ПЛОВДИВ-сбирки
Модератори: pistata9889, Harry Poter, Общи модератори
- ggb
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сбъдна мечтата си.....
- Детайли за колата: BMW E38 740 i black
Re: ПЛОВДИВ-сбирки
http://www.facebook.com/photo.php?pid=7 ... &aid=46257
Тук в сурат бука са всичките които иска може да ги разгледа.
Тук в сурат бука са всичките които иска може да ги разгледа.
Истинската мощност винаги ви спира дъха също като истинската красота.....

- delas_328
- ентусиаст
-
- Кара: 24 Клапанова гад!!!
- Мечтае да кара: М3 Е36 3.2

По-добре известен пияч, отколкото анонимен алкохолик!
- ggb
- ентусиаст
-
delas_328 написа::banghead: ехххх как ме е яд че неможах да дойда и аз с мойта 36ца,евала иначе много са хубави снимките !
Споко ще се разберем и ще ги нащракаме тогава ще дойда и с моята баб яга

- Kinopi
- младши ентусиаст
-
- Кара: с натегнат шпер
- Мечтае да кара: ///M3 E36
kocetopr написа:Поради безкрайното чакане на клипа обещан от "про-тата" без да цитирам имена, реших да кача моето скромно клипче, което разбира се не може да се мери с клип направен от професионалисти (или един професионалист не знам колко са там) ! Това е верися 2.0 която беше направена непосредствено след сбирката в Пазарджик и поради огромния ми интерес към прословутия клип на "про-тата" беше задържан в "бокса ", но дори и аз започнах да бера срам от това безкрайно чакане ! Версия 1.0 беше разпространена на всеки който присъстваше на сбирка и беше изявил желание да му бъде качен на флашка . Все още който пожелае ще получи версия 1.0 ! Скромно, но от сърце (както се казва ) ENJOY !
http://www.youtube.com/watch?v=ScaCtHjLI7c
Много благодаря за учтивоста ти да направиш и съответно да качиш клип макар да не е било твое задължение.Все пак уви клипа не тръгва ,но важното е ,че има клип

- kocetopr
- Потребител
-
- Кара: BMW e46 330ci
- Мечтае да кара: M6
Kinopi написа:kocetopr написа:Поради безкрайното чакане на клипа обещан от "про-тата" без да цитирам имена, реших да кача моето скромно клипче, което разбира се не може да се мери с клип направен от професионалисти (или един професионалист не знам колко са там) ! Това е верися 2.0 която беше направена непосредствено след сбирката в Пазарджик и поради огромния ми интерес към прословутия клип на "про-тата" беше задържан в "бокса ", но дори и аз започнах да бера срам от това безкрайно чакане ! Версия 1.0 беше разпространена на всеки който присъстваше на сбирка и беше изявил желание да му бъде качен на флашка . Все още който пожелае ще получи версия 1.0 ! Скромно, но от сърце (както се казва ) ENJOY !
Много благодаря за учтивоста ти да направиш и съответно да качиш клип макар да не е било твое задължение.Все пак уви клипа не тръгва ,но важното е ,че има клип
Значи да разбираме че ти правиш другия клип и е било твое задължение да бъде готов в събота, но коя ли по точно събота ?

И уви клипа тръгва !

Линк : http://www.vbox7.com/play:b093534f

- ggb
- ентусиаст
-
kocetopr написа:Kinopi написа:kocetopr написа:Поради безкрайното чакане на клипа обещан от "про-тата" без да цитирам имена, реших да кача моето скромно клипче, което разбира се не може да се мери с клип направен от професионалисти (или един професионалист не знам колко са там) ! Това е верися 2.0 която беше направена непосредствено след сбирката в Пазарджик и поради огромния ми интерес към прословутия клип на "про-тата" беше задържан в "бокса ", но дори и аз започнах да бера срам от това безкрайно чакане ! Версия 1.0 беше разпространена на всеки който присъстваше на сбирка и беше изявил желание да му бъде качен на флашка . Все още който пожелае ще получи версия 1.0 ! Скромно, но от сърце (както се казва ) ENJOY !
Значи да разбираме че ти правиш другия клип и е било твое задължение да бъде готов в събота, но коя ли по точно събота ?![]()
И уви клипа тръгва !![]()
![]()
![]()
![]()
Много добро е клипчето

да живеят шперовете амин

- Kinopi
- младши ентусиаст
-
kocetopr написа:Kinopi написа:kocetopr написа:Поради безкрайното чакане на клипа обещан от "про-тата" без да цитирам имена, реших да кача моето скромно клипче, което разбира се не може да се мери с клип направен от професионалисти (или един професионалист не знам колко са там) ! Това е верися 2.0 която беше направена непосредствено след сбирката в Пазарджик и поради огромния ми интерес към прословутия клип на "про-тата" беше задържан в "бокса ", но дори и аз започнах да бера срам от това безкрайно чакане ! Версия 1.0 беше разпространена на всеки който присъстваше на сбирка и беше изявил желание да му бъде качен на флашка . Все още който пожелае ще получи версия 1.0 ! Скромно, но от сърце (както се казва ) ENJOY !
Значи да разбираме че ти правиш другия клип и е било твое задължение да бъде готов в събота, но коя ли по точно събота ?![]()
![]()
![]()
![]()
Точно така.Благодаря за добрата воля от твоя страна да качиш все пак някакво клипче

- kocetopr
- Потребител
-
Kinopi написа:kocetopr написа:Kinopi написа:kocetopr написа:Поради безкрайното чакане на клипа обещан от "про-тата" без да цитирам имена, реших да кача моето скромно клипче, което разбира се не може да се мери с клип направен от професионалисти (или един професионалист не знам колко са там) ! Това е верися 2.0 която беше направена непосредствено след сбирката в Пазарджик и поради огромния ми интерес към прословутия клип на "про-тата" беше задържан в "бокса ", но дори и аз започнах да бера срам от това безкрайно чакане ! Версия 1.0 беше разпространена на всеки който присъстваше на сбирка и беше изявил желание да му бъде качен на флашка . Все още който пожелае ще получи версия 1.0 ! Скромно, но от сърце (както се казва ) ENJOY !
![]()
![]()
![]()
Точно така.Благодаря за добрата воля от твоя страна да качиш все пак някакво клипче
Моля !! И все пак дано качите клип преди следващото ни ходене в Пазарджик

- Kinopi
- младши ентусиаст
-
- lamas
- мечтател
-
- Кара: Е30 М3 реплика
желаещи да има viewtopic.php?f=3&t=216275
- fozio
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Колъо
- Мечтае да кара: Е46 М3 CSL
- Детайли за колата: lowrider
Изобщо невиждам смисъл да се правят 12345653532144 клипа в който заснетите кадри са абсолютно еднакви ,затова и този клип който бях започнал да правя аз така и не стигна до края си какво искам да кажа :
1'во нека небързаме всяка седмица да правим едни и същи клипове , нека съберем малко повечко кадри и да има разноообразие в клипа а не 5-11 минутен клип в който 5-6-7-8 коли правят понички
2'ро като заснемате разни кадри не ги трийте ами ги запазете и нека един човек се занимава с направата на клипа
3'то ако някой има хубави кадри бих се заел да подновя работата си по клипа който бях започнал(за връзка с мен skype : west_side_niggas)
4'то не съм искал да обидя никой с нищо браво на момчетата за положения труд по клиповете ,но искам да кажа че лично на мен (а и на много останали според мен) е скучно 11 мин . само донъти
5'то предлагам утре на збирката да обсъдим въпроса да идем на някой плац на който няма да има проблем да си наредим конуси и да си направим 2-3-4-5 завоя и да си караме и снимаме на воля
Пс . Някой утре ако минава за збирката през главната дали ще има едно свободно местенце за мен че съм пешак
1'во нека небързаме всяка седмица да правим едни и същи клипове , нека съберем малко повечко кадри и да има разноообразие в клипа а не 5-11 минутен клип в който 5-6-7-8 коли правят понички
2'ро като заснемате разни кадри не ги трийте ами ги запазете и нека един човек се занимава с направата на клипа
3'то ако някой има хубави кадри бих се заел да подновя работата си по клипа който бях започнал(за връзка с мен skype : west_side_niggas)
4'то не съм искал да обидя никой с нищо браво на момчетата за положения труд по клиповете ,но искам да кажа че лично на мен (а и на много останали според мен) е скучно 11 мин . само донъти

5'то предлагам утре на збирката да обсъдим въпроса да идем на някой плац на който няма да има проблем да си наредим конуси и да си направим 2-3-4-5 завоя и да си караме и снимаме на воля

Пс . Някой утре ако минава за збирката през главната дали ще има едно свободно местенце за мен че съм пешак

- Kinopi
- младши ентусиаст
-
fozio написа:Изобщо невиждам смисъл да се правят 12345653532144 клипа в който заснетите кадри са абсолютно еднакви ,затова и този клип който бях започнал да правя аз така и не стигна до края си какво искам да кажа :
Тук ще трябва да те поправя.Този клип е специално от последното ходене в Пазарджик и съвместната ни сбирка с техния клуб.Няма как в клипа да бъдат сложени произволни кадри понеже това е клип предназначе да покаже какво аджеба се случи на това събиране.
П.П.Относно общите клипове за които говориш те подкрепям напълно и е съвсем безмислено през седмица да излизат все различни

- fozio
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Колъо
- Мечтае да кара: Е46 М3 CSL
- Детайли за колата: lowrider
Радвам се че съм бил разбран правилно и няма обидени ,също и се извинявам за коментарите ми за този клип с гостуването в гр.Пазарджик
Пс.Очаквам включвания в скайп с материалчета

Пс.Очаквам включвания в скайп с материалчета

- kocetopr
- Потребител
-
Тоя клип ако беше предназначен специално да покаже какво аджеба стана в Пазарджик нямаше да го чакаме с месеци ! 

- Kinopi
- младши ентусиаст
-
kocetopr написа:Тоя клип ако беше предназначен специално да покаже какво аджеба стана в Пазарджик нямаше да го чакаме с месеци !
Стига си си трупал мнения на мой гръб