:: Случаи на некоректни потребители във форума ::

Модератор: Търговски модератори

некъв ентусиаст
Аватар
Кара: F02 750iL

Мнение от Ilko Ivanov » 10 Сеп 2009, 17:56

V-max написа:ако вникнеш внимателно в целия случай ще ме разбереш , но явно за теб е по-важна хранителната емоция от тази случка . Нали знаеш , че някой когато иска да навреди на друг каквото и да му обясняваш ефекта е 0 , та така се получи и в този случай , затова и пуснах оплакването си в тази тема. За мен и моята фирма не се притеснявайте , клиенти си имам достатъчно всеки ден. Със всички подхождам по един и същи начин , но когато насреща си имаш готов предразсъдък просто няма начин да се разберете . Така и така мисля да приключа с изказванията тук , до всички отправили обиди и тръгнали с лошо към мен да си знаят , че няма начин да постигнат каквото и да било - нито ще ме засегнат , нито пък ще ми навредят по нянакъв начин на работата. Подобен случай не е имало досега и нека служи за урок и на двете страни

ЕЙ МИШОК поне върни парите за това което не можа да направиш !
Последна промяна Ilko Ivanov на 10 Сеп 2009, 18:28, променена общо 1 път

Аватар
Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD

Мнение от V-max » 10 Сеп 2009, 18:17

може би трябва първо да се извиниш публично за всичките изсипани обиди , от теб , твоята приятелка и цялата ти ТХ агитка
:!:

ПС - аз от теб пари не съм взимал , ще ги търсиш там където си ги дал .

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M5

Мнение от mad_presley » 10 Сеп 2009, 18:26

V-max написа:ако вникнеш внимателно в целия случай ще ме разбереш...

Ако ти беше вникнал внимателно в целия случай, поне щеше да се пообразоваш малко и да разбереш, че заредането на софтуер от едно DDE на друго DDE автоматично убива второто.
Точно това си направил с DDE-то и на ivanov530d и всичките ти простотии цъфнаха на яве.
Сега заради теб, глупоста и незнанието ти, човека ще трябва да си търси нов компютър и нов EWS.Ама ти си толкова невежа, че дори и не ги знаеш тези неща.За твое огромно съжаление обаче, всичко това цъфна при Тони.

Айде другите от форума, които чипосват, да кажат какво става, когато заредиш софтуер от друго DDE, за да не си мислиш, че говоря празни приказки.

Това, което можеше да направиш е просто да кажеш, че не можеш да се справиш с такъв проблем, а не да вземеш 400лв, да доосереш още повече нещата, че накрая да обвиняваш и клиента.

Просто за информация, "великия" V-max е заредил в DDE-то на автоматик флаш от кола с ръчна скоростна кутия.Сега колата постоянно си мисли, че е на полу съединител и за съжаление няма оправия.
Ама какво да ти обяснявам, Тони сигурно вече те е информирал какви лайна си забъркал, проблемът е, че не искаш да си признаеш.

P.S ТИ се моли приятелката му да не те види, че такъв ще ти го набие, че ще се чудиш от какъв чип тунинг си започнал да сереш като самосвал.
Последна промяна mad_presley на 10 Сеп 2009, 18:31, променена общо 1 път

некъв ентусиаст
Аватар

Мнение от Ilko Ivanov » 10 Сеп 2009, 18:26

V-max написа:
може би трябва първо да се извиниш публично за всичките изсипани обиди , от теб , твоята приятелка и цялата ти ТХ агитка
:!:

ПС - аз от теб пари не съм взимал , ще ги търсиш там където си ги дал .
Не знам дали трябва аз да се извиня или ти...... За да ги взема от там където съм ги дал трябва ТИ да ги върнеш там.Утре ще отида при Миро да си ги взема погрижи се да знае че трябва да ги върне !

Аватар
Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD

Мнение от V-max » 10 Сеп 2009, 18:37

mad_presley написа:
V-max написа:ако вникнеш внимателно в целия случай ще ме разбереш...

Ако ти беше вникнал внимателно в целия случай, поне щеше да се пообразоваш малко и да разбереш, че заредането на софтуер от едно DDE на друго DDE автоматично убива второто.
Точно това си направил с DDE-то и на ivanov530d и всичките ти простотии цъфнаха на яве.
Сега заради теб, глупоста и незнанието ти, човека ще трябва да си търси нов компютър и нов EWS.Ама ти си толкова невежа, че дори и не ги знаеш тези неща.За твое огромно съжаление обаче, всичко това цъфна при Тони.

Айде другите от форума, които чипосват, да кажат какво става, когато заредиш софтуер от друго DDE, за да не си мислиш, че говоря празни приказки.

Това, което можеше да направиш е просто да кажеш, че не можеш да се справиш с такъв проблем, а не да вземеш 400лв, да доосереш още повече нещата, че накрая да обвиняваш и клиента.

Просто за информация, "великия" V-max е заредил в DDE-то на автоматик флаш от кола с ръчна скоростна кутия.Сега колата постоянно си мисли, че е на полу съединител и за съжаление няма оправия.
Ама какво да ти обяснявам, Тони сигурно вече те е информирал какви лайна си забъркал, проблемът е, че не искаш да си признаеш.

ти май се взе насериозно а ?

Първо да ти уточня ако не си разбрал - твоя любим приятел и псевдо майстор САМ си е изтрил оригиналния софтуер и си е насадил софтуера , който му прави проблем сега :!:

Второ аз никога не слагам готов софтуер на никоя кола и това е практика от години , както и в случая всичко беше направено по изваденото от колата. Проблема е именно тук , в уменията на твоя приятел , които проблеми вие искате сега на мен да припишете . Той е ОСРАЛ всичко първоначално с ъпдейта , който е направил с ГТ1то , а после е решил с моя тунинг да оправя проблема :!:

Трето - не знам дали ти всъщност му даваш акъл , защото той 2 месеца не е споменавам за подобни проблеми. от тук нататък всички рекламации и оплаквания са тотално отказани :!:

Всякакви претенции за пари са си чисто изнудване от нагли типове като вас, решили да си оправят проблемите на собствената НЕКАДЪРНОСТ замесвайки ме мен в цялата история . Аз нямам проблем да върна парите , но искам първо вие двамцата да се извините публично и да оправите всичко осрано от вас по моите теми . Това е положението

Аватар

Мнение от V-max » 10 Сеп 2009, 18:56

И за да ти докажа колко си жалък и тъп ще ти дам подробен отговор на всичките ти догадки , скоито се опитваш да ме натопиш

че заредането на софтуер от едно DDE на друго DDE автоматично убива второто

май си гледал повечко междузвездни войни , в електрониката се убива с късо ;) Работи си , но остават странични ефекти - липса на темпомат , постоянна грешка "wrong softawre version". оправя се е връщане на оригинала (във вашия случай безвъзвратно загубен при ъпдейта)

Питай ги де :D Ще разбереш кой ги съветва да работят само с оригиналния файл

Заредил е в колата точно това , което е прочел разбирачо. Просто тя дойде с вече загубен оригинал и качена абсурдна версия с голямо предарение и точно за ръчни скорости. Просто връщам това , което прочитам модифицирано. Нали сам ме разобличи преди това , сега забрави ли че съм само посредник

Това за приятелката не беше за теб ,извинявай ако си се засегнал

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M5

Мнение от mad_presley » 10 Сеп 2009, 18:58

V-max написа:
ти май се взе насериозно а ?

Първо да ти уточня ако не си разбрал - твоя любим приятел и псевдо майстор САМ си е изтрил оригиналния софтуер и си е насадил софтуера , който му прави проблем сега :!:

Второ аз никога не слагам готов софтуер на никоя кола и това е практика от години , както и в случая всичко беше направено по изваденото от колата. Проблема е именно тук , в уменията на твоя приятел , които проблеми вие искате сега на мен да припишете . Той е ОСРАЛ всичко първоначално с ъпдейта , който е направил с ГТ1то , а после е решил с моя тунинг да оправя проблема :!:

Трето - не знам дали ти всъщност му даваш акъл , защото той 2 месеца не е споменавам за подобни проблеми. от тук нататък всички рекламации и оплаквания са тотално отказани :!:

Първо, на теб ти беше обяснено какво е станало, като не знаеш как да го оправиш, не вземаш пари за това.Така е нормално, нали?Защото човекът, който пише софтуер за теб би трябвало да го е видял още в самото начало.

Второ, да човекът си е осрал колата, но това не ти дава право да вземеш 400лв и да я осереш още повече.

Трето, ти малоумен ли си или трябва да го напиша за 20-ти път за да разбереш!!!
Каза ти се, че за боклука който си му заредил се разбра след като се дръпна със заводска 530d автоматик.А иначе, ако не се беше състоял този ластик, никога нямаше да се разбере може би.Естествено, че когато е открит проблем, тогава ще те търсят.

И четвърто, да на сериозно се вземам, защото най-мразя измекяри като теб, които могат само да приберат парите и като се стигне до рекламация подвиват опашка и се чудят кого да изкарат виновен.

V-max написа:

Заредил е в колата точно това , което е прочел разбирачо. Просто тя дойде с вече загубен оригинал и качена абсурдна версия с голямо предарение и точно за ръчни скорости. Просто връщам това , което прочитам модифицирано. Нали сам ме разобличи преди това , сега забрави ли че съм само посредник

Извинявай, но това трябваше да го видиш ти или там който го чете този файл, също както го видяхме вчера при Тони и просто да кажеш, че не можеш да се справиш.
Точно така ппроцедира и Тони, след като си игра 5 часа, видя че няма възможност да се справи и не е взел нито един лев (а заслужава)
Ето точно това те прави некоректен ;)

Аватар

Мнение от V-max » 10 Сеп 2009, 19:15

@mad_presley

от удебелена буква няма смисъл , по-спокойно цезаре. Да напомним на читателите на тези 3-4 страници - то кой беше в цялата случка ? Откъде тоя хъс , иванов сливи ли имаше 2 месеца в устата ? Как да знам , че има проблем като никой не ми казва ? Ако я бяха видели тази грешка , все пак за сервиз говориме, ЗАЩО толкова време ни вопъл , ни стон ?? За случаен минувач в тази история доста чуства влагаш , не разбирам и защо са тия обиди постоянно и не смятам за нужно да то обяснявам каквото и да било .

Стига клевети от обраовани вчера ламери . Иванов ем иска да му се оправи колата , ем не дава да се пипа. София му дойде далече , намерихте по-близко решение и дано сте доволни. Казваш дръпнали сте се случайно , а Дали твоята кола е сток или си приятел на Тони също не мога да знам... какъв ти е интереса да го правиш не знам , но спри да клеветиш и обиждаш най-нагло

некъв ентусиаст
Аватар

Мнение от Ilko Ivanov » 10 Сеп 2009, 19:19

Да не забравиш за парите утре,и да престанем с тази драма !!!
Последна промяна Ilko Ivanov на 10 Сеп 2009, 19:19, променена общо 1 път

Аватар

Мнение от V-max » 10 Сеп 2009, 19:19

Извинявай, но това трябваше да го видиш ти или там който го чете този файл, също както го видяхме вчера при Тони и просто да кажеш, че не можеш да се справиш.
Точно така ппроцедира и Тони, след като си игра 5 часа, видя че няма възможност да се справи и не е взел нито един лев (а заслужава)
Ето точно това те прави некоректен Wink

КАК да го видя бе ??? Не разбра ли , че колата я видях заедно с тебе за първи път , по джапанки и с КВП назаем ??? Много бързо ги забравяте тея детайли , или само неудобните за вас аааа ? Справих се със запалването , нямаше информация за проблеми. Въобще нямам време да коментирам всеки файл , щом няма отзиви значи всичко е точно . Започваш ли да ме разбираш най-накрая
:?:

некъв ентусиаст
Аватар

Мнение от Ilko Ivanov » 10 Сеп 2009, 19:20

Беше ти казано от самото начало че колата е автоматик !!! Или и това забравяш , а?

Аватар

Мнение от V-max » 10 Сеп 2009, 19:21

ivanov 530d написа:Да не забравиш за парите утре,и да престанем с тази драма !!!

твойто утре ли ? и на 2 гласа да ме нападате , пак резултата ще е същия . ходи обясни на хората какво неща си написал тук , как си наричал човека , с който те рабоят и той им дава работа вече няколко години .

некъв ентусиаст
Аватар

Мнение от Ilko Ivanov » 10 Сеп 2009, 19:23

V-max написа:
ivanov 530d написа:Да не забравиш за парите утре,и да престанем с тази драма !!!

твойто утре ли ? и на 2 гласа да ме нападате , пак резултата ще е същия . ходи обясни на хората какво неща си написал тук , как си наричал човека , с който те рабоят и той им дава работа вече няколко години .

Това не го разбрах изобщо :confused:

Аватар

Мнение от V-max » 10 Сеп 2009, 19:27

ivanov 530d написа:
V-max написа:

Това не го разбрах изобщо :confused:

прочети го пак вместо да удебеляваш предишното. Защо не кажеш нещо в своя защита , няма ли да признаеш , че всичко е осрано заради твоята грешка в началото с ГТ1 ъпдейта :?:

Преди да се извиниш публично няма да получиш нищо , както и изтриване на всички обиди по мой адрес . За обвиненията няма проблем , всеки разумен вижда кой какъв е в тази история

Аватар

Мнение от V-max » 10 Сеп 2009, 19:34

айде и LUCIFER (WALL) да каже и той нещо сега , прояниха ли се ВСИЧКИ обстоятелства около тази история ? Стана ли ви ясно защо го пускам в Некоректни - само и единствено за ОТНОШЕНИЕ , за това че се държи неадекватно и арогантно , обижда и разпространява некоректни информации

ПредишнаСледваща

Назад към Авточасти и аксесоари