:: Случаи на некоректни потребители във форума ::

Модератор: Търговски модератори

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 29 Май 2009, 10:02

TUZara` написа:
Че човека може и да си я вземе ... и аз имам едно списание да си взема от един колега от една седмица,ма кво от това... кат си имаме оговорка ще ида и ще си го взема,когато имам възможност ЕКОНТ кат са уведомени да задържат поръчката и да не я връщат проблема къде е ? Та така и твоя случей... щом за месец не са ти я върнали... :)

Не те ли е срам бе? Цял ден седиш във форума и все нямаш време да скокнеш до куриерите за да си върнеш парите на момчето, което ти се е доверило, а ти си го наиграл? :censored: :censored: :censored:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 318is, 1995 м42

Мнение от ивчо3 » 29 Май 2009, 11:04

sonny написа:Значи, малко избързвам, но я пускам, ако се оправят нещата ще пиша пакл Та истуацията е следнатар уговаряме се с Допестар да му продам едни лайсни за е32ката, давам му част от тях, пари не взимам, имаме с се с него и така, да ама колата му се счупи, в последсвие той я продадена _65536_kb_sec_ и му казвам на Допестара, ще ми връщаш ли нещата или ще ми ги плащаш и ще ти давам останалите и той каза, говори със Стоян и се разберете ако иска да ти ги плати, ако иска да ти ги върнел Стоянчо първо каза, че щял да ги плати, ама нали е съдран горкия и нема кинти и вика да го изчакам, казвам му, че ще го изчакам, в последствие ми казва, че ще ми ги върне, казвам ок, донеси ми ги, да де, ама повече от 6 месеца не ми ги носи, накрая казва, че ще ми върне лайсните, иска само да останат дръжката на скоростите и основата на барчето, разбрахме зе колко пари и да ми върве останалото. А аз съм си намерил през това време човек за тия части и го мотая щото видиш ли някъв си ........ се прай на ербап. Пиша му лично да ми ги носи веднага, той ми се обажда, не можел да ги свали, казвам му не е мой проблем, звънни на Допестар и се разберет как ги е сложил, след половин час пак звъни и вика не става, не можа и така, иска да отида аз там, а колата е на място дето не мога да отида по лични причини, между временно ме пита дала може да ми плати тези неща които иска да останат при него по-натам, казах му, донеси ми ги и като събереш пари щи ги дам. така си и остана, на следващия ден му пускам ЛС да ми носи парите, защото не мога да мотая повече другия човек и толкоз, от тогава ни лайсни, ни пари. Та до довечера съм им казал да си се разбират с Допестар и да ми носят, я пари, я лайсни, ако се решат нещата ще пиша пак, но се съмнявам. Така, че вие си правете изводи дали да работите с тях, с кой от двамата и така.

Бях решил да не пиша за некоректни потребители в този раздел, защото може и те да не са виновни за нещо, но сега не се сдържах, когато прочетох, че и ти си бил измамен от тях и не си единствения случай. Допестара не го знам, става въпрос за _65536_kb_sec_ , не му знам името Стоянчо, или без значение. Бях се разбрал с него да ми свърши една работа, съвсем елементарна пред техния блок, естествено срещу заплащане от моя страна. Предварително се уточнихме на ЛС, както и по телефона за деня и часа, при което той беше категоричен, че ще бъде там. Аз съм изключително стриктен и винаги се явявам на среща по-рано от определеното. Дори се обадих на колегите и шефката, че ще си тръгна от офиса с час по-рано. Звъня му по телефона да кажа, че ще го изчакам, при което той ми казва: Абе човек, ти добре ли си толкова рано си дошъл, а аз още не съм тръгнал /не уточнявам от кое място, защото е без значение, но пътя му е не повече от 40 минути в задръстване/. Уговорката беше в 5.30 часа след обед. Отговарям: Не се притеснявай, дори и да закъснееш ще изчакам, дори час, или два. Това става в 17 и 20 минути. Ще копирам кореспонденцията с него, за съжаление моите отговори след прочитане автоматично се изтриват, но и без тях логично може да се разбере. Както и да е почнах да обикалям в квартала и очаквах от него да ме осведоми нещо по телефона. След малко се обажда и ми казва: Забавих се, но като свърша, тръгвам. Казвам му о.к. ще чакам. Това става някъде около 6.30 след обед. В 7 часа пробвам да му звъня, но не си вдига телефона. Чаках до 7 и 30, пуснах му SMS и оттогава не съм го търсил нито на ЛС, нито по телефона, реших да забравя за случая и да не пиша за него, сега като прочетох написаното от сони, разбрах, че не съм единствен. Едно елементарно извинение на ЛС, или по телефона нямаше от негова страна.
От: _65536_kb_sec_
До: ивчо3
Пуснато на: 23 Фев 2009, 15:25
Заглавие: Re: диагностика

aaaaaaaaaaaaaaa
oba4e sega se setih 4e veroqtno nqma da sum v kvartala utre zaran
4e poeh edin angajiment
ima6 li drugo udobno vreme v koeto da napravim diagnostika????
Пуснато на: 23 Фев 2009, 16:00

утре след 17 часа съм ОК
че и аз съм на работа
Пуснато на: 24 Фев 2009, 16:26

ще минаваш ли ?
аз съм в люлин в момента и после се прибирам към нас
Пуснато на: 24 Фев 2009, 16:53

emi kato svur6i6 rabota mi zvunni
Последното съобщение в 16 и 53 минути го прочетох на другия ден, защото по това време пътувах.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ЛЯСТОВИЦА С РАМКА

Мнение от rahoGabroveca » 29 Май 2009, 21:11

Turbo-Lag написа:Нека добавим в хубавата тема още 1 хубав човек rahoGabroveca който ми изпрати хидравлична помпа която въоще не е за мен, и си я взема вече от 1 месец в еконта ;) хууубави хора

виновен съм, добре,...
върнах ти парите, кво сереш, извиних ти се , и недей да пишеш глупости , на доста хора съм помогнал и съм подарил доста неща, а който не е останал доволен ми е върнал пратката обратно , или съм му пратил парите без да ми я връща, всички са останали доволни...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от милен тодоров » 30 Май 2009, 9:43

ивчо3 написа:
sonny написа:Значи, малко избързвам, но я пускам, ако се оправят нещата ще пиша пакл Та истуацията е следнатар уговаряме се с Допестар да му продам едни лайсни за е32ката, давам му част от тях, пари не взимам, имаме с се с него и така, да ама колата му се счупи, в последсвие той я продадена _65536_kb_sec_ и му казвам на Допестара, ще ми връщаш ли нещата или ще ми ги плащаш и ще ти давам останалите и той каза, говори със Стоян и се разберете ако иска да ти ги плати, ако иска да ти ги върнел Стоянчо първо каза, че щял да ги плати, ама нали е съдран горкия и нема кинти и вика да го изчакам, казвам му, че ще го изчакам, в последствие ми казва, че ще ми ги върне, казвам ок, донеси ми ги, да де, ама повече от 6 месеца не ми ги носи, накрая казва, че ще ми върне лайсните, иска само да останат дръжката на скоростите и основата на барчето, разбрахме зе колко пари и да ми върве останалото. А аз съм си намерил през това време човек за тия части и го мотая щото видиш ли някъв си ........ се прай на ербап. Пиша му лично да ми ги носи веднага, той ми се обажда, не можел да ги свали, казвам му не е мой проблем, звънни на Допестар и се разберет как ги е сложил, след половин час пак звъни и вика не става, не можа и така, иска да отида аз там, а колата е на място дето не мога да отида по лични причини, между временно ме пита дала може да ми плати тези неща които иска да останат при него по-натам, казах му, донеси ми ги и като събереш пари щи ги дам. така си и остана, на следващия ден му пускам ЛС да ми носи парите, защото не мога да мотая повече другия човек и толкоз, от тогава ни лайсни, ни пари. Та до довечера съм им казал да си се разбират с Допестар и да ми носят, я пари, я лайсни, ако се решат нещата ще пиша пак, но се съмнявам. Така, че вие си правете изводи дали да работите с тях, с кой от двамата и така.

Бях решил да не пиша за некоректни потребители в този раздел, защото може и те да не са виновни за нещо, но сега не се сдържах, когато прочетох, че и ти си бил измамен от тях и не си единствения случай. Допестара не го знам, става въпрос за _65536_kb_sec_ , не му знам името Стоянчо, или без значение. Бях се разбрал с него да ми свърши една работа, съвсем елементарна пред техния блок, естествено срещу заплащане от моя страна. Предварително се уточнихме на ЛС, както и по телефона за деня и часа, при което той беше категоричен, че ще бъде там. Аз съм изключително стриктен и винаги се явявам на среща по-рано от определеното. Дори се обадих на колегите и шефката, че ще си тръгна от офиса с час по-рано. Звъня му по телефона да кажа, че ще го изчакам, при което той ми казва: Абе човек, ти добре ли си толкова рано си дошъл, а аз още не съм тръгнал /не уточнявам от кое място, защото е без значение, но пътя му е не повече от 40 минути в задръстване/. Уговорката беше в 5.30 часа след обед. Отговарям: Не се притеснявай, дори и да закъснееш ще изчакам, дори час, или два. Това става в 17 и 20 минути. Ще копирам кореспонденцията с него, за съжаление моите отговори след прочитане автоматично се изтриват, но и без тях логично може да се разбере. Както и да е почнах да обикалям в квартала и очаквах от него да ме осведоми нещо по телефона. След малко се обажда и ми казва: Забавих се, но като свърша, тръгвам. Казвам му о.к. ще чакам. Това става някъде около 6.30 след обед. В 7 часа пробвам да му звъня, но не си вдига телефона. Чаках до 7 и 30, пуснах му SMS и оттогава не съм го търсил нито на ЛС, нито по телефона, реших да забравя за случая и да не пиша за него, сега като прочетох написаното от сони, разбрах, че не съм единствен. Едно елементарно извинение на ЛС, или по телефона нямаше от негова страна.
Пуснато на: 23 Фев 2009, 15:25

aaaaaaaaaaaaaaa
oba4e sega se setih 4e veroqtno nqma da sum v kvartala utre zaran
4e poeh edin angajiment
ima6 li drugo udobno vreme v koeto da napravim diagnostika????
Пуснато на: 23 Фев 2009, 16:00

утре след 17 часа съм ОК
че и аз съм на работа
Пуснато на: 24 Фев 2009, 16:26

ще минаваш ли ?
аз съм в люлин в момента и после се прибирам към нас
Пуснато на: 24 Фев 2009, 16:53

emi kato svur6i6 rabota mi zvunni
Последното съобщение в 16 и 53 минути го прочетох на другия ден, защото по това време пътувах.

АЗ съм страшно доволен от колегата _65536_kb_sec много коректен излезе пича към мен и съм длъжен да го защитя може наистина да е бил възпрепятстван недеи веднага да го осираш тъка винаги може да излезе нещо в последния момент и да няма възможност да ти се обади на всеки се е случвало.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: horata da presi4at burzo
Мечтае да кара: e30v10turbo
Детайли за колата: standarten is turbo

Мнение от DragoManov » 30 Май 2009, 14:54

опа...и аз да добавя към готините хора "колегата" trancho

пожелавам му да е все така готин и да праща 4астите на хората за който са си платили се така по 1 месец и пове4е... :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 30 Май 2009, 21:30

милен тодоров написа:
ивчо3 написа:
sonny написа:...

...

АЗ съм страшно доволен от колегата _65536_kb_sec много коректен излезе пича към мен и съм длъжен да го защитя може наистина да е бил възпрепятстван недеи веднага да го осираш тъка винаги може да излезе нещо в последния момент и да няма възможност да ти се обади на всеки се е случвало.

Миленски зарежи тая работа, за лайстните на Сони, те отидоха при новия им собственик по предназначение, без пари обаче.
А колкото до колегата на който съм му обещал нещо нека да дойде и да ми го каже в очите, пък каквото мога и без пари ще го направя за него.
Изображение

Потребител
Аватар

Некоректен продавач колеги

Мнение от joro_p » 02 Юни 2009, 10:07

Колеги искам да Ви съобщя за некоректно лице.

Ето и целия случай а Вие ще прецените дали момчето е коректно или най обикновен мошеник.

Пуснах обява, че търся съединител за БМВ 318 ис 1996г и въпросното момче ми пусна отговор че има втора употреба такъв на 300 км защото бил катастрофирал и можел да ми го даде за 150 лв. Съединителя е на Лук. (Става дума за комплекта) аз се съгласих с молбата че тъй като не разбирам от тези неща ако не е същия да му го върна и за да бъда коректен му го платих като пристигна комплекта само че незнам защо съединителя не отговаря т.е. има некви зъбци които не позволяват този съединител да се сложи на моята кола при което аз се обадих на продавача mi6ka_str и му обясних нещата. Той отговори че сега ще пътува за чужбина и след 2 седмици като се върне ще дойде до Гоце Делчев от кадето съм аз и ще види за какво става въпрос при което ако е така наистина ще си ми върне 150-то лева. Да ама не . Изобщо не се появи и дори започна да се крие и да не си вдига телефона. Наложи се да званя от други телефони за да се свържа с него при което той ми обясни че сега няма пари и ще вземе заплата в края на месеца тоест преди няколко дни и тогава ще ми ги изпрати но явно и това е било лъжа. Сега ми се крие пак и ми обяснява на лична че неговия майстор му бил казал че съединителите са еднакви и нямало как да не стане на колата ми и за него аз съм бил цитирам "голям хитрец" . За това реших да се обърна към вас поне да споделя проблема си. Знам че може би за някой 150 лв може да не са много но все пак аз съм с малко дете и за мен всеки лев в момета е ценен. Не му прави чес и достойнство по този начин да си пробутва стоката. Иначе аз все пак бях принуден да си взема чисто нов съединител също от човек от форума който по номер на шасито ми изпрати точния съединител на ЛУК за което му благодаря много.

Ето профила на човека който ме измами:
http://www.bmwpower-bg.net/forums/profi ... le&u=28445

И все пак mi6ka_str ще съм ти признателен ако намериш малко честност в себе си и ми върнеш парите.

Ето и отговора на мишката от стара загора :

mi6ka_stz написа:slabo me interesuva kolega
ne se kriqa a mi pisna da ti obqasnqavam edno i sa6to ne6to vseki den
prai kot si znai6
nikove mn 6a mi nakrivi6 6apkata

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ивчо3 » 02 Юни 2009, 14:38

милен тодоров написа:.....

Това "осиране", което пишеш, е точно така както съм го описал. Прав си за себе си да защитаваш някой, който е бил коректен към теб. И като не е имал възможност да бъде на мястото на срещата, какво му пречеше едно извинение на Л.С. да прати? Тогава никога не бих писал това, както виждаш минаха три месеца оттогава. Става въпрос за принципи, останалото са празни приказки. Питай колегата и ако той е човек мъж на място ще потвърди написаното от мен. Не съм аз този, който ще потърси сметка за некоректност, или ти когато някой не си удържи на думата, правиш всичко възможно от твоя страна, и той не се явява, дори не ти отговаря по телефона, пишеш му Л.С. и му се извиняваш? :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 02 Юни 2009, 22:26

Малко го обърнахте на хленчене вече.....
На тебе някоя мацка като ти върже тенекия, така ли по три месеца помниш :shock:
Темата като че ли е за съвсем друг вид Некоректност :idea:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ивчо3 » 03 Юни 2009, 8:12

Мишел написа:Малко го обърнахте на хленчене вече.....
На тебе някоя мацка като ти върже тенекия, така ли по три месеца помниш :shock:
Темата като че ли е за съвсем друг вид Некоректност :idea:

Mishelle, ma belle, когато желаеш да си изкараш с някой Tres bien ensemble, няма да му връзваш тенекия, щото има и удоволствие, наречено ...ия Аз с мацки не се занимавам, защото мразя да ми връзват тенекия. Но смятам когато си имам работа с мъже, нещата ще бъдат точни. И не става въпрос за трите месеца както си мислиш. Три месеца са предостатъчно време едно Л.С. един ред да се напише. За протокола, когато мацка ми закъснее за среща с повече от 10 минути, повече няма и да ме види. Тези, които допускат по този начин да се подиграват с тях не са никакви мъже, а по-точно женчовци. От случаи като моя категорично отказвам да помогна на който и да било, дори и да имам възможност за това, още повече по мои наблюдения не по-малко от половината, пишещи в този форум са некоректни.
Мишел написа:Темата като че ли е за съвсем друг вид Некоректност

И какво според теб е некоректност? Само някой да те завлече с пари ли?
Последна промяна ивчо3 на 03 Юни 2009, 14:38, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ивчо3 » 03 Юни 2009, 10:58

Разбрахме се с колегата _65536_kb_sec_. Дано не съм бил прекалено краен в мнението си.

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 03 Юни 2009, 12:59

Продавам дебитомер за М52 на Херо, от тази тема http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... E%EC%E5%F0

Разбираме се за цената, пращам с еконт с опция пратката да се отвори. Получавам обаждане от Човека, еч пратката я е получил и всичко е наред. НО, днес ми звъни еконта и ми връщат пратката. Аз си я приемам, на всичкото отгоре я връща за моя сметка. Обаждам му се на човека и казвам, нали всичко беше наред, защо се връща тази пратка при мен? А той ми щото аз качих го на колата покарах я, ама колата пак влезна в авариен режим и не било от дебитомера и тамън отивах да пратя парите и то нали влезна и го върнах. А аз така :shock: не доумявам как го е взел без да го плати и си се вози и решил, че не му върши работа и ми го връща, а той ми в еконта има чалъм. ОК, чалъм има, ама сега ще има уволнения в Еконта, а този човек си влиза в Черния списък. Внимавайте с него, ника му е Херо

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 03 Юни 2009, 13:17

Току що говорих с централата на Еконт и офиса им в Козлодуй.
Въпросния клиент познат във форума с ника Херо редовно "разиграва" (точно тази дума използваха от Еконт) офиса там и връща пратки. Пратката НЕ Е напускала офиса на Еконт! Т.е. твърденията на Херо, че я е взел, пробвал и т.н. са ЛЪЖА! Пуснах официално писмо до Еконт, където ще направят вътрешна проверка за да потвърдят случая и ще ми изпратят официално писмо до 14 работни дни, но бяха категорични, че пратката не е била взимана и въпросния клиент е бил некоректен не само към нас и името му в местния клон на Еконт е добре познато.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко що е BMW , баничарки
Мечтае да кара: M1

Мнение от laviatan » 03 Юни 2009, 14:15

Е точно като spas111 -30 дена лъже че пратката не е стигнала в Пазарджик и иска нещата и даже звъни да ги търси при мен :shock: -а те го търсят по телефона от ЕКОНТ и тои не иска да отиде!!!
Накрая пратих приятел от Пловдив до Пазарджик и тои лично видя пратката!!! :shock:
Та тоя Херо явно е същата порода безсрамници!!! :evil:
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !

Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ 320 купе , 94

ре

Мнение от Батька Махно » 03 Юни 2009, 15:31

Изгонете го бре :evil: !Нямаме нужда от такива!Давайте да се изчистим от мошеници и негодници !
Бог създаде ВМW, а хората-всичко останало!

ПредишнаСледваща

Назад към Авточасти и аксесоари