:: Случаи на некоректни потребители във форума ::
Модератор: Търговски модератори
- VRPerformance
- ентусиаст
-
- Кара: Дизели
Re: Re:
Още на обяд ти писах лично на което не ми беше отговорено,а беше прочетено!самия факт че ти(като мод е нормално) и V-max(което не е нормално) ми имате IP-то ,като се имa впредвид че изкарах кирливите ризи(лъжите и счупените коли от негови чипове) на V-max...Е нормално да ми се завъртят такива интриги с цел да си върне!!!!каквото и да ми изкарвате,квито и ИП-та,ми е ясно че можете да ги манипулирате,ясно ми е че има сайтове през който може да си направиш каквото ИП искаш...профила е моя,но никаде не съм си хвалил собствените продукти,както не съм карал никой да ме хвали в темата ми в 'продава' или във форумите 'е46' или кадето и да еX-citer написа:VRPerformance написа:...
Колега преди да Ви отговоря, понеже тук се намесиха твърдения за конспирация и т.н. искам да Ви попитам още само едно нещо. Сигурно не познавате и потребителя Vilio-SAXOTO и този ник нищо не Ви говори?

Приятна вечер и както XScape каза: ''всички вече прочетохме кой какво е направил, видяхме и на кой какво му е отношението. Всеки сам преценя на кой се доверява когато стане дума за колата му''
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Колега, може и да е истина, че атаката е най-добрата защита, но в този случай говорим с доводи. Учуден съм от тона в последните ти постове в отговор на един съвсем елементарен въпрос. Държа да подчертая, че нито се познавам с теб, нито с потребителят V-max. Нямам никакво отношение към това кой чия кола е потрошил и кой я е направил по-добре. Аз и колегите сме тук за да наблюдаваме за спазването на правилата на форума и да взимаме отношение когато видим нередност.
Факт! Не седя по 24 часа във форума. Прочетох съобщението ти, но реших да ти отговоря когато имам повече свободно време. Предположих, че няколко часа не са въпрос на живот и смърт, извини ме ако съм сгрешил. След като видях, че това, което ми е постнато на ЛС го има и тук, реших да отговоря в темата за да има по-голяма прозрачност на случващото се. Зададох елементарен въпрос, а ти избухна
Да, аз ти знам и IP-тата и никовете с които влизаш. За V-max не знам защо и откъде реши, че ти има IP-то та чак се опитваш да го натрапваш вече в няколко мненения това твърдение.
Както казах по-горе мен не ме вълнува кой какво и по коя кола е строшил и кой е по-добър майстор.
Понеже взех да се уморявам от писане и обяснения дума по дума почвам да говоря директно с факти които излизат през справка с базата на форума. След като колегата твърди, че мнението ми е субективно няма да взимам отношение и няма да казвам нищо. Всеки може да събере X и Y и да получи свой собствен отговор на уравнението. Аз съм си направил своите изводи. Просто това излиза черно на бяло:
От този IP адрес са писали:
VRPerformance
ivailogeorgiev77
Vilio-SAXOTO
kmchange
Значи от казаното от теб установихме, че VRPerformance и Vilio-SAXOTO са твои никове. Другите двама не ги познаваш. Интересно е обаче не това, че според базата е писано от едно и също място. Интересното са два аналогични случая. Единия е тук viewtopic.php?f=34&t=169691&p=1874583#p1874583 от нищото изскача ник с 3 мнения. Две са камъни в градината на конкуренцията, едно те хвали. Ник, които с който спред базата пишете от едно и също място, но ти не познаваш.
Другият аналогичен случай е тук: viewtopic.php?f=34&t=108020&p=1172240#p1172240 където имаш спор с колега и отново от нищото изскача ник (kmchange), който те защитава, който според базата е писал от твоето IP и който спoред теб ти отново не познаваш.
Това е горе-долу каквото имах да кажа. Пак повтарям - не твърдя нищо за да не каже колегата, че влагам нещо лично. Просто изкарвам сухата статистика от базата и мисля, че мнението на Xscape е подходящо за завършек и на моя пост:
"Айде стига сте се карали, темата не е за това. Мисля, че всички вече прочетохме кой какво е направил, видяхме и на кой какво му е отношението. Всеки сам преценя на кой се доверява когато стане дума за колата му"
VRPerformance написа:Още на обяд ти писах лично на което не ми беше отговорено,а беше прочетено!
Факт! Не седя по 24 часа във форума. Прочетох съобщението ти, но реших да ти отговоря когато имам повече свободно време. Предположих, че няколко часа не са въпрос на живот и смърт, извини ме ако съм сгрешил. След като видях, че това, което ми е постнато на ЛС го има и тук, реших да отговоря в темата за да има по-голяма прозрачност на случващото се. Зададох елементарен въпрос, а ти избухна

VRPerformance написа:самия факт че ти(като мод е нормално) и V-max(което не е нормално) ми имате IP-то
Да, аз ти знам и IP-тата и никовете с които влизаш. За V-max не знам защо и откъде реши, че ти има IP-то та чак се опитваш да го натрапваш вече в няколко мненения това твърдение.
VRPerformance написа:,като се имa впредвид че изкарах кирливите ризи(лъжите и счупените коли от негови чипове) на V-max...Е нормално да ми се завъртят такива интриги с цел да си върне!!!![color=#FF0000]каквото и да ми изкарвате,квито и ИП-та,ми е ясно че можете да ги манипулирате,ясно ми е че има сайтове през който може да си направиш каквото ИП искаш...
Както казах по-горе мен не ме вълнува кой какво и по коя кола е строшил и кой е по-добър майстор.
VRPerformance написа:профила е моя,но никаде не съм си хвалил собствените продукти,както не съм карал никой да ме хвали в темата ми в 'продава' или във форумите 'е46' или кадето и да еникаде в профила ми не се хваля сам или продуктите който предлагам
![]()
Понеже взех да се уморявам от писане и обяснения дума по дума почвам да говоря директно с факти които излизат през справка с базата на форума. След като колегата твърди, че мнението ми е субективно няма да взимам отношение и няма да казвам нищо. Всеки може да събере X и Y и да получи свой собствен отговор на уравнението. Аз съм си направил своите изводи. Просто това излиза черно на бяло:
От този IP адрес са писали:
VRPerformance
ivailogeorgiev77
Vilio-SAXOTO
kmchange
Значи от казаното от теб установихме, че VRPerformance и Vilio-SAXOTO са твои никове. Другите двама не ги познаваш. Интересно е обаче не това, че според базата е писано от едно и също място. Интересното са два аналогични случая. Единия е тук viewtopic.php?f=34&t=169691&p=1874583#p1874583 от нищото изскача ник с 3 мнения. Две са камъни в градината на конкуренцията, едно те хвали. Ник, които с който спред базата пишете от едно и също място, но ти не познаваш.
Другият аналогичен случай е тук: viewtopic.php?f=34&t=108020&p=1172240#p1172240 където имаш спор с колега и отново от нищото изскача ник (kmchange), който те защитава, който според базата е писал от твоето IP и който спoред теб ти отново не познаваш.
Това е горе-долу каквото имах да кажа. Пак повтарям - не твърдя нищо за да не каже колегата, че влагам нещо лично. Просто изкарвам сухата статистика от базата и мисля, че мнението на Xscape е подходящо за завършек и на моя пост:
"Айде стига сте се карали, темата не е за това. Мисля, че всички вече прочетохме кой какво е направил, видяхме и на кой какво му е отношението. Всеки сам преценя на кой се доверява когато стане дума за колата му"

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
Re: :: Случаи на некоректност ::
селски тарикатлъци викаш 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
- VRPerformance
- ентусиаст
-
- Кара: Дизели
X-citer написа:VRPerformance написа:самия факт че ти(като мод е нормално) и V-max(което не е нормално) ми имате IP-то
Нищо не натрапвам,той човека сам си го е написал:
V-max написа:...и аз разполагам с няколко IP адреса...
....чак ми е спаднало да пиша вече...тук viewtopic.php?f=35&t=160064&p=1829226#p1829226 се вижда от този мой пост кой е лъжец,кой хитрува и лъже,всеки път говори това което му изнася!!!Несе съмнявам грам че това е поредното негово дело,за да си върне!не си обеснявам фактите че разполага с мой IP-та,освен ако не иска да забарка поредната лъжа....
Айде приятно изкарване в форума,защото аз приключвам с писането!!!то не бяха обиди,то не бяха заплахи с мутри и пистолети,чудя се как толерирате такова отношение след като несе познавате....
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
VRPerformance написа:X-citer написа:VRPerformance написа:самия факт че ти(като мод е нормално) и V-max(което не е нормално) ми имате IP-то
Нищо не натрапвам,той човека сам си го е написал:V-max написа:...и аз разполагам с няколко IP адреса...
А защо не цитираш цялото изречение и не го прочетеш от край до край без да вадиш от контекста удобни за случая думи.
V-max написа:... и аз разполагам с няколко IP адреса , но никога не бих си позволил тайно да злепоставям някого, камо ли да си регистрирам друг юзър нейм
Надявам се сега разбра какво има в предвид колегата.

- Новини
-
Четири пъти четох последните три страници и така и не схванах нито каква е тая разправия с тия чипове, компютри или там за каквото става въпрос, нито кой крив и кой прав.
Тази тема е за да се изясняват такива случаи, но по цивилизован начин! Простотии и заплахи не са никому нужни. Не избивайте комплекси във форумите - големи хора сте!! Излагайте версията си за случаите и толкова. От там насетне, читателите сами ще си правят извода дали сте некоректни търговци или става въпрос за недоразумение. Колкото повече си сипвате един на друг, толкова повече обърквате останалите потребители, а сред тях са и потенциалните ви клиенти.
Цялата дружинка получава предупреждение заради нарушаване на добрия тон. Пак ще прегледам тази тема скоро и ако пак си мерите пишките, директно ви слагам БАН поне за седмица. Впредвид разразилия се спор кой е некоректен, ще бъде много неприятно за вас да осъмнете с картинка "Временно отстранен от форума", която се вижда навсякъде, където имате постинги, включително в тази тема, както и в обявите ви.
Тази тема е за да се изясняват такива случаи, но по цивилизован начин! Простотии и заплахи не са никому нужни. Не избивайте комплекси във форумите - големи хора сте!! Излагайте версията си за случаите и толкова. От там насетне, читателите сами ще си правят извода дали сте некоректни търговци или става въпрос за недоразумение. Колкото повече си сипвате един на друг, толкова повече обърквате останалите потребители, а сред тях са и потенциалните ви клиенти.
Цялата дружинка получава предупреждение заради нарушаване на добрия тон. Пак ще прегледам тази тема скоро и ако пак си мерите пишките, директно ви слагам БАН поне за седмица. Впредвид разразилия се спор кой е некоректен, ще бъде много неприятно за вас да осъмнете с картинка "Временно отстранен от форума", която се вижда навсякъде, където имате постинги, включително в тази тема, както и в обявите ви.
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
С V-max се познаваме и работим заедно от 2003 година
По коректен човек в сферата на тунинга не съм срещал. Много начетен , и знае нещато от самия им зародиш ! Не само аз съм се убедил във възможносттите на това момче !
Много мои лични приятели ползват него , след като се опари от такива знаини гаражни тунингисти .
Много маисторчета си купуват , апаратура за някви пари , или си я свалят нелегално от нета и вече са в джаза и яко в тунингите . Пазете се от такива хора , защото после ще ви продавам доста неща за колите Ви .
С здраве да си ги правите момчета , ама много бъркате хората !
От един компютър могат да пишат и 10 човека , това прави че от 1 ИП влизат 10 човека. Може цялата банда да се е събрала , и да е решила да покаже че и те са начетени

Много мои лични приятели ползват него , след като се опари от такива знаини гаражни тунингисти .

Много маисторчета си купуват , апаратура за някви пари , или си я свалят нелегално от нета и вече са в джаза и яко в тунингите . Пазете се от такива хора , защото после ще ви продавам доста неща за колите Ви .
С здраве да си ги правите момчета , ама много бъркате хората !
От един компютър могат да пишат и 10 човека , това прави че от 1 ИП влизат 10 човека. Може цялата банда да се е събрала , и да е решила да покаже че и те са начетени

- phantomas
- младши ентусиаст
-
- Кара: Is Hybrid
- Мечтае да кара: M1
тука има един кретен който ме измоли да му дам стоповете за 20лв - http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 8#p1832498 , 10 дена си седят в еконта и човека не си вдига телефона даже , не ми е за 20лв , просто имайте го в предвид тва цигане - memberlist.php?mode=viewprofile&u=18960
BMW 318is
Здравейте , и аз искам да кажа за некоректен колега . Това е "diimboo" от Ловеч е , поръчах си от него болтове за джанти като изрично 3-4 пъти го питах дали са от дългите болтове , защото аз съм със фланци и точно такива ми трябват . След като ме увери че са от дългите и дори ги е мерил аз съответно ги поръчах с наложен платеж за моя сметка , но без клауза "отвори преди да платиш" , защото не съм подозирал , че ще ме метнат за някакви си 40лв. (вината си е моя) . След това му се обаждах няколко пъти , за да измислим вариант как да оправим грешката , но той започна да лъже , че е в чужбина и не знае кога ще се върне и т.н Та това е историята . Поздрави на всички коректни колеги .
- милен тодоров
- кандидат ентусиаст
-
Не е виновен клегата аз го забавих с 1 част и затова сигорно не е успял за което се извинявъм и на двамта.phantomas написа:тука има един кретен който ме измоли да му дам стоповете за 20лв - viewtopic.php?p=1832498#p1832498 , 10 дена си седят в еконта и човека не си вдига телефона даже , не ми е за 20лв , просто имайте го в предвид тва цигане - http://www.bmwpower-bg.net/forums/membe ... le&u=18960
- phantomas
- младши ентусиаст
-
- Кара: Is Hybrid
- Мечтае да кара: M1
милен тодоров написа:Не е виновен клегата аз го забавих с 1 част и затова сигорно не е успял за което се извинявъм и на двамта.phantomas написа:тука има един кретен който ме измоли да му дам стоповете за 20лв - http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 8#p1832498 , 10 дена си седят в еконта и човека не си вдига телефона даже , не ми е за 20лв , просто имайте го в предвид тва цигане - memberlist.php?mode=viewprofile&u=18960
Не виждам смисъл като си го забавил с нещо тоя мишок да не ми вдига телефона или да отговаря на лс-та , тия стопове си изгоряха
BMW 318is
- .::Братоев::.
- ентусиаст
-
- Кара: осем цилиндрови
абе според мен тряя да се направи някакъв black list , който да се обновява с имената на некоректните.Така трябва цялата тема да се чете за да знаеш кой прави мизерий
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Здравейте колеги
Става въпрос за V-MAX
За първи път от този...хм...търговец се опитах да купя масло преди около 4 месеца,казах му че ми трябва за събота,обясни ми че събота не работи,но се разбрахме да се чуем и да измисли нещо,викам си „брей какъв пич,ще направи услуга”-да ама не,хич в събота не си вдигна телефона...
Пиша тема за некоректността на колегата V-MAX,случая е следният:
Преди около една седмица му се обаждам по телефона и му искам кабел за мултиволана към еку то,той ми обяснява че нямал в момента ,но щял да поръча,до тук добре,кога да очаквам кабела-вика ми "ми петък,събота,неделя,когато дойде",денят бе вторник,обаждам се в м-кар(защото бях в пловдив) и там ми обясняват-имаме наличен,обаждам му се тутакси на в-макса и му обяснявам че тъй като в м-кар го имат ще си взема от там,попитах го дали го е поръчал и той ми отговори-да,ми викам хубаво,ще ти го платя за да не си ощетен,в които тоя момент този ми затвори телефона като некакъв темерут...написах му смс че се надявам да не ми е затворил телефона и че ако реши да се обади да се разберем...
Естествено не се обади...
Написах му съобщение за което се извинявам за некоректността от моя страна и го моля за извинение,както и да закупя въпросния кабел от него,отвръща ми че нямало да ми прости (!!! Се едно сме гаджета)и че му било по спокойно да не търгува от мен(???) както и още няколко глупости дето при интерес ще ги постна във форума ,ама се чуда във FUN ли да ги сложа или във „бисерите”...
Както и да е,извинявам се отново(!!!) и отново моля да ме извини,където отново-запек,което естествено ме навява на мисълта че всъщност нищо не е получил...Помолих колега да закупи този кабел,колегата му се обажда и онзи му обещава че ще има кабела в понеделник и да му се обади около след обяд...след обяд му се обажда колегата и в-масЪ му заявява че ...всъщност е дал кабела на някой друг,и евентуално към четвъртък да се обади отново...
На мен ми пише на ЛС че не съм бил „джентълмен” и че като съм поискал нещо да съм си държал на думата....
Е къде ти е джентълменското на тебе бре...установих че има и други колеги дето са усетили „джентълменският” подход на този търговец...
Предлагам на админите за 20 лева за платените обяви да не се излагат и да публикуват обяви на този „джентълмен”
Колеги,въздържайте се да пазарувате от този ...така наречен търгаш,защото ако случайно дойде частта,тя може да бъде дадена на първият дето я поиска,независимо дали сте я запазили или не,както и за темерутското му отношение по телефон
Само да добавя,колегата дето помолих да се обади на този ...търговец е много коректен,той няма нищо общо с историята и само и като добър колега отзивчив се съгласи да ми помогне,с което се набута с разходи за телефон и тн,които аз ще му ги компенсирам,ако имаше повече колеги като въпросното момче,светът щеше да е страхотен
Става въпрос за V-MAX
За първи път от този...хм...търговец се опитах да купя масло преди около 4 месеца,казах му че ми трябва за събота,обясни ми че събота не работи,но се разбрахме да се чуем и да измисли нещо,викам си „брей какъв пич,ще направи услуга”-да ама не,хич в събота не си вдигна телефона...
Пиша тема за некоректността на колегата V-MAX,случая е следният:
Преди около една седмица му се обаждам по телефона и му искам кабел за мултиволана към еку то,той ми обяснява че нямал в момента ,но щял да поръча,до тук добре,кога да очаквам кабела-вика ми "ми петък,събота,неделя,когато дойде",денят бе вторник,обаждам се в м-кар(защото бях в пловдив) и там ми обясняват-имаме наличен,обаждам му се тутакси на в-макса и му обяснявам че тъй като в м-кар го имат ще си взема от там,попитах го дали го е поръчал и той ми отговори-да,ми викам хубаво,ще ти го платя за да не си ощетен,в които тоя момент този ми затвори телефона като некакъв темерут...написах му смс че се надявам да не ми е затворил телефона и че ако реши да се обади да се разберем...
Естествено не се обади...
Написах му съобщение за което се извинявам за некоректността от моя страна и го моля за извинение,както и да закупя въпросния кабел от него,отвръща ми че нямало да ми прости (!!! Се едно сме гаджета)и че му било по спокойно да не търгува от мен(???) както и още няколко глупости дето при интерес ще ги постна във форума ,ама се чуда във FUN ли да ги сложа или във „бисерите”...
Както и да е,извинявам се отново(!!!) и отново моля да ме извини,където отново-запек,което естествено ме навява на мисълта че всъщност нищо не е получил...Помолих колега да закупи този кабел,колегата му се обажда и онзи му обещава че ще има кабела в понеделник и да му се обади около след обяд...след обяд му се обажда колегата и в-масЪ му заявява че ...всъщност е дал кабела на някой друг,и евентуално към четвъртък да се обади отново...
На мен ми пише на ЛС че не съм бил „джентълмен” и че като съм поискал нещо да съм си държал на думата....
Е къде ти е джентълменското на тебе бре...установих че има и други колеги дето са усетили „джентълменският” подход на този търговец...
Предлагам на админите за 20 лева за платените обяви да не се излагат и да публикуват обяви на този „джентълмен”
Колеги,въздържайте се да пазарувате от този ...така наречен търгаш,защото ако случайно дойде частта,тя може да бъде дадена на първият дето я поиска,независимо дали сте я запазили или не,както и за темерутското му отношение по телефон
Само да добавя,колегата дето помолих да се обади на този ...търговец е много коректен,той няма нищо общо с историята и само и като добър колега отзивчив се съгласи да ми помогне,с което се набута с разходи за телефон и тн,които аз ще му ги компенсирам,ако имаше повече колеги като въпросното момче,светът щеше да е страхотен
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
Не знам да кажа ли нещо....... Ще си мълча,но смятам пак да започна да следя темата 

Назад към Авточасти и аксесоари