:: Случаи на некоректни потребители във форума ::
Модератор: Търговски модератори
- Mr_Spirit
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW X1 F48
- Мечтае да кара: ///M
рпе
Smoocki написа:Аз като гледам dift_king яко е оцапал калниците с тея нападки .
Като гледам е ясна цялата ситуация
От тоя потребител Drift_King трябва някой да го сцепи от бой, жалко че ми е далеч! Писал съм много в неговите теми, че е некоректен така че без оправдания от негова страна за последната му некоректна постъпка! Има ли човещина в такива хора незнам! Още един път към всички колеги Внимавайте с хора като тия, че BMW форума мился няма нужда от такива ..... и БАН БАН БАН! Много съм писал по темите за некоректност спрямо тоя ...!
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
Здрасти колеги, искам да спомена тук за едно измекярче, което се подвизава под името djlex, в момента си търси стопове за Е36 купе. Работата е там че аз му предложих да му продам мойте стопове съответно му пратих снимки и цена и се уговорихме да му ги пратя, дотук ОК, след 3 часа обаче той ми казва колега неги искам отказвам се, дотук добре като неще неще аз само предлагам. На другия ден обаче ми праща л.с. и ми казва ше ги зема ама с 10лв. отдолу, няма проблем аз няма да обеднея с 10лв. му казвам и пак се уговаряме да му ги пратя, а междувременно поне 3 пъти го питах дали е сериозен щото да не стане така пак да се откаже(щото го гледам че е новак във форума) и да не стане така че само да си губя времето да разглубявам.
Той няколко пъти ме увери че няма да има проблем ше ги зима, съответно аз си свалям стоповете от колата (затова и не я карам вече 2 дена и поне още 2 няма да мога) и ги опаковам за пращане. Как то и да е изпратих стоповете и познайте какво, малко по късно му звъня и неми вдига, пак звъня и той пак ми отказва повикването. Писах му л.с. да го питам що недига и познайте какъв отговор получавам....сори ама няма да стане
и така сега заради това тъпо олигофренче така наречения djlex сега ше си платя доставката в двете посоки и ше стоя без кола толкова време
Ако четеш това да знаеш педалче лигаво, че ако те набарам ше ти скъсам главата
Колеги внимавайте с тоз че и друг да не си изпати.
Той няколко пъти ме увери че няма да има проблем ше ги зима, съответно аз си свалям стоповете от колата (затова и не я карам вече 2 дена и поне още 2 няма да мога) и ги опаковам за пращане. Как то и да е изпратих стоповете и познайте какво, малко по късно му звъня и неми вдига, пак звъня и той пак ми отказва повикването. Писах му л.с. да го питам що недига и познайте какъв отговор получавам....сори ама няма да стане

Ако четеш това да знаеш педалче лигаво, че ако те набарам ше ти скъсам главата

Колеги внимавайте с тоз че и друг да не си изпати.
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
Колеги внимавайте с Панайот Костов от София тел.0898590236.Поръчва и въобще не отива да си вземе пратката.Опита се да ме набута ама благодарение на колегата Etmoni всичко си дойде по местата.Панайотчо-ако четеш тука да знаеш че други колеги ще страдат заради тебе които ми се обаждат по тел. и искат гуми за да си карат колите си щото не знам кой ми се обажда и дали иска наистина обувки за колата си или иска да си прави ташак с мене.Момчетата на гумаджииницата проверяват стоката за да си доволен а ти въобще не отиваш да ги вземаш.Не е коректно и затова за да нема повече опарени колеги от тебе те пуснах тук.И си вдигай телефона-нема как да се сбием-на 230 км разстояние сме все пак

Моят случай е следният:
Колегата от форума BAVAREC1 беше писал в една тема че имал приятел, който изваждал сигнал от предусилвател от касетофоните на Е39-ките. Бил направил неговия и такааа...
Писах му и се разбрахме да му изпратя моя касетофон и 40 лв и той да го даде на неговия човек. Разменихме телефони, всичко точно дотук.
След няколко дни му се обадих да видя накъде вървят нещата и се почна айде утре, айде вдругиден, сега не можел да извади левия канал, после не знам какво било, почти готов бил... От 26-ти миналия месец не си чете ЛС-тата, а от няколко дни не вдига и телефона, не отговаря и на смс-и. Писах му смс да ми го върне без значение докъде е стигнал онзи с преработката, но пак нямаше отговор. Това за мен си е КРАЖБА!
Ако в съвсем скоро време няма развитие на нещата ще постна адреса му и телефона тук, за да го имат предвид и други потенциални жертви на този мишок, които живеят в или близо до Стара Загора!
Явно има доста отрепки тук, които въртят "далавери" дори за под 100 лв!
Колегата от форума BAVAREC1 беше писал в една тема че имал приятел, който изваждал сигнал от предусилвател от касетофоните на Е39-ките. Бил направил неговия и такааа...
Писах му и се разбрахме да му изпратя моя касетофон и 40 лв и той да го даде на неговия човек. Разменихме телефони, всичко точно дотук.
След няколко дни му се обадих да видя накъде вървят нещата и се почна айде утре, айде вдругиден, сега не можел да извади левия канал, после не знам какво било, почти готов бил... От 26-ти миналия месец не си чете ЛС-тата, а от няколко дни не вдига и телефона, не отговаря и на смс-и. Писах му смс да ми го върне без значение докъде е стигнал онзи с преработката, но пак нямаше отговор. Това за мен си е КРАЖБА!

Програмист се разхожда в планината. Огледал заобикалящата го природа и си казал:
- Каква яка графика!
- Каква яка графика!
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1

AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
Почвам да се изчервявам 

AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
- E30HaKuC
- Потребител
-
- Кара: 530i V8
- Мечтае да кара: 324TD
Преди почти месец пратих катализатор на колегата DEDATA. Каза, че ще даде 60 лв за него. Каза също, че е ходил в офиса на Еконт, а пратката я нямало. Пратката през ЦЯЛОТО време е била там, потвърдиха ми от офиса. В понеделник му звъннах и каза, че утре ще го вземе...
Вчера си го взех обратно срещу 25 пари.
За съжаление чак сега видях, че това не е първото му "изпълнение".
Вчера си го взех обратно срещу 25 пари.
За съжаление чак сега видях, че това не е първото му "изпълнение".
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
един - за Nightmare
става въпрос за тази тема http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=157575&highlight=
търси носач за негов приятел - обаждам се аз давам му оферта ще кажа и тук 75 лв чисто нов носач с тампон горен за Е34 на фирмата Frap. Цената е с отстъпка - просто върша работа, понеже преди сме си писали с колегата.... обаждах се 3-4 пъти понеже не могат да ми обяснят горен ли е, долен ли е. как да е накрая се разбрахме кой е. отново се обаждам да ми пратят пълен адрес. (понеже на тях им е спешно) на 15 юли чакам парите да пристигнат, става вече следобед и решавам на звънна в офиса на еконт да проверя какво става - не са били на адреса, който са ми дали. Викам хубаво, звъня на човека - казва че е приет в болница и ще прати сина си да го вземе. ок. минават 1-2-3 дена звъня по телефона никой не ми вдига
свързвам се с Nightmare и почват обясненията че малкия не знам си кво, бащата не знам си кво.
добре на мен какво ме интересува това? аз върша услуга (не печеля нищо, даже сигурно имам над 10 лв телефонни разговори)
като се има предвид, че и Nightmare ми се обади да провери дали съм пратил носача на 13-ти.
е днес отидох в еконт и си пуснах формуляр да ми върнат пратката - естествено плащам в двете посоки 24.60лв, понеже съм искал да свърша работа на "колега" от форума......
според мен постъпката е повече от микишарска
та си имайте едно наум.......
става въпрос за тази тема http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=157575&highlight=
търси носач за негов приятел - обаждам се аз давам му оферта ще кажа и тук 75 лв чисто нов носач с тампон горен за Е34 на фирмата Frap. Цената е с отстъпка - просто върша работа, понеже преди сме си писали с колегата.... обаждах се 3-4 пъти понеже не могат да ми обяснят горен ли е, долен ли е. как да е накрая се разбрахме кой е. отново се обаждам да ми пратят пълен адрес. (понеже на тях им е спешно) на 15 юли чакам парите да пристигнат, става вече следобед и решавам на звънна в офиса на еконт да проверя какво става - не са били на адреса, който са ми дали. Викам хубаво, звъня на човека - казва че е приет в болница и ще прати сина си да го вземе. ок. минават 1-2-3 дена звъня по телефона никой не ми вдига

свързвам се с Nightmare и почват обясненията че малкия не знам си кво, бащата не знам си кво.
добре на мен какво ме интересува това? аз върша услуга (не печеля нищо, даже сигурно имам над 10 лв телефонни разговори)
като се има предвид, че и Nightmare ми се обади да провери дали съм пратил носача на 13-ти.
е днес отидох в еконт и си пуснах формуляр да ми върнат пратката - естествено плащам в двете посоки 24.60лв, понеже съм искал да свърша работа на "колега" от форума......
според мен постъпката е повече от микишарска

та си имайте едно наум.......

без да се крия си признавам за случая, в който по неволя попаднах
Момчето за което беше носача ми се обади един ден и ми вика трябва ми спешно така и така...
Пуснах аз темата, и Иво Станчев веднага ми предложи оферта, за носач с тампон за 75 лв.Обадих се на момчето и му казах за офертата- той се съгласи.Бързам аз да намеря телефона на Станчев, писах му и в скайп...в крайна сметка Иво вечерта ми писа и каза е са се разбрали с момчето и е изпратил.И аз доволен че съм помогнал...да ама не
След 2-3 дена Иво ми пише в скайп и ме пита каво е станало с носача
Звъня на момчето и той почва да ми овърта ми бащата с е разбрал да го върне, утре ще ходел до еконт...така 3-4 дена и накрая Станчев си прибра носача и съответно си плати разноските по транспорта
Извинявам се на Иво за това което стана...наистина не вярвах че има такива несериозни хора
Пазете се от "приятели"

Момчето за което беше носача ми се обади един ден и ми вика трябва ми спешно така и така...
Пуснах аз темата, и Иво Станчев веднага ми предложи оферта, за носач с тампон за 75 лв.Обадих се на момчето и му казах за офертата- той се съгласи.Бързам аз да намеря телефона на Станчев, писах му и в скайп...в крайна сметка Иво вечерта ми писа и каза е са се разбрали с момчето и е изпратил.И аз доволен че съм помогнал...да ама не

След 2-3 дена Иво ми пише в скайп и ме пита каво е станало с носача

Звъня на момчето и той почва да ми овърта ми бащата с е разбрал да го върне, утре ще ходел до еконт...така 3-4 дена и накрая Станчев си прибра носача и съответно си плати разноските по транспорта

Извинявам се на Иво за това което стана...наистина не вярвах че има такива несериозни хора

Пазете се от "приятели"

- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Nightmare написа:без да се крия си признавам за случая, в който по неволя попаднах![]()
Пуснах аз темата, и Иво Станчев веднага ми предложи оферта, за носач с тампон за 75 лв.Обадих се на момчето и му казах за офертата- той се съгласи.Бързам аз да намеря телефона на Станчев, писах му и в скайп...в крайна сметка Иво вечерта ми писа и каза е са се разбрали с момчето и е изпратил.И аз доволен че съм помогнал...да ама не![]()
След 2-3 дена Иво ми пише в скайп и ме пита каво е станало с носача![]()
Звъня на момчето и той почва да ми овърта ми бащата с е разбрал да го върне, утре ще ходел до еконт...така 3-4 дена и накрая Станчев си прибра носача и съответно си плати разноските по транспорта![]()
Извинявам се на Иво за това което стана...наистина не вярвах че има такива несериозни хора![]()
Пазете се от "приятели"
Щом ти си го вкарал в тая схема значи ти си виновен а не твоите приятели... най-малкото което е редно да направиш е да му платиш куриерските разноски пък ти се оправяй с приателите си после..

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
I.Voykov написа:Nightmare написа:без да се крия си признавам за случая, в който по неволя попаднах![]()
Пуснах аз темата, и Иво Станчев веднага ми предложи оферта, за носач с тампон за 75 лв.Обадих се на момчето и му казах за офертата- той се съгласи.Бързам аз да намеря телефона на Станчев, писах му и в скайп...в крайна сметка Иво вечерта ми писа и каза е са се разбрали с момчето и е изпратил.И аз доволен че съм помогнал...да ама не![]()
След 2-3 дена Иво ми пише в скайп и ме пита каво е станало с носача![]()
Звъня на момчето и той почва да ми овърта ми бащата с е разбрал да го върне, утре ще ходел до еконт...така 3-4 дена и накрая Станчев си прибра носача и съответно си плати разноските по транспорта![]()
Извинявам се на Иво за това което стана...наистина не вярвах че има такива несериозни хора![]()
Пазете се от "приятели"
Щом ти си го вкарал в тая схема значи ти си виновен а не твоите приятели... най-малкото което е редно да направиш е да му платиш куриерските разноски пък ти се оправяй с приателите си после..

пък на малкия му надуй веждите и си разделете разходите на станчев

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
sonny написа:Некоректното в случая е, че ползваш явно връзки в Еконтчето и си взел часта, която си карал, и била добре и си отивал към офиса да я платиш, ама видиш ли, отивайки към офиса, колата ти влезнала в авариен режим, който не знам как го хващаш само с каране, но айде няма значение. Това колега са твойте думи казани по телефона, когато ти се обадих. ТАКА ЛИ Е?
Още чакам ХЕРО, да ми отговор на мнението ми! Но щом мълчи, приемам, че се е съгласил и няма какво да каже, освен да се опита да излъже.
Назад към Авточасти и аксесоари