:: Случаи на некоректни потребители във форума ::
Модератор: Търговски модератори
- Koksan
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: самолет
- Мечтае да кара: Совалка
Re: :: Случаи на некоректност ::
Слушай бре новобранец,аз съм тука от две години,доста хора от форума ме познават и
знаят що за човек съм,имах недоразумения с един двама колеги, но всичко е оправено и сърдити няма!
Относно тая обява за 325тдс , колата ми е оставена да се продава на части изцяло под мой контрол и моя преценка за цени!., звъни ми един ден мой 19годишен приятел-собственик на колата и ми казва-ще дойдат от търново да купуват борда за 80лв,казах добре но само борда ли искат или?..
да само борда каза моят човек.Дойде някво момче,каза че е изпратен от човек във форума да го купи,каза ми сваляй го.
свалих борда а той каза- ооо,ще трябват буксите, лостчето за мигачите и още няква джаджа демек гонга,аз му каза че няма да стане за тия пари пълния комплект,а той звъня телефони и купувача му каза само борда тогава с лостчето и буксата,добре де ама аз знам само борд че трябва да дам,казах му щом е така даваш 100лв и го взимаш ако не си върви и така,човека каза да няма проблем без изобщо да се зачуди или да каже нещо, обадих се на моят приятел и той каза само борда че се разбрали да вземе за 80лв,така че тия тарикатски работи не на мене..,вие кво хванахте малкия че не разбира и дай да го клецкаме, да ама не..
що бре минувач,ти ако някой твой човек продава шпир за 70лв ще го одставиши ли да го даде а ? или..айде бегай и кат ви е скъп борда елате го върнете ще ви върна парите никакъв проблем!
ти кво драсна 20 мнения и почна да ме храниш тука,щото те хората знаят за кво става въпрос, и ся я кажи с мене нещо някой от вас разбирал ли се е я по телефон я на място айде кажи си..?
Така ... Новобранец викай, ако искаш пред огледалото, ако искаш на приятеля ти и т.н.!
Пак казвам .. не съм аз този който каза 80лв ... виждате за какво сме се разбрали и какво съм получил!
Няма да умра от тия 20лв ... вие ЖИТЦЕ може да си купите с тях ...
Не се нахвърляй с този тон, защото нито ме познаваш, нито имаш право да ми говориш така!
А това какъв човек си .. остави хората да преценяват ... а не се самооценявай! Като гледам ... хорското мнение не е кой знае какво .. а да не говорим пък мнението вече на колегите от Плевен ....
Ходи си по пътчето и не се заяждай с МЕН!
Да не говорим че това че си от "еди колко си години" във форума не е фактор ... важно е от колко години си човек, а не с лапешки акъл и подсъзнание говорещо ти единствено и само как да прецакаш някой и как да живееш на гърба на останалите, пък ... това при теб ... май не е настъпило още!
"If everything seems under control, you're just not going fast enough" -Mario Andretti
- SammY
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e30 //M42 power е39 525 tds Touring
Да "похваля" и аз 1 колега играча-с2560хм много "коректен" търговец праща ми комплект хидравлика с каре за механична рейка та ,ако пазарувате от него задължително ходете лично да видите кво ви продава ...
п.п. И с цялата си наглост ми вика че така го бил свалил ...
п.п. И с цялата си наглост ми вика че така го бил свалил ...
- zidi1982
- Borbet-A-Джия
-
- Кара: E30 318is 90'
cable написа:Eто още един "колега", но нека си харчи 150те лв с кеф, защото то ще му се върне под 1 или друг вариант и му го пожелавам!
Става въпрос за тази обява http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=64&t=182066и "колегата" australian.
"Колегата" обаче прати само част от работите, нито има DVD компютъра, високоскоростния кабел е обикновен RJ-45, рутер си го запази, видео картата си я запази, игрите също, както и едно неработещо флопи. След като му си обадих, че може да ги е забравил, макар че трудно се забравя рутер и други работи, но нищо направих се на разсеян и му повярвях, вика в понеделник ти ги пращам, съответно вчера нямах пратка в офиса на Еконт и реших да му звънна. Е вече телефон беше изключен и казва - В момента нямате достъп до този номер. Почти бях сигурен, че е подобен измамник, защото няма никакви мнения-40 мнения в 1 тема, но все пак викам ще го взема, защото ми трябва за работен. Е имам полу компютър, аз ще си го направя, но евала на този пич. Докато има такива като него БГ няма да се оправи! А и ако този пич чете това, нека ти кажа нещо, защото като гледам си още студент, не мисли, че за напред в живота се успява с дребни далаверки.
aз мислех да направя тази грешка преди теб колега ама се отказах... явно навреме...

0889149545 - Златан
- THE JORDAN
- Потребител
-
Заглавие: Re: лаптоп COMPAQ Presario V5000 - 150 лева
Папка: Изпратени
komentar ima li po cenata davam 100lw za noteboka,4e problema ne e malak
Изпратено на: 16 Яну 2010, 18:17
kremenh
Папка: Входящи
колега, не искам да чуя после неща от рода " тоя ме измами и там подобни." писал съм 4е за мен е боклук, 100 лева става. драсни едно инфо с адрес име и т.н.
Изпратено на: 16 Яну 2010, 18:43
THE JORDAN
kolega nqma.azsi poemam otgovornosttta.dupnica ekont jordan jordanov.0878
Изпратено на: 16 Яну 2010, 19:51
Нито ми писа нито ми го продаде.даже и телефона си не вдига.Някои провали сделката, но както и да е.Бях го показал на детето ми в това е проблема.А пак ти колега да си жив и здрав много да забогатеее6.

та исках да го купя ама не можах
komentar ima li po cenata davam 100lw za noteboka,4e problema ne e malak
Изпратено на: 16 Яну 2010, 18:17
kremenh
Папка: Входящи
колега, не искам да чуя после неща от рода " тоя ме измами и там подобни." писал съм 4е за мен е боклук, 100 лева става. драсни едно инфо с адрес име и т.н.
Изпратено на: 16 Яну 2010, 18:43
THE JORDAN
kolega nqma.azsi poemam otgovornosttta.dupnica ekont jordan jordanov.0878
Изпратено на: 16 Яну 2010, 19:51
Нито ми писа нито ми го продаде.даже и телефона си не вдига.Някои провали сделката, но както и да е.Бях го показал на детето ми в това е проблема.А пак ти колега да си жив и здрав много да забогатеее6.

та исках да го купя ама не можах

- crazy_d
- младши ентусиаст
-
- Кара: e34
- Мечтае да кара: BMWта
- Детайли за колата: хубавелка
Имаме си нов измамник във форума а именно колегата sa6o_gt
Та преди 2/3 дена sa6o_gt си пусна обява че продава шпер диференциал за 200лв. от е34,и аз глупака взех че го накарах да ми го прати по Еконт, и като си го вземах и отворих и..........а изненада,ми вътре обикновен диф а нашия вече 2ри ден се крие!
А аз си имам обикновен диф за 230лв.
....А вие внимавайте повече за:
Александър Г. Иванов
кв. Илинден бл.114 .........
..........Сашо най-вероятно ще видиш това,вземи си вдигни телефона!...........
Та преди 2/3 дена sa6o_gt си пусна обява че продава шпер диференциал за 200лв. от е34,и аз глупака взех че го накарах да ми го прати по Еконт, и като си го вземах и отворих и..........а изненада,ми вътре обикновен диф а нашия вече 2ри ден се крие!

....А вие внимавайте повече за:
Александър Г. Иванов
кв. Илинден бл.114 .........
..........Сашо най-вероятно ще видиш това,вземи си вдигни телефона!...........

- marto_panda
- Потребител
-
- Кара: E36 coupe
"kajata" изключително подъл и некоректен.........такива индивиди въобще не трябва да са допускани в такъв голям форум........бях пуснал тема че купувам стоп с бял мигач за купе е36, тоя сщия индивид ми пише че имал перфектен стоп здрав хубав лъскав да му дам някои лев и да го отнасям, говорихме и по телефона като му повтарях стопа да е с бял мигач........разбрахме се прати ми стопа а то какво? Пратил ми счупен (явно толко е шофиор) стоп с жълт мигач, званкам му на GSM-a изключен, пиша му в скаип на линия е а не пише .......пращах му съобщения във форума не отговаря, този заслужава да бъде изхвурлвн от този форум и да му се запомни IP-to.......Всички от форума да внимават с този измамник
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
защо не ползвате опцията "виж преди да платиш"?
ако не е отбелязана връщаш пратката и толкоз
ако не е отбелязана връщаш пратката и толкоз

THE JORDAN написа:,,,,,,,,,,,,,
бате вие почнахте да пишете за щяло и нещяло тва е тема за сериозно изгоряли хора или поне изгоряли секи пише и флъдва с глупости вече мод да разчисти по-добре става дълга
Преди време исках да си купя задна Мдобавка и лип за мойта кола.Пуснах тема и не след дълго ми писа колегата yri tyning който ми каза доста добри цени.Разбрахме се да ми ги прати,утивам в еконт неможеше да прегледам пратката преди да я платя но въпреки това я взех.Прибрах се отварям я и виждам че "М-добавката" е супер крива и на две места пукната а липа въобще не ляга на капака.Звъня на "колегата" да го питам какво правим и той самичак предложи да му ги върна с наложен платеж нямало да има проблем.Още сащия ден му ги пратих.Минаха два-три дни още неси беше си взел маниите от еконта почнах да му званя неми вдига званнах му от друг номер вдигна ми момче със същия глас но това вече бил "брата" на въпросния Юри.Почнаха се обчяснения е бил извън града и да съм изчакал 3-4 дни.Минаха и тези дни....званнах до еконт да ми кажат дали си ги е зел-неше!Но интересното е че парите си ги беше зел.Пак се почна звънене писане на лични в форума...неми вдигаше за пореден път,но ми беше оставил лично в което ми беше писъл да изчакам още 3-4 дни.....Изчаках седмица даже докато неми се обадиха от еконт да ме питат какво да правят сменихме името на получателя и един приятел утиде да ги земе.Когато е споменал името му Юри Македоснки човека от еконт му е казал че не за първи път има пратка която неси я тарси.Проблема не е че са му криви продуктите а в това че сам предложи да му ги върна и ме лъга 3 седмици!!!Колеги внимавайте какво си порачвате от Сливен и по конкретно от Юри Македонски!!!
П.С.Юри-*опеле такова дано четеш не съм за 60-те лева но не трябваше така да ме лъжеш!!!Вярвай ми през г*за ще ти ги изкарам тия пари....двойно и твойно ще ги даваш...и дано спреш да мамиш хората! ПОМНИ МИ ДУМАТА!!!
П.С.Юри-*опеле такова дано четеш не съм за 60-те лева но не трябваше така да ме лъжеш!!!Вярвай ми през г*за ще ти ги изкарам тия пари....двойно и твойно ще ги даваш...и дано спреш да мамиш хората! ПОМНИ МИ ДУМАТА!!!

marto_panda написа:"kajata" изключително подъл и некоректен.........такива индивиди въобще не трябва да са допускани в такъв голям форум........бях пуснал тема че купувам стоп с бял мигач за купе е36, тоя сщия индивид ми пише че имал перфектен стоп здрав хубав лъскав да му дам някои лев и да го отнасям, говорихме и по телефона като му повтарях стопа да е с бял мигач........разбрахме се прати ми стопа а то какво? Пратил ми счупен (явно толко е шофиор) стоп с жълт мигач, званкам му на GSM-a изключен, пиша му в скаип на линия е а не пише .......пращах му съобщения във форума не отговаря, този заслужава да бъде изхвурлвн от този форум и да му се запомни IP-to.......Всички от форума да внимават с този измамник
колега надявам се това да не съм аз?

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
veso_88 написа:marto_panda написа:"kajata" изключително подъл и некоректен.........такива индивиди въобще не трябва да са допускани в такъв голям форум........бях пуснал тема че купувам стоп с бял мигач за купе е36, тоя сщия индивид ми пише че имал перфектен стоп здрав хубав лъскав да му дам някои лев и да го отнасям, говорихме и по телефона като му повтарях стопа да е с бял мигач........разбрахме се прати ми стопа а то какво? Пратил ми счупен (явно толко е шофиор) стоп с жълт мигач, званкам му на GSM-a изключен, пиша му в скаип на линия е а не пише .......пращах му съобщения във форума не отговаря, този заслужава да бъде изхвурлвн от този форум и да му се запомни IP-to.......Всички от форума да внимават с този измамник
колега надявам се това да не съм аз?

- marto_panda
- Потребител
-
- Кара: E36 coupe
не колега ника си му е "kajata"
- BMW_DRIVER
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328ci & E30 327Ti
- Мечтае да кара: която вкачи
и аз да дам едно "-че" на колегата igra4a-c2560xm дето ме въртя за един дросел от м30 цяла седмица. по гсм му званях 2 пъти уж всичко е ОК на половината ЛС и писаното по скайпа не ми отговаряше и накрая се оказа че ме мота щото 1-я път да се чухме каза цена от 40лв а в последствие му се е видяли малко парите и сигорно му е неудобно да каже по голяма сума.....аз си намерих от др. колега от форума и дано излезне по коректен 
п.п.винаги да пазарувате от форума (не само от този) искайте от подателя да слага отметката погледни преди да платиш щото и мене са ме цакали а има и случай всичко готово и да му кажеш отметни това и това и след 2 дена ти звани и вика колега ами..падна и се счупи ами няма да го продава....

п.п.винаги да пазарувате от форума (не само от този) искайте от подателя да слага отметката погледни преди да платиш щото и мене са ме цакали а има и случай всичко готово и да му кажеш отметни това и това и след 2 дена ти звани и вика колега ами..падна и се счупи ами няма да го продава....
http://www.youtube.com/watch?v=P0XCgzj6 ... e=youtu.be неделни развлечения-бог да дава живот на шперо 
2 ГОДИНИ ПО-КЪСНО..... https://www.youtube.com/watch?v=oeH1F_oxzbw

BMW_DRIVER: Някак не ми звучи, че човека те е прецакал, а просто не ти е пратил нещо.
Това не го прави непременно некоректен, защото и аз съм имал случай, в който един пич постоянно ми пишеше ЛС-та да му продам нещо на цена, която за мен е ниска...
Това не го прави непременно некоректен, защото и аз съм имал случай, в който един пич постоянно ми пишеше ЛС-та да му продам нещо на цена, която за мен е ниска...
- BMW_DRIVER
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328ci & E30 327Ti
- Мечтае да кара: която вкачи
liloff написа:BMW_DRIVER: Някак не ми звучи, че човека те е прецакал, а просто не ти е пратил нещо.
не казвам че ме е прецакал по причина за пари или нещо от сорта просто казвам че е некоректен от страна на доверие сам си каза цената не съм се пазарил дори и стотинка надоло

http://www.youtube.com/watch?v=P0XCgzj6 ... e=youtu.be неделни развлечения-бог да дава живот на шперо 

Назад към Авточасти и аксесоари