:: Случаи на некоректни потребители във форума ::

Модератор: Търговски модератори

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Re: :: Случаи на некоректност ::

Мнение от Lenco » 23 Фев 2010, 14:02

Трябваше да ми повярваш на първия ЛС и да се разберем, не съм помияр дет се чуди от къде да изкара 5лв, а до колкото виждам, и никой от вас не е.
Извинявам се пак ако съм обидил някой.
Не ща пари, ако ми намерите поне една свястна рейка компкект от десен волан е36/ м3/z3 пратете, ако няма пийте за мое здраве по някое питие.
Случката да се смята за решена :bchug:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е36

Мнение от Dalona » 23 Фев 2010, 19:56

DKG написа:Колегата Владку е некоректен. Преди 10 дни му пратих кора под мотора за е-36. Преди 4-5 дни отидох до Еконт да видя какво става, дали я е взел. Видях че не е и му звъннах. Той ми казва че е забравил и веднага отива да я вземе. На другият ден пак отидох до офиса и пак не я е взел. Звъня му, а той ми вика че я е взел преди 1час :lol: . Звъня му днес пак, а той ми се развика по телефона че му збвъня през 5минути, и че нова била 65лв в Интеркар и ми затвори. Та ако търгувате нещо с него да си имате едно напредвид.

и мен ме наигра тоя пич,пратих му преди две седмици ляв стоп за е36 купе и още не го е взел даже и телефона не си вдига
ИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ...don`t drive fast, just fly low
Мечтае да кара: E36 M3

Мнение от BT9028BA » 24 Фев 2010, 10:45

Дойде и моя ред да се оплаквам от некоректни колеги

Значи история ми е следната - Преди около 4-ри месеца продавах 17-ки джанти и един колега ми званна да му ги запазя за около един месец че сега бил в Гърция и след месец се връщал в БГ и щял да ги вземе - колегата е с ник nikos_320 та аз изчаках около 2 месеца да си дойде и като си дойде му пратих джантите - 4 5 дена го чаках да си ги вземе а през това преме му званях всеки ден но той не вдигаше и си изключи телефона тогава реших да звънна на другото момче което изкаше джантите а именно колегата vladye та се разбрахме с него да му ги пратя но той нямаше всичките 750лв. които аз изках за джантите а имаше 600лв. и аз се съгласих да ги вземе на 600 а след около 1 месец щял да ми ги прати другите 150лв - Съгласих се така да направим защото ми трябваха спешно пари а момчето ми гарантира че ще ми ги прати като си вземе заплатата - Пратих му ги на 30-ти декември 2009г. и до днес още си чакам парите - даже от 10 дена не е влизал във форума в скайпа го няма а телефона му съм го загубил някаде и немога да му званна :|

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: bmw 318i
Мечтае да кара: bugatti veyron

Мнение от veselinchev » 28 Фев 2010, 10:05

Здравейте колеги искам да се оплача от този потребител EACAN от БУРГАС в случаи на некоректност.
Обади ми се, порача си от мен преден спирачен апарат за 25лв., аз му казах ОК нямаш грижи, утре ти го пращам, НО скобата която се захваща за главината и дисковия апарат немога да я сваля поради запеклите се болтове и кюча ми превартя, та стана така че немога да я сваля и веднага му се обадих и мъ казах как стоят нещата, тои каза нямаш грижи пращай апарата, и казвам му добре, ако искаш мога да ти пратя и накладките бонус, тои ми отвърна не не аз си имам накладки, ОК му казах, и му казах че го пращам, и утре ще е при теб апарата. Пратих апарата както се разбрахме но уви :shock: ходил в еконт барнал торбата с рацете и казал, не е същото и е изчезнал. От там ми званят ЕКОНТ и ми казват че порачката е отказана без да си плати или пак да ми се обади да дам разрешение да я отворят, НЕ направо е изчезнал.
Направо побеснях това ми се случва вече за втори пат и незнам какво да предприема, от там му званя няколко пати невдига, след половин час му пиша смс да ми се обади да се разберем, прадката все още е в ЕКОНТ Бургас и невдига и невдига и за капак си изключи телефона :banghead: Върнах си пратката и си заплатих като пич за разходите на Еконт за такива НЕКОРЕКТНИ потребители. ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА НА ТОЗИ СВЯТ ;)
ИзображениеИзображениеИзображение

Продавам цяло е36 318i седан М43 НА ЧАСТИ нови цени
viewtopic.php?f=15&t=181799

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ЛЯСТОВИЦА С РАМКА

Мнение от rahoGabroveca » 28 Фев 2010, 19:56

veselinchev написа:Здравейте колеги искам да се оплача от този потребител EACAN от БУРГАС в случаи на некоректност.
Обади ми се, порача си от мен преден спирачен апарат за 25лв., аз му казах ОК нямаш грижи, утре ти го пращам, НО скобата която се захваща за главината и дисковия апарат немога да я сваля поради запеклите се болтове и кюча ми превартя, та стана така че немога да я сваля и веднага му се обадих и мъ казах как стоят нещата, тои каза нямаш грижи пращай апарата, и казвам му добре, ако искаш мога да ти пратя и накладките бонус, тои ми отвърна не не аз си имам накладки, ОК му казах, и му казах че го пращам, и утре ще е при теб апарата. Пратих апарата както се разбрахме но уви :shock: ходил в еконт барнал торбата с рацете и казал, не е същото и е изчезнал. От там ми званят ЕКОНТ и ми казват че порачката е отказана без да си плати или пак да ми се обади да дам разрешение да я отворят, НЕ направо е изчезнал.
Направо побеснях това ми се случва вече за втори пат и незнам какво да предприема, от там му званя няколко пати невдига, след половин час му пиша смс да ми се обади да се разберем, прадката все още е в ЕКОНТ Бургас и невдига и невдига и за капак си изключи телефона :banghead: Върнах си пратката и си заплатих като пич за разходите на Еконт за такива НЕКОРЕКТНИ потребители. ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА НА ТОЗИ СВЯТ ;)

трябвало да посочиш отметка,да види преди да плати,а тука еконта са за е+ане щот те тряа да ти поемат разходите в тоя случай
ИзображениеИзображение

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 28 Фев 2010, 21:50

rahoGabroveca написа:...

Спри да коментираш в темата, вече беше в нея а сега стана най-големия капацитет :!: Можеш да коментираш САМО ако твоето име присъства в предния пост :!:
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

моргаджия
моргаджия
Аватар
Кара: Всичко

Мнение от Krassi_kn » 01 Мар 2010, 18:20

BT9028BA написа:Дойде и моя ред да се оплаквам от некоректни колеги

Значи история ми е следната - Преди около 4-ри месеца продавах 17-ки джанти и един колега ми званна да му ги запазя за около един месец че сега бил в Гърция и след месец се връщал в БГ и щял да ги вземе - колегата е с ник nikos_320 та аз изчаках около 2 месеца да си дойде и като си дойде му пратих джантите - 4 5 дена го чаках да си ги вземе а през това преме му званях всеки ден но той не вдигаше и си изключи телефона тогава реших да звънна на другото момче което изкаше джантите а именно колегата vladye та се разбрахме с него да му ги пратя но той нямаше всичките 750лв. които аз изках за джантите а имаше 600лв. и аз се съгласих да ги вземе на 600 а след около 1 месец щял да ми ги прати другите 150лв - Съгласих се така да направим защото ми трябваха спешно пари а момчето ми гарантира че ще ми ги прати като си вземе заплатата - Пратих му ги на 30-ти декември 2009г. и до днес още си чакам парите - даже от 10 дена не е влизал във форума в скайпа го няма а телефона му съм го загубил някаде и немога да му званна :|

Тоя nikos_320 е голям измикяр.
В средата на декември продавах един двигател М52Б28.Обажда ми се въпросния и се разбрахме, че ще си помисли и ще се обади пак дали ще го взима.Също така ме попита и дали предлагам и монтаж и аз му казах че няма проблем да му го монтирам в неговата кола.Обади ми се пак около 20-ти и ми каза-"Сваляй двигателя-на 24-ти се прибирам и на 25 съм при теб да го монтираме"..След това се започна с едни обаждания по 10 пъти на ден,като ме питаше все едно и също(добър ли бил двигателя,пипал ли масло,тропал ли ваноса,щял ли да стане безпроблемно на неговата кола.....).Винаги му обяснявах най-учтиво че всичко ще бъде както трябва и давам гаранция и за мотора,и за монтажа.На 24 декември когато всички нормални хора празнуват,аз и още няколко приятели майстори сваляхме двигателя от моята кола,тъй като nikos_320 каза че на 25-ти сутринта(петък) е при мен и всичко да бъде свалено.Даже искаше да стане до неделя вечерта тъй като имал други ангажименти.Обясних му че работата не е малко,но все пак след дълги обсъждания с майсторите се навихме да се напънем и да пробваме да свършим всичко за 2 дни.на 24-ти вечера ми звъни да ме пита дали всичко е свалено и аз му обясних че е вън от колата."Колегата" каза "ОК.Утре сутринта около 10 съм при теб да започваме с монтажа.".Ставам аз в 8 сутринта на 25-ти и започвам да будя майсторите един по един да стават че чакаме nikos_320 да дойде и да започваме.Стана 10 часа и реших да проверя до къде е стигнал.Звънкам аз-телефона е изключен.Помислих си че понеже пътува от Пловдив към София може да е някъде където няма покритие.Да обаче стана 11 часа,а телефона му все си даваше че е изключен.Започнахме да се чудим какво става.Стана 12 а резултата-все същия.Мина още 1 час в чакане и казах на момчетата че незнам какво става и явно момчето се е отказало.Не мога да ви опиша колко неловко се почувствах пред 5 човека които бях ангажирал навръх празниците да се занимават със сваляне и качване на мотор.2-ма от майсторите са ми приятели и се разминах със сериозна почерпка :D ,но на другите момчета им бях казал че ще им дам по 30 лева на ден за помощта.Макар че не бяхме свършили нищо аз бях длъжен да си има платя обещаното заради самото ангажиране и чакане и така.Не ми е за 90-те лева които дадох,а заради това че се злепоставих пред приятели и хора които помагат винаги когато имам нужда.
Незнам какво удоволствие му доставя на този цървул да се обажда да запазва стоки и да се отказва в последния момент,но понеже съм сигурен че ще прочете това искам да знае че всичко се връща, и вие колеги да знаете кой е nikos_320.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ...don`t drive fast, just fly low
Мечтае да кара: E36 M3

Мнение от BT9028BA » 01 Мар 2010, 19:29

Krassi_kn написа:

В средата на декември продавах един двигател М52Б28.Обажда ми се въпросния и се разбрахме, че ще си помисли и ще се обади пак дали ще го взима.Също така ме попита и дали предлагам и монтаж и аз му казах че няма проблем да му го монтирам в неговата кола.Обади ми се пак около 20-ти и ми каза-"Сваляй двигателя-на 24-ти се прибирам и на 25 съм при теб да го монтираме"..След това се започна с едни обаждания по 10 пъти на ден,като ме питаше все едно и също(добър ли бил двигателя,пипал ли масло,тропал ли ваноса,щял ли да стане безпроблемно на неговата кола.....).Винаги му обяснявах най-учтиво че всичко ще бъде както трябва и давам гаранция и за мотора,и за монтажа.На 24 декември когато всички нормални хора празнуват,аз и още няколко приятели майстори сваляхме двигателя от моята кола,тъй като nikos_320 каза че на 25-ти сутринта(петък) е при мен и всичко да бъде свалено.Даже искаше да стане до неделя вечерта тъй като имал други ангажименти.Обясних му че работата не е малко,но все пак след дълги обсъждания с майсторите се навихме да се напънем и да пробваме да свършим всичко за 2 дни.на 24-ти вечера ми звъни да ме пита дали всичко е свалено и аз му обясних че е вън от колата."Колегата" каза "ОК.Утре сутринта около 10 съм при теб да започваме с монтажа.".Ставам аз в 8 сутринта на 25-ти и започвам да будя майсторите един по един да стават че чакаме nikos_320 да дойде и да започваме.Стана 10 часа и реших да проверя до къде е стигнал.Звънкам аз-телефона е изключен.Помислих си че понеже пътува от Пловдив към София може да е някъде където няма покритие.Да обаче стана 11 часа,а телефона му все си даваше че е изключен.Започнахме да се чудим какво става.Стана 12 а резултата-все същия.Мина още 1 час в чакане и казах на момчетата че незнам какво става и явно момчето се е отказало.Не мога да ви опиша колко неловко се почувствах пред 5 човека които бях ангажирал навръх празниците да се занимават със сваляне и качване на мотор.2-ма от майсторите са ми приятели и се разминах със сериозна почерпка :D ,но на другите момчета им бях казал че ще им дам по 30 лева на ден за помощта.Макар че не бяхме свършили нищо аз бях длъжен да си има платя обещаното заради самото ангажиране и чакане и така.Не ми е за 90-те лева които дадох,а заради това че се злепоставих пред приятели и хора които помагат винаги когато имам нужда.
Незнам какво удоволствие му доставя на този цървул да се обажда да запазва стоки и да се отказва в последния момент,но понеже съм сигурен че ще прочете това искам да знае че всичко се връща, и вие колеги да знаете кой е nikos_320.

Колега какво да ти кажа - просто невярвах че има такива хора
А между другото той ми званя през 1 - 2 часа на 23 24 декември да ме пита именно за тоя двигател който ти си продавал дали щял да му стане на колата и точно на 25-ти щеше да идва при теб да го слага и сутринта на 25-ти ми звънна от гръцкия си номер да ми каже че си бил супер некоректен към него и че си продал мотора на друг а той се разкарвал напразно да София - А некоректния кой е бил nikos_320
И след тоя последния разговор с nikos_320 той си изключи и двата телефона а джантите ми бяха пратени вече и заради тоя кавал се набутах около 60лв

моргаджия
моргаджия
Аватар
Кара: Всичко

Мнение от Krassi_kn » 01 Мар 2010, 19:56

BT9028BA написа:
Krassi_kn написа:

А между другото той ми званя през 1 - 2 часа на 23 24 декември да ме пита именно за тоя двигател който ти си продавал дали щял да му стане на колата и точно на 25-ти щеше да идва при теб да го слага и сутринта на 25-ти ми звънна от гръцкия си номер да ми каже че си бил супер некоректен към него и че си продал мотора на друг а той се разкарвал напразно да София - А некоректния кой е бил nikos_320
И след тоя последния разговор с nikos_320 той си изключи и двата телефона а джантите ми бяха пратени вече и заради тоя кавал се набутах около 60лв

Двигателя го продадох преди месец тук във форума и даже момчето което го взе ще потвърди кога е станала покупко-продажбата.
Чак бил идвал до София.Ей плъх-я кажи тук да разберат всички кога си идвал при мен и съм ти казал че мотора е продаден на друг.Или се покри докато аз се чудех как да намеря хора да ми помагат да ти кача мотора.
Вече предполагам всички разбраха кой е nikos_320
Както каза колегата ВТ9028ВА-наистина и аз не вярвах че има такива хора.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cobrata_m3 » 01 Мар 2010, 20:55

айде и аз да ви кажа да се пазите от поредното пумиярче Жоро80 не съм за 80 лева ама както и да е търсихме фарове за е34 няколко човека ми предложиха на 80 лв обаче само той каза че имал като нови е явно понятията нови се различават прати фаровете без опция да се погледнат взехме ги ние щото бързаме отваряме и ко да видим все едно някой ги е целил с камъни .по късно видяхме че единия къс хлопа щото стойката е преебана е както и да е мина време днес бързаме да ги сложим нашия измекяр обрал крушките навсакъде и на двата къси пружинката която държи крушката едната стойката и счупена другата я няма и пак стойката и счупена :kuku: да е виж и здрав и да си купи презервативи ама не той да ги ползва :mhihi: .не съм за 80 лв ама който взима нещо от него опция да се прегледа няма ли да се обръща и да заминава

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Жоро80 » 01 Мар 2010, 23:55

cobrata_m3 написа:айде и аз да ви кажа да се пазите от поредното пумиярче Жоро80 не съм за 80 лева ама както и да е търсихме фарове за е34 няколко човека ми предложиха на 80 лв обаче само той каза че имал като нови е явно понятията нови се различават прати фаровете без опция да се погледнат взехме ги ние щото бързаме отваряме и ко да видим все едно някой ги е целил с камъни .по късно видяхме че единия къс хлопа щото стойката е преебана е както и да е мина време днес бързаме да ги сложим нашия измекяр обрал крушките навсакъде и на двата къси пружинката която държи крушката едната стойката и счупена другата я няма и пак стойката и счупена :kuku: да е виж и здрав и да си купи презервативи ама не той да ги ползва :mhihi: .не съм за 80 лв ама който взима нещо от него опция да се прегледа няма ли да се обръща и да заминава

Виж какво ще ти кажа, колега.
1. Фаровете имаха опция за отваряне, преди да ги вземеш и това може да се провери в Еконт.
2. Състоянието им беше перфектно, светли, бистри фарове, които светеха идеално, стойките им бяха абсолютно здрави. Това все пак не са чисто нови фарове и е нормално да имат следи от употреба, но щом не си дребнав, ходи си купи нови, ама гледай да са от Камор Ауто, господин кисел селянин и няма да имаш забележки.
3. Продал съм доста неща тук и досега никога не е имало недоволни. Също може да се провери.
4. Внимавай как и кого обиждаш, защото и без това си достатъчно прост и неграмотен, за да го напишеш правилно! Мишка мръсна. Баща ти да беше ползвал презерватив, навремето сега щеше да има един прост е неграмотен педераст по- малко.

LiTtLeRoCk : Айде и двамата да смекчите тона и да се разберете като хората.
0897 97 14 04

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cobrata_m3 » 02 Мар 2010, 18:29

Жоро80 написа:
cobrata_m3 написа:айде и аз да ви кажа да се пазите от поредното пумиярче Жоро80 не съм за 80 лева ама както и да е търсихме фарове за е34 няколко човека ми предложиха на 80 лв обаче само той каза че имал като нови е явно понятията нови се различават прати фаровете без опция да се погледнат взехме ги ние щото бързаме отваряме и ко да видим все едно някой ги е целил с камъни .по късно видяхме че единия къс хлопа щото стойката е преебана е както и да е мина време днес бързаме да ги сложим нашия измекяр обрал крушките навсакъде и на двата къси пружинката която държи крушката едната стойката и счупена другата я няма и пак стойката и счупена :kuku: да е виж и здрав и да си купи презервативи ама не той да ги ползва :mhihi: .не съм за 80 лв ама който взима нещо от него опция да се прегледа няма ли да се обръща и да заминава

Виж какво ще ти кажа, колега.
1. Фаровете имаха опция за отваряне, преди да ги вземеш и това може да се провери в Еконт.
2. Състоянието им беше перфектно, светли, бистри фарове, които светеха идеално, стойките им бяха абсолютно здрави. Това все пак не са чисто нови фарове и е нормално да имат следи от употреба, но щом не си дребнав, ходи си купи нови, ама гледай да са от Камор Ауто, господин кисел селянин и няма да имаш забележки.
3. Продал съм доста неща тук и досега никога не е имало недоволни. Също може да се провери.
4. Внимавай как и кого обиждаш, защото и без това си достатъчно прост и неграмотен, за да го напишеш правилно! Мишка мръсна. Баща ти да беше ползвал презерватив, навремето сега щеше да има един прост е неграмотен педераст по- малко.

LiTtLeRoCk : Айде и двамата да смекчите тона и да се разберете като хората.

айде чакаме да докажеш за опцията за отваряне пак аз ще кача снимките на перфектните фарове :mhihi: и на дефектите за които не знаеш :mhihi: и пак ти казвам по полека с изказванията че си много отворен по телефона че да не се срещем някой път да видиш презервативи и мишки :mhihi: иначе оправданието ти е желязно светели кат ги свалил :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от shulc » 02 Мар 2010, 23:30

Krassi_kn написа:
BT9028BA написа:
Krassi_kn написа:

Двигателя го продадох преди месец тук във форума и даже момчето което го взе ще потвърди кога е станала покупко-продажбата.
Чак бил идвал до София.Ей плъх-я кажи тук да разберат всички кога си идвал при мен и съм ти казал че мотора е продаден на друг.Или се покри докато аз се чудех как да намеря хора да ми помагат да ти кача мотора.
Вече предполагам всички разбраха кой е nikos_320
Както каза колегата ВТ9028ВА-наистина и аз не вярвах че има такива хора.

Аз съм момчето което купи двигатела от Краси преди около месец и незнам каква му е целта на колегата,момчето е много точен и когато и даму звънна веднага реагира.Просто вече не работа с други а само с него.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46 328Ci
Мечтае да кара: всичко с ///М на багажника

Мнение от V3L1N » 03 Мар 2010, 17:36

V3L1N написа:На 29.02 пуснах обава че продавам 2 сим карти БОНУСИ БЕЗКРАЙ
V3L1N написа:Имам 2 сим карти бонуси безкрай не регистрирани, с по над 3000 мин в тях. Обявата е само за София тъй като картите не са регистрирани, и при желание направо отиваме в магазин на виваком или джеф и я регистрираме на името на копувача. Това е до 31.01, след 01.02 ще става по трудно, понеже вече ще съм ги регистрирал на мое име и трябва да се прави пререгистрация. В момента картите са със спрени изходящи повиквания понеже не са регистрини. До 1 час след регистрация ще бъдат въстановени. Няма проблем да се регистрират и на името на фирма.
цена 100 лв за брой!
номерата не са нищо особено, но предполагам знаете за фукционалността на тези предплатени сим карти.
Велин
0896654111
0878654111
0883654111

На 30.02 събота ми звънна колега и пойска да вземе 1-та карта. Казах му къде и как да отиде да я регистрира. Направи го и уговорката ни беше да си получи дубликата на картата и да ми прати парите. Дубликата той си го получи във вторник 02.02 и каза че сряда 03.02 ще ми прати парите по Еконт. Но от сряда на там колега спря да си дига телефона изключи го в последствие и днес го потърсих на сим картата която му продадох. Даде ми свободно, естествено не ми дигна. Пратих му смс, в който му обясних че чрез оператор има как да докажа че тази сим карта е моя( чрез оригинален пин, пук код, оригинален номер на сим и последни разговори от картата), за гаранция че няма да го направя след като ми прати парите му казах, че съм готов да подпиша декларация че нямам претенций и т.н. и той ми писа : не ме е*е и без това не ми трябва картата прави каквото знаеш.
В събота когато се разбирахме за регистрирането го попитах за ник във форума той не ми каза. Разбрах му имена и адрес от сим картата. Тя е регистрирана на името на СТАНИМИР ИВАНОВ, от град Стара Загора 84 набор е. Отделно че имаше и сума в картата която е изговорена и го помолих като компенсация поне да ми прати сим картата по еконт(за моя сметка) и до момента нямам отговор от него. Нямам какво повече да кажа!

Колега от форума ми каза ника на тоя тарикат Станимир, ника му е pompataю

LiTtLeRoCk: Писах му лично да видим какво ще отговори.
Изображение

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 05 Мар 2010, 10:01

След случката с Столичните "търговци" (пичове няма нужда да пишете повече, помолих да забравите, черпете се за мое здраве, че мЪ Ибахте и стига предложения), дойде време да драсна и за един селски.
Та иде реч за една случка от миналия събор (май.2009г). Приятел си бракува е28-та и реших да му помогна да продаде малко части (предполагам бил съм полезен и на доста хора в шарк сектора). Приятел от Пловдив искаше диференциала и някви дреболии. Организирах превоз без пари, като се разбрахме сумата за частите да прати по някой от Бургас, който е на събора понеже нещата се случваха малко преди него.
Всичко беше точно до момента в който Игор-bumar трябваше да донесе парите.
Колкото Вие ги видяхте, толкова и моя човек ги получи.То не бяха обещания, извинения и лъжи. Последната беше преди месец-два, трябваше да взема волана от блъснатата му кола, да го продам и да оправям сметките, но........
Пич, не ми реви, че имаш заеми, аз дължа над 100 000лв на банки ма да съм плакъл или изплющял някой, или да си поркам спокойно в Авеню-то докато дължа пари на някой, който посред нощите отива на трета работа, а.
Заради теб ме е срам да погледна приятел с който се имаме от 20години. Сега аз ще ти платя греховете, пък ти се замисли дали имаш изобщо работа в тоя форум с тия хора, а и да се почерпиш за мое здраве.
Баси мноо станаха черпаващите ма сигурно ще съм доста здрав, особено и ако спра да троша нерви с такива екземпляри, май ще спра и с услугите.

Mollov : Пуснах му ЛС да си каже гледната точка. Ако се направи на разсеян, това ще му е като за последно в този форум.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Авточасти и аксесоари