:: Случаи на некоректни потребители във форума ::

Модератор: Търговски модератори

'2002' fanatic
'2002' fanatic
Аватар
Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii

Re: :: Случаи на некоректност ::

Мнение от alpina-ma6inata » 14 Окт 2009, 15:58

....
Последна промяна alpina-ma6inata на 20 Яну 2017, 16:52, променена общо 1 път
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
Изображение

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Re: Re:

Мнение от X-citer » 18 Окт 2009, 8:51

ivailogeorgiev77 написа:
ivanov 530d написа:
ivailogeorgiev77 написа:В крайна сметка какво стана сега,В-макса върна ли парите на човека от ''акцизния'' чип или се покри???

Покри се :D
Затова и няма да отида при него,недай си боже и с мен да има проблеми....

VRPerformance написа:
ivailogeorgiev77 написа:Колеги искам да се похваля :bowdown: чипнах си колата при VRPerformance,много съм доволен,сега колата ми е много по-пъргава и приятна за каране,много съжелявам че не съм го направил по-рано :banghead: ,мислех да ходя при В-макса ама се разубедих от прочетенето напоследак във форума! и сега не съжелявам че избрах VRPerformance!!!
:yes:

Само ми е чудно как така ви съвпадат айпи адресите на двамата, като единия е в Русе, а другия във Варна :roll:
Не ми се иска а вярвам, че колегата VRPerformance си е регнал втори ник за да си хвали стоката и да петни името на конкуренцията по такъв нелоялен начин.
Изображение

Аватар
Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD

Мнение от V-max » 18 Окт 2009, 10:43

Само ми е чудно как така ви съвпадат айпи адресите на двамата, като единия е в Русе, а другия във Варна :roll:
Не ми се иска а вярвам, че колегата VRPerformance си е регнал втори ник за да си хвали стоката и да петни името на конкуренцията по такъв нелоялен начин.

хах :D нищо чудно предвид провансалския му манталитет :mhihi: :mhihi: колкото до по-горните подмятания = не съм се покрил , защото никой от вас не ме е търсил и определено смятам случая за приключен. Видя се на всеослушание истинското положение на нещата и дори събралата се агитка не можа да пребори фактите

ПС - мисля че му се полага особено внимание за направената "грешка" , и аз разполагам с няколко IP адреса , но никога не бих си позволил тайно да злепоставям някого, камо ли да си регистрирам друг юзър нейм

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M5

Мнение от mad_presley » 18 Окт 2009, 17:37

V-max написа:ПС - мисля че му се полага особено внимание за направената "грешка" , и аз разполагам с няколко IP адреса , но никога не бих си позволил тайно да злепоставям някого, камо ли да си регистрирам друг юзър нейм

То ти злепоставяш хората, като им вземаш по 400лв. и им зареждаш боклуци в колите.На теб ако знаеш какво особено внимание трябва да ти се обърне...

Аватар
Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD

Мнение от V-max » 18 Окт 2009, 19:24

мисля , че е време да замлъкнеш , секретарко изтрещяла :mhihi: с ТЕБ нямам никакви отношения , ЗАЩО се обаждаш :?: За парите се разбрахме , има едно елементарно джентълменско условие което трябваше да изпълните , но уви , толкова ви е културата на теб и твоя приятел . Ако имаш нещо повече да казваш давай на ЛС , че станахте за смях пред цяла България :D

некъв ентусиаст
Аватар
Кара: F02 750iL

Мнение от Ilko Ivanov » 18 Окт 2009, 19:40

V-max-чо аз като потърпевш не взимам повече участие тук,не виждам ти за какво лопаш още :?: :!: :?:
Мълчи си и ще изглеждаш по-умен ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от mad_presley » 18 Окт 2009, 19:46

V-max написа: За парите се разбрахме , има едно елементарно джентълменско условие което трябваше да изпълните , но уви ...

Ебах та гадното нахално копче.
Какво стана като ходихме при Тони и той зареди поне 3 файла, коит ти си му изпратил...едно нищо.Само дето сте му запалили телефона на човека него ден за тази кола.И какво стана като от боклуците дето ги изпрати на Тони нищо не излезе, да не би да си върнал парите...

Абе ти си бил много гаден и долен измекяр...
И за твое сведение овцо тъпа, Лъчо оправи колата и то по телефона, като обясни на ivanov 530d как да си върне изтрития софтуер с "китайския" GT1....Ама ти си толкова плитък мозък, че едва ли можеш да разбереш какво ти написах току що :evil:

Аватар

Мнение от V-max » 18 Окт 2009, 19:49

ivanov 530d написа:V-max-чо аз като потърпевш не взимам повече участие тук,не виждам ти за какво лопаш още :?: :!: :?:
Мълчи си и ще изглеждаш по-умен ;)

kaжи го това на твойта партия , какво се обажда като участието му в случая е прост зяпач , цял живот ли ще опява ... Аз кога да се обаждам знам най-добре , не се притесянвай ;)

Аватар

Мнение от V-max » 18 Окт 2009, 19:51

mad_presley написа:
V-max написа: За парите се разбрахме , има едно елементарно джентълменско условие което трябваше да изпълните , но уви ...

Ебах та гадното нахално копче.
Какво стана като ходихме при Тони и той зареди поне 3 файла, коит ти си му изпратил...едно нищо.Само дето сте му запалили телефона на човека него ден за тази кола.И какво стана като от боклуците дето ги изпрати на Тони нищо не излезе, да не би да си върнал парите...

Абе ти си бил много гаден и долен измекяр...
И за твое сведение овцо тъпа, Лъчо оправи колата и то по телефона, като обясни на ivanov 530d как да си върне изтрития софтуер с "китайския" GT1....Ама ти си толкова плитък мозък, че едва ли можеш да разбереш какво ти написах току що :evil:

айде пак на 2 гласа , пей си Пенке па може и някой да ти се върже . Ще помоля модераторите да осмирят разбеснялата се пресила :arrow:

некъв ентусиаст
Аватар

Мнение от Ilko Ivanov » 18 Окт 2009, 19:52

V-max написа:.......Аз кога да се обаждам знам най-добре , не се притесянвай ;)

Всички виждаме :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от mad_presley » 18 Окт 2009, 20:04

V-max написа:...Ще помоля модераторите да осмирят разбеснялата се пресила :arrow:

Ти по-добре благодари на ivanov 530d, защото още като беше във Варна и като му изтърси по телефона, че това в неговата кола не било твоя файл, бях готов да ти сложа зъбите на бордюра, той беше човекът, който си мислеше, че с теб може да се разбере без да ти изкрътвам зъбите.

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Мнение от Митко Стоянов » 18 Окт 2009, 20:07

Пак направихте никому ненужна "Лична Драма"
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от mad_presley » 18 Окт 2009, 20:16

mitko_n1 написа:Пак направихте никому ненужна "Лична Драма"

Изображение

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Заплашва момчето бе :mhihi:

Пич, по всяко време, когато кажеш.Ще дойда и до Сф ако трябва.

некъв ентусиаст
Аватар

Мнение от Ilko Ivanov » 18 Окт 2009, 20:18

Този наистина е за цирка :mhihi: :kuku:

Аватар

Мнение от V-max » 18 Окт 2009, 20:19

Тапако никой не те заплашва , като ми говориш за зъби само те светкам да не правиш глупости , РАЗБРА ли сега добре смисъла на това ЛС ??? спирай да спамиш , не си интересен на никой вече

ПредишнаСледваща

Назад към Авточасти и аксесоари