Типична балканска музика

Форум за меломани.

Модератори: err0r, alpina-ma6inata

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от koko_star » 11 Фев 2004, 23:25

мъжът и не ми допада особено.ти гледа ли по планета филм4ето за раждането на бебето./между другото е много хубаво бебе/.оня се беше намръщил кат на погребение.ка4и я на някакъв бенц и духна.ебаси 4овека веднъж не се усмихна към камерата...ина4е на мене ли4но ми харева анелия
BMW is the car...another cars are just traffic

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ISATIS » 07 Мар 2004, 22:25

Не знам какво ще си помислите, ама за мен новите чалга песни са пълна БОЗА!!!! :puke: За мен са яки дъртите купонджийски песнички от сорта на Кристали-Каравана чайка , Петра-БМВ кючек ,Сашо Роман-Пътна помощ и т.н.Супер смешни са ми новите префърцунени звезди, които вече пеят поп, а не веселяшка музика!!!А относно поумнелите текстове-хахахахахах.Просто се вслушайте- "Всеки ден ще те чакам в ноща" и тем подобни патаклами...Супер ХАЛ са всички нови певци/певици.А от старите парчета има и сериозни песни с бая музикални достойнства- Сашо Роман-Мой ангеле, Сашо Роман- Обещание, пак същият- Цвете мое, Орхан Мурад -Хиляди слънца, Южен вятър-Как тихичко си капеха листата и мноо др.

----------------------------------

BMW ///M Division

----------------------------------

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от chefo » 08 Мар 2004, 10:18

antonpenev написа:Според мене не можеш да седнеш на маса и да слушаш нещо от сорта на пуснат флекс и дрелка едновременно....

Аз мога :?

Мога и да седна на масата и до мен да звучи S60/B44 на 5000 rpm :D и ще се чувствам доста комфортно!

П.С. Metallica RUULZZZ!!!

Потребител
Аватар

Мнение от desita » 13 Май 2004, 18:36

Абе за каде сме без 4алгиата! Тиа луди ритми са ни в кръвта,ама рядко си го признаваме,дори и да сме седнали на маса! :oops:
Hora,samo vednaj se jivee...Neka se poglezim s edno hubavo BMW!

Предишна

Назад към Музикални предпочитания