:: Случаи на некоректни потребители във форума ::

Модератор: Търговски модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: остъклена тераса
Мечтае да кара: open wheeler

Re: :: Случаи на некоректност ::

Мнение от dobo-is » 10 Дек 2009, 16:20

обявявам СЕБЕ СИ за некоректен конкретно към колегата svilgg
такова нещо ми се случва за първи път и смея да твърдя че ще е за последен ...

уговорката ни беше за бартер на джанти ,той беше готов но аз предадох положението
поради други странични причини,които нямат връзка с нашите взаимоотношения ...

най искренно се ИЗВИНЯВАМ на колегата

П.С.за съжаление и аз станах така да се каже жертва на некоректен колега ...
надявам се да е станало недоразумение и да решим проблема м/у нас без да ви занимавам със същината на проблема
brillantrot team
Изображение Изображение Изображение Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46 320 Ci
Детайли за колата: Black, M6 Rims

Мнение от Xscape » 10 Дек 2009, 17:02

Добре де, не загряхте ли всички - за чаркове дет са си цифри - виж преди да платиш, тва е, в такива времена живеем дет всеки гледа да те метне 50-100 кинта и да бяга :evil:
Think. Believe. Dream. Dare...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко що е BMW , баничарки
Мечтае да кара: M1

Мнение от laviatan » 10 Дек 2009, 17:16

Xscape написа:Добре де, не загряхте ли всички - за чаркове дет са си цифри - виж преди да платиш, тва е, в такива времена живеем дет всеки гледа да те метне 50-100 кинта и да бяга :evil:

Абе ако е за милиони да-ама за някакви си смешни суми е просто жалко!
Има колеги обаче тук които си градят име- а то загуби ли се после трудно се връща.
Име се гради с много усилия :yes:
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !

Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа

ентусиаст
Аватар
Кара: 97' E36 m43b18 sedan
Мечтае да кара: E34

Мнение от svilgg » 10 Дек 2009, 17:56

dobo-is написа:обявявам СЕБЕ СИ за некоректен конкретно към колегата svilgg
такова нещо ми се случва за първи път и смея да твърдя че ще е за последен ...

уговорката ни беше за бартер на джанти ,той беше готов но аз предадох положението
поради други странични причини,които нямат връзка с нашите взаимоотношения ...

най искренно се ИЗВИНЯВАМ на колегата

П.С.за съжаление и аз станах така да се каже жертва на некоректен колега ...
надявам се да е станало недоразумение и да решим проблема м/у нас без да ви занимавам със същината на проблема

Простено да ти е. :angel: :angel: :angel:

нищо фрапиращо не е станало че да се обявиш за некоректен!
имахме предварителна уговорка която неможа да стигне до изпълнение , не е толкова фатално
виж хората тука се завличат с по една камара мангизи ....
Изображение
Изображение
АЗ ЖИВЕЯ ТУК :kuku:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dobo-is » 14 Дек 2009, 18:57

Ето дойде времето и аз да напиша една историйка за колегиалността и некоректността ...
Става дума за покупка на гуми,която направих от колега от http://www.drifting-bg.com но същия колега е регистриран и в този форум ... неговия ник е bmw_324d :!:
След уговорки на Л.С. аз поръчах гумите ...
Когато ги взех от куриера веднага му звънах за да му кажа че съм получил гумите и те изглеждат отлични ...
Но тъй като имах много служебни ангажименти а и сляпо вярвах на колегата особено като колега от дрифтинг форума,не отидох да монтирам веднага гумите ... и това ми е грешката ...
Макар че от после получените Л.С. от колегата си мисля а и вече вярвам че и веднага да бях отишъл и установил проблема ,той пак нямаше да приеме рекламацията ...
Та успях да се натуткам да ида на един от най големите сервизи за авто гуми в Димитровград , едва след около две седмици ...
Гумаджията свали моите джанти от колата(щях да ги карам предни...) размонтира едната гума от джантата ,взе новата и я огледа ... тъкмо я намаза по ръба за да я поставя на джантата и каза "охооооо тая гума е ударена ..."
Аз се изцъклих и му викам да не се ебава,ами да монтира ...
и той ми вика "ела да видиш къде е повредата" и наистина гумата има повреда отстрани над защитния борд и малка цепка под борда ... може би и тела в самия борд е скъсан ... Но тъй като джантата беше на машината без гума,го помолих да сложи новата гума за да видим дали ще издиша ... той се засмя и я сложи ... още щом включи компресора да я помпи и тя започна да издиша ...
Човека каза че няма смисъл да се ремонтира тази гума ... вече била несигурна за каране ...
върна ми старите гуми на колата и аз си отидох и веднага писах за проблема на въпросния колега ...
Писах му че съм хвърлил бележката от куриера и съответно вече му нямам номера и му давам моя телефонен номер,за да ми звънне да се чуем и да му обясня за какво става дума...
Но колегата няма доблестта да се обади или поне да ми прати смс със номера си...
Но ми пуска Л.С. да ми каже че не ме е изработил и че "ще решим случая" но да му пратя снимки на поражението по гумата за да можел той да говори с човека от когото ги бил взел ...
Тук вече взех да се усъмнявам че нещата не са случайни,но все пак отидох до гаража и наснимах гумата и му пратих снимките.

Но не смятам повече да обяснявам а ще постна Л.С. които съм съхранил в кутията си в дрифтинг форума ...
От: dobo-is
До: bmw_324d
Пуснато на: 22 Ное 2009, 13:23
Заглавие: Продавам 17' Kleber HYDRAXER DOT 1709
здравей колега,
180лв.+Еконта от теб устройва ли те?

някакви забележки по тях има ли?
От: bmw_324d
До: dobo-is
Пуснато на: 22 Ное 2009, 18:16
Заглавие: Re: Продавам 17' Kleber HYDRAXER DOT 1709
Нямат забележки колега , ако си сериозен ще ти ги дам за 180 и Еконта от мен.Поздрави.

Пуснато на: 22 Ное 2009, 19:34
bmw_324d написа:
Нямат забележки колега , ако си сериозен ще ти ги дам за 180 и Еконта от мен.Поздрави.

да колега сериозен съм ...
имам нужда от гуми и смятам че това е точния размер за моя варел

моля тези дни,когато ти е удобно разбира се да ми ги пратиш

моите данни са :

Добромир Тодоров Дерменджиев
тел. 0887654565
град Димитровград до офиса на Еконт

надавям се на твоята коректност ...
поздрави Добо

Пуснато на: 22 Ное 2009, 20:05
Гумите са перфектни , сам ще се убедиш и дано коректността е двустранна Поздрави
Пуснато на: 22 Ное 2009, 21:01
Колега , утре ще мога да ти изпратя гумите!Пиши ми само да съм сигурен!

Пуснато на: 23 Ное 2009, 0:45
bmw_324d написа:
Колега , утре ще мога да ти изпратя гумите!Пиши ми само да съм сигурен!

da kolega пращай ги ... благодаря предварително
Пуснато на: 24 Ное 2009, 19:12
Колега , изпратих ти ги днес , че вчера не ми остана време.Утре може да си ги вземаш.Поздрави.
Пуснато на: 10 Дек 2009, 16:01
bmw_324d написа:
Гумите са перфектни , сам ще се убедиш и дано коректността е двустранна Поздрави.

здравей колега,
едва днес намерих време,тъй като съм в друг град в командировки и се прибирам само вечер че дори и през вечер,та днес намерих време да отида на гумаджия и да монтирам гумите ... до тук добре ... но след като майстора ги огледа останови че за съжаление едната гума е повредена под и над борда както и самия и борд ... гумата не може да се ремонтира или поне този сервиз нещат да я правят,тъй като аз исках да ги карам предни ... другата гума е здрава ... за мое най голямо съжаление аз отново съм без гуми ... силно се надявам че ти наистина не си знаел за този дефект,макар че ако са били на кола...няма начин да не се е виждал резултата от този дефект ... или пък е трябвало да се погледнат от специалист,преди да бъдат пуснати в продажба ...
според мен би било коректно да измислим нещо по този проблем,тъй като не ти знам телефония номер а и не пазя документа от Еконт,ще напиша моя телефонен номер за да се чуем 0887654565 и да измислим нещо ...

надявам се че ще решим този проблем м/у нас без това да става достояние на другите ни съфорумци ...

чакам твоето обаждане
Пуснато на: 10 Дек 2009, 20:33
Колега , със сигурност не съм те изпързалял , аз личо ги взех от "приятел" и не съм предполагал , че може да ме е метнал.Ще говоря още утре с него , но те моля да ми изпратиш детайлна снимка на проблема , защото лично аз не съм забелязал.Все пак трябва да се аргументирам.Очаквам снимки!Ще решим случая!
Пуснато на: 10 Дек 2009, 21:31
bmw_324d написа:
Колега , със сигурност не съм те изпързалял , аз личо ги взех от "приятел" и не съм предполагал , че може да ме е метнал.Ще говоря още утре с него , но те моля да ми изпратиш детайлна снимка на проблема , защото лично аз не съм забелязал.Все пак трябва да се аргументирам.Очаквам снимки!Ще решим случая!

kolega,ей сега слезнах до гаража и снимах повредите по гумата ...
аз също при огледа в Еконт не забелязах проблема ,но днес когато отидох да монтирам човека свали моята гума от джантата и щеше да слага новата и ми казва...виж за какво става дума ... и аз направо се изцъклих и не исках да повярвам че е повредена и той за да ми покаже по нагледно я постави на джантата и започна да надува и веднага взе да издиша ... човека каза че такава травма се получава от удар или нещо такова,той каза че е безмислено да се ремонтира гумата особено да се слага за предна ...
дано решим проблема колега,защото хем съм без гуми ,хем съм и без пари срещу празниците ...

колега не съм оградил местата защото се виждат ясно на снимките ...
http://gorskia1.snimka.bg/automobiles/p ... 2.16340636

Пуснато на: 12 Дек 2009, 19:38
Колега , говорих с човека и ми даде гаранция че гумите са били без каквито и да били щети.Другото което ме притеснява в случая е , че до колко си спомням ти ми се обади след като ги взе и ми каза че си ги сложил и били супер.Лошото е че го нямам черно на бяло и не съм запомнил дума по дума разговора , но си спомям че беше доволен.Незнам кой ме лъже в случая , но човека от който ги взех го познавам а теб не.Относно това дали останалите съфорумци , трябва да научават , решаваш сам , аз си мисля че сме големи хора.Телефонът ми е 0883392012 , незнам какво по различно можем да си кажем там , но щом е нувен , не го крия.Очаквам твоето положение по темата,Поздрави ,Мартин!
Пуснато на: 12 Дек 2009, 20:09
bmw_324d написа:
Колега , говорих с човека и ми даде гаранция че гумите са били без каквито и да били щети.Другото което ме притеснява в случая е , че до колко си спомням ти ми се обади след като ги взе и ми каза че си ги сложил и били супер.Лошото е че го нямам черно на бяло и не съм запомнил дума по дума разговора , но си спомям че беше доволен.Незнам кой ме лъже в случая , но човека от който ги взех го познавам а теб не.Относно това дали останалите съфорумци , трябва да научават , решаваш сам , аз си мисля че сме големи хора.Телефонът ми е 0883392012 , незнам какво по различно можем да си кажем там , но щом е нувен , не го крия.Очаквам твоето положение по темата,Поздрави ,Мартин!

колега аз ти се обадих и ти казах че току що съм ги взел от еконт и изглеждат отлични ...
моята грешка е че не отидох веднага да ги монтирам ... но дори и да бях отишъл от писмото ти сега разбирам че ти пак нямаше да приемеш забележката ...

когато ти ми писа че ще решим случая,аз помислих че може да измислим схемата аз да ти върна гумите а ти да възтановиш половината сума от цената на гумите която заплатих ... но уви явно идеята ти е била да се отървеш от тях ... вече това взех да си мисля ...

аз за себе си знам че не лъжа и много хора ме познават и знаят че съм склонен да приема всичко независимо че може да е в мой минус но не и да прецакам колега ...
и тъй като в една тема видях че си писал че караш с гуми 205/50/17 ,ме навява на мисълта че тези гуми са били на твоята кола и поради някаква причина,може би че си я повредил едната си решил да ги продаваш ...
или пък този твой приятел когото уж познаваш ти ги е набутал повредени и ти си решил да се отървеш ... това аз никога няма да мога да го разбера ,но ще осведомя колегите да си имат едно на впредвид за ситуацията ...

а това че нямаш дори доблеста да ми звънеш по телефона,само по себе си говори за цялата ситуация ...

жалко че такива хора се допускат във този за мен истински форум ,ако беше от друг форум както и да е ,щях да си кажа поредния дребен мошеник .... но тук в http://www.drifting-bg.com за мен е просто непростимо да се допускат такива хора ...
Пуснато на: 12 Дек 2009, 20:41
Явно пък и ти не си ме разбрал достатъчно добре!Казах че за мен ситуацията е неизяснена и ми се иска , някак си да си я изясня!Относно коректноста , не ме позанваш и незнаеш , но няма човек с когото да съм търгувал и да не е останал доволен!Факт е че съм виждал гумите на кола, факт е и че не съм ги карал аз , и е факт че съм ги купил за доста по голяма сума от която ги продадох!Отново ще говоря с човека , по - грубо и се надявам ситуацията да се изясни!

Пуснато на: 12 Дек 2009, 22:26
bmw_324d написа:
Явно пък и ти не си ме разбрал достатъчно добре!Казах че за мен ситуацията е неизяснена и ми се иска , някак си да си я изясня!Относно коректноста , не ме позанваш и незнаеш , но няма човек с когото да съм търгувал и да не е останал доволен!Факт е че съм виждал гумите на кола, факт е и че не съм ги карал аз , и е факт че съм ги купил за доста по голяма сума от която ги продадох!Отново ще говоря с човека , по - грубо и се надявам ситуацията да се изясни!

Да колега ,наистина не те познавам ... но вече знаеш моето мнение ...

за факт едно и две .... ти си знаеш най добре как е било ...
но като прочетох факт три и като имам навпредвид факт едно и две,почти съм сигурен че работата тук е умишлена ...
а именно че си ги купил много по скъпо от колкото ги продаде,без дори да си ги таркалял ...
това всичкото ме кара да мисля че не са ти били на оферта и не си ги взел за търговия за да изкараш някой лев,
а си ги взел за себе си но и ти може би си разбрал за повредата късно и си решил да се отървеш от тях ...

аз също се надявам ситуацията да се изясни ... макар че за мен е вече ясна

Пуснато на: 13 Дек 2009, 2:08
Нека в такъв случай ти кажа аз как виждам нещата : взел си ги , покарал си ги и сега ми звъниш и ми казваш че не стават!!!Малко ми е странно , че ги слагаш зимата и все такива странни обстоятелства?Кажи после как да не се усъмня в теб?Ако беше на мое място какво би помислил?Както казах , ще проведа по настоятелен разговор и с другата страна!

Пуснато на: 13 Дек 2009, 7:44
bmw_324d написа:
Нека в такъв случай ти кажа аз как виждам нещата : взел си ги , покарал си ги и сега ми звъниш и ми казваш че не стават!!!Малко ми е странно , че ги слагаш зимата и все такива странни обстоятелства?Кажи после как да не се усъмня в теб?Ако беше на мое място какво би помислил?Както казах , ще проведа по настоятелен разговор и с другата страна!

аз за зимата колега си имам друга кола ... бмв-то е кола проект
и се кара само за кеф,когато ми е кеф и се подготвя за любителско каране на писта -това съм го казвал десетки пъти по форумите ...
и ако бях мошеник и стиснат измикяр,щях ли още щом ги платих в еконт-дори не бях излезнал от офиса още,да вдигна телефона и да ти звънна да ти благодаря и да ти кажа че съм ги взел и че видимо са супер ...
ако бях на твое място до сега 20 пъти да ти бях се обадил да ти чуя гласа за да си изградя мнение лъжец ли си или не си ...
а и още нещо ... не разбирам ти посредник ли си на "другата страна" и му продаваш стоката ... или стоката е била твоя и по този начин само отлагаш във времето проблема ...
така че чакам мъжки отговор до понеделник,за да знам какво да правя аз ,тъй като колата ми е за продаване а буквално нямам никакви гуми ... та мисълта ми е да си търся нови а тези да ги подарявам на някой ли ... или ще мислим някакво компромисно решение ...

Колеги , вие си направете заключение по въпроса .... за мен случая е ясен и съм му го изложил и в Л.С. които постнах по горе ...

Интересно ми е въпросния човек има ли моралното право да "членува" тук в този форум или в дрифтинг форума или в който и да бил форум и редно ли е да наричаме такива хора с наречието "колега" ...

а тук ще приложа линк на едно албумче където съм "снимал" от десктопа,горните Л.С.-та
http://gorskia1.snimka.bg/other/l-s.453538.16399786
brillantrot team
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 97' E36 m43b18 sedan
Мечтае да кара: E34

Мнение от svilgg » 15 Дек 2009, 0:14

що ли имам някакви спомени че тия гуми се продаваха и тук ...
съжалявам за което колега, но човек ,който вече си е изпатил от покупки по еконт трябва да си изгради някакви прости правила ...
1-во купуваш само от човек на когото имаш вяра ... преглеждаш му мненията по формите или мненията от потребителите към него
и 2-ро не вземаш неща които неможеш да видиш дали са както трябва чрез услугата "Виж преди да платиш"

това е просто е пълно с мушенгии

то не случайно хората неискат да правят БГ-ибей ... ми то само мушенници
Изображение
Изображение
АЗ ЖИВЕЯ ТУК :kuku:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 15 Дек 2009, 8:52

то само като му видиш оправданията става ясен случая, "взех ги от на един приятел вуйчо му на които бяха наследство от дядо му които имал гумаджийница и ги изкупил от на един клиент брат му" :mhihi:
www.bmwпрофесори-bg.net

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw_324d » 15 Дек 2009, 18:02

benzin написа:то само като му видиш оправданията става ясен случая, "взех ги от на един приятел вуйчо му на които бяха наследство от дядо му които имал гумаджийница и ги изкупил от на един клиент брат му" :mhihi:
А на тебе като ти видях мненията , май си нямаш работа и си пишеш във всяка тема просто ей така...

Ето ситуацията , сами преценете кой , кой е!
http://drifting-bg.com/forum/viewtopic. ... highlight=
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 15 Дек 2009, 18:36

bmw_324d написа:
benzin написа:то само като му видиш оправданията става ясен случая, "взех ги от на един приятел вуйчо му на които бяха наследство от дядо му които имал гумаджийница и ги изкупил от на един клиент брат му" :mhihi:
А на тебе като ти видях мненията , май си нямаш работа и си пишеш във всяка тема просто ей така...

Ето ситуацията , сами преценете кой , кой е!
http://drifting-bg.com/forum/viewtopic. ... highlight=

кво бе истината ли боли :mhihi: и си ги подбирам темите да знаеш :mhihi:
www.bmwпрофесори-bg.net

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 330cd

Мнение от unikalen88 » 16 Дек 2009, 16:31

аз да ви кажа моето мнение,то нетрябва да се раздуват темите но все пак,първо ако аз съм продавач и наистина пратя качественна стока и след 1 месец(3седмици) ми се обади някои и каже нестава малко ще се осъмня,2-ако съм купувач взимам стоката оглеждам я ако е нещо което неразбирам взимам някои които разбира от продукта,след това веднага към нас ако нямам време същия ден се обаждам на продавача и казвам взел съм я утре ще я пробвам да видия как е нали работи.за да не се получава така че 1-2 месеца е в мен ,счупил съм я или ми омръзна и сега да я връщам.имах случаи че взех един усилвател,на същия ден го закачих и нертъгна,погледнах бушона беше здрав,отидох при приятел които разбира и тои каза неработи по (незнаини причини) звъннах на пича и викам неработи и тои каза ок-върни го утре да го видя аз ще ти върна парите и така стана след 3 дни се обади и каза-аха оправих го да го пускам за същия адрес,аз обаче не го исках след като е отремонтирван.

извода ако го бях държал в нас 1 месец как може продавача да знае ползван ли е или не и развален ли ми го е пратил или аз съм го изгорил,така че дано тази тема непродължава повече от изписаните до момента страници -и продавачи и купувачи да са нащрек
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
Мечтае да кара: Е60 М5

Мнение от dokie » 16 Дек 2009, 17:57

Ооо, колега... има неща които се тестват и виждат веднага, но наистина има и детайли, чиято годност се установява само след монтаж, а това понякога не зависи само от купувача... а всички знаем колко са заети "майсторите"... (не говоря конкретно).
По твоя пример - за мен е не просто НЕкоректно отношението на човека, продаващ усилвателя, ами просто нямам думи да го опиша без да го обидя... не може да продаваш стока (било то по куриер или не) в чиято годност да не си убеден... елементарно е да се закачи и пусне преди изпращането. Поне добре е постъпил като е върнал парите, но все пак едва ли е покрил транспортните в двете посоки, да не говорим за загубеното ти време заради глупостите му. Аз съм продавал примерно РАМ и видеокарта... след уговорката с купувача бяха демонтирани (монтирани за тест и оставени да поработят) от работещ компютър и изпратени... с уговорката, че ако нещо не тръгне паметта се връщат парите... само да не я изгори човека при монтажа (и настояване да внимава при поставянето от моя страна)... разбира се нямаше проблем, тъй като предварително бяха уточнени параметрите и дъното, на което ще се слага. Ако са коректни и двамата няма проблеми... при проблем в 99% от случаите единия прави мизерии (или не е догледано нещо, или не е работено/монтирано нещо както трябва) ... 1% оставям шанс да се е скапало нещо без вина на нито единия... ама и това е множко. Малко по друг е въпроса с хората, които увъртат и не искат да кажат "става/не става"... гледат да минат по тънката лайсна - ако може да се размине е*ането с най-малко болка... бъдете сериозни, а не "ще видим", "ама то сега няма да стане", "ще ти се обадя"... последното го най-обичам (резултата от него знаем в повечето случаи) - казвайте нещата директно, особено че тук няма момента очи в очи, при който мнозина се притесняват от отсрещната страна... (понякога и има защо :mhihi: ) И аз съм бил некоректен спрямо магазина, в който връщах гаранционни благоевградски говорители за отремонтиране... след малко издуване и препичане на бобини от амп-а... беше ми гузно, ама и човека там не бе расъл на луната... а с усмивка ме попита на какво са пускани... и все пак ги прие за ремонт, а имаше право да откаже, но важното - не съм го лъгал, че са си били прецакани... всичко си му казах (особено след въпроса му ;) )... с истината повече се постига, отколкото с лъжи и оправдания.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dobo-is » 16 Дек 2009, 18:47

unikalen88 написа:аз да ви кажа моето мнение,то нетрябва да се раздуват темите но все пак,първо ако аз съм продавач и наистина пратя качественна стока и след 1 месец(3седмици) ми се обади някои и каже нестава малко ще се осъмня,2-ако съм купувач взимам стоката оглеждам я ако е нещо което неразбирам взимам някои които разбира от продукта,след това веднага към нас ако нямам време същия ден се обаждам на продавача и казвам взел съм я утре ще я пробвам да видия как е нали работи.за да не се получава така че 1-2 месеца е в мен ,счупил съм я или ми омръзна и сега да я връщам.имах случаи че взех един усилвател,на същия ден го закачих и нертъгна,погледнах бушона беше здрав,отидох при приятел които разбира и тои каза неработи по (незнаини причини) звъннах на пича и викам неработи и тои каза ок-върни го утре да го видя аз ще ти върна парите и така стана след 3 дни се обади и каза-аха оправих го да го пускам за същия адрес,аз обаче не го исках след като е отремонтирван.

извода ако го бях държал в нас 1 месец как може продавача да знае ползван ли е или не и развален ли ми го е пратил или аз съм го изгорил,така че дано тази тема непродължава повече от изписаните до момента страници -и продавачи и купувачи да са нащрек

недей се хаби и ти колега,има много изписано в линка който е дал въпросния човек
на който му се чете ,сам ще разбере как и какво ...

случая ми е безпределно ясен,а именно някой идиот ги е пробутал на "колегата"
а той ги пробута на мен ... само дето аз няма да ги набутвам на никой,а ще си ги направя на саксии до гаража,ей така да ми стоят за спомен от колегиалността в този и дрифтинг форума ... случая е приключен :!:
brillantrot team
Изображение

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Мнение от bigmurzi » 19 Дек 2009, 11:00

Става въпро за колегата memberlist.php?mode=viewprofile&u=35092 , обади се за подкалник и помпичката за казанчето на чистачките, в последствие добавихме и дръжка за вратата (вътрешна), всичко това за е39.Изпратих му ги, с опция да погледне пратката преди да я плати.
Когато пристигна, колегата ми се обади, че помпичката не е за неговото казанче и се разбрахме да коригирам наложеният платеж - цената на помичката и да ми я върне. Ок, вечерта коригирах платежа в Еконт, обадих му се и каза, че утре ще си я прибере.След 3-4 дни, ходих до еконт за друга пратка и реших да прибера парите от тази, но се оказа, че пратката не е взета.Обадих му се, каза, че имал проблеми и до ден ще я вземе - това не се случи, няколко дни по-късно отново се чухме и отново същата история.Така две седмици.Поизчаках, писах ЛС, за да не звъня, отново ми бе казано един ден, отново без резултат.В четвъртък вечер звъня на колегата - не вдига.Звъня в петък вечерта - затваря.Стана ми ясна работата, писах му СМС - "Жив и здрав" и реших, че ще си върна пратката обратно.Колегата звънна с въпроса "Къф си ти, бе?", обясних му кой съм и за какво говорим, при което колегата нещо се притесни и започна "ти си много нагъл, нищо няма да ти платя, ще ти върна пратката, ТЪПАНАР!Заври си ги **лв. в гъза(х2)!" и затвори.Поизнервих се и му обясних, че нищо не съм го карал да купува и като купуваш нещо го плащаш .. обикновено .. чух, че съм и досадник и други ..
Не ми е проблем, че не си е взел пратката на следващия ден, а че за такива неща се уведомява, защото аз съм изпълнил достатъчно коректно задължението си към него!А той не намери време да си вземе нещата, но намери време да отиде и да пусне обратно пратката ..
Имайте едно на ум, ако решите да му продавате нещо .. :dunno:
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

Потребител
Аватар
Кара: bmw e46
Мечтае да кара: m3

Мнение от delchoni » 24 Дек 2009, 19:15

за колегата @bigmurzi

ти колега си супер задник и истински досадник

заради това че се разбираме да ми пратиш подкалник помпа и дражка за врата и ти ми ги прати след 8 дни през това време нали се сещате как си отварям врата парво свалям прозореца и после си отварям от вън.

след като получих пратката аз си бех набавил частите защото коолегата горе дет реве се забави 8 дни.
вапреки това аз щех да си взема пратката да си ги имам еи така за резерва но помпата не бе за моята кола казах да му да смени наложения платеж и да я взема и искам да вметна тук че нещата които колегата ми бе изпратил беха адски мръсни незная каде ги е държал беха отвратително мръсни особенно дръжката за вратата за отваряне от вътре.
наложения бе променен след 3 дни а не както казва вечерта . както и да е така или иначе щях да ги взема но тои взе всеки ден да ми звъни по телефона и ми вика взе ли си пратката взе ли я всеки ден все едно че живота му зависи от тези 40 лв .а на мен ми се наложи да ходя по лекари и не ми остана време да ида до еконт и една вечер ми прати смс да си жив и здрав и супер ме издразни вече и му се обадих по телефона и го нахраних доволно и му върнах пратката .
....::::impossible is nothing::::....

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 27 Дек 2009, 14:36

И си мислиш, че това те прави Коректен? Как? Като ти звъни всеки ден (демек ти така и нищо не правиш по въпроса, че трябва всеки ден да ти звъни да те пита?) без резултат? Или като си го напсувал по такъв начин? Евала за изкривената представа за нещата... и още нещо - това че си ходил по лекари и т.н. не те извинява по никакъв начин, щото колегата сигура не е знаел (ти каза ли му? почти съм сигурен, че не си) Дали нямаше да те разбере и да те изчака?

А що мислиш, че вярвам повече на него? Щото подобно отношение ("да го нахраниш, както сам се изказа") издава определени качества у човека.... аз лично от теб не бих си взел (нито продал) каквото и да било.

ПредишнаСледваща

Назад към Авточасти и аксесоари