Търси се...
Модератори: err0r, alpina-ma6inata
7 мнения
• Страница 1 от 1
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
Търси се...
Пичове, цял музикален форум си имаме, пък няма човек къде да намери песен която търси. Със сигурност има много хора които много се кефят на някоя песен, но не значт как се казва. Мисля че ще е добре да можем да си помагаме тук
Аз искам да започна с едно много зверско парче - между техно и хаус е, пее се само : It's my beat ,с пауза между думите.
Ако се сещате, пускаха го на надсвирването в бусчето на ТОЯГА
Аиде помагайте

Аз искам да започна с едно много зверско парче - между техно и хаус е, пее се само : It's my beat ,с пауза между думите.
Ако се сещате, пускаха го на надсвирването в бусчето на ТОЯГА

Аиде помагайте

Съжалявам че немога да помогна....
Сега обаче аз имам същия проблем:
Издирвам една песен...гръцка,техно песен.Пее се от мъж,който повтаря едни и същи думи(не са малко,но все пак еднакви).Между куплетите (ако могат да се нарекът такива) музиката спира за 1-2 секунди и една жена казва 'No Problem'.
Песента е нова,но това май няма смисъл да го казвам!Чувал съм я 2 пъти по радио Вива 93.9 в Сф
Това е всичко,което мога да кажа
Незнам гръцки,за да я 'запея'
Някой да се сеща или знае

Издирвам една песен...гръцка,техно песен.Пее се от мъж,който повтаря едни и същи думи(не са малко,но все пак еднакви).Между куплетите (ако могат да се нарекът такива) музиката спира за 1-2 секунди и една жена казва 'No Problem'.
Песента е нова,но това май няма смисъл да го казвам!Чувал съм я 2 пъти по радио Вива 93.9 в Сф

Това е всичко,което мога да кажа

Някой да се сеща или знае

- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Slavi_m написа:Съжалявам че немога да помогна....![]()
Песента е нова,но това май няма смисъл да го казвам!Чувал съм я 2 пъти по радио Вива 93.9 в Сф![]()
Това е всичко,което мога да кажаНезнам гръцки,за да я 'запея'
![]()
Някой да се сеща или знае![]()

R.I.P Landikar
Търся една песен..
На DJ Kick -- Jumbo (днес я слушах)
Може ли някой да ми даде линк към нея,защото немога да я намеря?
Издирвам още една
Старичка е в припева се пее така: Come along come,along with me,come along and you'll see....what is like to be free!.....(WITH BMW)
Mного подходяща песен за каране! Та как се казва и кой я изпълнява?
10х
На DJ Kick -- Jumbo (днес я слушах)

Може ли някой да ми даде линк към нея,защото немога да я намеря?
Издирвам още една

Старичка е в припева се пее така: Come along come,along with me,come along and you'll see....what is like to be free!.....(WITH BMW)

Mного подходяща песен за каране! Та как се казва и кой я изпълнява?
10х
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
http://www.data.bg/f.php?fid=1798629 - DJ Kikk - Jumbo [Radio Edit]
http://rack1.free.evro.net/server5/klepouh4o/mp3/Titiyo%20-%20Come%20Along.mp3 - Titiyo - Come Along
P.S. Петко, виж да не е тази песента (не съм чувал бусчето на Тояга), ама тази много точно се вписва в твойте описания...
http://rack5.free.evro.net/free2/dj_ivan/--==Mp3==--/Hardstyle%20Therapy%20and%20Zoom%20Collection%20V.1/01%20Meat%20my%20Beat.mp3
http://rack1.free.evro.net/server5/klepouh4o/mp3/Titiyo%20-%20Come%20Along.mp3 - Titiyo - Come Along

P.S. Петко, виж да не е тази песента (не съм чувал бусчето на Тояга), ама тази много точно се вписва в твойте описания...

- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
- Кара: xDrive
7 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Музикални предпочитания