ПЛОВДИВ-сбирки
Модератори: pistata9889, Harry Poter, Общи модератори
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Re: ПЛОВДИВ-сбирки
Те хората да не са ясновидци бе 

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
ми не БЕ и не би трябвало,ама не за първи път се събираме там...а като не знаеш се пита, я тук във форума,я във фейса,я някой по тел...
- Tenata
- младши ентусиаст
-
- Кара: Лястовица с рамка
DEZERE написа:ми не БЕ и не би трябвало,ама не за първи път се събираме там...а като не знаеш се пита, я тук във форума,я във фейса,я някой по тел...
Само неразбрах кога ДРУГ път сме се събирали ТАМ.

на пътя и пред БОГ, всички сме равни!
- lamas
- мечтател
-
- Кара: Е30 М3 реплика
Tenata написа:DEZERE написа:ми не БЕ и не би трябвало,ама не за първи път се събираме там...а като не знаеш се пита, я тук във форума,я във фейса,я някой по тел...
Само неразбрах кога ДРУГ път сме се събирали ТАМ.
тена събирали сме се и то не веднъж.зимата там се пързаляхме и фотосесия сме правили там.тези моито са идвали знаят.Бисер,Слави Ваня и да не ги изреждам всички
- дид0
- кандидат ентусиаст
-
То и аз съм идвал ама не очаквах, лятото да се събираме там....нищо следващия път ще знаем 

- Tenata
- младши ентусиаст
-
- Кара: Лястовица с рамка
дид0 написа:То и аз съм идвал ама не очаквах, лятото да се събираме там....нищо следващия път ще знаем
+1

на пътя и пред БОГ, всички сме равни!
- BUHALA
- кандидат ентусиаст
- Кара: E34-M30/B35
Един вика "да сте питали тук" - ми аз питах на предната страница ама никой не еба да каже - Видях се случайно с Дидо и то момчето каза че там са срещите и фотосесий там сте си правили до водата - (на малкия паркинг на края на базата) ...... другите си коментирате колко пъти сте били еди къде си - един да се беше сетил да каже къде бяхте в края на краищата - да знаят и другите за следващите пъти ...
Да не е "място Х" само за просветени и с платен вип с SMS - 2,40 за месец?
Да не е "място Х" само за просветени и с платен вип с SMS - 2,40 за месец?

Добрите момчета обичат реда, а лошите владеем и управляваме хаоса.
- lamas
- мечтател
-
- Кара: Е30 М3 реплика
BUHALA написа:с платен вип с SMS - 2,40 за месец?
не 2.40 на сбирка

на входа към стадиона (който е под трибуните е мястото
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
в сряда ще идвам до пловдив..утре е момента за останлите поръчки 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Бибо
- Emotionally Unstable
-
- Кара: Convertible
BUHALA написа:..един да се беше сетил да каже къде бяхте в края на краищата - да знаят и другите за следващите пъти ...

- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Е затова никога няма да има организация , защото всеки е велик за себе си ,всеки си знае ама не споделя. Жалко ,че някой хора дават доста от себе си за организацията за да е приятно на други.
И не е нужно аз ( изобщо не ми пука на мен ) или който и да е да пита постоянно къде ще се събирате . След като сте решили да ходите някъде не е трудно да драснете два реда еди къде си еди кога си. Ама вие си знаете вие сте най хитрите
Ама после недейте да ревете ,че сте се събрали 3_ма човека. Здраве да е грешките са за да се учим от тях
Дано сте си направили изводите.

И не е нужно аз ( изобщо не ми пука на мен ) или който и да е да пита постоянно къде ще се събирате . След като сте решили да ходите някъде не е трудно да драснете два реда еди къде си еди кога си. Ама вие си знаете вие сте най хитрите

Съвет от КАТ !
DJJonny написа:Junkie написа:DJJonny написа:Я кажете в Пловдив някой виждал ли е мивка с четки дето мие отдолу че гледам бая мазга има насабрала от зимата пък само с пароструйка нестава
на ОМВ на бул. Дунав има четки, и отдолу има едни такива джиджавки дето пръскат и уж мият отдолу, колко ще ти свършат работа е друг въпрос обаче....Аз поне не знам да има такава мивка с четки от долу.
С пароструйка би трябвало да нямаш грижи.
Такова животно немаколегата май питаше за мивка с четки, която пръска и отдолу
ама да поясни де
е да де... не да има четки и отдолу просто да пръска отдолу
ще я проверя и ще споделя дали има ефект защото с пароструйка нестава...
Сега по темата

1. Ефект голям нямаше. Още си има мръсотии отдолу които само с търкане ще паднат. Но като всяка мивка дюзите си имаха собсвено мнение... на което мисля че се дължи кофтито измиване...
2. Объркаха ми програмата. Първо ми пусна 3-та програма която е без миене отдолу... добре че бях до колата и гледах... иначе ако мине... и тъй като ми объркаха програма видях огромната разлика м/у 3-та и 1-ва програма... препоръчвам горещо да си е минавате на 1-ва ако ходите там. четките мият по различен начин и пускат друга пяна... поне на миризма

3. Ефект имаше само от ваксата стига да не забърсват с мръсните си парцали след това. Изришно им казах да не го правят.
4. Видях че на предната кола не забърсаха вратите отвътре и при мойта но при мойта го дължа на факта че им казах да не бършат с мръсните си парцали. После аз си забърсах...
5. Като цяло мивката е по-добра от повечето в града (с четки) но за персонала нямам думи.
Ако неможеш да караш, НЕДЕЙ! Уважавай живота на другите ако не ти пука за твоя.
АЗ КАРАМ СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. А ВИЕ?
АЗ КАРАМ СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. А ВИЕ?
- Stanimir91
- Потребител
-
- Кара: E34
Бисер_Гечев написа:BUHALA написа:..един да се беше сетил да каже къде бяхте в края на краищата - да знаят и другите за следващите пъти ...
Прав е Стоян. Когато има извънаредна среща, най-добре да се пише час и място, за да няма неразбрали !
даа

- zgripara
- Потребител
-
- Кара: Бмв 325i е36
- Мечтае да кара: Бмв м3 е36 turbo
Здравеите колеги има ли някои дето ходи по сбирките.Може да намина тая неделя да се запознаем