:: Случаи на некоректни потребители във форума ::
Модератор: Търговски модератори
Аз пък ще 'похваля' колегата marto1981, който си търсеше бутало от м50б25. Съответно мой приятел продаваше и са се разбрали да му го прати с наложен платеж, даже му е звънял по няколко пъти на ден за да се увери че ще му го прати. След като му го праща съответно колегата marto1981 не си го взима от офиса и след няколко дни му се обажда да му каже че разбрал че му трябвало ремонтен размер бутало и съответно нямало да го вземе. Нищо лично ама е можело поне да предложи да плати разноските за куриер. Мисля че това е нагло от негова страна при положение че грешката е негова. Моя приятел счита за безмислено да пуска тук тема, ама реших че трябва да знаят колегите за да имат едно наум.
- PNR
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 318is COUPE M42
cobrata_m3 написа:Mollov написа:cobrata_m3 написа: аз гарантирам за автопилота както и за моя познат и след тезилъжи които написа по горе да се изкараш божи кравичка си ми ясен айде със здраве.
В името на яснотата и правотата бих те запитал как точно гарантираш за автопилота? Щото (според теб) си го монтирал и е заработил? щото точно по същият начин PNR може да "гарантира", че (според него) е монтирал всичко правилно и все пак не е заработил както трябва... кво правим тогава???
Изобщо не ти прави чест да се държиш по подобен начин и честно казано като се има в предвид, че всички тук само четем мнението на двама ви и съдим по него - твоят подход изобщо не ти върши работа да накараш някой да ти повярва, че си коректен... дори обратното.
слушай кво не съм длъжен да ти се обяснявам 100 пъти реагирах остро щото след всичко което направихме за него накрая да седне и напише някви глупости и да си спести доста работи които не са в негов интереснека каже от това което съм написал кое не е вярно а
ти не говори с него и не знаеш за какво става на въпрос аз гарантирам защото 2 седмици преди да доиде тоя темпомат аз си купих друг и го монтирахме демек знам как се слага и ако не бях избързал тоя щеше да е на моятата кола ама късмет.а за него ти гарнатриам че не го е монтирал като хората от първия път защото като се чухме той хабер си нямаше от какво се състои един темпомат абе както и да е аз знам кво съм продал не може някой след месец да ми звънне и да ми каже не бачка еи ся го сложих да бе нали казва че на следващата събота го е монтирал това е една седмица не един месец що не ми звъна тогава а
не ми пука ти кво си мислиш аз съм чист пред съвеста си и който ме познава знае че не бих прецакал някой от форума особено със нещо което не работи то е повече от ясно че после ше се оплаче абе не ме интересува аз го разбрах що за стока е пък ти и които и да е да си мисли че съм некоректен.
само искам да вметна още нещо в темичката за некоректността на колегата но просотмного мразя някой да ме прави на луд и да си мисли че е голям тарикат нека си е тарикат но там където му минава номера
Преглеждайки ТЕЛЕФОННИЯ УКАЗАТЕЛ за е36 ( http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=75377 ) кво да видя колегата си е изтрил всички данни защо ли ... от голяма коректност
аз няма да го търся не ме интересува даже, забравил съм го това управих си автопилота както съм и писал взех нов модул и всичко заработи но нали държим на коректността нека да се знае как седят нещата
sonny написа:sonny написа:Некоректното в случая е, че ползваш явно връзки в Еконтчето и си взел часта, която си карал, и била добре и си отивал към офиса да я платиш, ама видиш ли, отивайки към офиса, колата ти влезнала в авариен режим, който не знам как го хващаш само с каране, но айде няма значение. Това колега са твойте думи казани по телефона, когато ти се обадих. ТАКА ЛИ Е?
Още чакам ХЕРО, да ми отговор на мнението ми! Но щом мълчи, приемам, че се е съгласил и няма какво да каже, освен да се опита да излъже.
Аз чакам, чакам вече час.........
ПС имаше май една такава песничка
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
колеги само да вметна,правете като мене,като взимате нещо за колата си и пратката е пратена,винаги но винаги с отметка да се отвори преди да се плати ,а ако продавача не иска значи работата е ясна ако иска и всичко е добре и пратката е дошла отивате с колата пред офиса,отваряте и излизате мерите на колата или върху нея и решавате,купувал съм 1230102 работи и всичко така,взимах си скоро липче за багажника и стана така,излезнах наложих го на багажника,премислих -реших че ще стане и го платих,само ме дразни онова което казва колегата в еконт,викам му нали да го премеря и тогава плащяам а тои вика ами даи ми 10-5-7 лева за доставката и го отваряи.Не е ли по добре ако видиш пратката и не отговаря да е за сметка на продавача и като я откажеш и тои иде да си я взима да си плати 2-те посоки щото ако те е метнал продавача,пак те набутва по някакъв начин или само нашия еконт е така,при вас така ли е 

unikalen88 написа:колеги само да вметна,правете като мене,като взимате нещо за колата си и пратката е пратена,винаги но винаги с отметка да се отвори преди да се плати ,а ако продавача не иска значи работата е ясна ако иска и всичко е добре и пратката е дошла отивате с колата пред офиса,отваряте и излизате мерите на колата или върху нея и решавате,купувал съм 1230102 работи и всичко така,взимах си скоро липче за багажника и стана така,излезнах наложих го на багажника,премислих -реших че ще стане и го платих,само ме дразни онова което казва колегата в еконт,викам му нали да го премеря и тогава плащяам а тои вика ами даи ми 10-5-7 лева за доставката и го отваряи.Не е ли по добре ако видиш пратката и не отговаря да е за сметка на продавача и като я откажеш и тои иде да си я взима да си плати 2-те посоки щото ако те е метнал продавача,пак те набутва по някакъв начин или само нашия еконт е така,при вас така ли е
А кво праим като купувача иска такава отметка, след което си ползва частта няколко дни и ти я връща с предтекст, че не му бил оттам проблема, ама не му пречи да си я е карал де.
МОЛБА ЗА ПОМОЩ!!!
Здравейте колеги!Пиша тук защото мисля че тук посетителите на тоя прекрасен сайт /форум/влизат повече.Моля за помощ , помогнете да си ми върне паричките един колега който ме измами с една дефектирала част.Ето за какво става въпрос:
На 13.07.2009 г. ми дефектира радиатора на климатика.Намерих тук тема "325 на части" от ник Tzveto и се договорихме за цената за радиатора.Той ми го прати с уговорката ако не годен за употреба да му го върна.Получих го ,монтирах го и се оказа че е спукан.Пратих му го обратно с уговорката /колегиална/ да си вземе радиатора и да ми върне парите.НО УВИ -нито радиатора си е вземал нито парите ми е върнал вече 1 месец.Лъже ме по телефона, заминавал за Германия ,имал работа ,нямал сега пари,имал проблеми и т.н. Един път ми се обади че бил в ЕКОНТ но не му взели парите .Поредният ни разговор беше даже разходите по връщането да са за моя сметка ,защото нямало да му излезе сметката щял да е вътре.И на това се съгласих само да ми върне парите.НО ПАК УВИ.Разговори на вятъра /ала бала/Последният ни разговор беше онзи ден като ми каза за днес /събота 15.08.2009 Г./ да ги плати ,звънях му сега но пак не си вдига телефона.Моля колеги да ми помогнете защото аз съм от Силистра а той е от София и не мога да направя нищо /ако е от тук до сега да си го беше платил / не може така един нелоялен колега да е участник в тоя сайт.Имам му адреса от разписката на транспортната карта и телефоните гр.София ул.Бойчо Бойчев №51 тел.0885683753,0889318970 ,хората от ЕКОНТ са ходили поне 10 пъти и той и баща му са ги е връщали с оправданието , НЯМАЛИ ПАРИ .Разговарях лично с момчетата и ми казаха че не е никаква морга за каквато ми се представи ,а някаква си жилищна къща /където живее баща му/.
Пиша тук защото съм Убеден че има съвестни колеги в тоя сайт които могат да ми помогнат.
На 13.07.2009 г. ми дефектира радиатора на климатика.Намерих тук тема "325 на части" от ник Tzveto и се договорихме за цената за радиатора.Той ми го прати с уговорката ако не годен за употреба да му го върна.Получих го ,монтирах го и се оказа че е спукан.Пратих му го обратно с уговорката /колегиална/ да си вземе радиатора и да ми върне парите.НО УВИ -нито радиатора си е вземал нито парите ми е върнал вече 1 месец.Лъже ме по телефона, заминавал за Германия ,имал работа ,нямал сега пари,имал проблеми и т.н. Един път ми се обади че бил в ЕКОНТ но не му взели парите .Поредният ни разговор беше даже разходите по връщането да са за моя сметка ,защото нямало да му излезе сметката щял да е вътре.И на това се съгласих само да ми върне парите.НО ПАК УВИ.Разговори на вятъра /ала бала/Последният ни разговор беше онзи ден като ми каза за днес /събота 15.08.2009 Г./ да ги плати ,звънях му сега но пак не си вдига телефона.Моля колеги да ми помогнете защото аз съм от Силистра а той е от София и не мога да направя нищо /ако е от тук до сега да си го беше платил / не може така един нелоялен колега да е участник в тоя сайт.Имам му адреса от разписката на транспортната карта и телефоните гр.София ул.Бойчо Бойчев №51 тел.0885683753,0889318970 ,хората от ЕКОНТ са ходили поне 10 пъти и той и баща му са ги е връщали с оправданието , НЯМАЛИ ПАРИ .Разговарях лично с момчетата и ми казаха че не е никаква морга за каквато ми се представи ,а някаква си жилищна къща /където живее баща му/.
Пиша тук защото съм Убеден че има съвестни колеги в тоя сайт които могат да ми помогнат.
Лява лента, с ляв мигач.
- slawunder
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше E36 318ш Evolution !!
- Мечтае да кара: ///M3
Голям минус за branko6
Мислех да не го храня тук , а само да му оцапам темите, но ....
Та ... имах малък проблем с моя компакт, задният капак бе за смяна поради невнимание.
Търся из форума цял ден заден капак. Всичко трявбваше да стане за отрицателно време , за да не разбере БАЩА ми.
Звъня му на човечеца и го питам:
имаш ли заден капак за компакта - Имам
има ли 3-ти стоп и чистачка - Май да, звънни по късно да провера
звънна му пак - има стоп има и чистачка ИМА ДАЖЕ И СПОЙЛЕР и здраво стъкло.
Викам си екстра попаднах на точен човек.
Праща ми го за София.
Отивам да го зема. КАЗА, че ще го пусне с ВИЖ преди да ПЛАТИШ!!!
Дърво, беше опакован и си викам дано всичко да е точно. ДАДОХ 200лв за капака!!
Отивам при майстора, разпечатваме --
-- капакът няма ЧИСТАЧКА
-- капакът има спойлер - АМА ЧЕВЕЧЕЦЪТ се опитвал да го свали, АМА Явно не му е стигнал МОЗЪК и е тръгнал да го КЪРТИ
и ЛАМАРИНАТА БЕШЕ РАЗЦЕПЕНА!!
Звъня му на НАРЕЖДАЧА, ама не на телефона, на който се разбрахме, а добре, че пазех от ЕКОНТ некво листче и там имаше некъв негов НОМЕР.
Викам му..
--АВЕ КЪДЕ Е ЧИСТАЧКАТА!!!
--Няма ли, не съм видял хубаво!!
и понеже съм възпитан му казах да е жив и здрав ...
Всичко завърши добре , защото доплатих още пари за читав капак
с чистачка от един приятел и се оправих бързо.Въпреки , че се НАБУТАХ
Но сам СЪМ СИ ВИНОВЕН!!
Затова мраза тия ЕКОНТИ и КУРИЕРИ , обичам си - ОТИВАШ, ГЛЕДАШ и КУПУВАШ!!!
Не ми се занимаваше да пиша, ама като се сетя , че заради ТОЯ не съм спак СПОКОЙНО 3-4 дена ....
Мислех, че на събора ше го вида , ама ......
Ако тоя каже, че лъжа мога да хода да снимам капака от 318ТДС компкат, който ми продаде!!
Мислех да не го храня тук , а само да му оцапам темите, но ....
Та ... имах малък проблем с моя компакт, задният капак бе за смяна поради невнимание.
Търся из форума цял ден заден капак. Всичко трявбваше да стане за отрицателно време , за да не разбере БАЩА ми.
Звъня му на човечеца и го питам:
имаш ли заден капак за компакта - Имам
има ли 3-ти стоп и чистачка - Май да, звънни по късно да провера
звънна му пак - има стоп има и чистачка ИМА ДАЖЕ И СПОЙЛЕР и здраво стъкло.
Викам си екстра попаднах на точен човек.
Праща ми го за София.
Отивам да го зема. КАЗА, че ще го пусне с ВИЖ преди да ПЛАТИШ!!!
Дърво, беше опакован и си викам дано всичко да е точно. ДАДОХ 200лв за капака!!
Отивам при майстора, разпечатваме --
-- капакът няма ЧИСТАЧКА
-- капакът има спойлер - АМА ЧЕВЕЧЕЦЪТ се опитвал да го свали, АМА Явно не му е стигнал МОЗЪК и е тръгнал да го КЪРТИ
и ЛАМАРИНАТА БЕШЕ РАЗЦЕПЕНА!!
Звъня му на НАРЕЖДАЧА, ама не на телефона, на който се разбрахме, а добре, че пазех от ЕКОНТ некво листче и там имаше некъв негов НОМЕР.
Викам му..
--АВЕ КЪДЕ Е ЧИСТАЧКАТА!!!
--Няма ли, не съм видял хубаво!!
и понеже съм възпитан му казах да е жив и здрав ...
Всичко завърши добре , защото доплатих още пари за читав капак
с чистачка от един приятел и се оправих бързо.Въпреки , че се НАБУТАХ
Но сам СЪМ СИ ВИНОВЕН!!
Затова мраза тия ЕКОНТИ и КУРИЕРИ , обичам си - ОТИВАШ, ГЛЕДАШ и КУПУВАШ!!!
Не ми се занимаваше да пиша, ама като се сетя , че заради ТОЯ не съм спак СПОКОЙНО 3-4 дена ....
Мислех, че на събора ше го вида , ама ......
Ако тоя каже, че лъжа мога да хода да снимам капака от 318ТДС компкат, който ми продаде!!
Re: МОЛБА ЗА ПОМОЩ!!!
KASABA написа:Здравейте колеги!Пиша тук защото мисля че тук посетителите на тоя прекрасен сайт /форум/влизат повече.Моля за помощ , помогнете да си ми върне паричките един колега който ме измами с една дефектирала част.Ето за какво става въпрос:
Няма ли съвестни колеги .Само си помислете и се поставете че утре вие може да сте на моят хал ! Аз бих помогнал на всеки макар и да не го познавам ,трябва да има някаква етичност м/у нас хората ,все пак не сме животни!
Лява лента, с ляв мигач.
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
ти сега какво искаш..да идем да го намериме, бийнем,да вземем кеша и да ти пратим парите и главата му в кашон с пощенски гълъб или на лично ли 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- cobrata_m3
- младши ентусиаст
-
PNR написа:cobrata_m3 написа:Mollov написа:cobrata_m3 написа: аз гарантирам за автопилота както и за моя познат и след тезилъжи които написа по горе да се изкараш божи кравичка си ми ясен айде със здраве.
В името на яснотата и правотата бих те запитал как точно гарантираш за автопилота? Щото (според теб) си го монтирал и е заработил? щото точно по същият начин PNR може да "гарантира", че (според него) е монтирал всичко правилно и все пак не е заработил както трябва... кво правим тогава???
Изобщо не ти прави чест да се държиш по подобен начин и честно казано като се има в предвид, че всички тук само четем мнението на двама ви и съдим по него - твоят подход изобщо не ти върши работа да накараш някой да ти повярва, че си коректен... дори обратното.
слушай кво не съм длъжен да ти се обяснявам 100 пъти реагирах остро щото след всичко което направихме за него накрая да седне и напише някви глупости и да си спести доста работи които не са в негов интереснека каже от това което съм написал кое не е вярно а
ти не говори с него и не знаеш за какво става на въпрос аз гарантирам защото 2 седмици преди да доиде тоя темпомат аз си купих друг и го монтирахме демек знам как се слага и ако не бях избързал тоя щеше да е на моятата кола ама късмет.а за него ти гарнатриам че не го е монтирал като хората от първия път защото като се чухме той хабер си нямаше от какво се състои един темпомат абе както и да е аз знам кво съм продал не може някой след месец да ми звънне и да ми каже не бачка еи ся го сложих да бе нали казва че на следващата събота го е монтирал това е една седмица не един месец що не ми звъна тогава а
не ми пука ти кво си мислиш аз съм чист пред съвеста си и който ме познава знае че не бих прецакал някой от форума особено със нещо което не работи то е повече от ясно че после ше се оплаче абе не ме интересува аз го разбрах що за стока е пък ти и които и да е да си мисли че съм некоректен.
само искам да вметна още нещо в темичката за некоректността на колегата но просотмного мразя някой да ме прави на луд и да си мисли че е голям тарикат нека си е тарикат но там където му минава номера
Преглеждайки ТЕЛЕФОННИЯ УКАЗАТЕЛ за е36 ( http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=75377 ) кво да видя колегата си е изтрил всички данни защо ли ... от голяма коректност
аз няма да го търся не ме интересува даже, забравил съм го това управих си автопилота както съм и писал взех нов модул и всичко заработи но нали държим на коректността нека да се знае как седят нещата
еи смешник ти ще продалжаваш ли да ръсиш глупости я виж преди колко време е изтрит номера сигурно повече от година и е изтрит защото е сменен айде ся ходи търси за кво да се заяждаш.
- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
то тая тема трябва да се чете от администраторите и да забраняват достъпа на потребителите с - ама не... вие си пишете, ние си четем и кервана си върви...те така...
4 8 15 16 23 42
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
напротив,тази тема трябва да се чете от потребителите и да си правят сметка от кога купуват или да знаят на какъв човек ще попаднат.
бановете са превантивна мярка,която тук се явява безсмислена,предвид,че некоректния играч получава бан и на другия ден си създава нов профил с нов ник.
особенно ако се е хакнал у форума с цел търговия и не държи на доброто си име
бановете са превантивна мярка,която тук се явява безсмислена,предвид,че некоректния играч получава бан и на другия ден си създава нов профил с нов ник.
особенно ако се е хакнал у форума с цел търговия и не държи на доброто си име

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
Назад към Авточасти и аксесоари