ситуацията, вместо да се занимаваш с глупости и да се заяждаш с хората. Това по никакъв начин няма да помогне на хлапето.

Ако Марианчо чете, ще го помоля най-учтиво да спре дотук, защото освен данните, които така "умело" си мисли, че крие по всички форуми, имам доста пикантни подробности. Асен зарови томахавката и ако г-н Михайлов реши да я извади, ще се учуди, че работи като бумеранг.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 11 Май 2009, 22:40

Vlados написа:
!!Asen_X написа:Поставих му БАН, сега вероятно ще се прехвърли на мен да обяснява какво ще ми се случи.

Ако Марианчо чете, ще го помоля най-учтиво да спре дотук, защото освен данните, които така "умело" си мисли, че крие по всички форуми, имам доста пикантни подробности. Асен зарови томахавката и ако г-н Михайлов реши да я извади, ще се учуди, че работи като бумеранг.

Бати как кълне на деца тоя ГАД... Това пък е недопустимо... Тоя му е малко БАН-а... Владо е много търпелив щом го оставя само до тук... :evil:
Изображение

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 11 Май 2009, 23:28

Владос, не спирай дотук, моля те :!:

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 11 Май 2009, 23:59

!!Asen_X написа:Надявам се човека да не създава повече проблеми, но опита тук ми подсказва, че тая история ще има продължение ;)

Баннах и "продължението" ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ИНТЕРЕСНО!
Мечтае да кара: в гр.Толбухин :)
Детайли за колата: В клуба на 20+

Мнение от mladi » 12 Май 2009, 11:18

:shock: Все съм гледал и съм бил свидетел на всякакви недоразумения,дали случайно нещо някой не се е объркал или недовидял или недоразбрал...случва се на всеки но тука в тоя форум ''бога ми'' какво ства :uups: :shock: ?Трябва някякви по-специални мерки да се измислят,спрямо 'продавачи-купувачи'!Не са хубави работите,не става така да се лъжат,заплашват и обиждат потребители дали от форума дали извън него,обаче факт е че има и много честни и добри 'продавачи'или 'търговци' все едно тук във форума!Да се надяваме техният брой да се множи за напред ;)
ISTINSKI PRIATEL E NE TOZI,KOITO TI BARSHE SALZITE,A TOZI KOITO NE TE KARA DA PLACHESH!
В КАКЪВ СВЯТ ЖИВЕЕМ,ЩОМ ДА ВЪРНЕШ НЕЩО,КОЕТО НЕ ТИ ПРЕНАДЛЕЖИ Е ГОЛЯМ ПОДВИГ?

младши ентусиаст
Аватар

Re: Некоректен търговец

Мнение от cobrata_m3 » 14 Май 2009, 14:56

PNR написа:Здравейте на всички колеги не ми се искаше да пиша в тази тема никога но ето наложи ми се и ще го направя до последно се чудех дали да да кажа но ми се струва че е по правилно защотот не сме балъци тука да се лъжеме и да се възползваме от дистанцията (разстоянието) когато сме от различни градове. Та аз искам да ви кажа за некоректна постъпка към мен от колега от форума. В подраздела Продава имаше една обява "продавам автопилот за е36" ( http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 8%EB%EE%F2 ) отворих темата близо седмица да некажа и малко повече откакто беше пусната и автопилота още не беше пордаден значи цената му започваше от 300лв и колегата беше свалил на 180. Звъня му аз да видя дали обявата все още е актуална и дали въпросната част е продадена и колегата каза, че не е продадена и все още се продава попитах го на каква цена би ми продал въпросната част и той каза 180лв разбрахме се да се чъеме до края на дена да се доразберем ще я взема или не и разговорра ни приключи. Към 18:30 му звънна съпер щастлив че ще си поръчам тази екстра и се уговорихме всичко с него той трябваше да ми прати снимки схема на свързване която той имал и така ( всичко по уговорката беше спазено не мога да кажа че не го е направил като го направи снимки ми прати схемата всичко както говорехме ) на следващия ден получавам смс от еконт да отида да си прибера пратката отивам плащам 190лв с транспортните всичко до тук е 6 звъня на колегата както сме се разбрали че като получа пратката ще му звънна да му кажа че е взета и е при мен. Нямах възможност да направя монтажа на съия ден но първата събота след получаването се захеванах с прокарването на автопилота което смея да кажа че е доста проста операция просто се иска повече сръчност и пипкавост но всичко е свързано такак катко трябва да бъде и щастлив вече че имам авто пилот паля моята колица и тръгвам да си тествам новата екстра :):):) но уви той не тръгна :(:(:( но понеже вече беше късно и се постъмни викам айде и утре е едн да отстраня проблема и се прибрах. На следващия ден още в 8 сутринта станах и отидох да си проверя схемата но за жалост всичко е както трябва знаич остава проблема да е някъде по частите започва едно тестване проверяване четене из интернет от какво може да е пробелма но от товакоето прочето стигнах до извода че модула за управление е ПРЕЦАКАН. Намерих колега с автоиполт като моя саложихме неговия модул и той веднага заработи което доказава че инсталацията е правилна и грешката не е от мене а е от колегата часта която ми е продал е била ИЗГОРЯЛА
Та забравих да опомена че веднага след закупуването на чавтопилота от мене темата беше изтрита като заглавие и като тема всички коардината бяха премахнати и всичко заличено в първия пост както сами сте се убедили като се цъкнали на по горе посочения линк от мене !!! Звънях на колегата но той не си вдигаше телефона и след няколко дни му звъннах от друг номер и веднага вдигна и започна едно оправдание че частите не били негови а на негов приятел и то самия видял че автоипота работи и го били тествали и нямо начин часта да не работи и да е развалено грешката била при мене от свързването и до там от там нататъка никакав контакт не мога да се свържа повече с него

ТА ИСКАМ ДА КАЖА НА ВСИЧКИ И НИКА НА КОЛЕГАТА ВЪВ ФОРУМА НИ cobrata_m3

слушай кво ве боклук неблагодарен такъв по добре да си беше замълчал а не да ръсиш глупости и да занимаваш целия форум с малоумните ти заключения като се оплакваш напиши истината а не ме ядосвай пумияр такъв.айде аз да обясня какво стана а не да спестяваш пикантните подробности които не са в твои интерес а ако излъжа поправи ме ;) та въпросната обява не знам какво си чел но си пишеше че продавам автопилот на ПРИЯТЕЛ не МОЯ и за контакти да се звънне на посочения телефон който не е МОЯ а не да лъжеш че после съм се оправдавал че не бил моя автопилота това си го пишеше в обявата айде отречи го ;) обявата е изтрита защото хората не спират да ти пишат и е досадно да обясняваш на всеки че нещо е продадено а не да се крия защото мисля че няма къде да се скрия достатъчно хора ме познават и не смятам да се крия заради тапак като тебе ;) но да се сетиш за тея неща трябва малко акъл ,та да продалжа значи аз в тоя форум съм продал една змия и една броня ако не се бъркам тъй че не съм някъв търговец дето печели от тука да ти е ясно и това ;) та да продължим ти ми звъна цената на автопилота беше паднала на 220 -230 или нещо такова не помня но не е била 180 аз ти свалих на 180 колкото да има пазарлък ;) цената в началото беше 300 защото когато аз търсих темпомат попитах колегата Явор дали има и колко струва тои ми каза 300 и моя приятел каза да го пуснем на толкова па ше се сваля то е ясно цената се коригираше с времето спрямо други обяви а не щото някой е на зор ;) та отплеснах се свалихме ти на 180 помоли ме да ти направя снимки направих снимки на всяка част с номерата казах ти че липсва прекъсвача на съединителя иначе всичко друго е там и РАБОТИ аз ЛИЧНО СЪМ ГО ПРОБВАЛ !!! попита ме дали можеш да си го монтираш аз ти обясних че моя аз съм си го слагал имам схема и ти я пратих и ти казах че ако не си сигурен че можеш да го направиш да отидеш да ти го монтират ама ти каза а не колегата лъчо искал еди си колко пари аз съм майстор добре ти си решаваш ама да ти кажа като си купиш някоя част от магазина и при монтажа я осереш в магазина никои няма да си я вземе обратно затова си има майстори дето с това се занимават ;) .изпратих ти темпомата по най бързия начин защото знам какво е да си ентусиазиран а каза ми че имаш рожден ден и нямаш търпение да доиде и ВЕДНАГА да си и го монтираш направих всичко възможно за да ти помогна и да ти дам всичката информация която имам защото наскоро си слагах темпомат и всичко приключи.и след около МЕСЕЦ а не както лъжеш боклук такъв се обаждаш и почваш да се обясняваш и да го питаш някви глупости аз лично съм свидетел на по голямата част от разговорите щото бях в сервиза и дори няколко пъти говори с мен и аз се мъчих да ти помагам като разколачвам моята кола и всеки божи път когато звънеш едно и също няма здрасти няма удобно ли е да говорим а почваш аз за автопилота и почваш да си говориш квоти е на сърце и това денонощно испоред теб удбно ли е през деня когато бачка колегата в канала някой да ти звъни и да водите 15 мин разговори през 15 мин и всяка вечер дори след 11 да му звъниш и пак няма добър вечер ами аз за автопилота и пак си знаеш твоето ти работил ли си в канал а дали като се прибереш не ти е някои да ти звъни и да ти дрънка глупости и обясняваш ма тая жица оная жица а не ти ли идва че в 11 вечера тоя човек не държи темпомат в ръцете си и не може да се концетрира и да ти даде адекватен отговор.и съвсем случайно да вмъкна че момчето има навъртяни почти за 50 лв разговори с теб което е доказуемо с фактури и от тия 180 то ко остана 100 лв и ядове.и я като казваш че е НЕКОРЕКТЕН я кажи на всички ти след като го получи отиде ли на майстор или имаше аз съм учил за жичкаджия и ше се опрая и да вързваме секи кабел с квото дойде а дали ти не си окъсил управлението тогава а щото после дето и да идеш и дори колегата лъчо не може да ти го подкара ;) не ти ли е малко съмнителна работата а аз от къде да съм сигурен че не е така ;) същата работа аз като пазарувам очички от колегата АЛЕХБМВ и ако ми изгорят след месец и да му звънна да му кажа ми колега аз си взех очички нямам търпение да си ги монтирам те са ми подарък за рождения ден и сякви такива глупости и след месец да му звънна и да му кажа бе таман ги слагам и не бачкат и колегата лъчо не може да ги подкара шах :shock: :shock: а и когато ми писа че не си дигам телефона ти обясних че момчето една седмица е на почивка с приятелката си и не е вдигал на никои освен на близките си питаи секи нормален майстор да видим дали не прави така ;) а след това вече можеш да забравиш да ти вдигне или да ти помогне след всички тия простотии дето направи ;) защото човека изпълни повече от коректно всичко снимки схеми обяснения като на охлюв и след един месец не бачкал :shock: ми и аз гумите дето ги земах от бмвфена ше му ги връщам че са изтъркани вече :shock: .смешник не ме интереува кво ше пишеш вече в обявата си пишеше че съм посредник и стана направи добро изяш лайно ама майната му аз казах че не съм търговец и не печеля от форума нито колегата така че който иска да ме мисли за НЕКОРЕКТЕН .

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e36 318is COUPE M42

Мнение от PNR » 14 Май 2009, 17:05

Мисля че нито един път не съм те обидил и нарекал както и да било различно от "колегата" :confused: което определено не ти дава право да ръсиш тем подобни простотии като ("боклук,.....") не съм отрекал че не си направил нещата такак катко сме се разбрали но въпроса е че дадената част не тръгна разбираш ли и на същата схема без да е променяна и преправяна от първоначалното положение в което съм я направил отидох и при колегата Лъчо от форума ни който мисля доста хора познават и прегледа схемемата и каза "ами всичко е така то на тази елементарна схема няма какво дасе обърка но както и да е дай да прегледаме обстойно" свалихме жабки кори всичко от до да прегледаме и какво се оказа всичко е както трябва но авто пилота не работи :evil: :evil: :evil: той каза "няма какво да ти помогна повече аз защотот тук опира вече до тестване на елементи които нямам за да го направиме" и си тръгнах понеже бях адски ентосиазиран да имам тази екстра вече след като съм закупил дадените неща продължих да търся и намерих човек със същия авто пилот като моя сменихме първо моторчето надявайки се тама да е проблема че е лесно поправим както е казва но не сменихме модула който е на букса само се сваля и се слага новия без никаква промяна и хоп :D :D :D има автопилот работи си всичко точно и къв е извода КОЛЕГА ???

Може да не си ти наистина ти също ми го каза но ти носиш отговорност щом препродаваш частите на твой приятел ак оти продам спукан радиатор и да ти кажа че е здрав и като дойде не става нищо от него ти какво ще кажеш ще търсиш отговорност от мен нали и аз да почна да ти обяснявам че е на някой си и тем подобни и така ти си назад със 200лв примерно и толкова ....
PNR@abv.bg
София
0888779546

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cobrata_m3 » 14 Май 2009, 17:23

PNR написа:Мисля че нито един път не съм те обидил и нарекал както и да било различно от "колегата" :confused: което определено не ти дава право да ръсиш тем подобни простотии като ("боклук,.....") не съм отрекал че не си направил нещата такак катко сме се разбрали но въпроса е че дадената част не тръгна разбираш ли и на същата схема без да е променяна и преправяна от първоначалното положение в което съм я направил отидох и при колегата Лъчо от форума ни който мисля доста хора познават и прегледа схемемата и каза "ами всичко е така то на тази елементарна схема няма какво дасе обърка но както и да е дай да прегледаме обстойно" свалихме жабки кори всичко от до да прегледаме и какво се оказа всичко е както трябва но авто пилота не работи :evil: :evil: :evil: той каза "няма какво да ти помогна повече аз защотот тук опира вече до тестване на елементи които нямам за да го направиме" и си тръгнах понеже бях адски ентосиазиран да имам тази екстра вече след като съм закупил дадените неща продължих да търся и намерих човек със същия авто пилот като моя сменихме първо моторчето надявайки се тама да е проблема че е лесно поправим както е казва но не сменихме модула който е на букса само се сваля и се слага новия без никаква промяна и хоп :D :D :D има автопилот работи си всичко точно и къв е извода КОЛЕГА ???

Може да не си ти наистина ти също ми го каза но ти носиш отговорност щом препродаваш частите на твой приятел ак оти продам спукан радиатор и да ти кажа че е здрав и като дойде не става нищо от него ти какво ще кажеш ще търсиш отговорност от мен нали и аз да почна да ти обяснявам че е на някой си и тем подобни и така ти си назад със 200лв примерно и толкова ....

извода е че като не разбираш от нещо отиваш при тези които разбират тя схемата е елементарна след като я разбереш а ако си объркал нещо се съмнявам да си признаеш не ми се занимава писна ми от теб аз гарантирам за автопилота както и за моя познат и след тезилъжи които написа по горе да се изкараш божи кравичка си ми ясен айде със здраве.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 15 Май 2009, 15:16

cobrata_m3 написа:...
извода е че като не разбираш от нещо отиваш при тези които разбират тя схемата е елементарна след като я разбереш а ако си объркал нещо се съмнявам да си признаеш не ми се занимава писна ми от теб аз гарантирам за автопилота както и за моя познат и след тезилъжи които написа по горе да се изкараш божи кравичка си ми ясен айде със здраве.

Ще си позволя да изкажа мнение, просто защото тона на мнението е извън всякакъв добър тон. Вие си се разбирайте.

факт: Системата не работи.
факт: Монтирана е правилно.
факт: PNR обича да говори много по телефона.
факт: Факт, ако продаваш нещо от името на някой друг, си готов да поемеш риска, ако нещо се осере. (все пак са втора употреба части).

Ама... тоя тон, с който е написано мнението... просто... :) Ясна е работата. Успех в изясняването на кой прав и кой крив м/у вас.
А и не само "майсторите" разбират от някои неща. Просто някои от "майсторите" са си останали на това ниво. ;)

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 15 Май 2009, 15:30

cobrata_m3 написа: аз гарантирам за автопилота както и за моя познат и след тезилъжи които написа по горе да се изкараш божи кравичка си ми ясен айде със здраве.

В името на яснотата и правотата бих те запитал как точно гарантираш за автопилота? Щото (според теб) си го монтирал и е заработил? щото точно по същият начин PNR може да "гарантира", че (според него) е монтирал всичко правилно и все пак не е заработил както трябва... кво правим тогава???

Изобщо не ти прави чест да се държиш по подобен начин и честно казано като се има в предвид, че всички тук само четем мнението на двама ви и съдим по него - твоят подход изобщо не ти върши работа да накараш някой да ти повярва, че си коректен... дори обратното.

ПредишнаСледваща

Назад към Авточасти и аксесоари