:: Случаи на некоректни потребители във форума ::

Модератор: Търговски модератори

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 11 Сеп 2009, 21:06

Няма ли да спрете с тая мелодрама вече... Само се пълни темата с едни и същи глупости и не се стига до ясен резултат :roll: Най-добре някой мод да изтрие всичките страници на тоя спор - има телефони, оправяйте се като големи хора, кви са тея ти си виновен, не - ти си виновен и така до безкрай, много ясно че никой няма да се признае за виновен и да си остави магарето в калта... Айде живи и здрави :winky:
Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 11 Сеп 2009, 21:06

Писането от страна на Владо в тази тема бе породено от "доста писане" (казано леко) от страна на ivanov530d в темата на V-Max относно предлаганите от него продукти... пренасянето на темата тук бе единственото и най-коректно нещо, което можеше да се направи... некоректната постъпка конкретно за това бе на ivanov530d, който спокойно можеше да пише директно тук... а не там...

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 11 Сеп 2009, 21:15

Аз не мога да се съглася, че колегата с 530-ката мисли това, което казва:
"Не съм разбрал, че колата не я бива, защото съм се возил в нея от точка А до точка Б"...аз като сложа малко по-кофти нафтичка усещам разликата, камо ли ако нещо по колата не е наред!

Лично разговарях с колегата ivanov 530d по телефона още щом прочетох мнението му в темата на V-max - защо?
Защото познавам Владо от близо 2 години като клиент.
За тези 2 години съм се запознал с доста негови клиенти - не съм чул за негативни отзиви :!:
Някой вече го каза - щом се работи може и да се сгреши :idea:
Бил съм свидетел как V-max поправя ЧУЖДИ грешки...на смешна цена :idea: (болен лесно се е*е на легло - явно не!).
Гафове в този бранш няма как да няма, но съм останал с впечатление, че V-max държи на името си както ВЪВ форума, така и ИЗВЪН него и ако грешката е негова - би поел вината и би отстранил проблема, доколкото това е във възможностите му!

Глупаво е да се изреждат потребители от форума, който да застават зад дадена позиция в цялата ситуация, при положение, че те нямат нищо общо проблемната кола, не са плащали те пари...да не превръщаме форума в поле за изява!!
Не забравяйте защо сме тук - за да си помагаме!
Смятам, че V-max е направил точно това (срещу заплащане разбира се) - съживил е колата от кота 0.
Клиента ivanov 530d е бил доволен...изведнъж обаче прави дръпка с сток 530d... и остава разочарован?
Важно е да се знае какъв е бил първоначалния замисъл - да се вдигне колата или да се направи супер бегачка?

Сега малко лично отношение - ако мой клиент се държи така с мен, както ivanov 530d с V-max, при положение, че V-max му е предложил няколко възможни варианта за решаване на проблема (без значение на какъв етап от целия панаир!), после плюе по моето име пред толкова народ...аз не бих търпял това!!

Седнете и се разберете 2мата...ама като мъже - пипакл ли си-да, не!
Що?Какво предлагаш сега?Ти какво предлагаш?
Това, което правите може да продължи до безкрайност...и няма да реши проблема на ivanov 530d или да изчисти името на V-max...просто не е това начина!

Безмислено е да се включват още потребители...приятели...познати и т.н. в целия този цирк-и 2те страни могат да извядят n на брой в своя защита явно, стига да поискат!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от SToDo » 13 Сеп 2009, 16:11

Айде и аз де се включа в тази неприятна тема....

Та ситуацията е следната: колегата KIM си поръча едни стопове да му доставя за Е30-ката, като контактувахме по e-mail, скайп и тук с лични съобщения. Дотук добре..... когато се разбирахме за поръчката не му исках капаро защото уж сме "колеги" и разчитах на коректност от негова страна но........ пристигнаха стоповете и аз му писах по всички възможни варианти за комуникация но отговор и до днес няма, а всяко едно съобщение е прочетено от отсрещната страна.

Въпроса не е в стоповете и че съм забил пари в трудно продаваем продукт но в това че се държи като жена и то от ония леките.

Желая му успех в продажбите и дано повечето клиенти са му като него самият. :winky:

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 13 Сеп 2009, 17:19

дай да ги видя тея стопчета ;)
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 14 Сеп 2009, 12:35

Dimitroff написа:Аз не мога да се съглася, че колегата с 530-ката мисли това, което казва:
"Не съм разбрал, че колата не я бива, защото съм се возил в нея от точка А до точка Б"...аз като сложа малко по-кофти нафтичка усещам разликата, камо ли ако нещо по колата не е наред!

Лично разговарях с колегата ivanov 530d по телефона още щом прочетох мнението му в темата на V-max - защо?
Защото познавам Владо от близо 2 години като клиент.
За тези 2 години съм се запознал с доста негови клиенти - не съм чул за негативни отзиви :!:
Някой вече го каза - щом се работи може и да се сгреши :idea:
Бил съм свидетел как V-max поправя ЧУЖДИ грешки...на смешна цена :idea: (болен лесно се е*е на легло - явно не!).
Гафове в този бранш няма как да няма, но съм останал с впечатление, че V-max държи на името си както ВЪВ форума, така и ИЗВЪН него и ако грешката е негова - би поел вината и би отстранил проблема, доколкото това е във възможностите му!

Глупаво е да се изреждат потребители от форума, който да застават зад дадена позиция в цялата ситуация, при положение, че те нямат нищо общо проблемната кола, не са плащали те пари...да не превръщаме форума в поле за изява!!
Не забравяйте защо сме тук - за да си помагаме!
Смятам, че V-max е направил точно това (срещу заплащане разбира се) - съживил е колата от кота 0.
Клиента ivanov 530d е бил доволен...изведнъж обаче прави дръпка с сток 530d... и остава разочарован?
Важно е да се знае какъв е бил първоначалния замисъл - да се вдигне колата или да се направи супер бегачка?

Сега малко лично отношение - ако мой клиент се държи така с мен, както ivanov 530d с V-max, при положение, че V-max му е предложил няколко възможни варианта за решаване на проблема (без значение на какъв етап от целия панаир!), после плюе по моето име пред толкова народ...аз не бих търпял това!!

Седнете и се разберете 2мата...ама като мъже - пипакл ли си-да, не!
Що?Какво предлагаш сега?Ти какво предлагаш?
Това, което правите може да продължи до безкрайност...и няма да реши проблема на ivanov 530d или да изчисти името на V-max...просто не е това начина!

Безмислено е да се включват още потребители...приятели...познати и т.н. в целия този цирк-и 2те страни могат да извядят n на брой в своя защита явно, стига да поискат!

най-точно казано и най-смисления коментар досега заедно с на колегата молоф.. В-макс никакъв не ми е но чета с интерес случката развивана като сапунен сериал..то не бяха обиди, закани за физическа саморазправа ( много взехте да си мерите пишките като 12 годишни келеши) просто много показва интелектуалното ви ниво..щом някой не е съгласен шамар по главата нали?
колкото до вмакс допуснал е грешка като най-важната е че никога не си позволявай да ти върши някой друг работата и винаги държиш личен контакт с клиента независимо какъв е и къде е. в крайна сметка като се усере работата връщаш парите и си имаш едно наум да не се занимаваш с въпросния индивид - независимо дали е клиент или сътрудник. това прави истинския професионалист. независимо дали е чобанин или CEO на някое голямо дружество.
другото което е щом колегата с бмв-то сгафил и изтрил част от инфото на еку защо просто не отидеш в м-кар или дару или където искаш да го инсталират отново и от там нататък да направиш и тунинги и каквито други работи искаш...виждаш че нещата си ебаха мамата (сорри за израза) досега да си прежалил 500-800 лева за да го направят. а на всичкото отгоре се занимаваш с малоумни истории..
това е засега, предлагам да се спрат тези "клавятурни битки" и да се видите намясто да решите кой крив и кой прав.. то да бяхте на някои разстояния от порядъка 2000-3000 км да го разбера но вие сте почти врата до врата..вземете се разберете накрая

Потребител
Аватар

Мнение от ailqka00 » 16 Сеп 2009, 0:15

Защо има безочливи и некоректни BMW фенове които изневеряват на марката заради 50 или 100 лв. !!!
Халал да са ви !!!
Живот и здраве пари се печелят, аман от продажници :ahah:

НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ,ЧЕ ПРЕДИ ВСИЧКО СМЕ ТУК ЗА ДА СИ ПОМАГАМЕ !!!

ПОЗДРАВИ ЗА ВСИЧКИ КОРЕКТНИ КОЛЕГИ 8)
http://www.youtube.com/watch?v=v1oJGqnK ... re=related
BMW е автомобил но и девойкосъбирач !!!
http://jega123.hit.bg/angel%20eyes.html

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 16 Сеп 2009, 14:37

ailqka00 написа:НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ,ЧЕ ПРЕДИ ВСИЧКО СМЕ ТУК ЗА ДА СИ ПОМАГАМЕ !!!

Е те тия за това са тук, да им помагаме финансово с по 50-100лв. :confused:
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата

Потребител
Аватар
Кара: 320d

Мнение от ivailogeorgiev77 » 16 Сеп 2009, 14:42

В крайна сметка какво стана сега,В-макса върна ли парите на човека от ''акцизния'' чип или се покри???

некъв ентусиаст
Аватар
Кара: F02 750iL

Мнение от Ilko Ivanov » 16 Сеп 2009, 15:34

ivailogeorgiev77 написа:В крайна сметка какво стана сега,В-макса върна ли парите на човека от ''акцизния'' чип или се покри???

Покри се :D

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Мотопед :)
Мечтае да кара: колело
Детайли за колата: супер е

Мнение от harko77 » 16 Сеп 2009, 17:27

[quote]Един Голям + от мен за колегата z350,
за пореден път съм приятно очарован от качествената изработка на продаваните от него артикули [quote]

Какво продва :)

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 16 Сеп 2009, 19:59

ivanov 530d написа:
ivailogeorgiev77 написа:В крайна сметка какво стана сега,В-макса върна ли парите на човека от ''акцизния'' чип или се покри???

Покри се :D

След като чух доста повече информация по случая (не от темата) мога само да кажа, че "ivan530d"... и ти не си прав да "лаеш" толкова... в момента ми прави влечатление, че едва ли не си доволен, че Владо не отговаря, щото видиш ли - хората ще си помислят, че ти си прав... ама истината май не е в твоята "градина".

некъв ентусиаст
Аватар
Кара: F02 750iL

Мнение от Ilko Ivanov » 16 Сеп 2009, 20:17

Mollov написа:След като чух доста повече информация по случая (не от темата)..........

И от къде я чу тази информация ??? Пак от Владо,нали ? А защо не се чу и с мен да чуеш и другата страна и чак отагава да даваш мнение кой крив и кой прав ??? /не че ме вълнува какво мислиш де...../

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M5

Мнение от mad_presley » 16 Сеп 2009, 20:54

Mollov написа:След като чух доста повече информация по случая (не от темата) мога само да кажа, че "ivan530d"... и ти не си прав да "лаеш" толкова... в момента ми прави влечатление, че едва ли не си доволен, че Владо не отговаря, щото видиш ли - хората ще си помислят, че ти си прав... ама истината май не е в твоята "градина".

Не знам от къде си я чул тази информация, но знам, че си достатъчно интелигентен мъж.Виждали сме се на конкурсите по оувърклок и знам, че си достатъчно интелигентен, за да проследиш мненията на v-max и да разбереш кой е крив и кой прав.
Ако пък не ти е достатъчно времето, да ти ги обобщя на кратко:

V-max написа:ФАКТ 5
Софтуера , който вадя от колата е направен безобразно и няма нищо общо с това , което съм изпратил от София. За мен това си е пълен отказ за всякакви рекламации или гаранции , но понеже господина е приятел на моя човек в Добрич решавам да изчакам последния да ми прати всички файлове , които има за тази кола (оригинален, 1ва версия и 2ра корекция). Междувременно дискутираме на улицата състоянието на колата , но човека отказва каквито и да било прегледи . На мой въпрос "колко единици дава дебитомера в движение ?" отговора муе красноречив - "гледал съм го на място, не дава грешки"...

Първо, версията му беше, че е ходил при друг тунер, който му е заредил калпав файл.

V-max написа: Второ аз никога не слагам готов софтуер на никоя кола и това е практика от години , както и в случая всичко беше направено по изваденото от колата. Проблема е именно тук , в уменията на твоя приятел , които проблеми вие искате сега на мен да припишете . Той е ОСРАЛ всичко първоначално с ъпдейта , който е направил с ГТ1то , а после е решил с моя тунинг да оправя проблема :!:

Всякакви претенции за пари са си чисто изнудване от нагли типове като вас, решили да си оправят проблемите на собствената НЕКАДЪРНОСТ замесвайки ме мен в цялата история .

След като ivanov 530d отиде при Тони @kelesha във Варна на дино тест и се установи, че в колата са заредени пълни глупости, v-max започва да се оправдава, че ivanov 530d сам си бил прецакал колата, когато се е опитал да си ъпдейтне софтуера на кола....е мааа му стара, нали точно за това си плати 400лв, за да му го оправят.После да ти излизат с това, че сам си си прецакал колата, след като си платил, за да ти я оправят е меееко казано несериозно.

И вече не ми достига мъгел, да му изкарвам на v-max-a глупостите, които изписа, защото ако беше поне мааалко търговец на място, щеше поне да се опита да си оправи простотиите.

В крайна сметка, добре че беше @Lacho :bowdown: :bowdown: :bowdown: , който след прочитането на тази тема се свърза с @ivanov 530d, свърза го с човек, който да му обясни как да си върне оригиналния софтуер с "китайския" GT1 и нещата си дойдоха на мястото.

Евала @Lacho, всички тунери трябва да вземат пример от теб!!!

Измекяри като v-max си заслужават хранене на комарите на аладжата, защото в този бизнес не всичко опира до вземане на пари и "Доволен ли си, айде чао и не ме търси повече".

За сведение, свидетел съм на абсолютно цялата история от самото затриване на софта oт DDE-то на колата на @ivanov 530d до този момент.Това, че на човека му писна да се занимава с цървули и не го изразява в мненията си, въобще не оправдава @v-max.

Та сега @Mollov, моля те да прочетеш пак по обстойно цялата ситуация в тази тема (и да е безпристрастно) и по пътя на елементарната дедуктивна логика ще разбереш, колко съм прав, защото знам че си достатъчно интелигентен човек.

Мародератор
Аватар

Re: :: Случаи на некоректност ::

Мнение от Mollov » 25 Сеп 2009, 15:30

Аз моите изводи съм си ги направил... не казвам, че Владо е 100% прав.... ма не казвам и обратното... както и да е. Не мисля да споря повече по темата, че трябва да засегна определени хора, които не искат да се вкарват в "бъркалката".

ПредишнаСледваща

Назад към Авточасти и аксесоари