БМВ не е за всеки...
Модератори: err0r, alpina-ma6inata
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
БМВ не е за всеки...
Не знам колко ще обърнете внимание на мойте писания, но това, което видях вчера... просто не мога да се удържа да не го споделя.
Та значи прибирам се от паркинга, където си държа колата и през две преки от мен се дочува отвраително дразнещия меден гласец на (цитирам Боби Турбото) оня изрусен, изсребрен, циганин, дебел, педерас Азис. И след минута пред мен се разкрива ужасяваща гледка, която би ме накарала да си направя харакири наред улицата, пред мен минава 325i Е36 със свален гюрук и отвътре дъни с пълна сила горе споменатия изрусен, изсребрен...
Хубаво пича е фен на... ама все пак кара БМВ, не може ли тоя тъпак да помисли, че унижава марката и тъпче по репутацията на БМВ. На такива като тоя трябва да им се забрани дори да споменават марката!
Спирам до тук, щот не съм фен нито на ромейските братя, нито на техните фенове!
Та значи прибирам се от паркинга, където си държа колата и през две преки от мен се дочува отвраително дразнещия меден гласец на (цитирам Боби Турбото) оня изрусен, изсребрен, циганин, дебел, педерас Азис. И след минута пред мен се разкрива ужасяваща гледка, която би ме накарала да си направя харакири наред улицата, пред мен минава 325i Е36 със свален гюрук и отвътре дъни с пълна сила горе споменатия изрусен, изсребрен...
Хубаво пича е фен на... ама все пак кара БМВ, не може ли тоя тъпак да помисли, че унижава марката и тъпче по репутацията на БМВ. На такива като тоя трябва да им се забрани дори да споменават марката!
Спирам до тук, щот не съм фен нито на ромейските братя, нито на техните фенове!
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
xexe на която автомивка да ида във Варна като почнат да чистят колата от вътре и като скиват пиратските дискове почват да ги вартят. И само Азис и нищо друго
набарат ли го тоя диск и смятаи 1 час ми мият колата ама накрая блести и ма молят да им подаря диска
не че съм за 40 стотинки
давам им го ама туи се повтаря всеки път
Да ама я мият много хубаво 

- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
- Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),
Що бе, човече? Аз като имам близо 300 CDs - от чалга до класическа музика - означава ли, че само АC/DC трябва да слушам в колата си?
Алпина е безкрайно прав - моя си е колата и ако искам Братя Куленови "Шкембенце" ще ги слушам, пък може да искам Вивалди и "Четирите Годишни Времена" . Знае ли човек в какво настроение ще се качи?
Алпина е безкрайно прав - моя си е колата и ако искам Братя Куленови "Шкембенце" ще ги слушам, пък може да искам Вивалди и "Четирите Годишни Времена" . Знае ли човек в какво настроение ще се качи?

Power is Nothing Without Insanity
Alpina написа:По темата: Снощи се прибирам и виждам на светофара един нов Range Rower и от вътре дъни с нечовешка сила Smack my bitch up на Prodigy !
Ето това ми харесва - аз също обичам да съм оригинален и уникален...
Аз също много се кефя, като чуя по-хард музика да дъни от някоя кола. Това са доста редки случай. Аз лично предпочитам да слушам предимно хардкор.
Имам няколко случая, когато се бях побъркал по Бичето - "Идем" и тъй като колата ми е с благоевградска регистрация, да видиш как ме зяпаха хората по кръстовищата

- Deakon
- FX Master
-
- Кара: нафтата да става на пушек
- Мечтае да кара: без да плаща
- Детайли за колата: '95 E34 525 TDS Touring
братлета не мога да ви разбера - защо ви е в BMW музика при тоя саунд на двигателя особено ако е шестак ? Има нещо вълшебно в тоя звук на шестака от което настръхвам като го чуя ...
viper написа:Ц Н С - Циганите На Сапун (дори обратните)![]()
:uzi: :uzi: :uzi:
![]()
Винаги съм казвал, че България ще процъфти само ако целокупното ромско населени бъде заето в сапунената индустрия! Ако не 6, то поне 5 млрд. души по света си мият ръцете редовно, а за да си измият ръцете им трябва ...
...САПУН!!!!
евала момчета с такива изказвания "цигани на сапун" и тъй подобни ще прогресирате много в живота...
другия пък написал "по този начин унижава репутацията на такава фирма дрън дрън която е БМВ" имах 318 е30 сега карам 520 е34 и какво?????не мога да пусна "изтървахме коня"??? теб ли ще питам бе??аз напоследък освен Nightwish,Pантера и тъй подобни не се слушат...даже намерих и девойка дето се кефи на тия и сме супер...боли ми много когато някой ми каже как така се гавря с марката БМВ...тц тц...бря!! обидих момчето ве:(
другия пък написал "по този начин унижава репутацията на такава фирма дрън дрън която е БМВ" имах 318 е30 сега карам 520 е34 и какво?????не мога да пусна "изтървахме коня"??? теб ли ще питам бе??аз напоследък освен Nightwish,Pантера и тъй подобни не се слушат...даже намерих и девойка дето се кефи на тия и сме супер...боли ми много когато някой ми каже как така се гавря с марката БМВ...тц тц...бря!! обидих момчето ве:(

24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Назад към Музикални предпочитания