:: Случаи на некоректни потребители във форума ::

Модератор: Търговски модератори

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Re: :: Случаи на некоректност ::

Мнение от Митко Стоянов » 05 Фев 2010, 11:39

Доколкото помня на колегата Играч не му е за сефте, скоро беше "обул" с някакво каре за худравлика друг колега
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46 328Ci
Мечтае да кара: всичко с ///М на багажника

Мнение от V3L1N » 05 Фев 2010, 21:08

.
Последна промяна V3L1N на 17 Авг 2020, 9:42, променена общо 1 път
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ЛЯСТОВИЦА С РАМКА

Мнение от rahoGabroveca » 06 Фев 2010, 17:56

V3L1N написа:На 29.02 пуснах обава че продавам 2 сим карти БОНУСИ БЕЗКРАЙ
V3L1N написа:Имам 2 сим карти бонуси безкрай не регистрирани, с по над 3000 мин в тях. Обявата е само за София тъй като картите не са регистрирани, и при желание направо отиваме в магазин на виваком или джеф и я регистрираме на името на копувача. Това е до 31.01, след 01.02 ще става по трудно, понеже вече ще съм ги регистрирал на мое име и трябва да се прави пререгистрация. В момента картите са със спрени изходящи повиквания понеже не са регистрини. До 1 час след регистрация ще бъдат въстановени. Няма проблем да се регистрират и на името на фирма.
цена 100 лв за брой!
номерата не са нищо особено, но предполагам знаете за фукционалността на тези предплатени сим карти.
Велин
0896654111
0878654111
0883654111

На 30.02 събота ми звънна колега и пойска да вземе 1-та карта. Казах му къде и как да отиде да я регистрира. Направи го и уговорката ни беше да си получи дубликата на картата и да ми прати парите. Дубликата той си го получи във вторник 02.02 и каза че сряда 03.02 ще ми прати парите по Еконт. Но от сряда на там колега спря да си дига телефона изключи го в последствие и днес го потърсих на сим картата която му продадох. Даде ми свободно, естествено не ми дигна. Пратих му смс, в който му обясних че чрез оператор има как да докажа че тази сим карта е моя( чрез оригинален пин, пук код, оригинален номер на сим и последни разговори от картата), за гаранция че няма да го направя след като ми прати парите му казах, че съм готов да подпиша декларация че нямам претенций и т.н. и той ми писа : не ме е*е и без това не ми трябва картата прави каквото знаеш.
В събота когато се разбирахме за регистрирането го попитах за ник във форума той не ми каза. Разбрах му имена и адрес от сим картата. Тя е регистрирана на името на СТАНИМИР ИВАНОВ, от град Стара Загора 84 набор е. Отделно че имаше и сума в картата която е изговорена и го помолих като компенсация поне да ми прати сим картата по еконт(за моя сметка) и до момента нямам отговор от него. Нямам какво повече да кажа!

да си мислил братле,не се доверявай така-личен съвет!
ИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46 328Ci
Мечтае да кара: всичко с ///М на багажника

Мнение от V3L1N » 06 Фев 2010, 22:02

Исках просто да обясна да са запознати всички във форума, понеже като си върна картата чрез оператор, да не ме изкарат после мен като некоректен ;)
Изображение

Аватар

Мнение от DKG » 08 Фев 2010, 0:32

Колегата Владку е некоректен. Преди 10 дни му пратих кора под мотора за е-36. Преди 4-5 дни отидох до Еконт да видя какво става, дали я е взел. Видях че не е и му звъннах. Той ми казва че е забравил и веднага отива да я вземе. На другият ден пак отидох до офиса и пак не я е взел. Звъня му, а той ми вика че я е взел преди 1час :lol: . Звъня му днес пак, а той ми се развика по телефона че му збвъня през 5минути, и че нова била 65лв в Интеркар и ми затвори. Та ако търгувате нещо с него да си имате едно напредвид.

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 08 Фев 2010, 9:11

DKG написа:Колегата Владку е некоректен. Преди 10 дни му пратих кора под мотора за е-36. Преди 4-5 дни отидох до Еконт да видя какво става, дали я е взел. Видях че не е и му звъннах. Той ми казва че е забравил и веднага отива да я вземе. На другият ден пак отидох до офиса и пак не я е взел. Звъня му, а той ми вика че я е взел преди 1час :lol: . Звъня му днес пак, а той ми се развика по телефона че му збвъня през 5минути, и че нова била 65лв в Интеркар и ми затвори. Та ако търгувате нещо с него да си имате едно напредвид.

Лятото бях взел една М броня от него ама не ми беше пратил липа, че "уж забравил"... Чаках го, чаках го да го прати и накрая взе да не отговаря ни на ЛС, ни на телефона и така, цървулска работа да е жив и здрав :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от SToDo » 12 Фев 2010, 10:52

Още един несериозен - Pilet0

След 1 седмица уговорки за цената на 4 ксенонови крушки (големи цигании за цена - искаше ги за 20 при положение че цената им беше 27 лева), но това как да е съгласи се да му ги изпратя и ги пуснах на 27-ми януари. След 10 дена престой в посочения от него офис на Еконт така и не отиде да си ги получи......почнаха детски обяснения на лично че нямал СМС и т.н......после уж ще ти ги вземе ама уви....ново обяснение - ударих колата и вече не ми трябват.

Не ми е за 10-лева куриер в двете посоки но просто такава цигания нетрябва да има.....

Потребител
Аватар
Кара: E36 coupe

Мнение от marto_panda » 12 Фев 2010, 13:47

SToDo написа:Още един несериозен - Pilet0

След 1 седмица уговорки за цената на 4 ксенонови крушки (големи цигании за цена - искаше ги за 20 при положение че цената им беше 27 лева), но това как да е съгласи се да му ги изпратя и ги пуснах на 27-ми януари. След 10 дена престой в посочения от него офис на Еконт така и не отиде да си ги получи......почнаха детски обяснения на лично че нямал СМС и т.н......после уж ще ти ги вземе ама уви....ново обяснение - ударих колата и вече не ми трябват.

Не ми е за 10-лева куриер в двете посоки но просто такава цигания нетрябва да има.....

та като си е ударил колата и не му трябват да отиде в офиса да си плати куриерските услуги и да ти ги прати обратно не да се крие

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ЛЯСТОВИЦА С РАМКА

Мнение от rahoGabroveca » 12 Фев 2010, 23:05

SToDo написа:Още един несериозен - Pilet0

ЕЕййй,опасно Пиле,ще му извия врата,само да го видя,мръсна циганка,постоянно нещо му се чупи и го удря на просия,ама няма ви казвам за ква циганка става въпрос..
миналия ден ми звъни и ми вика заден главина с лагера и каре е36,казвам му имам,той обича циганина сам да си определя цената и ми вика нося 30лв и ги взимам,Викнах аз понеже откачих за момент,а той вика да ме закичел с един 30-тук,мама ти дее+а и гейче малко му казах и му затворих на тва Хюмненце, има още много измикярщини с тва птиче, но няма да пълня темата с глупости.. :evil:
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от КУНИ » 15 Фев 2010, 12:55

Kajata-колеги това е супер подъл и некоректен човек.Лично мен ме излъга за едни бъбреци.Разбрахме се да ми прати 2 бр. а получих само един на цената за 2бр.Моля съответните хора да вземат отношение този човек да не влиза във форума и да лъже по такъв начин и останалите колеги.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 1987 e30

Мнение от nabora » 15 Фев 2010, 14:39

nikol78 написа:Колегата bumer(e34) постъпи супер некоректно с мен
по ето тази тази тема:http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=16&t=177372
Та става въпрос за нещо супер елементарно но да се има в предвид от бъдещите му клиенти :!:
трябваха ми две лаисни излишно бях подчертал да са перфектни но той ми прати ласни с зри милиметра боя по тях взех от еконт понеже нямаше опция виж преди да вземеш не съм за 20лв. все пак всеки ден съм в еконт и ме познават всички там няма да се излагам смятах че ще се разберев с колегатаbumer(e34) звънах му не вдига звънях му десетина пъти не вдига писах му есемес да му върна лаисните не одговаря . писах му ЛС -и одговори ми и ми каза че съм се правил на баи х** и за това нямало да си вземе лаисните обратно. Ако някой има желание може да пусна и ЛС - а да видите кво съм му писал за да решите кой се прави на БАИ едикоиси....................
Просто съм възмутен от некоректността на някой колеги от този форум

bumer(e34) написа:колегата ако беше изчакал да му звунна понеже когато ми званя патувах штяхме да се разберем да си взема лаисните ама мн явно се е запалил и почна с заяждане има хора които са зимали части от мене те знаят дали сам коректен или не

И аз преди време имах взимане даване с колегата bumer(e34). Бях решил да не го споменавам тук, понеже и аз си имам вина за случката, но след като има и други недоволни ще спомена.
Историята накратко:
Търсих си читаво предно стъкло за колата(понеже бяха счупили моето) и се разбрахме с колегата понеже имах пътуване до София да му звънна и да взема перфектното според него стъкло. Срещнахме се на уговореното място и час с закъснение от негова страна. Случва се. Останах с впечатление, че е на работа и затова бързаше. Преместихме стъклото набързо в моята кола и понеже беше цяло му дадох парите и не съм го бавил. Замина си и аз погледнах стъклото и видях, че не е оригинално и му звъннах без дори да е минала минутка от както замина. Каза че има работа и да се чуем след обяд преди да тръгна обратно към Русе, понеже имал друго оригинално(или ще ми намери друго... не помня точно думите му). Звъннах му след обяд, но не вдигна. Изнервен звънях доста пъти и накрая ми каза +20лв за другото стъкло. Бях ядосан от неговото некоректно отношение и му казах, че ще му върна стъклото само да ми каже адрес. Затвори ми телефона и така си тръгнах. С неоригинално еднопластово с драскотина стъкло. Писах му ЛС и отговора беше да съм гледал на място и да съм го оставел на мира.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от DaDa » 16 Фев 2010, 12:16

Така и дойде време и аз да пиша в тази тема , на кратко продавам телефон Nokia ето я и темата viewtopic.php?f=64&t=188732
Колегата 'kajata' се свърза с мен ето копие от личното му съобщение

Заглавие: Re: Продавам Нокиа Е61I
От: kajata
Изпратено на: 04 Фев 2010, 15:18
До: DaDa
Съобщение
da ne e nqkoq replika

След като го уверих че не е реплика неговият отговор беше :

kajata

Папка: Входящи
dobre pra6tai mi go Montana centralen ofis na ekont za Stefan Ivanov Bogdanov do poiskvane i sloji otmetka da go vidq predi da go vzema!!! 0886933222
Изпратено на: 05 Фев 2010, 17:15
Виж съобщението

Отговори с цитат Отговори на съобщение

До ден днешен не е отишъл да го вземе както не ми и вдига , веднъж се чух с него и ми каза "извън града съм след 3 дни отивам да го взема"и от тогава край няма връзка.
След това нещо проверих ника му в форума и се указа че вече фигурира в тази тема , за това нека въпросното лице си получи заслуженото администраторите мисля че знят какво да е то .Само да вметна че телефона бе старателно пакетован , че е пуснат с отметка да погледне преди да плати и е със стикер чупливо .

Потребител
Аватар
Кара: E36 coupe

Мнение от marto_panda » 16 Фев 2010, 20:35

DaDa написа:Така и дойде време и аз да пиша в тази тема , на кратко продавам телефон Nokia ето я и темата viewtopic.php?f=64&t=188732

Съобщение
da ne e nqkoq replika

kajata

dobre pra6tai mi go Montana centralen ofis na ekont za Stefan Ivanov Bogdanov do poiskvane i sloji otmetka da go vidq predi da go vzema!!! 0886933222
Виж съобщението

До ден днешен не е отишъл да го вземе както не ми и вдига , веднъж се чух с него и ми каза "извън града съм след 3 дни отивам да го взема"и от тогава край няма връзка.
След това нещо проверих ника му в форума и се указа че вече фигурира в тази тема , за това нека въпросното лице си получи заслуженото администраторите мисля че знят какво да е то .Само да вметна че телефона бе старателно пакетован , че е пуснат с отметка да погледне преди да плати и е със стикер чупливо .

ех мамицата му мръсна и к......о продължава с неговите си цигански номера............как може да има такива хора, дано господ да не пропусне да си сварши работата.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от DaDa » 17 Фев 2010, 10:52

marto_panda написа:
DaDa написа:Така и дойде време и аз да пиша в тази тема , на кратко продавам телефон Nokia ето я и темата viewtopic.php?f=64&t=188732

Съобщение
da ne e nqkoq replika

kajata

Виж съобщението

ех мамицата му мръсна и к......о продължава с неговите си цигански номера............как може да има такива хора, дано господ да не пропусне да си сварши работата.

Ми незнам за господ ама толкова ли нямаме верни сектанти в монтана ?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от КУНИ » 17 Фев 2010, 11:31

Чака ме отговора на Администраторите. :bgflag:

ПредишнаСледваща

Назад към Авточасти и аксесоари