:: Случаи на некоректни потребители във форума ::
Модератор: Търговски модератори
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
Re: :: Случаи на некоректност ::
евала 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Гледам позамря темата, да я ъпнем малко.
Та преди месец търсих две рейки за е36-десен волан за мен и приятел, с който си правим колите заедно. Имаше условие да са от М3, но поради големите разногласия, коя от кво е реших да са нормални, а и разликата в оборотите не е кой знай каква.
След 20-на оферти, получих една от колегата slav4o1, подчертавам, офертата беше негова и цена не е коментирана, понеже беше за две реших да се възползвам да не се занимавам два пъти с куриери.
Работата беше уговорена и аз си чаках двата комплекта рейки. Обявата беше за комплект с накрайници и долното каре. Естествено претенции към външните накрайници нямаше как да имам просто трябваха за модел (рейките ще се слагат на е21).
Ето какво получих

Гледах доста тъпо в ЕКОНТ-а, но си ги прибрах, че от нашия форум вися една броня месец, а сме все ентусиасти.
Драснах на "колегата" да ми прати адрес да ги върна за моя сметка, без да си търся парите, че ме е яд да ги гледам, но получих обяснение, че някъв майстор ги свалял и т.н
Ръждата на рейката и вала са си доста дълбоки и предполагам се сещате при налягане и движение колко ще изкарат.
Та тва е моята история, ако прецените, че не съм прав се извинявам веднага и си трия мнението.
По-натам ще вкарам и един градски в тая тема
да ми мине малко, че ......
Според правилата в този пост трябва да допиша, че случая е решен, колегата се извини и получих друга рейка.
Та преди месец търсих две рейки за е36-десен волан за мен и приятел, с който си правим колите заедно. Имаше условие да са от М3, но поради големите разногласия, коя от кво е реших да са нормални, а и разликата в оборотите не е кой знай каква.
След 20-на оферти, получих една от колегата slav4o1, подчертавам, офертата беше негова и цена не е коментирана, понеже беше за две реших да се възползвам да не се занимавам два пъти с куриери.
Работата беше уговорена и аз си чаках двата комплекта рейки. Обявата беше за комплект с накрайници и долното каре. Естествено претенции към външните накрайници нямаше как да имам просто трябваха за модел (рейките ще се слагат на е21).
Ето какво получих

Гледах доста тъпо в ЕКОНТ-а, но си ги прибрах, че от нашия форум вися една броня месец, а сме все ентусиасти.
Драснах на "колегата" да ми прати адрес да ги върна за моя сметка, без да си търся парите, че ме е яд да ги гледам, но получих обяснение, че някъв майстор ги свалял и т.н
Ръждата на рейката и вала са си доста дълбоки и предполагам се сещате при налягане и движение колко ще изкарат.
Та тва е моята история, ако прецените, че не съм прав се извинявам веднага и си трия мнението.
По-натам ще вкарам и един градски в тая тема

Според правилата в този пост трябва да допиша, че случая е решен, колегата се извини и получих друга рейка.
Последна промяна Lenco на 11 Мар 2010, 18:32, променена общо 1 път
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
е нали уж бяха да ги връщаш на острова
а и адаша ме съмнява да ги остави така.ма то знае ли се
а и кат искаш да преправяш рейка от за десен на ляв волан,си вземи от е30,там Гюнтер го е измислил..има планка на рейката дет се развива и се мести всичко 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Lenco
- Старши скрапер
-
Явор написа:е нали уж бяха да ги връщаш на островаа и адаша ме съмнява да ги остави така.ма то знае ли се
а и кат искаш да преправяш рейка от за десен на ляв волан,си вземи от е30,там Гюнтер го е измислил..има планка на рейката дет се развива и се мести всичко
Ей помниш като слонче

Относно това което получих, има снимки, кажи си мнението, може и да съм сгрешил, ще се извиня.
За тая работа аз ще поема вината, тези са от коли на Слави които седат при мен. Ще ти прата ЛС да се разберем как да оправим работата.
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

- angel_lalov
-
-
- Кара: е36 318ис М-пакет
- Мечтае да кара: e30 V10
mladen9
Заглавие: Re: Фарове за Е36 с лупите и да са перфектни!
Папка: Входящи
da vsi4ko e ok niamat zabelejki
Изпратено на: 17 Фев 2010, 22:02
пристигат фаровете и какво да видя като ги отворих!
1.на единия фар и двата водача на мигача счупени!
2.единия фар стъклото отгоре направо е остъргано и няма парчета!
3.едното ухо на единия фар счупено!
Не мисля че съм длъжен да плащам 10 лева в тази криза ей така защото колегата говори празни приказки!добре че исках отвори преди да платиш!мисля че не трява да има такива хора в форума!
Не мисля че съм длъжен да плащам 10 лева в тази криза ей така защото колегата говори празни приказки!добре че исках отвори преди да платиш!мисля че не трява да има такива хора в форума!
- rahoGabroveca
- младши ентусиаст
-
- Кара: ЛЯСТОВИЦА С РАМКА
angel_lalov написа:mladen9
човека може да има други разбирания,мисля ще щом има опция виж преди да платиж,че не трябва да ревеш тука,за него може да са си перфектни всеки има различно виждане,тва е риска да пазаруваш от интернет,кат те боли за 10-те лева,в магазина или отиваш на место!
поздрави и нищо лично

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Рахо, недей да се изказваш за неща, дето не си много прав... дали от интернет или не, като каже човек - перфектни, то значи точно това... супер яко ми е писнало от "перфектни.... ама ти за тия пари какво искаш?" Аман от това изкривено виждане на българина за перфектно... вече и най-мизените неща са перфектни...
Иначе...
"Заглавие: Re: Некоректни търговци
От: mladen9
Изпратено на: 22 Фев 2010, 20:25
До: Mollov
Съобщение
az ako imaxa tezi problemi po farovete niama6e d amu gi prata daje kato gi svalix mu se obadix da mu kaja 4e sa ok ogledaxgi daje i opcia mu pusnax d asi gi vidi predi da plati vsi4ko si be6e zdravo i y6etata moje ot ekonta da sa se s4upili.no kakto i da e toi vednaga plue.ako imaxa tezi problemi nima6e d amu sloja opciata da gi vidi predi d agi plati. "
Неправилното опаковане може да доведе до счупване и повреди, НО малко по-грубо отношение на куриера не може да компенсира за некадърна (некомпетентна, неадекватна - както искайте го казвайте) опаковка на подобни по-специфични продукти.
Иначе...
"Заглавие: Re: Некоректни търговци
От: mladen9
Изпратено на: 22 Фев 2010, 20:25
До: Mollov
Съобщение
az ako imaxa tezi problemi po farovete niama6e d amu gi prata daje kato gi svalix mu se obadix da mu kaja 4e sa ok ogledaxgi daje i opcia mu pusnax d asi gi vidi predi da plati vsi4ko si be6e zdravo i y6etata moje ot ekonta da sa se s4upili.no kakto i da e toi vednaga plue.ako imaxa tezi problemi nima6e d amu sloja opciata da gi vidi predi d agi plati. "
Неправилното опаковане може да доведе до счупване и повреди, НО малко по-грубо отношение на куриера не може да компенсира за некадърна (некомпетентна, неадекватна - както искайте го казвайте) опаковка на подобни по-специфични продукти.
- angel_lalov
-
-
Да може и да е така както казва!но дори и това не мисля че аз съм отговорен за това че се е отнесъл несериозно към опаковането!аз просто исках да получа това което ми беше казано!мисля че не съм сгрешил в каквото и да е!
А Рахо не ми е за 10 лева но мисля че са много за това да отворя и да видя нещо счупеноо!
А Рахо не ми е за 10 лева но мисля че са много за това да отворя и да видя нещо счупеноо!
- angel_lalov
-
-
а и се сетих.. ами целите парчета стакла които нямаше сащо ли са от еконт!защото колата имаше вежди и си мисля че затова няма парчета!
- EnimEn
- ентусиаст
-
- Кара: яки шестаци...
Ангеле, оставяй го Рахо, че се поличи малко гузен негонен бяга...
Били перфектни, от Еконт ги счупили, ма къде са отчупените водачи никой не знае, сигурно са изпаднали някъде през кашона...
Били перфектни, от Еконт ги счупили, ма къде са отчупените водачи никой не знае, сигурно са изпаднали някъде през кашона...
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Извинявам се за офф ,но аз също си търся части от тоя форум,оказва се че масово се продават части на невероятно завишени цени,елемертана проверка в известен сайт за части се оказва че същите части могат да се вземат на 1/3 от "перфектните" тук предлагани,единствените коректни се оказват тези дето са си пуснали обявите и са си платили за тях...колеги,призовавам ви,не си взимайте от тук подлакътници,волани,телефони,лаптопи,очила и естествено автомобили,от тук само масла,филтри и подобни аксесоари,и то от платените обяви...
- Martoni
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E34 525 tds, E36 325i
- Мечтае да кара: E21 323
Е.Димитров написа:Извинявам се за офф ,но аз също си търся части от тоя форум,оказва се че масово се продават части на невероятно завишени цени,елемертана проверка в известен сайт за части се оказва че същите части могат да се вземат на 1/3 от "перфектните" тук предлагани,единствените коректни се оказват тези дето са си пуснали обявите и са си платили за тях...колеги,призовавам ви,не си взимайте от тук подлакътници,волани,телефони,лаптопи,очила и естествено автомобили,от тук само масла,филтри и подобни аксесоари,и то от платените обяви...
Не съм съгласен с теб. Както навсякаде и тук има коректни и некоректни. Просто вторите трябва да бъдат гонени от форума както и става.
- Lenco
- Старши скрапер
-
Tano написа:За тая работа аз ще поема вината, тези са от коли на Слави които седат при мен. Ще ти прата ЛС да се разберем как да оправим работата.
Не си спомням с теб да съм говорил или писал, когто се еслучвало не е имало проблем.
Рейките заминаха в дълбоката магазия (моряците знаят за кво иде реч), на пролет ще се търсят други.
Живи и здрави, и дано не съм предизвикал смущения у някой, я в Хаити кви работи се случват, а аз за някви 70+20лв съм ревнал.
Няй-лошото е, че тази тема бая набъбна.
Тано ще ти върне парите сеа нема проблем не е нарочно не съм майстор както ти казах и незнам че тая ръжда е фатална.. щом други хора потвърдиха, не съм за 70лв
Назад към Авточасти и аксесоари