:: Случаи на некоректни потребители във форума ::
Модератор: Търговски модератори
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
Няма ли да спрете с тая мелодрама вече... Само се пълни темата с едни и същи глупости и не се стига до ясен резултат
Най-добре някой мод да изтрие всичките страници на тоя спор - има телефони, оправяйте се като големи хора, кви са тея ти си виновен, не - ти си виновен и така до безкрай, много ясно че никой няма да се признае за виновен и да си остави магарето в калта... Айде живи и здрави 

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Писането от страна на Владо в тази тема бе породено от "доста писане" (казано леко) от страна на ivanov530d в темата на V-Max относно предлаганите от него продукти... пренасянето на темата тук бе единственото и най-коректно нещо, което можеше да се направи... некоректната постъпка конкретно за това бе на ivanov530d, който спокойно можеше да пише директно тук... а не там...
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Аз не мога да се съглася, че колегата с 530-ката мисли това, което казва:
"Не съм разбрал, че колата не я бива, защото съм се возил в нея от точка А до точка Б"...аз като сложа малко по-кофти нафтичка усещам разликата, камо ли ако нещо по колата не е наред!
Лично разговарях с колегата ivanov 530d по телефона още щом прочетох мнението му в темата на V-max - защо?
Защото познавам Владо от близо 2 години като клиент.
За тези 2 години съм се запознал с доста негови клиенти - не съм чул за негативни отзиви
Някой вече го каза - щом се работи може и да се сгреши
Бил съм свидетел как V-max поправя ЧУЖДИ грешки...на смешна цена
(болен лесно се е*е на легло - явно не!).
Гафове в този бранш няма как да няма, но съм останал с впечатление, че V-max държи на името си както ВЪВ форума, така и ИЗВЪН него и ако грешката е негова - би поел вината и би отстранил проблема, доколкото това е във възможностите му!
Глупаво е да се изреждат потребители от форума, който да застават зад дадена позиция в цялата ситуация, при положение, че те нямат нищо общо проблемната кола, не са плащали те пари...да не превръщаме форума в поле за изява!!
Не забравяйте защо сме тук - за да си помагаме!
Смятам, че V-max е направил точно това (срещу заплащане разбира се) - съживил е колата от кота 0.
Клиента ivanov 530d е бил доволен...изведнъж обаче прави дръпка с сток 530d... и остава разочарован?
Важно е да се знае какъв е бил първоначалния замисъл - да се вдигне колата или да се направи супер бегачка?
Сега малко лично отношение - ако мой клиент се държи така с мен, както ivanov 530d с V-max, при положение, че V-max му е предложил няколко възможни варианта за решаване на проблема (без значение на какъв етап от целия панаир!), после плюе по моето име пред толкова народ...аз не бих търпял това!!
Седнете и се разберете 2мата...ама като мъже - пипакл ли си-да, не!
Що?Какво предлагаш сега?Ти какво предлагаш?
Това, което правите може да продължи до безкрайност...и няма да реши проблема на ivanov 530d или да изчисти името на V-max...просто не е това начина!
Безмислено е да се включват още потребители...приятели...познати и т.н. в целия този цирк-и 2те страни могат да извядят n на брой в своя защита явно, стига да поискат!
"Не съм разбрал, че колата не я бива, защото съм се возил в нея от точка А до точка Б"...аз като сложа малко по-кофти нафтичка усещам разликата, камо ли ако нещо по колата не е наред!
Лично разговарях с колегата ivanov 530d по телефона още щом прочетох мнението му в темата на V-max - защо?
За тези 2 години съм се запознал с доста негови клиенти - не съм чул за негативни отзиви

Някой вече го каза - щом се работи може и да се сгреши

Бил съм свидетел как V-max поправя ЧУЖДИ грешки...на смешна цена

Гафове в този бранш няма как да няма, но съм останал с впечатление, че V-max държи на името си както ВЪВ форума, така и ИЗВЪН него и ако грешката е негова - би поел вината и би отстранил проблема, доколкото това е във възможностите му!
Глупаво е да се изреждат потребители от форума, който да застават зад дадена позиция в цялата ситуация, при положение, че те нямат нищо общо проблемната кола, не са плащали те пари...да не превръщаме форума в поле за изява!!
Смятам, че V-max е направил точно това (срещу заплащане разбира се) - съживил е колата от кота 0.
Клиента ivanov 530d е бил доволен...изведнъж обаче прави дръпка с сток 530d... и остава разочарован?
Важно е да се знае какъв е бил първоначалния замисъл - да се вдигне колата или да се направи супер бегачка?
Сега малко лично отношение - ако мой клиент се държи така с мен, както ivanov 530d с V-max, при положение, че V-max му е предложил няколко възможни варианта за решаване на проблема (без значение на какъв етап от целия панаир!), после плюе по моето име пред толкова народ...аз не бих търпял това!!
Това, което правите може да продължи до безкрайност...и няма да реши проблема на ivanov 530d или да изчисти името на V-max...просто не е това начина!
Безмислено е да се включват още потребители...приятели...познати и т.н. в целия този цирк-и 2те страни могат да извядят n на брой в своя защита явно, стига да поискат!
Айде и аз де се включа в тази неприятна тема....
Та ситуацията е следната: колегата KIM си поръча едни стопове да му доставя за Е30-ката, като контактувахме по e-mail, скайп и тук с лични съобщения. Дотук добре..... когато се разбирахме за поръчката не му исках капаро защото уж сме "колеги" и разчитах на коректност от негова страна но........ пристигнаха стоповете и аз му писах по всички възможни варианти за комуникация но отговор и до днес няма, а всяко едно съобщение е прочетено от отсрещната страна.
Въпроса не е в стоповете и че съм забил пари в трудно продаваем продукт но в това че се държи като жена и то от ония леките.
Желая му успех в продажбите и дано повечето клиенти са му като него самият.
Та ситуацията е следната: колегата KIM си поръча едни стопове да му доставя за Е30-ката, като контактувахме по e-mail, скайп и тук с лични съобщения. Дотук добре..... когато се разбирахме за поръчката не му исках капаро защото уж сме "колеги" и разчитах на коректност от негова страна но........ пристигнаха стоповете и аз му писах по всички възможни варианти за комуникация но отговор и до днес няма, а всяко едно съобщение е прочетено от отсрещната страна.
Въпроса не е в стоповете и че съм забил пари в трудно продаваем продукт но в това че се държи като жена и то от ония леките.
Желая му успех в продажбите и дано повечето клиенти са му като него самият.

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
дай да ги видя тея стопчета 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
Dimitroff написа:Аз не мога да се съглася, че колегата с 530-ката мисли това, което казва:
За тези 2 години съм се запознал с доста негови клиенти - не съм чул за негативни отзиви![]()
Някой вече го каза - щом се работи може и да се сгреши![]()
Бил съм свидетел как V-max поправя ЧУЖДИ грешки...на смешна цена(болен лесно се е*е на легло - явно не!).
най-точно казано и най-смисления коментар досега заедно с на колегата молоф.. В-макс никакъв не ми е но чета с интерес случката развивана като сапунен сериал..то не бяха обиди, закани за физическа саморазправа ( много взехте да си мерите пишките като 12 годишни келеши) просто много показва интелектуалното ви ниво..щом някой не е съгласен шамар по главата нали?
колкото до вмакс допуснал е грешка като най-важната е че никога не си позволявай да ти върши някой друг работата и винаги държиш личен контакт с клиента независимо какъв е и къде е. в крайна сметка като се усере работата връщаш парите и си имаш едно наум да не се занимаваш с въпросния индивид - независимо дали е клиент или сътрудник. това прави истинския професионалист. независимо дали е чобанин или CEO на някое голямо дружество.
другото което е щом колегата с бмв-то сгафил и изтрил част от инфото на еку защо просто не отидеш в м-кар или дару или където искаш да го инсталират отново и от там нататък да направиш и тунинги и каквито други работи искаш...виждаш че нещата си ебаха мамата (сорри за израза) досега да си прежалил 500-800 лева за да го направят. а на всичкото отгоре се занимаваш с малоумни истории..
това е засега, предлагам да се спрат тези "клавятурни битки" и да се видите намясто да решите кой крив и кой прав.. то да бяхте на някои разстояния от порядъка 2000-3000 км да го разбера но вие сте почти врата до врата..вземете се разберете накрая
Защо има безочливи и некоректни BMW фенове които изневеряват на марката заради 50 или 100 лв. !!!
Халал да са ви !!!
Живот и здраве пари се печелят, аман от продажници
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ,ЧЕ ПРЕДИ ВСИЧКО СМЕ ТУК ЗА ДА СИ ПОМАГАМЕ !!!
ПОЗДРАВИ ЗА ВСИЧКИ КОРЕКТНИ КОЛЕГИ
http://www.youtube.com/watch?v=v1oJGqnK ... re=related
Халал да са ви !!!
Живот и здраве пари се печелят, аман от продажници

НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ,ЧЕ ПРЕДИ ВСИЧКО СМЕ ТУК ЗА ДА СИ ПОМАГАМЕ !!!
ПОЗДРАВИ ЗА ВСИЧКИ КОРЕКТНИ КОЛЕГИ

http://www.youtube.com/watch?v=v1oJGqnK ... re=related
BMW е автомобил но и девойкосъбирач !!!
http://jega123.hit.bg/angel%20eyes.html
http://jega123.hit.bg/angel%20eyes.html
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
ailqka00 написа:НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ,ЧЕ ПРЕДИ ВСИЧКО СМЕ ТУК ЗА ДА СИ ПОМАГАМЕ !!!
Е те тия за това са тук, да им помагаме финансово с по 50-100лв.

Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата
- ivailogeorgiev77
- Потребител
-
- Кара: 320d
В крайна сметка какво стана сега,В-макса върна ли парите на човека от ''акцизния'' чип или се покри???
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
ivailogeorgiev77 написа:В крайна сметка какво стана сега,В-макса върна ли парите на човека от ''акцизния'' чип или се покри???
Покри се

- harko77
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Мотопед :)
- Мечтае да кара: колело
- Детайли за колата: супер е
[quote]Един Голям + от мен за колегата z350,
за пореден път съм приятно очарован от качествената изработка на продаваните от него артикули [quote]
Какво продва
за пореден път съм приятно очарован от качествената изработка на продаваните от него артикули [quote]
Какво продва

- Mollov
- Мародератор
-
ivanov 530d написа:ivailogeorgiev77 написа:В крайна сметка какво стана сега,В-макса върна ли парите на човека от ''акцизния'' чип или се покри???
Покри се
След като чух доста повече информация по случая (не от темата) мога само да кажа, че "ivan530d"... и ти не си прав да "лаеш" толкова... в момента ми прави влечатление, че едва ли не си доволен, че Владо не отговаря, щото видиш ли - хората ще си помислят, че ти си прав... ама истината май не е в твоята "градина".
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
Mollov написа:След като чух доста повече информация по случая (не от темата)..........
И от къде я чу тази информация ??? Пак от Владо,нали ? А защо не се чу и с мен да чуеш и другата страна и чак отагава да даваш мнение кой крив и кой прав ??? /не че ме вълнува какво мислиш де...../
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Mollov написа:След като чух доста повече информация по случая (не от темата) мога само да кажа, че "ivan530d"... и ти не си прав да "лаеш" толкова... в момента ми прави влечатление, че едва ли не си доволен, че Владо не отговаря, щото видиш ли - хората ще си помислят, че ти си прав... ама истината май не е в твоята "градина".
Не знам от къде си я чул тази информация, но знам, че си достатъчно интелигентен мъж.Виждали сме се на конкурсите по оувърклок и знам, че си достатъчно интелигентен, за да проследиш мненията на v-max и да разбереш кой е крив и кой прав.
Ако пък не ти е достатъчно времето, да ти ги обобщя на кратко:
V-max написа:ФАКТ 5
Софтуера , който вадя от колата е направен безобразно и няма нищо общо с това , което съм изпратил от София. За мен това си е пълен отказ за всякакви рекламации или гаранции , но понеже господина е приятел на моя човек в Добрич решавам да изчакам последния да ми прати всички файлове , които има за тази кола (оригинален, 1ва версия и 2ра корекция). Междувременно дискутираме на улицата състоянието на колата , но човека отказва каквито и да било прегледи . На мой въпрос "колко единици дава дебитомера в движение ?" отговора муе красноречив - "гледал съм го на място, не дава грешки"...
Първо, версията му беше, че е ходил при друг тунер, който му е заредил калпав файл.
V-max написа: Второ аз никога не слагам готов софтуер на никоя кола и това е практика от години , както и в случая всичко беше направено по изваденото от колата. Проблема е именно тук , в уменията на твоя приятел , които проблеми вие искате сега на мен да припишете . Той е ОСРАЛ всичко първоначално с ъпдейта , който е направил с ГТ1то , а после е решил с моя тунинг да оправя проблема![]()
Всякакви претенции за пари са си чисто изнудване от нагли типове като вас, решили да си оправят проблемите на собствената НЕКАДЪРНОСТ замесвайки ме мен в цялата история .
След като ivanov 530d отиде при Тони @kelesha във Варна на дино тест и се установи, че в колата са заредени пълни глупости, v-max започва да се оправдава, че ivanov 530d сам си бил прецакал колата, когато се е опитал да си ъпдейтне софтуера на кола....е мааа му стара, нали точно за това си плати 400лв, за да му го оправят.После да ти излизат с това, че сам си си прецакал колата, след като си платил, за да ти я оправят е меееко казано несериозно.
И вече не ми достига мъгел, да му изкарвам на v-max-a глупостите, които изписа, защото ако беше поне мааалко търговец на място, щеше поне да се опита да си оправи простотиите.
В крайна сметка, добре че беше @Lacho

Евала @Lacho, всички тунери трябва да вземат пример от теб!!!
Измекяри като v-max си заслужават хранене на комарите на аладжата, защото в този бизнес не всичко опира до вземане на пари и "Доволен ли си, айде чао и не ме търси повече".
За сведение, свидетел съм на абсолютно цялата история от самото затриване на софта oт DDE-то на колата на @ivanov 530d до този момент.Това, че на човека му писна да се занимава с цървули и не го изразява в мненията си, въобще не оправдава @v-max.
Та сега @Mollov, моля те да прочетеш пак по обстойно цялата ситуация в тази тема (и да е безпристрастно) и по пътя на елементарната дедуктивна логика ще разбереш, колко съм прав, защото знам че си достатъчно интелигентен човек.
- Mollov
- Мародератор
-
Re: :: Случаи на некоректност ::
Аз моите изводи съм си ги направил... не казвам, че Владо е 100% прав.... ма не казвам и обратното... както и да е. Не мисля да споря повече по темата, че трябва да засегна определени хора, които не искат да се вкарват в "бъркалката".
Назад към Авточасти и аксесоари