:: Случаи на некоректни потребители във форума ::

Модератор: Търговски модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 328i ///M

Re: :: Случаи на некоректност ::

Мнение от VaSeToo0 » 07 Мар 2010, 12:03

Аз искам да попитам,някой знае ли на Пламен Инджебазов какъв му е ника,защото преди 2 месеца направо ми звъни и ми каза пращай джантите за Пловдив.Пратих му ги и не ги взимаше цяла седмица.Звънях му,той не дига даже ми затваряше.Пратих му СМС да отиде да ги вземе и ще отида в еконт да му сваля от цената,че и без това да не се набутам много.След това и тои ми пише,ако ми свалиш от цената веднага отивам и ги взимам.Чаках го още една седмица в постоянно звънене и той все ми отказваше.Та в крайна сметна разпоредих да ми се върнат джантите и си платих 100лв в двете посоки.Ако някой знае кой е тоя Пламен Инджебазов да казва.Телефона му е 0877641903 от Пловдив. :evil:

ентусиаст
Аватар
Кара: яки шестаци...

Мнение от EnimEn » 07 Мар 2010, 12:37

Изображение
Read the fuckin` MANUAL!!!
Never took this road before... destination unknown!

"Good drivers,Just drive!"

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ___B___M___W___ » 07 Мар 2010, 15:46

Що не писа по рано да го видя аз тоз цървул да му кажеш 4e ги намаляш и да иде да си ги вземе от офиса да го питам той ли е най-големия игра4 заради такива крайшници вси4ки от пловдив влизаме под един знаменател НЕ коректни!

Аватар
Кара: е36 318ис М-пакет
Мечтае да кара: e30 V10

Мнение от angel_lalov » 07 Мар 2010, 16:43

Нека след като въпросния измамник види това да поеме отговорността си и да възстанови по един или друг начин сумата на момчето което няма никаква вина за неговата несериозност!мисля че е крайно време да се вземат мерки срещу тези хора!
Продавам М-Техник окачване за 4 цилиндрово за отпред!аморт и пружини като нови са!120Лв!

Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 07 Мар 2010, 19:11

EnimEn написа:Васе, виж тук:
viewtopic.php?f=15&t=192799&p=2126006&hilit=0877641903#p2126006

Писах му ЛС, ако не поеме отговорност ще му е последното действие в този форум.

Потребител
Аватар

Мнение от ivp_85 » 09 Мар 2010, 13:37

Нека и аз да Ви разкажа моята история, защото въпросното потребителче с прякор pacito не стига, че се оказа некоректен, ами чак и нахален. С въпросният потребител се бяхме разбрали да направим бартер на два спойлера, като преди това бях запазил моя за един приятел и казах на pacito , ако иска да почака няколко дни и ако моя човек се откаже, щяхме да направим бартера. Така и стана...сварзах се с pacito и му казах, че съм съгласен на бартера и го помолих за снимки на спойлера. Той ми прати една снимка на някакво жълто Е36 купе и каза, че е негово и така изглеждал спойлера, а той наистина изглеждаше перфектно. Помолих го и за по близки снимки, но така и не получих и аз не знам защо? Същевременно аз му направих цяла фотосесия на моя, защото държах да съм коректен. И така отивам аз в Еконт и ги питам дали предлагат услуга “бартер“ или нещо подобно на нея, а те категорично отрекаха и точно тогава се усъмних, че работата мирише, защото pacito едва ли не ми се кълнеше, че вече е правил такива бартери и точно чрез Еконт. Остана единствения вариант да пуснем и двамата спойлерите с наложен платеж, като сумата да е еднаква и после да си върнем парите. Тъкмо щях да му го пускам и си викам “абе що да не изчакам да видя тоя тарикат к'во ще пусне?“...изчаках аз докато дойде неговия и какво да видя, спойлера беше сцепен по цялата си дължина и за нищо не ставаше. Бях го помолил да пусне опцията да го видя преди да го платя, но не беше пусната, добре че от Еконт го бяха увили в прозрачен човал. Въобще не платих и не пратих моя, а после тоя нахалник pacito ми пише в скайп и ми се заканва, че съм щял да съжалявам и че щял да ме намери...не съм за 5-те лева за куриер, щчх да си ги платя и да му варнат пратката, но той не беше пуснал опцията да я видя преди това. Сега вече разбирате и защо не получих други снимки на спойлера,нали? :D

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 09 Мар 2010, 16:55

Най-яката тема, 61 страници, за пример сме.
Да питам, сладурите от моите мнения що не ги виждам на първа страница. Ако са се извинили на някой Мод или Админ, кажете бре хора, не пазете в тайна.
Сори за притесненията, но платил съм си, за 170лв мога да драсна още някое друго мнение.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от slav4o1 » 09 Мар 2010, 16:58

Lenco написа:Най-яката тема, 61 страници, за пример сме.
Да питам, сладурите от моите мнения що не ги виждам на първа страница. Ако са се извинили на някой Мод или Админ, кажете бре хора, не пазете в тайна.
Сори за притесненията, но платил съм си, за 170лв мога да драсна още някое друго мнение.

ако мене визираш нали ти предложих да ти върна 70те лв ти каза че хе искаш пари а рейка казах ти да пишеш на мирафиори да ти прати без пари аз ще му я платя. ?!?!?

Старши скрапер
Аватар

Мнение от Lenco » 09 Мар 2010, 17:11

Първи клас го минах преди 33 години, тогава играехме на дай си ми куклите, на ти си парцалите.
Теб визирах и още някой, едно малко и кратко ИЗВИНЯВАЙ, ще свърши работа, мани ги рейките пазаруват се нови, но тоя път по една, че двечки ми идват в повече отзад.
Писах на Мирафиори, на майстора ти, сега на президента ли.....
Чакам само вълшебната думичка и да приключваме, не е толкова страшно, пробвай сега след моето мнение, но мястото в първа страница си го заслужи, волно или не.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от slav4o1 » 09 Мар 2010, 19:50

Lenco написа:Първи клас го минах преди 33 години, тогава играехме на дай си ми куклите, на ти си парцалите.
Теб визирах и още някой, едно малко и кратко ИЗВИНЯВАЙ, ще свърши работа, мани ги рейките пазаруват се нови, но тоя път по една, че двечки ми идват в повече отзад.
Писах на Мирафиори, на майстора ти, сега на президента ли.....
Чакам само вълшебната думичка и да приключваме, не е толкова страшно, пробвай сега след моето мнение, но мястото в първа страница си го заслужи, волно или не.

ДОбре де като ти връщам парите е логично че е наша грешка и се извинявам. Питах мирафиори каза че не си му дал адрес , разберете се двамата директно

Старши скрапер
Аватар

Мнение от Lenco » 09 Мар 2010, 22:25

Май се разбрахме. Получих това което исках, а до края седмицата и рейката. След месеци и доста ЛС случая решен, е поне не разменихме груби думи.
Чакам и градския да се разпише по другия случай.
И рейката пристигна, благодаря, ако иска някой МОД да разчисти.
Последна промяна Lenco на 11 Мар 2010, 14:17, променена общо 1 път
Изображение

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 10 Мар 2010, 13:08

VaSeToo0 написа:Аз искам да попитам,някой знае ли на Пламен Инджебазов какъв му е ника,защото преди 2 месеца направо ми звъни и ми каза пращай джантите за Пловдив.

Гледам си е прочел ЛС-а и нищо.... е, като е нищо - BAN.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 328i ///M

Мнение от VaSeToo0 » 10 Мар 2010, 14:17

Mollov написа:
VaSeToo0 написа:Аз искам да попитам,някой знае ли на Пламен Инджебазов какъв му е ника,защото преди 2 месеца направо ми звъни и ми каза пращай джантите за Пловдив.

Благодаря на Mollov.И всеки който е преебан по някакъв начин да сигнализира тук,защото трябва да намалеят БОКЛУЦИТЕ в този форум

Потребител
Аватар
Кара: E36 coupe

Мнение от marto_panda » 10 Мар 2010, 20:13

VaSeToo0 написа:
Mollov написа:

Благодаря на Mollov.И всеки който е преебан по някакъв начин да сигнализира тук,защото трябва да намалеят БОКЛУЦИТЕ в този форум

май май няма да намалеят, ами на всички ще пише регистриран 2010 година

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 11 Мар 2010, 17:11

Ми нека пише.... ама няма да имат нужните 100 мнения, че да пускат обяви в търговските раздели...

ПредишнаСледваща

Назад към Авточасти и аксесоари