:: Случаи на некоректни потребители във форума ::
Модератор: Търговски модератори
- Димитър Димитров
- младши ентусиаст
-
- Кара: внимателно.
- Мечтае да кара: сАмоЛеТ
:)
Всяка монета има две лица. Въздържам се от коментари.
- Батька Махно
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ 320 купе , 94
ре
Не се въздържай!Ако имаш какво да кажеш-давай!Нека видим и другата страна на въпроса-всеки има право да се защити,ако е бил обвинен несправедливо!Гледам,че не си тук от вчера,затова недей да мълчиш като партизанин на разпит,а кажи да чуем истината от твойта гледна точка.
Бог създаде ВМW, а хората-всичко останало!
- Димитър Димитров
- младши ентусиаст
-
Re: ре
Батька Махно написа:Не се въздържай!Ако имаш какво да кажеш-давай!Нека видим и другата страна на въпроса-всеки има право да се защити,ако е бил обвинен несправедливо!Гледам,че не си тук от вчера,затова недей да мълчиш като партизанин на разпит,а кажи да чуем истината от твойта гледна точка.
Колега нещо не разбрах Ти какъв се явяваш в случая арбитар ли???
Каквото трябва да кажа ще кажа не на теб, а на който трябва
- Димитър Димитров
- младши ентусиаст
-
:)
TUZara` написа:Колегата Херо трябва да ти кажа,че е адски коректен пък нз кой какво е недоволен от него ...
В случая найстина съм за гласене, нокакто й да е надявам се колегите да не са злопаметни и като ида следващия път в София да се видим и почерпим
Некоректното в случая е, че ползваш явно връзки в Еконтчето и си взел часта, която си карал, и била добре и си отивал към офиса да я платиш, ама видиш ли, отивайки към офиса, колата ти влезнала в авариен режим, който не знам как го хващаш само с каране, но айде няма значение. Това колега са твойте думи казани по телефона, когато ти се обадих. ТАКА ЛИ Е?
- chocho
- crash tester
-
- Кара: F07 530
TUZara` написа:Колегата Херо трябва да ти кажа,че е адски коректен пък нз кой какво е недоволен от него ...
Ти най-малко трябва да приказваш защото като четох бум-бум какво е написал имах чуството че приказва за теб

- Батька Махно
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ 320 купе , 94
ре
Колега Херо,във форума-който и аз чета-срещу теб е отправено обвинение.Аз не те познавам,но бих искал да знам какви хора има в този форум.Затова те призовах да изложиш своето виждане по въпроса.Ти обаче ми се сърдиш.В такъв случай ти се извинявам и съжалявам,че си ме разбрал неправилно.Аз не съм арбитър,аз просто съм за истината,но щом не желаш да я кажеш-това е твое право.Решил си да ни оставиш да гадаем дали си честен човек или....Все пак не забравяй,че не всички те познават и е възможно някой да си състави погрешно мнение за теб.Още веднъж ти се извинявам-няма да вземам повече отношение по темата,но ще я следя.Бъди здрав и всичко хубаво!
Бог създаде ВМW, а хората-всичко останало!
- chocho
- crash tester
-
- Кара: F07 530
[quote="TUZara`"][/quote]
Дано да си сигорен в думите си
И според мен не тук е мястото да казвам кой с какво ме е завлякал или с колко а на съвсем друго място и по съвсем друг начин
П.С.Наистина ще изчакам известно време да видя дали ще има развитие нашата случка
Дано да си сигорен в думите си

И според мен не тук е мястото да казвам кой с какво ме е завлякал или с колко а на съвсем друго място и по съвсем друг начин

П.С.Наистина ще изчакам известно време да видя дали ще има развитие нашата случка
- vanci88
- ентусиаст
-
- Кара: 98 325 tds M пакет touring
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
Колегата poklonnik ми поиска туба силикон да го пробвал(силикона който искаше беше от негодния). Дадох му тубата без пари не съм за левчето.... Нашият "колега" уж щял да го пробва и да ми каже дали ще купи кашона. 3 седмици писане и лъжи и накрая спря да ми отговаря даже! Явно му е трябвал силикон и защо да си го купува като може да спести 1лев. Дано е станал по-богат. НО ПОНЕ КАТО ПРАВИ ТАКИВА ТЪПОТИИ ДА НЕ СИ ИЗДАВА АДРЕСА!
ЗА КОЛЕГИТЕ КОИТО ЩЕ ИМАТ ТЪРГОВСКИ ОТНОШЕНИЯ С ВЪПРОСНИЯ poklonnik ДА ЗНАЯТ,ЧЕ Е ИЗМАМНИК!
ЗА КОЛЕГИТЕ КОИТО ЩЕ ИМАТ ТЪРГОВСКИ ОТНОШЕНИЯ С ВЪПРОСНИЯ poklonnik ДА ЗНАЯТ,ЧЕ Е ИЗМАМНИК!
- dokie
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
- Мечтае да кара: Е60 М5
Re: ре
Батька Махно написа:..............Още веднъж ти се извинявам-няма да вземам повече отношение по темата,но ще я следя.Бъди здрав и всичко хубаво!
Извинявам се, че пиша без да се оплача от някого, ама скоро май и туй ще стане както е тръгнало...
Не мисля, че ти колега трябва да се извиняваш за това, че искаш да разбереш какви хора продават и купуват тук - тази тема не е "обвинения и оправдания", а възможност да добием представа кой какъв е преди да сме се опарили от него, както и превантивна мярка срещу мошеници, целящи облаги чрез измама... (нямам впредвид конкретния случай - не съм запознат)... И все пак тук има възможност и за изясняване на някой проблеми и решението им и очистване и утвърждаване на репутация...
А и молба (от мен, а може би не само) - нека се пишат само отрицателните мнения за "случаи на некоректност" - позитивните ги има достатъчно във всяка тема на съответния автор, а и се предполага, че който е "изгорял" ще сподели, щом мълчи - значи е доволен... тук стана като при темата "подарявам" когато се превърна в "просия"... когато отворя страницата на някой автор и видя 20 страници "колегата е супер" и името му не фигурира тук - явно е коректен...
Пишете и изяснете случаите, защото ако за някого 100лв са нищо, за други това са 2-3 дни работа, а тук се засягат и по-големи суми...
Иван Иванов.
- poklonnik
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: сгодни женици
vanci88 написа:Колегата poklonnik ми поиска туба силикон да го пробвал(силикона който искаше беше от негодния). Дадох му тубата без пари не съм за левчето.... Нашият "колега" уж щял да го пробва и да ми каже дали ще купи кашона. 3 седмици писане и лъжи и накрая спря да ми отговаря даже! Явно му е трябвал силикон и защо да си го купува като може да спести 1лев. Дано е станал по-богат. НО ПОНЕ КАТО ПРАВИ ТАКИВА ТЪПОТИИ ДА НЕ СИ ИЗДАВА АДРЕСА!
Сладък ти верно ли ме написа тука за 1 лев за силикон с изтекъл срок на годност

Ти направо утепа прасето с лопатата честно ,гледам ,гледам и не вярвам на очите си !
Не съм от хората които се обясняват ,но с две думи :
1. Тука много хора ме познават и знаят що за човек съм !
2. Силикона който си оставил при майката на жена ми все още не съм го взел поради ред причини ,които не мисля да споделям с теб Г-н "1" лв.
3. Наистина мислех да взема 6 кашона от теб ,че са ми необходими за лепене на плочки в/у други (стари) плочки ,но с този си пост направо ме потресе и категорично ще търся друг вариант.
4. Ако наистина си го закъсал за 1 лв. което сигурно е кофти звънни ми на 0899 98 82 98 ще ти услужа с 10 лв. (не се майтапя )
П.С. Най учтиво те моля да си корегираш поста за да не си изпокъсаме сутиените . Благодаря ти
!
e-30 forever
- shnitzera
- ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: това ,което кара
poklonnik написа:vanci88 написа:Колегата poklonnik ми поиска туба силикон да го пробвал(силикона който искаше беше от негодния). Дадох му тубата без пари не съм за левчето.... Нашият "колега" уж щял да го пробва и да ми каже дали ще купи кашона. 3 седмици писане и лъжи и накрая спря да ми отговаря даже! Явно му е трябвал силикон и защо да си го купува като може да спести 1лев. Дано е станал по-богат. НО ПОНЕ КАТО ПРАВИ ТАКИВА ТЪПОТИИ ДА НЕ СИ ИЗДАВА АДРЕСА!
Сладък ти верно ли ме написа тука за 1 лев за силикон с изтекъл срок на годност![]()
![]()
![]()
Ти направо утепа прасето с лопатата честно ,гледам ,гледам и не вярвам на очите си !
Не съм от хората които се обясняват ,но с две думи :
1. Тука много хора ме познават и знаят що за човек съм !
2. Силикона който си оставил при майката на жена ми все още не съм го взел поради ред причини ,които не мисля да споделям с теб Г-н "1" лв.
3. Наистина мислех да взема 6 кашона от теб ,че са ми необходими за лепене на плочки в/у други (стари) плочки ,но с този си пост направо ме потресе и категорично ще търся друг вариант.
4. Ако наистина си го закъсал за 1 лв. което сигурно е кофти звънни ми на 0899 98 82 98 ще ти услужа с 10 лв. (не се майтапя )
П.С. Най учтиво те моля да си корегираш поста за да не си изпокъсаме сутиените . Благодаря ти
!
малиии как те наредиха нашио

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
само че колкото и смешно да звучи за 1лв. ти си излезнал несериозния а не продавача!не става въпрос за 1лв.50ст. или 500лв а за коректност !!щом ти е пратил нещо за което сте се разбрали неговата роля в зделката е изпълнена..... 

Назад към Авточасти и аксесоари