ПЛОВДИВ-сбирки
Модератори: pistata9889, Harry Poter, Общи модератори
- Metzeler
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: колело с обратна дирекция
- Мечтае да кара: колело с предно предаване
Re: ПЛОВДИВ-сбирки
Бибо написа:Имай търпение, колега! Все още върви кампанията(до 31.03) за набиране на нови членове, респективно нови гласове в темите/анкетите които си посочил. След приключване на гласуването, ще бъдат обявени резултатите

- Бибо
- Emotionally Unstable
-
- Кара: Convertible
- Nasko_325TD
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 740i idividual
- Мечтае да кара: безаварийно
- Детайли за колата: Нормнална!
Аз съм ЗА! 

- Plamin
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 523i
МОЛЯ ВИ ИМА ТЕМА ЗА ВЗАЙМО ПОМОЩ
ПИТАЙТЕ ТАМ ЗА КАКВОТО ВИ ТРЯБВА ДА СЕ ПОМОГНЕ
viewtopic.php?f=137&t=327730

- Plamin
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 523i
Днес изтича крайния срок за подновяване на членството ви в БМВ Клуб България сега е момента ако сте забравили да се възползвате
Също така и за тези който искат да се присъединят като нови членове на клуба
Също така и за тези който искат да се присъединят като нови членове на клуба

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- Бибо
- Emotionally Unstable
-
Бибо написа::idea: Има ли желаещи, да подпомогнем инициативата на старозагорския тийм?
viewtopic.php?f=136&t=331884
edit:
Тези от вас, които имат желание и възможност да подпомогнат финансово каузата, могат да го направят този четвъртък на сбирката. Парите ще се събират срещу списък от МЕН и в неделя ще бъдат предадени на Були, за да се купят някои стоки от първа необходимост.

- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
Колеги имам много неприятен проблем. Миналата година спуках джанта, завари я един майстор, уж я изправи. Сега постоянно ми спада гумата. 3-4 дни и спада. Кажете къде да я закарам да я оправят. Гумаджията ми я хвана че точно на заварката изтърва. Според него трябва да се полира това място, а и не е изправена както трябва. Препоръчаха ми сервиз до изчислителния по пътя към Метро ама нещо ми е тъмно там, уж някъде веднага след изчислителния в дясно като отиваш по посока Източен. Ако може някой да ми ги тагне на гугъл мапс с линк, или препоръчате къде да отида.
- Metzeler
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: колело с обратна дирекция
- Мечтае да кара: колело с предно предаване
host написа:Колеги имам много неприятен проблем. Миналата година спуках джанта, завари я един майстор, уж я изправи. Сега постоянно ми спада гумата. 3-4 дни и спада. Кажете къде да я закарам да я оправят. Гумаджията ми я хвана че точно на заварката изтърва. Според него трябва да се полира това място, а и не е изправена както трябва. Препоръчаха ми сервиз до изчислителния по пътя към Метро ама нещо ми е тъмно там, уж някъде веднага след изчислителния в дясно като отиваш по посока Източен. Ако може някой да ми ги тагне на гугъл мапс с линк, или препоръчате къде да отида.
Колега аз мога да те пратя в квартал Кичук Париж до общината има 2 гумаджииници едната е точно до Автостъкла Кобра(тя е на Румен)

- Бибо
- Emotionally Unstable
-
Metzeler написа:Колега аз мога да те пратя в квартал Кичук Париж до общината ..... точно до Автостъкла Кобра(тя е на Румен)Изправил ми е 2 джанти който бяха заваряни и спуканите заварки ги завари на ново и никви проблеми.....

Бибо написа:Бибо написа::idea: Има ли желаещи, да подпомогнем инициативата на старозагорския тийм?
viewtopic.php?f=136&t=331884
edit:
Тези от вас, които имат желание и възможност да подпомогнат финансово каузата, могат да го направят този четвъртък на сбирката. Парите ще се събират срещу списък от МЕН и в неделя ще бъдат предадени на Були, за да се купят някои стоки от първа необходимост.
Благодаря от свое име и от името на Були, на хората които подкрепиха финансово тази кауза!

- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
Посетих гумаджията - то офиса ми е зад Айсберга. 30лв и всичко вече е перфектно.
Трябват ми пластмасови щипки за корите на вратите на купе, както и оня пиниз за свалянето им без да се чупят. Идеи от къде?
Трябват ми пластмасови щипки за корите на вратите на купе, както и оня пиниз за свалянето им без да се чупят. Идеи от къде?
- seeya
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: г/д най дъртия е36 320i седан
- Мечтае да кара: е36 328 турбо купе
host написа:Посетих гумаджията - то офиса ми е зад Айсберга. 30лв и всичко вече е перфектно.
пиниза е с отверка само ако знаеш каде се намират щипките но и да ги изпочупиш .. 30 стотинки е една на руския пазар мисля че ти трябват 8 или 10 на врата..
- bavar4o.70
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 320
- Мечтае да кара: м3
Plamin написа:МОЛЯ ВИ ИМА ТЕМА ЗА ВЗАЙМО ПОМОЩ![]()
- ///Valentin
- Потребител
-
Колеги за четвъртък от 20 часа някои от центъра-гранда

Последна промяна ///Valentin на 06 Май 2022, 12:02, променена общо 1 път
- BARZAKA_NSX
- Потребител
-
Здравейте колеги..да попитам.. стикери за Събора тази година ще имали..или съм ги изпуснал вече.