:: Случаи на некоректни потребители във форума ::
Модератор: Търговски модератори
- harko77
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Мотопед :)
- Мечтае да кара: колело
- Детайли за колата: супер е
Re: :: Случаи на некоректност ::
Аз също сложих чип при в-мах след като ми го похвали иванов но след всичко изписано ще хходя на дино тест 

- C8699HX
- младши ентусиаст
-
- Кара: от малък
- Мечтае да кара: Безаварийно
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
C8699HX написа:Много голям - за колегата coupe112!!!!
Няма да е лошо да се обосновавате, щото така всеки може да даде "-" на всеки...
- idrive
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 535i
Малко офф...
Темата се обърна на 180 градуса...По-добре да се отвори и тема за коректност,защото тук повечето мнения са + за еди-кой.Имам наблюдения,че много от потребителите не четат правилата и темите с определена насоченост.После модераторите били виновни,че са ви изтрили мнение или обява...а хич не е лесно да си модератор,и то на такъв голям форум.
Поздрави и безаварийни километри
Темата се обърна на 180 градуса...По-добре да се отвори и тема за коректност,защото тук повечето мнения са + за еди-кой.Имам наблюдения,че много от потребителите не четат правилата и темите с определена насоченост.После модераторите били виновни,че са ви изтрили мнение или обява...а хич не е лесно да си модератор,и то на такъв голям форум.
- dizle
- Дружба Дринк Тийм
-
- Кара: Само на БИРА !
idrive написа:Малко офф...

Слабите се стремят към порядъка, силните владеят xаоса!

- ivailogeorgiev77
- Потребител
-
- Кара: 320d
Re:
Затова и няма да отида при него,недай си боже и с мен да има проблеми....ivanov 530d написа:ivailogeorgiev77 написа:В крайна сметка какво стана сега,В-макса върна ли парите на човека от ''акцизния'' чип или се покри???
Покри се
- C8699HX
- младши ентусиаст
-
- Кара: от малък
Mollov написа:C8699HX написа:Много голям - за колегата coupe112!!!!
Няма да е лошо да се обосновавате, щото така всеки може да даде "-" на всеки...
Да разбира се ....

C8699HX написа:Колега видяло се е,че на ЛС няма да ми отговориш за това ти пиша в темата.Какво стана нали се бяхме разбрали за шпера който продаваше?!?!?!Не че нещо ама като си се отказал поне ми дигни телефона и ми кажи,че си се отказал или пък си намерил някой който ти дава повече пари........Най ме е яд,че тогава обиколих 2 пъти софия за да мога да намеря пари и да дойда да го взема и в крайна сметка се оказа,че съм се вкарал с 30лв за бензин и цял ден съм си губил времето!!!!Не е много колегиално да се отнасяш така с клиентите ти защото малко или много продаваш коли на части!!!!

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Re: Re:
ivailogeorgiev77 написа:Затова и няма да отида при него,недай си боже и с мен да има проблеми....ivanov 530d написа:ivailogeorgiev77 написа:В крайна сметка какво стана сега,В-макса върна ли парите на човека от ''акцизния'' чип или се покри???
Покри се
На мене пък ми е интересно, какво е стана с колегата който каза че ще си закара и неговата кола на диностенд, не виждам да е писал повече

Преди време колегата TeodorKz ми продаде ченджър за е38 като преди това ме увери че е за е39(какъвто ми трябва).Аз не разбирам от ченджъри и мина около месец докато разбера че този който ми го е продал не става за е 39.Оказа се че и не работи(пробвахме го на една е38-ца).След като се свързах с колегата и му казах че е редно да ми върне парите и аз на него ченджъра,той отказа,било минало много време и ме уверяваше че ченджъра си е бил точно от е39.
П.С.Няма да обеднея със 100лв. но мисля че трябва да се знаят такива неща когато има некоректни
П.С.Няма да обеднея със 100лв. но мисля че трябва да се знаят такива неща когато има некоректни
Когато полужението стане напечено,
оцелявят само печените.
оцелявят само печените.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Тази тема вече остава само и единствено за подаване на информация за НЕкоректни търговци/потребители... за положителните мнения и хвалбите има вече друга тема... 

mashina написа:Преди време колегата TeodorKz ми продаде ченджър за е38 като преди това ме увери че е за е39(какъвто ми трябва).Аз не разбирам от ченджъри и мина около месец докато разбера че този който ми го е продал не става за е 39.Оказа се че и не работи(пробвахме го на една е38-ца).След като се свързах с колегата и му казах че е редно да ми върне парите и аз на него ченджъра,той отказа,било минало много време и ме уверяваше че ченджъра си е бил точно от е39.
бате мисля че и двамата не сте прави в случая,за него че ти е дал за е38,за теб че след толкова време го търсиш да му го върнеш

- harko77
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Мотопед :)
- Мечтае да кара: колело
- Детайли за колата: супер е
Re: Re:
VesoPesa написа:ivailogeorgiev77 написа:Затова и няма да отида при него,недай си боже и с мен да има проблеми....ivanov 530d написа:ivailogeorgiev77 написа:В крайна сметка какво стана сега,В-макса върна ли парите на човека от ''акцизния'' чип или се покри???
Покри се
На мене пък ми е интересно, какво е стана с колегата който каза че ще си закара и неговата кола на диностенд, не виждам да е писал повече
Ами не съм я карал още ако има някои в Пловдив които се занимава с динотест да се обади

- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Вие какво очаквате да видите на диното? Ако сте я мерили преди интервенцията и сега пак - добре, но ако сега ще е за пръв път...по-добре недей, че я даде колко ИС, я не 

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
.....
Последна промяна alpina-ma6inata на 20 Яну 2017, 16:52, променена общо 1 път
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
е добре де ,защо не отидеш направо на място?по телефона няма как да получиш парите
Назад към Авточасти и аксесоари