ПЛОВДИВ-сбирки

Регионална структура на БМВ Клуб България за гр. Пловдив

Модератори: pistata9889, Harry Poter, Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: 24 Клапанова гад!!!
Мечтае да кара: М3 Е36 3.2

Re: ПЛОВДИВ-сбирки

Мнение от delas_328 » 29 Сеп 2011, 18:57

Колега pistata9889,спомням си за това ,че съм я дискотирал,но има хора който не са били регистрирани тогава :mhihi: и друго,по никакъв начин не съм искал да те засегна и се извинявам ако има нещо :yes:
По-добре известен пияч, отколкото анонимен алкохолик!

Emotionally Unstable
Аватар
Кара: Convertible

Мнение от Бибо » 30 Сеп 2011, 0:01

SBS_318ti написа:Така, колегите от Асеновград най-учтиво ни канят на тяхната сбирка в неделя, както се знае тази неделя едва ли пловдивския тим ще можем да се включим ,но за по другата седмица ако имате желание можем да организираме нещо съвместно с тях!Хубавото е ,че момчетата и писта са си намерили :driving: Ето това получих като покана от колегите:

Здрасти колега.. от Асеновград съм и от месеци насам нашият бмв клуб се организира все по-добре и по-добре,сбирки мероприятия .. Ако искате да направим една среща двата клуба,да се запознаят всички момчета с вас и да дадете съвети как да развием клуба.. Предлагам ако искате да идем на писта Леново на 20км от Асеновград се намира тъкмо да изтъркаме някой друг чифт гуми.

Ако е в края на следващата седмица (8 или 9 октомври), бих се включил. :yes:
Изображение

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09

Мнение от Spit-Fire » 02 Окт 2011, 18:30

Колеги нуждая се от помощта ви. Имам за смяна бензинови маркучи и 1-2 водни съединения на М40-ката, но колата ми трябва да я карам. Има ли някой доверен човек дето ще ми ги смени като хората без да си оставям колата 2-3 дена там и да не ме одере много в цената?
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: чужди бараки :)
Мечтае да кара: e30,36 M3

Мнение от bmw-120 » 02 Окт 2011, 22:45

Бисер_Гечев написа:
SBS_318ti написа:Така, колегите от Асеновград най-учтиво ни канят на тяхната сбирка в неделя, както се знае тази неделя едва ли пловдивския тим ще можем да се включим ,но за по другата седмица ако имате желание можем да организираме нещо съвместно с тях!Хубавото е ,че момчетата и писта са си намерили :driving: Ето това получих като покана от колегите:

Здрасти колега.. от Асеновград съм и от месеци насам нашият бмв клуб се организира все по-добре и по-добре,сбирки мероприятия .. Ако искате да направим една среща двата клуба,да се запознаят всички момчета с вас и да дадете съвети как да развием клуба.. Предлагам ако искате да идем на писта Леново на 20км от Асеновград се намира тъкмо да изтъркаме някой друг чифт гуми.

Айде дайте точна дата да почнем да разгласяме кога ще се събираме .. най-добре според мен да е някоя неделя да имат възможност повече хора да дойдат

ентусиаст
Аватар
Кара: Камион колкото читалището...

Мнение от pistata9889 » 02 Окт 2011, 22:53

Неделя и то скорошна,докато е още топло времето
Бисер_Гечев написа:Ако е в края на следващата седмица (8 или 9 октомври), бих се включил.

Също има и събор в Плевен,ако има желаещи да пишат,че пари за куверта и нощувката се приемат до края на другата седмица.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!

BMW fanatic
Аватар
Кара: ИСТРЕБИТЕЛ мечнае за СОВАЛКА
Детайли за колата: e36 330i

Мнение от with-fox » 03 Окт 2011, 22:52

Колеги знаете ли каде във Пловдив мога да си купя гедоре на форс или рико на по приемливи цени ? :bowdown:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: от време на време

Мнение от sezo_ » 03 Окт 2011, 22:55

with-fox написа:Колеги знаете ли каде във Пловдив мога да си купя гедоре на форс или рико на по приемливи цени ? :bowdown:

какво разбираш под приемливи цени, и от колко части? лично съм купувал на форс за 180 лв ако не се лъжа
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5

Мнение от boris » 03 Окт 2011, 22:58

На руския пазар до КАТ,най-накрая в дъното.
Изображение

BMW fanatic
Аватар

Мнение от with-fox » 03 Окт 2011, 23:02

да разбирам че нама да е под 150 но не ми се дават по 250 300 лв за инстромент

а на руския пазар сигорно са некои ментаци

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5

Мнение от boris » 03 Окт 2011, 23:07

Ментак на Rico и на Force ли :mhihi:
Изображение

BMW fanatic
Аватар

Мнение от with-fox » 03 Окт 2011, 23:12

boris_k написа:Ментак на Rico и на Force ли :mhihi:

братле от българите очаквам да направят и фалшиво бмв вече доста изобретателен нарот сме :mhihi:

Emotionally Unstable
Аватар
Кара: Convertible

Мнение от Бибо » 03 Окт 2011, 23:24

Spit-Fire написа:Колеги нуждая се от помощта ви. Имам за смяна бензинови маркучи и 1-2 водни съединения на М40-ката, но колата ми трябва да я карам. Има ли някой доверен човек дето ще ми ги смени като хората без да си оставям колата 2-3 дена там и да не ме одере много в цената?

Имаш л.с.

bmw-120 написа:
Бисер_Гечев написа:

Айде дайте точна дата да почнем да разгласяме кога ще се събираме .. най-добре според мен да е някоя неделя да имат възможност повече хора да дойдат

Нека да се видим с колегите в четвъртък и ще пишем :yes:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: чужди бараки :)
Мечтае да кара: e30,36 M3

Мнение от bmw-120 » 04 Окт 2011, 1:29

Добре следя темата затова ще очаквам коментара ви... посочвате дата и ви очакваме

мод : След като мнението ти е в пряк отговор на предхождащото го, не е нужно то да бъде цитирано.

BMW fanatic
Аватар

Мнение от with-fox » 04 Окт 2011, 20:35

Колеги така или иначе сам на бачкане и немога да идвам на збирката такаче ако е одобно да пишете кога ще се ходи при колегите

ентусиаст
Аватар
Кара: Камион колкото читалището...

Мнение от pistata9889 » 05 Окт 2011, 10:59

Към желаещите за Плевен!!!
Записването за нощувката в хотела и
за ресторанта е до петък.

Ако някои има мерак да идва да пише да
пътуваме организирано.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!

ПредишнаСледваща

Назад към Пловдив