Тема за взаимопомощ
Модератори: Гецата, Ogi, Общи модератори
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Re: Тема за взаимопомощ
ВиаИнтеркар на Дружба
- DRIFT MASHINA
- младши ентусиаст
-
- Кара: гумите да пушът
само там ли няма ли да са цифра от там
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
не някакви стотинки на бройка бяха
- DRIFT MASHINA
- младши ентусиаст
-
Мерси ще провера
- Rosendo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330Ci M2 PACK CABRIO
Здравейте,
трябва ми малко съдействие от Колега от Плевен с мотор М54В25/28 или М54В30. Мотора се монтира в Е46 и Е39.
Става въпрос за размяна на дебитомера и проба, манипулация която няма да трае повече от половин час.
Благодаря предварително.
Поздрави
трябва ми малко съдействие от Колега от Плевен с мотор М54В25/28 или М54В30. Мотора се монтира в Е46 и Е39.
Става въпрос за размяна на дебитомера и проба, манипулация която няма да трае повече от половин час.
Благодаря предварително.
Поздрави
- DRIFT MASHINA
- младши ентусиаст
-
здравеите трябва ми заден ляв водач на задната броня този които стои на купето ако някои има нека пише
- vitangt
- Потребител
-
- Кара: E39-525d
Колеги някой да знае къде може да ми монтират електрическа щтора която си купих.Мерси предварително.
Колеги, имам вибрации във волана със скорост 100км/ч. Ходих на баланс 2 пъти, смених дискове с накладки няма промяна. Гумаджийте ми казват - "тези джанти не можем да ги балансираме защото трябвало някаква машина ала бала, някакви втулки за тези джанти". Кажете ми в Плевен къде има най-нови машини за балансиране да се пробвам там.
Благодаря
Благодаря
Tool - Fear Inoculum
- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
Агрина
Радиал
ВиА ИнтерКар
Радиал
ВиА ИнтерКар

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
Emooo написа:Колеги, имам вибрации във волана със скорост 100км/ч. Ходих на баланс 2 пъти, смених дискове с накладки няма промяна. Гумаджийте ми казват - "тези джанти не можем да ги балансираме защото трябвало някаква машина ала бала, някакви втулки за тези джанти". Кажете ми в Плевен къде има най-нови машини за балансиране да се пробвам там.
Благодаря
това звучи несериозно-моите са 19-ки и 20-ки и могат да ги балансират почти навсякъде.Аз моите гуми на всички коли ги правя в "AutoDreams"(зад хотел "Балкан")
- EnimEn
- ентусиаст
-
- Кара: яки шестаци...
///M_Martin написа:Emooo написа:Колеги, имам вибрации във волана със скорост 100км/ч. Ходих на баланс 2 пъти, смених дискове с накладки няма промяна. Гумаджийте ми казват - "тези джанти не можем да ги балансираме защото трябвало някаква машина ала бала, някакви втулки за тези джанти". Кажете ми в Плевен къде има най-нови машини за балансиране да се пробвам там.
Благодаря
това звучи несериозно-моите са 19-ки и 20-ки и могат да ги балансират почти навсякъде.Аз моите гуми на всички коли ги правя в "AutoDreams"(зад хотел "Балкан")
той явно кара с по-голям централен отвор и затова му трябват втулки. като не могат да центрират джантата е нормално да тресе, а втулки знам, че се продават в Ф1 центъра над ЕКО
EnimEn написа:///M_Martin написа:Emooo написа:Колеги, имам вибрации във волана със скорост 100км/ч. Ходих на баланс 2 пъти, смених дискове с накладки няма промяна. Гумаджийте ми казват - "тези джанти не можем да ги балансираме защото трябвало някаква машина ала бала, някакви втулки за тези джанти". Кажете ми в Плевен къде има най-нови машини за балансиране да се пробвам там.
Благодаря
той явно кара с по-голям централен отвор и затова му трябват втулки. като не могат да центрират джантата е нормално да тресе, а втулки знам, че се продават в Ф1 центъра над ЕКО
Колега, ще си купя от тези втулки само не знам какъв е този Ф1 център. Това ЕКО-то на пътя за Ловеч ли е?
Tool - Fear Inoculum
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Да, като идваш от Ловеч и влизаш в Плевен, на светофара продължаваш направо и след баирчето в ляво е една автомивка+гумаджийница. Казва се Ф1.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- DRIFT MASHINA
- младши ентусиаст
-
здравеите трябва ми тръбата на хидравликата която стои отпред на самата реика мисля че само 6 цилиндровите са така става на въпрос за е36 ако някои има моля да пише или на тел 0876666181