Песен за Азис

Форум за меломани.

Модератори: err0r, alpina-ma6inata

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 02 Юни 2005, 0:02

NeoPrint написа:
bam-bam написа:о българино българино ... бай ганьо де обръках се :mhihi: :mhihi:

Направо ни закопа любителю на кучешки битки :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Ми бате, не е тоя с кучешките битки. Отново ще напиша, че хора има всякакви, а настроения още повече, така че няма смисъл да продължаваме дискусията по тая тема. Ние не Ви натякваме какво да слушате!! Вие ни толерирайте кретенизма и ни пощадете, не ни пробутвайте вашето!!! :(
И последно - каквото си искам, това ще слушам :!: :evil: Мразя чуждото мнение упражнявано върху моето съзнание!
Изображение

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 02 Юни 2005, 0:26

аз като казвам че е пуно с киселяци те не ми верват .. даже некои се сръдат кат им кажеш истината ... ама добре че сам си жилка да ти изградих имунитет та и мен да не ме фане :mhihi: :mhihi: :mhihi:

п.с. пич я ми кажи кои са най оборотните заведения по сф и каква музика се слуша там ? .. ако не си свери сато вече сме 21 век ... готината музика беше 90-те ама тя умря с динозарите , ся .. ЧАЛГА РУЛЗ ЯКО .. така де АЗИС другите ги нема на картата :yes:

бай печатар
Аватар
Кара: E34 525tds-A
Мечтае да кара: Е38 728i

Мнение от NeoPrint » 02 Юни 2005, 8:15

Вярно съм сбъркал,извинявай bam-bam ;)
Kолкото до налагане на мнение в голяма грешка сте.Това,което съм написъл е МОЕТО мнение,никой не задължавам да го споделя.
Не знам защо тук някой поставят равенство м/у популярност,пари и качество??? Това,че някой е спечелил само едно доказва и то е именно,че умее да печели пари!Ако това според вас автоматично го прави готин ОК. :roll:

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 03 Юни 2005, 13:44

simple_man написа:Е тая песен и пари да ми дават не бих я слушал!!! :!:
Тва е пълна олигофрения и музика и текст!Не се излагай! :bang: :kuku: :wtf: :puke: :nono:
To и в чалгата е така , тъпи текстове в които се пее само за е...е и пари .А пък за самия Азис да не говорим първо че е мангал второ като го чуя как вие като морска сирена направо не ми се говори .

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 03 Юни 2005, 13:51

Айдеее, катанеца! КАТО НЕ ИСКАТЕ ДА ГО СЛУШАТЕ... НЕДЕЙТЕ! :evil:
Изображение

Предишна

Назад към Музикални предпочитания