:: Случаи на некоректни потребители във форума ::
Модератор: Търговски модератори
- vladi_bmwE41
- кандидат ентусиаст
-
Re: отново несъотвтващи части,този път от qnko_rr
Kosturo написа:човека продава на части 318is cupe и си взех кутия за въздушния филтър.Купих си филтър от магазина и се прибирам...какво се оказа филтъра не влиза.С кутията която не беше още монтирана понеже такмо я взех от офиса на Еконт в магзина....Пасна филтър от обикновенно 318i.Опитах се да я монтирам но не успях,а и закрепването на кумотатора непасва към кутията.Опитах се да му я върна или да ми я смени с ИС-кова а той ми се изсмя!
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 316966a5fa
за мен ли става на въпрос

- svilgg
- ентусиаст
-
- Кара: 97' E36 m43b18 sedan
- Мечтае да кара: E34
ХаХа ...
Аве тоя Вико не е ли оня грездей де се изсра по националната телевизия и набута половината дрифт драги и рейсинг общество между шамарите на власта ?
и същия де продаваше едно Е36 купе , дето една камара хора се опариха с "псевдо части" а накрая се оказа че то било заложено някъде ...
... или бъркам ?
Аве тоя Вико не е ли оня грездей де се изсра по националната телевизия и набута половината дрифт драги и рейсинг общество между шамарите на власта ?
и същия де продаваше едно Е36 купе , дето една камара хора се опариха с "псевдо части" а накрая се оказа че то било заложено някъде ...
... или бъркам ?

- azata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E91 2.0d
Колега vladi_bmwE41 приложи една снимка на договора в гръб където е нотариалната заверка и печелиш двубоя автоматично.От там нататък коментарите са излишни 

Любовта на мъжа минавала през стомаха...Голяма заблуда!!! Няма мъж,който да не държи частица от BMW в сърцето си...
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Re: отново несъотвтващи части,този път от qnko_rr
Лично мое мнение но този си реве да му заключат темата нищо че е бил некоректен само към теб.Kosturo написа:човека продава на части 318is cupe и си взех кутия за въздушния филтър.Купих си филтър от магазина и се прибирам...какво се оказа филтъра не влиза.С кутията която не беше още монтирана понеже такмо я взех от офиса на Еконт в магзина....Пасна филтър от обикновенно 318i.Опитах се да я монтирам но не успях,а и закрепването на кумотатора непасва към кутията.Опитах се да му я върна или да ми я смени с ИС-кова а той ми се изсмя!
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 316966a5fa
- vladi_bmwE41
- кандидат ентусиаст
-
azata написа:Колега vladi_bmwE41 приложи една снимка на договора в гръб където е нотариалната заверка и печелиш двубоя автоматично.От там нататък коментарите са излишни
ок

- vladi_bmwE41
- кандидат ентусиаст
-
azata написа:Колега vladi_bmwE41 приложи една снимка на договора в гръб където е нотариалната заверка и печелиш двубоя автоматично.От там нататък коментарите са излишни
Ето и гърба на договора...

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
като гледам договора ,ако купувача не си е плащал вноските навреме няма на кого да се сърди освен на себе си .. а ако ги е плащал с тоя договор може да си иска колата или парите .. но като гледам кой какво е писал е ясно кой е некоректния - купувача ...
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
Напълно логичен край на нещата според мен, защото иначе дайте да взема новата седмица на лизинг от някъде, ще платя една вноска и след 6 месеца ще кажа че нямам пари върнете ми парите аз ще върна колата. Няма логика, нали 

- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
- Pingvina
- Потребител
-
- Кара: E36 320 Coupe
- Мечтае да кара: пак BMW
- Детайли за колата: 6-так-а си е 6-так...
Познавам колегата vladi_bmwE41 и откакто даде БМВ-то само се оплаква, че не е видял никакви пари и, че ще изчака още малко(и все си го повтаряше). Ходихме с колегата iDrive до Търново да си взема кола и видях Е41-цата спряна на един паркинг, но не я загледах дали и има нещо. Казахме на Влади като си дойдохме в града и с това си останахме. Приказки. Не мисля, че донки_конг е прав а само може да престане със заплахите и простотиите! Недей да се захващаш със съдилища, че не знам... да не останеш и без това, което нямаш! Прави си изводи... Хвани се оправи малко, че нямаш бъдеще! 

- vladi_bmwE41
- кандидат ентусиаст
-
Величко, не те ли е срам бе приятел? След тази вечер цяла българия те разбра...какво да кажа повече. Нека колегите сами да преценят в цялата ситуация кой е крив и кой прав.
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=155054

vladi_bmwE41 написа:Величко, не те ли е срам бе приятел? След тази вечер цяла българия те разбра...какво да кажа повече. Нека колегите сами да преценят в цялата ситуация кой е крив и кой прав.
То няма кво да се преценява ясно е че той е крив.
Дано се оправи това момче че да си отгледа детенцето както трябва,ма както е тръгнал назад,назад...
С вратите напред!

Назад към Авточасти и аксесоари