ПЛОВДИВ-сбирки
Модератори: pistata9889, Harry Poter, Общи модератори
- meraklia_pz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318i 98
Re: ПЛОВДИВ-сбирки
Пишете ми на лични за снимки от днеска 

- danchoni.1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: палава 16-ка
а моита беше чиста.
- xtremal
- Потребител
-
- Кара: BMW 330ci, Citroen Xsara 1.9TDI
- Мечтае да кара: с безплатно гориво
Колеги да знаете, че известно време няма да се мяркам, че продадох возилото
, да не помислите, че съм ви "напуснал"

- shalashaska
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: e46 М3
хора много глупаво се получи 8 без 15 минах през бариерата и гледам всички си тръгват нали трябваше в 7:30 8 да почне цялата сесия какво стана??много тъпо че като се взимат някви решения и не се опестява и като недойдох на аквата и няма кой да каже..

- Plamin
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 523i
Аз се върнах от Хисар и като не знаех отидох на аквата, а за такива като теб има тема с телефони звънкаш на Ицо и той ти казва 

- shalashaska
- младши ентусиаст
-
и какъв е смисъла тука цял ден да се пише и да се обсъжда и да се говори,като накрая всичко е променено
нямам телефона на този човек но както и да е
нямам телефона на този човек но както и да е

shalashaska написа:хора много глупаво се получи 8 без 15 минах през бариерата и гледам всички си тръгват нали трябваше в 7:30 8 да почне цялата сесия какво стана??много тъпо че като се взимат някви решения и не се опестява и като недойдох на аквата и няма кой да каже..
извинявам се много,ама ти май си от хората тъй наречени "форумни плъхчета" пишеш ли пишеш тука,а никой не ти е виждал очите на сбирка,никой не те познава,ама иначе много знаеш и много мрънкаш...все ти недоволен,все ти не разбрал...как така се получава

shalashaska написа:нямам телефона на този човек
Има указател за тази работа. Защо не четеш ???

- nelim
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше: '95 E36 M43B18 Lim
- Мечтае да кара: //M Power :)
DEZERE написа:shalashaska написа:хора много глупаво се получи 8 без 15 минах през бариерата и гледам всички си тръгват нали трябваше в 7:30 8 да почне цялата сесия какво стана??много тъпо че като се взимат някви решения и не се опестява и като недойдох на аквата и няма кой да каже..
извинявам се много,ама ти май си от хората тъй наречени "форумни плъхчета" пишеш ли пишеш тука,а никой не ти е виждал очите на сбирка,никой не те познава,ама иначе много знаеш и много мрънкаш...все ти недоволен,все ти не разбрал...как така се получава
Не е чесно така да нападаш колегата, в крайна сметка виж че е дошъл с идеята да се запознаем, може да не е идвал ама сега е дошъл, все пак не се броим феновете по това кой колко често идва на сбирките, аз също не успях да дойда на последните няколко поради ангажименти.
В крайна сметка ако нещо е написано в форум-а и поето като ангажимент какъв е проблема да се спазва, често проблема на Пловдивската група е точно това - пише се нещо в форума и после не се спазва(или още по-лошо въобще не се пише), а се прави нещо решено от хората на кафенце

Та идеята ми е, не нападайте хората който не са идвали по сбирките, винаги е притеснително когато не познаваш никой и отиваш при групичка хора, с тези нападки ще се дистанцират още повече хора, като се реши нещо и се напише - трябва да се спазва.
На няколкото (малко) сбирки който съм ходил има по няколко тумби хора който си говорят и един нов фен рядко ще може да се приобщи, най-малкото не се знае при която точно тумба трябва да иде.
Аз лично на последната сбирка се запознах с Пламен (Plamin) който стоеше до нас и тъй като никой от хората който той лично познаваше не беше дошъл стоеше настрана от всички - аз отидох и така се запознахме, като лично мое мнение е че е много точно и свястно момче, защо никой друг не отиде при него - не е ясно.
И тук има хора който ще кажат - ние на хапем - нека дойде да се запознае - да ама с кой точно, това е като с нов ученик в класа, като се познаваш с хората ти е много по-лесно, какъв е проблема стъпката да се прави от вече сплотената група (макар че аз лично не виждам такава, както по-рано написах - групички хора по 3-4-5 човека, новия трябва да тръгне по групите и да се запознава, което не е ясно какъв успех ще има).
Просто новите момчета (и момичета) се чувстват точно както нов съученик в училище...
Та идеята ми от този целия ферман е, не нападайте новите...

- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
Тва да не е сбирка на анонимните алкохолици, бе!
Кво се държите като ощипани госпожици, всеки е бил нов някога. Сливи ли имате в устата, запознавайте се с когото искате, чак във форума да се жалвате за липсата ви на комуникационни умения... смешно е.

Кво се държите като ощипани госпожици, всеки е бил нов някога. Сливи ли имате в устата, запознавайте се с когото искате, чак във форума да се жалвате за липсата ви на комуникационни умения... смешно е.

- nelim
- младши ентусиаст
-
blacksapphire написа:Тва да не е сбирка на анонимните алкохолици, бе!![]()
Не всички са комуникативни като теб колега, и това се вижда добре от сплотеността и проблемите на пловдивския тим, пак казвам тук въпроса е да не се нападат новите, особено когато нещо е написано и не е спазено.
Не обвинявам Слави че го е написал, пък и беше хубаво времето, аз тогава бях на сватба и затова не дойдох, ама вие как още 8 без 15 сте си тръгнали от гребната незнам

- shalashaska
- младши ентусиаст
-
nelim написа:DEZERE написа:shalashaska написа:хора много глупаво се получи 8 без 15 минах през бариерата и гледам всички си тръгват нали трябваше в 7:30 8 да почне цялата сесия какво стана??много тъпо че като се взимат някви решения и не се опестява и като недойдох на аквата и няма кой да каже..
Не е чесно така да нападаш колегата, в крайна сметка виж че е дошъл с идеята да се запознаем, може да не е идвал ама сега е дошъл, все пак не се броим феновете по това кой колко често идва на сбирките, аз също не успях да дойда на последните няколко поради ангажименти.
В крайна сметка ако нещо е написано в форум-а и поето като ангажимент какъв е проблема да се спазва, често проблема на Пловдивската група е точно това - пише се нещо в форума и после не се спазва(или още по-лошо въобще не се пише), а се прави нещо решено от хората на кафенцеи винаги има недоволни, не смятам че някой може да се оплаква ако всичко е направено по начина по който предварително е оповестено.
Та идеята ми е, не нападайте хората който не са идвали по сбирките, винаги е притеснително когато не познаваш никой и отиваш при групичка хора, с тези нападки ще се дистанцират още повече хора, като се реши нещо и се напише - трябва да се спазва.
На няколкото (малко) сбирки който съм ходил има по няколко тумби хора който си говорят и един нов фен рядко ще може да се приобщи, най-малкото не се знае при която точно тумба трябва да иде.
Аз лично на последната сбирка се запознах с Пламен (Plamin) който стоеше до нас и тъй като никой от хората който той лично познаваше не беше дошъл стоеше настрана от всички - аз отидох и така се запознахме, като лично мое мнение е че е много точно и свястно момче, защо никой друг не отиде при него - не е ясно.
И тук има хора който ще кажат - ние на хапем - нека дойде да се запознае - да ама с кой точно, това е като с нов ученик в класа, като се познаваш с хората ти е много по-лесно, какъв е проблема стъпката да се прави от вече сплотената група (макар че аз лично не виждам такава, както по-рано написах - групички хора по 3-4-5 човека, новия трябва да тръгне по групите и да се запознава, което не е ясно какъв успех ще има).
Просто новите момчета (и момичета) се чувстват точно както нов съученик в училище...
Та идеята ми от този целия ферман е, не нападайте новите...
много точно колега написано,вчера афектиран от писаното от колегата му отговорих доста остро,но след това реших да истрия написаното защото смисъла да падам на някой на нивото който даже и незнам как изглежда ми се вижда смешно..това което си го написал е правилно аз не се притеснявам щях да отида и да се запозная с всички,просто ми става тъпо още не съм отишъл и тука вече има искарани мнения за човека визирам мен.. и с къв кеф да ида на сбирката?ние май в пловдив найстина живеем с някви мисли че сме повече от всички други градове и сме над тях самочувствие но от къде?DEZERE m6 g power ли караш? че така говориш?не си прав само това ще ти кажа и повече няма да отделям и една секунда за теб!

- JohnnyBlack
- младши ентусиаст
-
Хайде стига вече с темата за запознаването и т.н. щото се изчерпа преди доста време. Който е имал желание да дойде и да се запознае с хората го е направил и винаги е бил посрещнат добре. Факт! Донякъде съм съгласен с DEZERE, защото shalashaska до момента основно плюе организацията и сбирките без да се е появил дори един път! И да - нормално е нещо да се реши на сбирката, все пак затова се прави.
П.П. Ако искате следващият път като ми се допикае да пиша тук, че някой да не ми се сърди, че не е разбрал...
П.П. Ако искате следващият път като ми се допикае да пиша тук, че някой да не ми се сърди, че не е разбрал...

- nelim
- младши ентусиаст
-
JohnnyBlack написа:Хайде стига вече с темата за запознаването и т.н. щото се изчерпа преди доста време. Който е имал желание да дойде и да се запознае с хората го е направил и винаги е бил посрещнат добре. Факт! Донякъде съм съгласен с DEZERE, защото shalashaska до момента основно плюе организацията и сбирките без да се е появил дори един път! И да - нормално е нещо да се реши на сбирката, все пак затова се прави.
Уф, малко тъпо и ми писна вече от тия спорове, ама факт... тази си позиция ще я отстоявам до край та..
Краси, съгласен съм с тебе за всичко, на сбирката да се обсъждат нещата ОК, но като се вземе някво решение и се пусне като информация, съгласи се с мен е редно да се спазва, всичко друго праща хората за зелен хайвер.
Тъпото е че както Росен каза, винаги в форума тона е малко по-различен, и с теб и с още куп народ се запознахме и като си говорим лице в лице е едно, като пишем в форума е съвсем друго