КОРЕКТНИ Търговци/Потребители
Модератор: Търговски модератори
- kalin_10
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квото има
По един голям+ за колегите:ba1_hu1 и stefanta Купих си съответно фарове(на много добре цена) и ксенон всичко от-до беше перфектно.
мерси колеги
мерси колеги

И Аз искам да похваля един колега: ///M alpina - купих си от него mid с големия дисплей, ВС и телефона, понеже на моя пикселите се бяха омазали, пича беше изключително точен, направи ми коментар на цената, каза ми в какво състояние е и т.н., и най-важното, което ме интересуваше - има ли омазани пиксели, каза, че като са го гледали, преди да разколачат колата е бил ОК. Все пак трудно се намира подобна част, а в дару-кар по номер е 2400 лв., така че реших да рискувам, вечерта му се обадих, на другият ден преди обед беше при мен, перфектно опакован, поставих го на колата и се оказа, че е повече от перфектен - като нов, направо нямам думи. Обадих му се и по телефона да му благодаря за коректността, но искам и тук да споделя с вас, че този човек е номер едно и може да му се има пълно доверие. Евала!

- san4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '92 Е36
Колегата bmw55 е страшно точен
Всичко което взех от него беше както го каза и нямаше скрито покрито
Един голям + за него 

- 6apa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E38 740
- NKolev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36, 320i
Искам да дам един голям + на колегата laviatan за свещите, които си купих от него за моето шестаче. Човека ме изчака две седмици и ми ги пазеше, тъй като нямах парите веднага. Свещите са супер. Много му благодаря.
- kalobrana
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Квото намери
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
bmw325tds написа:Здравейте, колеги!
Гледам и се чудя, що така колегата laviatan го няма
в списъка на потребители, които са определени като коректни.
Един голям + за колегата laviatan от мен.
И от мен един + за колегата

- Александър Георгиев
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30
Голям плюс за колегата slav4o1. Много е коректен човека 

смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30
Явор написа:толко ли е трудно да се отвори българското и после немското мобиле....тук във форума освен скрап и такива купени миналата година за 500 и след това с хвърлено м50 с лопатата в коша,бракувано или с каспичански номера през 9 договора,едва ли ще попадне за тея парииначе успех
- ecko_becko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E38 730dA 184Hp '00- Black Pearl :)
- Мечтае да кара: X5 Le Mans :):):)
+ +
За колегата bmw318tds много коректен до сега съм купил няколко неща от него и съм много доволен!!!
За колегата bmw318tds много коректен до сега съм купил няколко неща от него и съм много доволен!!!
- svilgg
- ентусиаст
-
- Кара: 97' E36 m43b18 sedan
- Мечтае да кара: E34
ecko_becko написа:+ +
+++ и от мен за колегата bmw318tds , и аз закупих доста работи от него , изключително коректен и стоката му си беше точно по описание (говорим не за едно а 4-5 работи закупени от него)

Назад към Авточасти и аксесоари