ПЛОВДИВ-сбирки

Регионална структура на БМВ Клуб България за гр. Пловдив

Модератори: pistata9889, Harry Poter, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: ПЛОВДИВ-сбирки

Мнение от JohnnyBlack » 07 Юни 2011, 14:06

като си говорим лице в лице е едно, като пишем в форума е съвсем друго
:yes:
И аз това се опитвах да кажа :)
shalashaska да заповяда някой път и ако не му хареса нека тогава да изказва негативно мнение ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от DJJonny » 07 Юни 2011, 14:49

ае ко стана с 2000лв кадето ни беха обещали да се сплотяваме :mhihi:
Ако неможеш да караш, НЕДЕЙ! Уважавай живота на другите ако не ти пука за твоя.
АЗ КАРАМ СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. А ВИЕ?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е39
Мечтае да кара: e46 М3

Мнение от shalashaska » 07 Юни 2011, 15:31

JohnnyBlack написа:
като си говорим лице в лице е едно, като пишем в форума е съвсем друго
:yes:
И аз това се опитвах да кажа :)
shalashaska да заповяда някой път и ако не му хареса нека тогава да изказва негативно мнение ;)

братле кое ми беше негативното мнение за сбирката да съм казал нещо за сбирката??
говорих за разминаването с организацията?само незнам какво съм плюл намери ми думи където плюя и ги постни да ги видят всички :yes:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от дид0 » 07 Юни 2011, 16:01

Мисля че става въпрос за темата ти за преместване на неделната сбирка в некъв си ресторант...
Изображение

Аватар

Мнение от DEZERE » 07 Юни 2011, 16:21

Не нападам никого...това мое мнение към въпросният човек е плод на доста наблюдения и четени негови постове тук...
Ще допълня само,че същият той реши без да е идвал веднъж на сбирка да сменя нейното място...
Моите уважения,нека дойде,нека се запознае с хората,нека види за кво става на въпрос пък тогава :idea:

П.С. Не е важно кой кво кара...а това тъй наречено синьо-бяло пламъче в очите :bchug:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е39
Мечтае да кара: e46 М3

Мнение от shalashaska » 07 Юни 2011, 16:29

АЗ съм решил да я сменям?Кой бях аз да я сменям??просто предлагах малко разнообразие..
казваш негови постове и темп подобни дай конкретен пример!!!
Ето опитах се да дойда с такъв ентусиазъм тръгнах е неделя с 2-ма мои приятели и нямах търпение и кво стана накрая
да ме накарате никога повече да недойда защото написах че не е правилно да се променя нещо което е казано и да не се оповестява,а да оставим настрани и обидите ти колега DEZERE защото обиждаш без да ти мигне окото

П.с ти и колегата ти джони казвате че съм все контра на всичко айде изкарайте хронология където се заяждам или квото и да е било!!най мразя някой да говори без да има зад какво да застане

Убивате желанието на хората само това ще ви кажа
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от DJJonny » 07 Юни 2011, 16:56

shalashaska написа:Убивате желанието на хората само това ще ви кажа

мойто отдавна е убито...
последните 5-6 пъти идвах само за да разходя кучето на различно място :paranoid:
Ако неможеш да караш, НЕДЕЙ! Уважавай живота на другите ако не ти пука за твоя.
АЗ КАРАМ СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. А ВИЕ?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от JohnnyBlack » 07 Юни 2011, 17:17

Ама никой не караме на сила да идва :mrgreen:

мечтател
Аватар
Кара: Е30 М3 реплика

Мнение от lamas » 07 Юни 2011, 18:54

shalashaska написа:АЗ съм решил да я сменям?Кой бях аз да я сменям??просто предлагах малко разнообразие..
казваш негови постове и темп подобни дай конкретен пример!!!
Ето опитах се да дойда с такъв ентусиазъм тръгнах е неделя с 2-ма мои приятели и нямах търпение и кво стана накрая
да ме накарате никога повече да недойда защото написах че не е правилно да се променя нещо което е казано и да не се оповестява,а да оставим настрани и обидите ти колега DEZERE защото обиждаш без да ти мигне окото

П.с ти и колегата ти джони казвате че съм все контра на всичко айде изкарайте хронология където се заяждам или квото и да е било!!най мразя някой да говори без да има зад какво да застане

Убивате желанието на хората само това ще ви кажа

колега това което ще напиша не го приемай като заяждане.
ако другите не могат да ти постнат това което си написал и това че беше пуснал анкета която беше да се премести неделната сбирка в ..... или да остане на акваленд аз мога да измъкна темите от кошчето и да постна всичко това.
няма да го направя защото смятам тази тема да се приключи.
в четвъртък ела на сбирката аз лично ще те посрещна и ще те запозная с всички :yes: :yes:

DJJonny написа:ае ко стана с 2000лв кадето ни беха обещали да се сплотяваме :mhihi:

Жоре парите ще дойдат ще ги изядем и изпием и после :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5

Мнение от boris » 07 Юни 2011, 19:14

Пак почнахте да се чопкате.

Колега lamas, не се обиждай, но наблегни на правописа си малко, както и тук, така и в facebook, някак си не върви на регионалния ни представител, да допуска елементарни правописни грешки, систематично. :bchug:

Ако си с мозила, десен бутон в полето, в което се пише, отметка на проверка на правописа, след това езици, ако няма бг, добавяне бг и си готов.
Изображение

мечтател
Аватар
Кара: Е30 М3 реплика

Мнение от lamas » 07 Юни 2011, 19:50

boris_k написа:Пак почнахте да се чопкате.

Колега lamas, не се обиждай, но наблегни на правописа си малко, както и тук, така и в facebook, някак си не върви на регионалния ни представител, да допуска елементарни правописни грешки, систематично. :bchug:

Ако си с мозила, десен бутон в полето, в което се пише, отметка на проверка на правописа, след това езици, ако няма бг, добавяне бг и си готов.

:yes: Взимам си поука.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: палава 16-ка

Мнение от danchoni.1 » 07 Юни 2011, 21:35

колеги и аз като отидaх за първи път на сбирка апсолютно никои не познавах ама се запознах, и нищо никои не ми направи такаче страшно няма. :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: с натегнат шпер
Мечтае да кара: ///M3 E36

Мнение от Kinopi » 08 Юни 2011, 1:18

моята първа сбирка ехх спомени :mhihi: беше в аквата 30-40 минути стояхме с един приятел на отделна маса до тяхната и се чудихме те ли са не са ли те :mhihi: ,в крайна сметка се престрашихме и отидохме при тях, а сбирката завърши с мощен бърнаут и вик - по колите куките идват :mhihi: :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: BMW E46 318i - 99
Мечтае да кара: BMW M6 Cabrio

Мнение от Styx » 08 Юни 2011, 23:25

здравейте колеги , до сега не съм дошъл на сбирките но искам... утре четвъртък не ми е удовно заради работното време ама мисля че неделя на аквата може да дойда за да се запознаем и да пием по едно кафе...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: палава 16-ка

Мнение от danchoni.1 » 09 Юни 2011, 1:28

Styx написа:здравейте колеги , до сега не съм дошъл на сбирките но искам... утре четвъртък не ми е удовно заради работното време ама мисля че неделя на аквата може да дойда за да се запознаем и да пием по едно кафе...

заповядаи. :driving:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Пловдив