ПЛОВДИВ-сбирки
Модератори: pistata9889, Harry Poter, Общи модератори
- aston_mm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E61 07'
- Мечтае да кара: самолет
Re: ПЛОВДИВ-сбирки
Сточна Гара Блокаж
Искам да Благодаря на всички съфорумци, присъединили се към Протеста на 13.03.2011 г.
Българите се пробуждат от дълбок сън и до такава степен им е писнало от немотия и мизерия, че повече нямат какво да губят.
Съединението прави силата
Искам да Благодаря на всички съфорумци, присъединили се към Протеста на 13.03.2011 г.
Българите се пробуждат от дълбок сън и до такава степен им е писнало от немотия и мизерия, че повече нямат какво да губят.
- a4koy
- Потребител
-
- Мечтае да кара: БМВ 520 е39
добре се получи протеста но можеше и по добре в смисъл от някои друг форум на пежо фиат и другите очаквах да се доидат повече но явно съм се лъгал...а иначе беше добре...аиде другия път 3но повече!!!!
Only God Can Judge Me!!!
- Nasko_325TD
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 740i idividual
- Мечтае да кара: безаварийно
- Детайли за колата: Нормнална!
aston_mm написа:Сточна Гара Блокаж
И аз бях,стана добре!
А тази неделя ще има ли отново,какво става!?

- Stanimir91
- Потребител
-
- Кара: E34
Колеги, някой знае ли точното място и час на новия протест на 20.03? Трябва да си разпечатам листовки за прозорците , но без да знам точен час и място няма да стане никаква реклама. 

- a4koy
- Потребител
-
- Мечтае да кара: БМВ 520 е39
Nasko_325TD написа:aston_mm написа:Сточна Гара Блокаж
И аз бях,стана добре!
А тази неделя ще има ли отново,какво става!?
http://www.bulforums.com/bgprotest_2011 ... ?f=2&t=143 колега протеста ще е не тази а другата неделя ... в този сайт е актуалната информация тя важи за всички,а не която пишат дригите по форумите си

Only God Can Judge Me!!!
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
колега премести си мнението тук
viewtopic.php?f=4&t=241622&start=525
за да не създаваме дебати в темата за сбирки.
апропо модераторския колектив одобряваме уговарянето тук за стачни планове,но не и дискотирането
на самия проблем
viewtopic.php?f=4&t=241622&start=525
за да не създаваме дебати в темата за сбирки.
апропо модераторския колектив одобряваме уговарянето тук за стачни планове,но не и дискотирането
на самия проблем

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- BUHALA
- кандидат ентусиаст
- Кара: E34-M30/B35
ok, братле. извинявам се че не съм уцелил правилното място. не знам как да местя, затова постнах И там, но след като не може да се дискутира - направо трийте и тук, и там, и ще четем по вестниците новините които ни засягат...
Добрите момчета обичат реда, а лошите владеем и управляваме хаоса.
всички които ще участват в протеста... Утре 24.03 20:00 SNG за допълнителна информация и организация се обръщайте към мен
всеки който иска стикери да ми пише на ЛС или скайп: gogobyte
всеки който иска стикери да ми пише на ЛС или скайп: gogobyte
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Ако неможеш да караш, НЕДЕЙ! Уважавай живота на другите ако не ти пука за твоя.
АЗ КАРАМ СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. А ВИЕ?
След проведеното заседание вчера по повод протеста на 27.03, на дневно-нощния ред се реши:
1. BMW клуб Пловдив се събираме 12:00 на SNG
2. Всички от клуба ще пътуваме заедно и може да поемем или 3 или 4 група ако се съберем повече.
3. Тръгване към основната сборна точка към 12:45 (Пожарната в тракия)
4. Протеста е мирен и ще има полицейско присъствие т.е. без дрифтове, бърнаутове, понички и други лакомства
нека не пълнем хазната излишно
Протеста може да продължи доста време (по график до 20:00), затова си вземете храна и вода.
Незабравяйте също така, че събота срещу неделя се въвежда лятното часово време и си преместете часовниците 1 час напред
ето и информацията за обектите на блокада и групите
1. BMW клуб Пловдив се събираме 12:00 на SNG
2. Всички от клуба ще пътуваме заедно и може да поемем или 3 или 4 група ако се съберем повече.
3. Тръгване към основната сборна точка към 12:45 (Пожарната в тракия)
4. Протеста е мирен и ще има полицейско присъствие т.е. без дрифтове, бърнаутове, понички и други лакомства

Протеста може да продължи доста време (по график до 20:00), затова си вземете храна и вода.
Незабравяйте също така, че събота срещу неделя се въвежда лятното часово време и си преместете часовниците 1 час напред

ето и информацията за обектите на блокада и групите
I. Група поемаща точки на блокиране – бул. „Васил Априлов” (1) (Голямоконарско шосе), бул. „Васил Левски” (2) (“Карловско шосе”)
Час на тръгване от сборният пункт (ул. „Недялка Шилева”) 14:00
Час пристигане в точка (1) 15:00 ; Престой – 90 минути.
Час тръгване: 16:30, Час пристигане в точка (2) : 17:00, Престой – 60 минути
Час на тръгване към крайният сборен пункт. 18:00. (бул. „Освобождение” по-различен за всяка група маршрут)
1. ул. „Недялка Шилева”, бул. „Цар Симеон” , бул. ”Асеновградско шосе”. бул. „Найчо Цанов”, бул. „Цар Борис III Обеденител”, бул. „Дунав”, бул. „Васил Априлов” – крайна точка бул. „Васил Априлов” – ул. Дилянка
2. бул. „Васил Априлов”, бул „Дунав”, бул „Васил Левски” (Карловско) от светофара на бул. „Дунав” до пешеходния светофар (преди Лукойл).
Маршрут към крайния сборен пункт:
бул. „Дунав”, бул. „Цар Борис III Обеденител”, бул. „България”, моста на „Адата”, ляв завой по „6ти септември”, и включване към бул. „Освобождение” (Краен сборен пункт)
II. Група поемаща точки на блокиране „Пещерско шосе” и бул. „България”(Пазарджишко шосе)
Час на тръгване от сборният пункт (ул. „Недялка Шилева”): 14:20
Час пристигане в точка (1) 15:00 ; Престой – 90 минути.
Час тръгване: 16:30, Час пристигане в точка (2) : 17:00, Престой – 80 минути
Час на тръгване към крайният сборен пункт. 18:00. (бул. „Освобождение” по-различен за всяка група маршрут)
1. ул. „Недялка Шилева”, бул. „Цар Симеон” , бул. ”Асеновградско шосе”. бул. „Найчо Цанов”, бул. „Христо Ботев”, ул. „Хаджи Димитър” , ул. „Царевец”, бул. „Пещерско шосе” – крайна точка бул. „Пещерско шосе” с бул. „6ти септември” колите ще бъдат наредени в двете посоки с лице посока гр. Пещера.
2. бул. „Пещерско шосе”, околовръстен път (посока кръговото на Пазарджишко, десен завой на кръговото посока Пловдив.)
бул. „България”, моста на „Адата”, ляв завой по „6ти септември”, и включване към бул. „Освобождение” (Краен сборен пункт)
III. Група поемаща точки за блокиране: бул. „Асеновградско шосе” и бул. „Цариградско шосе”
Час на тръгване от сборният пункт (ул. „Недялка Шилева”) 14:40
Час пристигане в точка (1) 15:00 ; Престой – 30 минути.
Час тръгване: 15:30, Час пристигане в точка (2) : 16:00, Престой – 140 минути
1. ул. „Недялка Шилева”, бул. „Цар Симеон” , бул. ”Асеновградско шосе”. крайна точка „Асеновградско шосе” след надлеза
2. бул. „Асеновградско шосе”, бул. „Освобождение”, бул.”Цариградско шосе”, крайна точка участъка от булеварда между бензиностанцията на „Хаджията Груев” и следващото голямо кръстовище
бул. „Цариградско шосе” ляв завой преди ОМВ на светофара към, бул. „Освобождение” (Краен сборен пункт)
IV. Група поемаща точки за блокиране бул. „Кукленско шосе” и бул. „Коматевско шосе”
Час на тръгване от сборният пункт (ул. „Недялка Шилева”) 15:00
Час пристигане в точка (1) 15:40 ; Престой – 60 минути.
Час тръгване: 16:40, Час пристигане в точка (2) : 17:10, Престой – 60 минути
Час на тръгване към крайният сборен пункт. 18:10. (бул. „Освобождение” по-различен за всяка група маршрут)
1. ул. „Недялка Шилева”, бул. „Цар Симеон” , бул. ”Асеновградско шосе”. бул. „Найчо Цанов”, бул. „Менделеев”, бул.”Санкт Петербург”, бул.”Кукленско шосе”, крайна точка Митница
2. бул. „Кукленско шосе”, ул. „Индустриална”, бул. „Никола Вапцаров”, бул. „Коматевско шосе”, крайна точка бул.”Коматевско шосе” и ул. „Александър Стамболийски”
Маршрут към крайния сборен пункт: бул. „Освобождение”, бул. „Коматевско”, бул. „Никола Вапцаров”, ул. „Индустриална ” (х-л Родопи) , бул. „Кукленско шосе” , бул. „Санкт Петербург”, бул. „Освобождение”
Основен координатор за Пловдив - Нико Гаргов - тел: 0899 552 365
Последна промяна DJJonny на 28 Мар 2011, 9:40, променена общо 1 път
- RxD
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: lachssilber-metallic (203)
1. Благодаря на клуба че поне ние не се разцепихме и останахме единни до края доколкото органите го позволиха.
2. Протеста беше пълен смях... Блокираните реално бяхме ние. И освен да чоплим семки реално нищо не блокирахме освен извън графика MCDonalds и колелото на панаира. Тъй-като на официалния форум са забранили свободните мнения и биват одобрени от модератор пиша тук (което ме навява на мисълта че и той се контролира от нечисти сили). За пореден път държавата доказва че нямаме право на глас. Реално на този протест блокирахме само вятъра да не навява на КАТ. Да не говорим за кооминацията на СПС и сточна гара. За да има ефект трябва да се блокира в делничен ден 6 точки в града 3-те надлеза и 3-те моста. Само тогава ще има ефект.
Но след поредната гавра от страна на ББ като замрази горивата за 1 месец доказахме колко има ефект от това. От зле на по зле...
Браво на КАТ че беше една крачка пред нас винаги и си блокирахме само въздуха.
Браво на координаторите че позволиха да ни разцепат на 4 групи за да им е по лесно.
Браво политиците които за пореден път ни доказаха че нямаме думата ние.
Браво на медиите че неотразиха истината за протестите.
едно голямо БРАВО!
Аз вече няма да зареждам от вериги на лукойк. И почвам да ходя пеша колкото мога повече. Само така ако направим всички ще има някакъв ефект.
Следващия протест нетрябва да има коли и всички да ходим пеша! Целия град всички граждани (ако не ги е срам да се наречат вече такива) защото много хора незнаеха че има дори протест.
2. Протеста беше пълен смях... Блокираните реално бяхме ние. И освен да чоплим семки реално нищо не блокирахме освен извън графика MCDonalds и колелото на панаира. Тъй-като на официалния форум са забранили свободните мнения и биват одобрени от модератор пиша тук (което ме навява на мисълта че и той се контролира от нечисти сили). За пореден път държавата доказва че нямаме право на глас. Реално на този протест блокирахме само вятъра да не навява на КАТ. Да не говорим за кооминацията на СПС и сточна гара. За да има ефект трябва да се блокира в делничен ден 6 точки в града 3-те надлеза и 3-те моста. Само тогава ще има ефект.
Но след поредната гавра от страна на ББ като замрази горивата за 1 месец доказахме колко има ефект от това. От зле на по зле...
Браво на КАТ че беше една крачка пред нас винаги и си блокирахме само въздуха.
Браво на координаторите че позволиха да ни разцепат на 4 групи за да им е по лесно.
Браво политиците които за пореден път ни доказаха че нямаме думата ние.
Браво на медиите че неотразиха истината за протестите.
едно голямо БРАВО!
Аз вече няма да зареждам от вериги на лукойк. И почвам да ходя пеша колкото мога повече. Само така ако направим всички ще има някакъв ефект.
Следващия протест нетрябва да има коли и всички да ходим пеша! Целия град всички граждани (ако не ги е срам да се наречат вече такива) защото много хора незнаеха че има дори протест.
- MAFID
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e36
- Мечтае да кара: BMW
- Детайли за колата: Стара но лачена
Студент сам в Пловдив и се интересувам кога и къде най-често се провеждат сбирките ви защото искам и аз да присъствам.Благодаря предварително ! 

Ако не живееш на ръба значи заемаш твърде много място
- Plamin
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 523i
без да се засягаш колeга ама щом си студент значи си малко или много образован
отвори темата на първа страница и ще си отговориш на въпроса 
и едно питане толкова хора снимаха наща група пък почти не видях снимки ,снимки само на таз група от пътя към кат

и едно питане толкова хора снимаха наща група пък почти не видях снимки ,снимки само на таз група от пътя към кат

- MAFID
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e36
- Мечтае да кара: BMW
- Детайли за колата: Стара но лачена
Да колега видях за бензиностанацията, но това бяха коментари от 2009-2010 и си помислих, че може би има някъква промяна...
Ако не живееш на ръба значи заемаш твърде много място