:: Случаи на некоректни потребители във форума ::
Модератор: Търговски модератори
- Stiks
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30 М50Б25
- Мечтае да кара: икономично
Re: :: Случаи на некоректност ::
Mollov написа:Ми нека пише.... ама няма да имат нужните 100 мнения, че да пускат обяви в търговските раздели...
А неможе ли да им се ограничи и достъпа до Купува
- svilgg
- ентусиаст
-
- Кара: 97' E36 m43b18 sedan
- Мечтае да кара: E34
Как можем да се предпазим от нов потребител , току що регистриран ... поръчва си нещо от нас ,след като го е видял в Продава , ние му го пращаме , а той заебава да иде да си го вземе ... как процедираме ?
- idrive
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 535i
- Мечтае да кара: Безаварийно
Създаваме ударни групи по области и след като някой ни изиграе отиваме да го "съветваме" повече да не прави такива работи...
Няма оправия от тези навлеци дето искат да изкарат 5 лева с измама.Той може да се регистрира и да няма и едно мнение...но като види,че някой търси нещо в раздел "Купува" предлага му го на ЛС и пак ще измами.

Няма оправия от тези навлеци дето искат да изкарат 5 лева с измама.Той може да се регистрира и да няма и едно мнение...но като види,че някой търси нещо в раздел "Купува" предлага му го на ЛС и пак ще измами.
То хубаво, ама ква им е печалбата кат си го поръчат и не си го вземат от Еконта, питам аз

- svilgg
- ентусиаст
-
- Кара: 97' E36 m43b18 sedan
- Мечтае да кара: E34
uCnaHeTcA написа:То хубаво, ама ква им е печалбата кат си го поръчат и не си го вземат от Еконта, питам аз![]()
ми немат печалба , ама ти се набутваш с разходи по ЕКОНТ-а напред-назад и случаите не са един ...
- Hristo
- ентусиаст
-
- Кара: Е36 320i и E39 535i без ваноси
- Мечтае да кара: М5
- Детайли за колата: много синя и много черна
uCnaHeTcA написа:То хубаво, ама ква им е печалбата кат си го поръчат и не си го вземат от Еконта, питам аз![]()
може да са някви агенти на еконта

- ___B___M___W___
- кандидат ентусиаст
-
Hristo написа:uCnaHeTcA написа:То хубаво, ама ква им е печалбата кат си го поръчат и не си го вземат от Еконта, питам аз![]()
може да са някви агенти на еконтада завъртат оборот
Голям си голега тайни агенти на еконт няма да се учудя предвид кво чудо е тая фирма

- bumar
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46-330ci
- Мечтае да кара: e92-Mpower
Lenco написа:След случката с Столичните "търговци" (пичове няма нужда да пишете повече, помолих да забравите, черпете се за мое здраве, че мЪ Ибахте и стига предложения), дойде време да драсна и за един селски.
Та иде реч за една случка от миналия събор (май.2009г). Приятел си бракува е28-та и реших да му помогна да продаде малко части (предполагам бил съм полезен и на доста хора в шарк сектора). Приятел от Пловдив искаше диференциала и някви дреболии. Организирах превоз без пари, като се разбрахме сумата за частите да прати по някой от Бургас, който е на събора понеже нещата се случваха малко преди него.
Всичко беше точно до момента в който Игор-bumar трябваше да донесе парите.
Колкото Вие ги видяхте, толкова и моя човек ги получи.То не бяха обещания, извинения и лъжи. Последната беше преди месец-два, трябваше да взема волана от блъснатата му кола, да го продам и да оправям сметките, но........
Пич, не ми реви, че имаш заеми, аз дължа над 100 000лв на банки ма да съм плакъл или изплющял някой, или да си поркам спокойно в Авеню-то докато дължа пари на някой, който посред нощите отива на трета работа, а.
Заради теб ме е срам да погледна приятел с който се имаме от 20години. Сега аз ще ти платя греховете, пък ти се замисли дали имаш изобщо работа в тоя форум с тия хора, а и да се почерпиш за мое здраве.
Баси мноо станаха черпаващите ма сигурно ще съм доста здрав, особено и ако спра да троша нерви с такива екземпляри, май ще спра и с услугите.
Mollov : Пуснах му ЛС да си каже гледната точка. Ако се направи на разсеян, това ще му е като за последно в този форум.
Не знам само какво об6то има на6ият слу4ей със този форум да казах ти ела да ти дам не6то което може да ти свър6и работа и да си искара6 някой лев но както и да е каде съм ял ас и каде не това си е ли4но моя работа,не съм ти казал 4е няма да си полу4и6 парите но в момента не6тата не са розови.Не знам за6то си написал това глупаво обяснение тука ,нямам спомен да съм бил некоректен със някой от колегите във този форум 4е да ме намесва6 в тази тема ,моите уважения но много подараци съм направил на колеги от форума 4е да ме изопа4авате тука.Хаиде да си жив и здрав.
Извинете ме за ло6ата граматика но пи6а от мобилен телефон.

- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
bumar написа:............
Кое му е глупавото на обяснението, дължиш пари и 11-и месец не можа да ги оправиш, и са си баш с форума вързани.
Кво да дойда да взема, човека на който дължим пари кара Опел, врата, капак, кое ще стане на Вектра от е36.
Аре да не занимаваме хората, ако на някой му се чете да чете и да решава, кой крив, кой прав.
Парите съм ги платил, да не се притесняваш, а и не се вълнувам дали ме познаваш или не като се срещнем.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
svilgg написа:Как можем да се предпазим от нов потребител , току що регистриран ... поръчва си нещо от нас ,след като го е видял в Продава , ние му го пращаме , а той заебава да иде да си го вземе ... как процедираме ?
Ами пускаш го тука и директно "отлита"...
Искам да се оплача от kiedmobil , страшно некоректен потребител. Звъни ми на 2 март и ми поръчва едната чанта от тези и ми обяснява по телефона , че и друг път е поръчвал от мен неща т.е. , че е коректен , да му я изпращам спокойно. Изпрращам естетственно чантата , както сме се разбрали и след два дни ми звъни човек от ЕКОНТ и ми казва , че първия път т.е. на другия ден сле дкато е изпратена пратката , куриера бил върнат , с оправданието , че нямал пари да я плати /пиша го в прав текст както ми е предадено от куриера/ , на следващото посещание го е нямало и са се свързали с него по телефона и им е казал да го изчакат 15 мин. на адреса , че ще дойде да я вземе. Чакали са го 40 мин. и не е дошъл. Естетсвенно като му звъня не и вдига телефона. Няколко дни по късно му се обаждаме от друг номер и вдига и като му задаваме въпроса "Какво да правим с пратката , ще я взима или не , за да знаем дали да поискаме да ни я върнат?" , получаваме отговор , че ще я вземе от офиса не ЕКОНТ и ще ни се обади по късно. Естетственно не се обади. След няколко дни се свързахме с ЕКОНТ , да поискаме да му се обадят и да го попитат , кога да му я занесат отново. Явно са се разбрали на другия ден , защото на другия ден ми се обади куриера , да ми съобщи , че е на адреса и баща му на получателя , казал , че го нямало в къщи между 8 и 22 часа , т.е. в работното време на ЕКОНТ. Естественно продължава да не си вдига телефона нито на куриерите , нито на мен. Днес ми се обадиха да пусна разпореждане да си прибера пратката , защото иначе се унищожавали.
Искам да попитам въпросния потребител като знае , че след като се обади да я поръча на другия ден , че ще е при него и няма да я приеме , защо въобще поръчва? Като знае , че не е на адреса , защо поръчва на адрес? И защо е необходимо , да лъже , да се крие като мишка и да не си вдига телефона като вижда кой го търси , толкова ли е трудно да вдигне и да обясни какво да се прави. Съжалявам ги такива хора , че има тук в този форум. Досега не бях попадал на толкова некоректен тип.
ПС: А и като гледам и друг се е оплаквал от него за същите действия в тази тема , та немога да разбера този потребител какво прави все още тук във форума?
Ето и данните му , ако на някой му звънне да му поръча нещо:
Крум Добрев
гр. Стара Загора , ул. Стефан Стамболов 44 , ет. 7 , ап. 21
тел.: 0878194731
Искам да попитам въпросния потребител като знае , че след като се обади да я поръча на другия ден , че ще е при него и няма да я приеме , защо въобще поръчва? Като знае , че не е на адреса , защо поръчва на адрес? И защо е необходимо , да лъже , да се крие като мишка и да не си вдига телефона като вижда кой го търси , толкова ли е трудно да вдигне и да обясни какво да се прави. Съжалявам ги такива хора , че има тук в този форум. Досега не бях попадал на толкова некоректен тип.
ПС: А и като гледам и друг се е оплаквал от него за същите действия в тази тема , та немога да разбера този потребител какво прави все още тук във форума?
Ето и данните му , ако на някой му звънне да му поръча нещо:
Крум Добрев
гр. Стара Загора , ул. Стефан Стамболов 44 , ет. 7 , ап. 21
тел.: 0878194731
- BT9028BA
- старши ентусиаст
-
- Кара: ...don`t drive fast, just fly low
- Мечтае да кара: E36 M3
Mollov написа:svilgg написа:Как можем да се предпазим от нов потребител , току що регистриран ... поръчва си нещо от нас ,след като го е видял в Продава , ние му го пращаме , а той заебава да иде да си го вземе ... как процедираме ?
Ами пускаш го тука и директно "отлита"...
А колегите nikos_320 и vladye що не отлитнаха
- Mollov
- Мародератор
-
Щото ги чакам да влезнат във форума и да си дадат мнението... единият не е влизал от 3-ти март, а другият от 11 февруари.
- BT9028BA
- старши ентусиаст
-
- Кара: ...don`t drive fast, just fly low
- Мечтае да кара: E36 M3
Mollov написа:Щото ги чакам да влезнат във форума и да си дадат мнението... единият не е влизал от 3-ти март, а другият от 11 февруари.
Ами колегата който не е влизал от 11-ти февруари най вероятно вече е с друг ник във форума
- Mollov
- Мародератор
-
Възможно е... кажи как да го проследим по-ефективно (а не просто безцелно да търсим из форума) и ще го хванем и с новото потребителско име.
Назад към Авточасти и аксесоари