ПЛОВДИВ-сбирки
Модератори: pistata9889, Harry Poter, Общи модератори
- ggb
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сбъдна мечтата си.....
- Детайли за колата: BMW E38 740 i black
Re: ПЛОВДИВ-сбирки
sezo_ написа:Renitu написа:Здравейте съфорумци! Повечето от вас вече знаят, един от нас, Стоян Пенчев, е в тежко състояние и има спешна нужда от нашата помощ. Стоян спешно се нуждае от кръвопреливане. Моля всеки от вас, който има възможност да дари кръв в Окръжна болница в Кръвния център на Пазарджишко шосе с уточнението, че е за Стоян Пенчев. Кръвната група няма значение. Моля след това да си запазите бележката и да се свържете с мен тук, на лично съобщение, за да мога да събера бележките и да ги предам.
Благодаря на всеки един от вас за указаното съдействие и помощ. Точно сега той има голяма нужда от нашата подкрепа!
Ще отговоря на всякакви възникнали въпроси!!!
Към 11 ще съм там, ако има и други желаещи да заповядат.
Рени прати ми смс номера ти за да ти звънна, моя е 0883 33 95 63
Цецо и аз с още един колега ще сме в 11 там така че ще се засечем в окръжна.
Истинската мощност винаги ви спира дъха също като истинската красота.....

Огромно Благодаря на всички вас от мое име и името на Стоян, че ще съдействате. Нямате си представа колко окуражаващо действа!!! Утре и аз ще бъда в 11 часа в Окръжна, ще можем да се видим там!
- djpamboss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 318is M42 Passat B5.5 131hp
http://www.facebook.com/pages/Da-darim- ... 626?v=info
сега го виждам и аз .......утре съм на линия с още един приятел
сега го виждам и аз .......утре съм на линия с още един приятел

За тези, с които не успеем да се засечем в болницата си оставям телефоните за въпроси от ваша страна, за тези, които просто искат да разберат как е Стоян, за тези, които имат бележка, да могат да ме намерят на още едно място не само тук във форума.
0885 516 534
0879 283 209
Още веднъж ви благодаря за това, че всички толкова бързо откликвате да помогнете!
0885 516 534
0879 283 209
Още веднъж ви благодаря за това, че всички толкова бързо откликвате да помогнете!
Здравейте съфорумци!
Първо искам да ви изкажа огромни благодарности от мен, от Стоян и неговите родители, за изключително бързото реагиране от ваша страна.
За тези два дни с ваша помощ успешно беше събрано необходимото количество кръв за процедурите за смяна на кръвта. Възможно е да се наложи допълнително кръвопреливане, за което ще ни трябва още от вашата помощ. Тук своевременно ще ви уведомявам за неговото състояние и за това дали ще трябва да обединим още веднъж сили, за да помогнем на Стоян.
Бих желала да ви помоля за още нещо... Нека всички, които имат възможност да дойдат на сбирката тази неделя /05.12.2010г./ на Акваленд, родителите на Стоян, както и аз, ще бъдем там!
Още веднъж ви благодаря! Хора, като вас, ме карат още по-силно да вярвам, че този тежък момент за Стоян и за всички нас бързо ще отмине!
Първо искам да ви изкажа огромни благодарности от мен, от Стоян и неговите родители, за изключително бързото реагиране от ваша страна.
За тези два дни с ваша помощ успешно беше събрано необходимото количество кръв за процедурите за смяна на кръвта. Възможно е да се наложи допълнително кръвопреливане, за което ще ни трябва още от вашата помощ. Тук своевременно ще ви уведомявам за неговото състояние и за това дали ще трябва да обединим още веднъж сили, за да помогнем на Стоян.
Бих желала да ви помоля за още нещо... Нека всички, които имат възможност да дойдат на сбирката тази неделя /05.12.2010г./ на Акваленд, родителите на Стоян, както и аз, ще бъдем там!
Още веднъж ви благодаря! Хора, като вас, ме карат още по-силно да вярвам, че този тежък момент за Стоян и за всички нас бързо ще отмине!
- shalashaska
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: e46 М3
Съжалявам,че чак сега го виждам.Утре ще дойдем задължително с един приател да видим как сте и как е състоянието на Стоян на акваленд само някой да ми оточни точно 4аса.. винаги се помага на човек в нужда дано всичко по бързо се оправи поздрави на семейството на стоян и на самия него 

- with-fox
- BMW fanatic
-
- Кара: ИСТРЕБИТЕЛ мечнае за СОВАЛКА
- Детайли за колата: e36 330i
18:00ч е на акваленд
- xtremal
- Потребител
-
- Кара: BMW 330ci, Citroen Xsara 1.9TDI
- Мечтае да кара: с безплатно гориво
Колеги, вече защо не ходите след сбирките на занзибар, визирам последните 4-5 недели, все като отида има най-много 2 коли освен мен.
- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
- Kinopi
- младши ентусиаст
-
- Кара: с натегнат шпер
- Мечтае да кара: ///M3 E36
- Бибо
- Emotionally Unstable
-
- Кара: Convertible
nakoone написа:Дано да вали така до четвъртък за да има.

- JohnnyBlack
- младши ентусиаст
-
Чиче, един специален етап няма ли да направим? 

- lamas
- мечтател
-
- Кара: Е30 М3 реплика

- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
lamas написа:![]()
![]()
пък мойта кола още не са ми я върнали
Мнение Публикувано на: 14 Дек 2010, 0:20
Ти си нещо напред с времето???????
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!