:: Случаи на некоректни потребители във форума ::
Модератор: Търговски модератори
- ///M Body Shop
-
-
- Кара: E39
За кво му се палиш на тоя сопол, само кат му чета л.с.-та до тебе и припадам от смях. Тоя е гледал некой лош филм скоро май
Шефа на мафията кара и продава части за е36, и бартеросва двд за незнам кво си, айде моля ти се нема нужда. И аз почнах да се дразня чак....

Шефа на мафията кара и продава части за е36, и бартеросва двд за незнам кво си, айде моля ти се нема нужда. И аз почнах да се дразня чак....
- **Novobraneca
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
- Детайли за колата: С чио чипс :D
Тоя май иска му чупят пръстите?
Бахти кви хора има
и какви са тея заплахи бре, затова ли е тоя форум тцтцттц
Бахти кви хора има

ШЕСТАКА СИ Е ШЕСТАК
[OO==[|][|]==OO] 
Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070

Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070
- Новини
-
Поставих му БАН, сега вероятно ще се прехвърли на мен да обяснява какво ще ми се случи.
Надявам се човека да не създава повече проблеми, но опита тук ми подсказва, че тая история ще има продължение
mariqn_m, съветвам те да се вземеш в ръце и да не създаваш повече проблеми тук. Никак не обичаме някой да се прави на интересен на уважаван член на форума - много сплотено общество сме и хич не ги обичаме тия работи. Върви си по пътя и недей да се правиш на велик по форумите. Далеч не си наясно на кого можеш случайно да попаднеш и като гледам с кого си се заял, явно страдаш и от липса на късмет.
Ако наистина детето ти е болно, по-добре се погрижи да намериш изход от ситуацията, вместо да се занимаваш с глупости и да се заяждаш с хората. Това по никакъв начин няма да помогне на хлапето.
Надявам се човека да не създава повече проблеми, но опита тук ми подсказва, че тая история ще има продължение

mariqn_m, съветвам те да се вземеш в ръце и да не създаваш повече проблеми тук. Никак не обичаме някой да се прави на интересен на уважаван член на форума - много сплотено общество сме и хич не ги обичаме тия работи. Върви си по пътя и недей да се правиш на велик по форумите. Далеч не си наясно на кого можеш случайно да попаднеш и като гледам с кого си се заял, явно страдаш и от липса на късмет.
Ако наистина детето ти е болно, по-добре се погрижи да намериш изход от ситуацията, вместо да се занимаваш с глупости и да се заяждаш с хората. Това по никакъв начин няма да помогне на хлапето.
- PNR
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 318is COUPE M42
Некоректен търговец
Здравейте на всички колеги не ми се искаше да пиша в тази тема никога но ето наложи ми се и ще го направя до последно се чудех дали да да кажа но ми се струва че е по правилно защотот не сме балъци тука да се лъжеме и да се възползваме от дистанцията (разстоянието) когато сме от различни градове. Та аз искам да ви кажа за некоректна постъпка към мен от колега от форума. В подраздела Продава имаше една обява "продавам автопилот за е36" ( http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 8%EB%EE%F2 ) отворих темата близо седмица да некажа и малко повече откакто беше пусната и автопилота още не беше пордаден значи цената му започваше от 300лв и колегата беше свалил на 180. Звъня му аз да видя дали обявата все още е актуална и дали въпросната част е продадена и колегата каза, че не е продадена и все още се продава попитах го на каква цена би ми продал въпросната част и той каза 180лв разбрахме се да се чъеме до края на дена да се доразберем ще я взема или не и разговорра ни приключи. Към 18:30 му звънна съпер щастлив че ще си поръчам тази екстра и се уговорихме всичко с него той трябваше да ми прати снимки схема на свързване която той имал и така ( всичко по уговорката беше спазено не мога да кажа че не го е направил като го направи снимки ми прати схемата всичко както говорехме ) на следващия ден получавам смс от еконт да отида да си прибера пратката отивам плащам 190лв с транспортните всичко до тук е 6 звъня на колегата както сме се разбрали че като получа пратката ще му звънна да му кажа че е взета и е при мен. Нямах възможност да направя монтажа на съия ден но първата събота след получаването се захеванах с прокарването на автопилота което смея да кажа че е доста проста операция просто се иска повече сръчност и пипкавост но всичко е свързано такак катко трябва да бъде и щастлив вече че имам авто пилот паля моята колица и тръгвам да си тествам новата екстра
:):) но уви той не тръгна
:(:( но понеже вече беше късно и се постъмни викам айде и утре е едн да отстраня проблема и се прибрах. На следващия ден още в 8 сутринта станах и отидох да си проверя схемата но за жалост всичко е както трябва знаич остава проблема да е някъде по частите започва едно тестване проверяване четене из интернет от какво може да е пробелма но от товакоето прочето стигнах до извода че модула за управление е ПРЕЦАКАН. Намерих колега с автоиполт като моя саложихме неговия модул и той веднага заработи което доказава че инсталацията е правилна и грешката не е от мене а е от колегата часта която ми е продал е била ИЗГОРЯЛА
Та забравих да опомена че веднага след закупуването на чавтопилота от мене темата беше изтрита като заглавие и като тема всички коардината бяха премахнати и всичко заличено в първия пост както сами сте се убедили като се цъкнали на по горе посочения линк от мене !!! Звънях на колегата но той не си вдигаше телефона и след няколко дни му звъннах от друг номер и веднага вдигна и започна едно оправдание че частите не били негови а на негов приятел и то самия видял че автоипота работи и го били тествали и нямо начин часта да не работи и да е развалено грешката била при мене от свързването и до там от там нататъка никакав контакт не мога да се свържа повече с него
ТА ИСКАМ ДА КАЖА НА ВСИЧКИ И НИКА НА КОЛЕГАТА ВЪВ ФОРУМА НИ cobrata_m3

Та забравих да опомена че веднага след закупуването на чавтопилота от мене темата беше изтрита като заглавие и като тема всички коардината бяха премахнати и всичко заличено в първия пост както сами сте се убедили като се цъкнали на по горе посочения линк от мене !!! Звънях на колегата но той не си вдигаше телефона и след няколко дни му звъннах от друг номер и веднага вдигна и започна едно оправдание че частите не били негови а на негов приятел и то самия видял че автоипота работи и го били тествали и нямо начин часта да не работи и да е развалено грешката била при мене от свързването и до там от там нататъка никакав контакт не мога да се свържа повече с него
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
!!Asen_X написа:Поставих му БАН, сега вероятно ще се прехвърли на мен да обяснява какво ще ми се случи.
Ако Марианчо чете, ще го помоля най-учтиво да спре дотук, защото освен данните, които така "умело" си мисли, че крие по всички форуми, имам доста пикантни подробности. Асен зарови томахавката и ако г-н Михайлов реши да я извади, ще се учуди, че работи като бумеранг.
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Vlados написа:!!Asen_X написа:Поставих му БАН, сега вероятно ще се прехвърли на мен да обяснява какво ще ми се случи.
Ако Марианчо чете, ще го помоля най-учтиво да спре дотук, защото освен данните, които така "умело" си мисли, че крие по всички форуми, имам доста пикантни подробности. Асен зарови томахавката и ако г-н Михайлов реши да я извади, ще се учуди, че работи като бумеранг.
Бати как кълне на деца тоя ГАД... Това пък е недопустимо... Тоя му е малко БАН-а... Владо е много търпелив щом го оставя само до тук...

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
!!Asen_X написа:Надявам се човека да не създава повече проблеми, но опита тук ми подсказва, че тая история ще има продължение
Баннах и "продължението"

- mladi
- младши ентусиаст
-
- Кара: ИНТЕРЕСНО!
- Мечтае да кара: в гр.Толбухин :)
- Детайли за колата: В клуба на 20+

ISTINSKI PRIATEL E NE TOZI,KOITO TI BARSHE SALZITE,A TOZI KOITO NE TE KARA DA PLACHESH!
В КАКЪВ СВЯТ ЖИВЕЕМ,ЩОМ ДА ВЪРНЕШ НЕЩО,КОЕТО НЕ ТИ ПРЕНАДЛЕЖИ Е ГОЛЯМ ПОДВИГ?
В КАКЪВ СВЯТ ЖИВЕЕМ,ЩОМ ДА ВЪРНЕШ НЕЩО,КОЕТО НЕ ТИ ПРЕНАДЛЕЖИ Е ГОЛЯМ ПОДВИГ?
- cobrata_m3
- младши ентусиаст
-
Re: Некоректен търговец
PNR написа:Здравейте на всички колеги не ми се искаше да пиша в тази тема никога но ето наложи ми се и ще го направя до последно се чудех дали да да кажа но ми се струва че е по правилно защотот не сме балъци тука да се лъжеме и да се възползваме от дистанцията (разстоянието) когато сме от различни градове. Та аз искам да ви кажа за некоректна постъпка към мен от колега от форума. В подраздела Продава имаше една обява "продавам автопилот за е36" ( http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 8%EB%EE%F2 ) отворих темата близо седмица да некажа и малко повече откакто беше пусната и автопилота още не беше пордаден значи цената му започваше от 300лв и колегата беше свалил на 180. Звъня му аз да видя дали обявата все още е актуална и дали въпросната част е продадена и колегата каза, че не е продадена и все още се продава попитах го на каква цена би ми продал въпросната част и той каза 180лв разбрахме се да се чъеме до края на дена да се доразберем ще я взема или не и разговорра ни приключи. Към 18:30 му звънна съпер щастлив че ще си поръчам тази екстра и се уговорихме всичко с него той трябваше да ми прати снимки схема на свързване която той имал и така ( всичко по уговорката беше спазено не мога да кажа че не го е направил като го направи снимки ми прати схемата всичко както говорехме ) на следващия ден получавам смс от еконт да отида да си прибера пратката отивам плащам 190лв с транспортните всичко до тук е 6 звъня на колегата както сме се разбрали че като получа пратката ще му звънна да му кажа че е взета и е при мен. Нямах възможност да направя монтажа на съия ден но първата събота след получаването се захеванах с прокарването на автопилота което смея да кажа че е доста проста операция просто се иска повече сръчност и пипкавост но всичко е свързано такак катко трябва да бъде и щастлив вече че имам авто пилот паля моята колица и тръгвам да си тествам новата екстра:):) но уви той не тръгна
:(:( но понеже вече беше късно и се постъмни викам айде и утре е едн да отстраня проблема и се прибрах. На следващия ден още в 8 сутринта станах и отидох да си проверя схемата но за жалост всичко е както трябва знаич остава проблема да е някъде по частите започва едно тестване проверяване четене из интернет от какво може да е пробелма но от товакоето прочето стигнах до извода че модула за управление е ПРЕЦАКАН. Намерих колега с автоиполт като моя саложихме неговия модул и той веднага заработи което доказава че инсталацията е правилна и грешката не е от мене а е от колегата часта която ми е продал е била ИЗГОРЯЛА
слушай кво ве боклук неблагодарен такъв по добре да си беше замълчал а не да ръсиш глупости и да занимаваш целия форум с малоумните ти заключения като се оплакваш напиши истината а не ме ядосвай пумияр такъв.айде аз да обясня какво стана а не да спестяваш пикантните подробности които не са в твои интерес а ако излъжа поправи ме

- PNR
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 318is COUPE M42
Мисля че нито един път не съм те обидил и нарекал както и да било различно от "колегата"
което определено не ти дава право да ръсиш тем подобни простотии като ("боклук,.....") не съм отрекал че не си направил нещата такак катко сме се разбрали но въпроса е че дадената част не тръгна разбираш ли и на същата схема без да е променяна и преправяна от първоначалното положение в което съм я направил отидох и при колегата Лъчо от форума ни който мисля доста хора познават и прегледа схемемата и каза "ами всичко е така то на тази елементарна схема няма какво дасе обърка но както и да е дай да прегледаме обстойно" свалихме жабки кори всичко от до да прегледаме и какво се оказа всичко е както трябва но авто пилота не работи
той каза "няма какво да ти помогна повече аз защотот тук опира вече до тестване на елементи които нямам за да го направиме" и си тръгнах понеже бях адски ентосиазиран да имам тази екстра вече след като съм закупил дадените неща продължих да търся и намерих човек със същия авто пилот като моя сменихме първо моторчето надявайки се тама да е проблема че е лесно поправим както е казва но не сменихме модула който е на букса само се сваля и се слага новия без никаква промяна и хоп
има автопилот работи си всичко точно и къв е извода КОЛЕГА ???
Може да не си ти наистина ти също ми го каза но ти носиш отговорност щом препродаваш частите на твой приятел ак оти продам спукан радиатор и да ти кажа че е здрав и като дойде не става нищо от него ти какво ще кажеш ще търсиш отговорност от мен нали и аз да почна да ти обяснявам че е на някой си и тем подобни и така ти си назад със 200лв примерно и толкова ....

Може да не си ти наистина ти също ми го каза но ти носиш отговорност щом препродаваш частите на твой приятел ак оти продам спукан радиатор и да ти кажа че е здрав и като дойде не става нищо от него ти какво ще кажеш ще търсиш отговорност от мен нали и аз да почна да ти обяснявам че е на някой си и тем подобни и така ти си назад със 200лв примерно и толкова ....
- cobrata_m3
- младши ентусиаст
-
PNR написа:Мисля че нито един път не съм те обидил и нарекал както и да било различно от "колегата"което определено не ти дава право да ръсиш тем подобни простотии като ("боклук,.....") не съм отрекал че не си направил нещата такак катко сме се разбрали но въпроса е че дадената част не тръгна разбираш ли и на същата схема без да е променяна и преправяна от първоначалното положение в което съм я направил отидох и при колегата Лъчо от форума ни който мисля доста хора познават и прегледа схемемата и каза "ами всичко е така то на тази елементарна схема няма какво дасе обърка но както и да е дай да прегледаме обстойно" свалихме жабки кори всичко от до да прегледаме и какво се оказа всичко е както трябва но авто пилота не работи
![]()
![]()
той каза "няма какво да ти помогна повече аз защотот тук опира вече до тестване на елементи които нямам за да го направиме" и си тръгнах понеже бях адски ентосиазиран да имам тази екстра вече след като съм закупил дадените неща продължих да търся и намерих човек със същия авто пилот като моя сменихме първо моторчето надявайки се тама да е проблема че е лесно поправим както е казва но не сменихме модула който е на букса само се сваля и се слага новия без никаква промяна и хоп
![]()
![]()
има автопилот работи си всичко точно и къв е извода КОЛЕГА ???
извода е че като не разбираш от нещо отиваш при тези които разбират тя схемата е елементарна след като я разбереш а ако си объркал нещо се съмнявам да си признаеш не ми се занимава писна ми от теб аз гарантирам за автопилота както и за моя познат и след тезилъжи които написа по горе да се изкараш божи кравичка си ми ясен айде със здраве.
cobrata_m3 написа:...
извода е че като не разбираш от нещо отиваш при тези които разбират тя схемата е елементарна след като я разбереш а ако си объркал нещо се съмнявам да си признаеш не ми се занимава писна ми от теб аз гарантирам за автопилота както и за моя познат и след тезилъжи които написа по горе да се изкараш божи кравичка си ми ясен айде със здраве.
Ще си позволя да изкажа мнение, просто защото тона на мнението е извън всякакъв добър тон. Вие си се разбирайте.
факт: Системата не работи.
факт: Монтирана е правилно.
факт: PNR обича да говори много по телефона.
факт: Факт, ако продаваш нещо от името на някой друг, си готов да поемеш риска, ако нещо се осере. (все пак са втора употреба части).
Ама... тоя тон, с който е написано мнението... просто...

А и не само "майсторите" разбират от някои неща. Просто някои от "майсторите" са си останали на това ниво.

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
cobrata_m3 написа: аз гарантирам за автопилота както и за моя познат и след тезилъжи които написа по горе да се изкараш божи кравичка си ми ясен айде със здраве.
В името на яснотата и правотата бих те запитал как точно гарантираш за автопилота? Щото (според теб) си го монтирал и е заработил? щото точно по същият начин PNR може да "гарантира", че (според него) е монтирал всичко правилно и все пак не е заработил както трябва... кво правим тогава???
Изобщо не ти прави чест да се държиш по подобен начин и честно казано като се има в предвид, че всички тук само четем мнението на двама ви и съдим по него - твоят подход изобщо не ти върши работа да накараш някой да ти повярва, че си коректен... дори обратното.
Назад към Авточасти и аксесоари