ПЛОВДИВ-сбирки
Модератори: pistata9889, Harry Poter, Общи модератори
- JohnnyBlack
- младши ентусиаст
-
Re: ПЛОВДИВ-сбирки
като си говорим лице в лице е едно, като пишем в форума е съвсем друго

И аз това се опитвах да кажа

shalashaska да заповяда някой път и ако не му хареса нека тогава да изказва негативно мнение

ае ко стана с 2000лв кадето ни беха обещали да се сплотяваме 

Ако неможеш да караш, НЕДЕЙ! Уважавай живота на другите ако не ти пука за твоя.
АЗ КАРАМ СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. А ВИЕ?
- shalashaska
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: e46 М3
JohnnyBlack написа:като си говорим лице в лице е едно, като пишем в форума е съвсем друго![]()
И аз това се опитвах да кажа![]()
shalashaska да заповяда някой път и ако не му хареса нека тогава да изказва негативно мнение
братле кое ми беше негативното мнение за сбирката да съм казал нещо за сбирката??
говорих за разминаването с организацията?само незнам какво съм плюл намери ми думи където плюя и ги постни да ги видят всички

- дид0
- кандидат ентусиаст
-
Мисля че става въпрос за темата ти за преместване на неделната сбирка в некъв си ресторант...

Не нападам никого...това мое мнение към въпросният човек е плод на доста наблюдения и четени негови постове тук...
Ще допълня само,че същият той реши без да е идвал веднъж на сбирка да сменя нейното място...
Моите уважения,нека дойде,нека се запознае с хората,нека види за кво става на въпрос пък тогава
П.С. Не е важно кой кво кара...а това тъй наречено синьо-бяло пламъче в очите
Ще допълня само,че същият той реши без да е идвал веднъж на сбирка да сменя нейното място...
Моите уважения,нека дойде,нека се запознае с хората,нека види за кво става на въпрос пък тогава

П.С. Не е важно кой кво кара...а това тъй наречено синьо-бяло пламъче в очите

- shalashaska
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: e46 М3
АЗ съм решил да я сменям?Кой бях аз да я сменям??просто предлагах малко разнообразие..
казваш негови постове и темп подобни дай конкретен пример!!!
Ето опитах се да дойда с такъв ентусиазъм тръгнах е неделя с 2-ма мои приятели и нямах търпение и кво стана накрая
да ме накарате никога повече да недойда защото написах че не е правилно да се променя нещо което е казано и да не се оповестява,а да оставим настрани и обидите ти колега DEZERE защото обиждаш без да ти мигне окото
П.с ти и колегата ти джони казвате че съм все контра на всичко айде изкарайте хронология където се заяждам или квото и да е било!!най мразя някой да говори без да има зад какво да застане
Убивате желанието на хората само това ще ви кажа
Ето опитах се да дойда с такъв ентусиазъм тръгнах е неделя с 2-ма мои приятели и нямах търпение и кво стана накрая
да ме накарате никога повече да недойда защото написах че не е правилно да се променя нещо което е казано и да не се оповестява,а да оставим настрани и обидите ти колега DEZERE защото обиждаш без да ти мигне окото
П.с ти и колегата ти джони казвате че съм все контра на всичко айде изкарайте хронология където се заяждам или квото и да е било!!най мразя някой да говори без да има зад какво да застане

shalashaska написа:Убивате желанието на хората само това ще ви кажа
мойто отдавна е убито...
последните 5-6 пъти идвах само за да разходя кучето на различно място

Ако неможеш да караш, НЕДЕЙ! Уважавай живота на другите ако не ти пука за твоя.
- JohnnyBlack
- младши ентусиаст
-
Ама никой не караме на сила да идва 

- lamas
- мечтател
-
- Кара: Е30 М3 реплика
shalashaska написа:АЗ съм решил да я сменям?Кой бях аз да я сменям??просто предлагах малко разнообразие..
колега това което ще напиша не го приемай като заяждане.
ако другите не могат да ти постнат това което си написал и това че беше пуснал анкета която беше да се премести неделната сбирка в ..... или да остане на акваленд аз мога да измъкна темите от кошчето и да постна всичко това.
няма да го направя защото смятам тази тема да се приключи.
в четвъртък ела на сбирката аз лично ще те посрещна и ще те запозная с всички

DJJonny написа:ае ко стана с 2000лв кадето ни беха обещали да се сплотяваме
Жоре парите ще дойдат ще ги изядем и изпием и после

- boris
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5
Пак почнахте да се чопкате.
Колега lamas, не се обиждай, но наблегни на правописа си малко, както и тук, така и в facebook, някак си не върви на регионалния ни представител, да допуска елементарни правописни грешки, систематично.
Ако си с мозила, десен бутон в полето, в което се пише, отметка на проверка на правописа, след това езици, ако няма бг, добавяне бг и си готов.
Колега lamas, не се обиждай, но наблегни на правописа си малко, както и тук, така и в facebook, някак си не върви на регионалния ни представител, да допуска елементарни правописни грешки, систематично.

Ако си с мозила, десен бутон в полето, в което се пише, отметка на проверка на правописа, след това езици, ако няма бг, добавяне бг и си готов.

- lamas
- мечтател
-
- Кара: Е30 М3 реплика
boris_k написа:Пак почнахте да се чопкате.
Колега lamas, не се обиждай, но наблегни на правописа си малко, както и тук, така и в facebook, някак си не върви на регионалния ни представител, да допуска елементарни правописни грешки, систематично.![]()

- danchoni.1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: палава 16-ка
колеги и аз като отидaх за първи път на сбирка апсолютно никои не познавах ама се запознах, и нищо никои не ми направи такаче страшно няма. 

- Kinopi
- младши ентусиаст
-
- Кара: с натегнат шпер
- Мечтае да кара: ///M3 E36
моята първа сбирка ехх спомени
беше в аквата 30-40 минути стояхме с един приятел на отделна маса до тяхната и се чудихме те ли са не са ли те
,в крайна сметка се престрашихме и отидохме при тях, а сбирката завърши с мощен бърнаут и вик - по колите куките идват

- Styx
- Потребител
-
- Кара: BMW E46 318i - 99
- Мечтае да кара: BMW M6 Cabrio
здравейте колеги , до сега не съм дошъл на сбирките но искам... утре четвъртък не ми е удовно заради работното време ама мисля че неделя на аквата може да дойда за да се запознаем и да пием по едно кафе...
- danchoni.1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: палава 16-ка
Styx написа:здравейте колеги , до сега не съм дошъл на сбирките но искам... утре четвъртък не ми е удовно заради работното време ама мисля че неделя на аквата може да дойда за да се запознаем и да пием по едно кафе...
заповядаи.