БМВ не е за всеки...

Форум за меломани.

Модератори: err0r, alpina-ma6inata

кандидат ентусиаст
Аватар

БМВ не е за всеки...

Мнение от Godsmack » 24 Юли 2003, 10:59

Не знам колко ще обърнете внимание на мойте писания, но това, което видях вчера... просто не мога да се удържа да не го споделя.
Та значи прибирам се от паркинга, където си държа колата и през две преки от мен се дочува отвраително дразнещия меден гласец на (цитирам Боби Турбото) оня изрусен, изсребрен, циганин, дебел, педерас Азис. И след минута пред мен се разкрива ужасяваща гледка, която би ме накарала да си направя харакири наред улицата, пред мен минава 325i Е36 със свален гюрук и отвътре дъни с пълна сила горе споменатия изрусен, изсребрен...
Хубаво пича е фен на... ама все пак кара БМВ, не може ли тоя тъпак да помисли, че унижава марката и тъпче по репутацията на БМВ. На такива като тоя трябва да им се забрани дори да споменават марката!
Спирам до тук, щот не съм фен нито на ромейските братя, нито на техните фенове!

Петко ///M големия
Аватар
Кара: E46 330xd / Mini Cooper S

Мнение от BMW///M-ma6inata » 24 Юли 2003, 11:20

Братле,лошо е че не всички хора карат БМВ за собствено удоволствие :oops: :cry: :x

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Mr.White » 24 Юли 2003, 13:13

Имал съм същия случай само че с Х5ца на една автомивка,вътре седеше ниакакъв шопар с джапанетки;просто класика

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 24 Юли 2003, 13:54

xexe на която автомивка да ида във Варна като почнат да чистят колата от вътре и като скиват пиратските дискове почват да ги вартят. И само Азис и нищо друго :P набарат ли го тоя диск и смятаи 1 час ми мият колата ама накрая блести и ма молят да им подаря диска :arrow: не че съм за 40 стотинки :roll: давам им го ама туи се повтаря всеки път :wink: 8) Да ама я мият много хубаво :idea:
ИзображениеИзображение

мечтае да кара 7-ца
Аватар

Мнение от Alpina » 24 Юли 2003, 14:26

Много сте ми странни - като си имам кола, моя си е - каквото искам ще си слушам вътре - ако искам и цигански кючек ще надуя - на който не му харесва да си запуши ушите :-)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Mr.White » 24 Юли 2003, 14:48

Особено ако си циганин ниама да учудиш никого, ама ако не си..........

Храбрият Свинар
Аватар
Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),

Мнение от Alex 320i Cabrio » 24 Юли 2003, 15:49

Що бе, човече? Аз като имам близо 300 CDs - от чалга до класическа музика - означава ли, че само АC/DC трябва да слушам в колата си?

Алпина е безкрайно прав - моя си е колата и ако искам Братя Куленови "Шкембенце" ще ги слушам, пък може да искам Вивалди и "Четирите Годишни Времена" . Знае ли човек в какво настроение ще се качи? :lol:
Power is Nothing Without Insanity

мечтае да кара 7-ца
Аватар

Мнение от Alpina » 24 Юли 2003, 16:05

По темата: Снощи се прибирам и виждам на светофара един нов Range Rower и от вътре дъни с нечовешка сила Smack my bitch up на Prodigy ! ;-)
Ето това ми харесва - аз също обичам да съм оригинален и уникален...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Godsmack » 25 Юли 2003, 9:57

Alpina написа:По темата: Снощи се прибирам и виждам на светофара един нов Range Rower и от вътре дъни с нечовешка сила Smack my bitch up на Prodigy ! ;-)
Ето това ми харесва - аз също обичам да съм оригинален и уникален...

Аз също много се кефя, като чуя по-хард музика да дъни от някоя кола. Това са доста редки случай. Аз лично предпочитам да слушам предимно хардкор.
Имам няколко случая, когато се бях побъркал по Бичето - "Идем" и тъй като колата ми е с благоевградска регистрация, да видиш как ме зяпаха хората по кръстовищата :shock: А като дойдеше време за култовата фраза " идем из село мама ви мръсна..." по устните на доста можех да прочета " тъп селяндур", "селянин" и др. нарицателни за нагъл провинциалист дошъл в София. Но не е само при такива случай, аз си карам както всеки софианец, нагло и нахално и като ме видят с тоя номер винаги отнасям някоя друга псувня. Какво ли не са ме наричали. Дори веднъж един полуидиот със софийска регистрация ме напсува с прекрасна миека риеч. Повечето тъпаци изобщо не подозират, че големия процент от автомобили с регистрации на други градове са на инвалиди. Никога не съм се отнасял с пренебрежение към каращите автомобили с регистрация извън София и не мога да я разбера тая комплексарщина откъде идва.

ШОП
Аватар
Кара: e87lci

Мнение от BMDrago » 27 Юли 2003, 22:43

Mr.White написа:Имал съм същия случай само че с Х5ца на една автомивка,вътре седеше ниакакъв шопар с джапанетки;просто класика
Ако Х5-цата е тъмно синя и аз съм го виждал тоя мангал-на Опълченска и мъчеше уредбата с някакви мазни неразбираеми кючеци

viper
Аватар

Мнение от viper » 28 Юли 2003, 15:56

Ц Н С - Циганите На Сапун (дори обратните) :bang: :bang: :uzi: :uzi: :uzi: :box: :box:

FX Master
Аватар
Кара: нафтата да става на пушек
Мечтае да кара: без да плаща
Детайли за колата: '95 E34 525 TDS Touring

Мнение от Deakon » 28 Юли 2003, 16:06

братлета не мога да ви разбера - защо ви е в BMW музика при тоя саунд на двигателя особено ако е шестак ? Има нещо вълшебно в тоя звук на шестака от което настръхвам като го чуя ...
If you know about BMW, you either own one or want one.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Godsmack » 28 Юли 2003, 18:33

viper написа:Ц Н С - Циганите На Сапун (дори обратните) :bang: :bang: :uzi: :uzi: :uzi: :box: :box:

Винаги съм казвал, че България ще процъфти само ако целокупното ромско населени бъде заето в сапунената индустрия! Ако не 6, то поне 5 млрд. души по света си мият ръцете редовно, а за да си измият ръцете им трябва ...
...САПУН!!!!

ШОП
Аватар
Кара: e87lci

Мнение от BMDrago » 29 Юли 2003, 5:20

viper написа:Ц Н С - Циганите На Сапун (дори обратните) :bang: :bang: :uzi: :uzi: :uzi: :box: :box:

винаги съм се чудел какъв човек трябва да си за да ти е идол:циганин,дебел,обратен,рус и при това чалгар?!

Потребител
Аватар

Мнение от johnny_b » 24 Фев 2004, 22:03

евала момчета с такива изказвания "цигани на сапун" и тъй подобни ще прогресирате много в живота...
другия пък написал "по този начин унижава репутацията на такава фирма дрън дрън която е БМВ" имах 318 е30 сега карам 520 е34 и какво?????не мога да пусна "изтървахме коня"??? теб ли ще питам бе??аз напоследък освен Nightwish,Pантера и тъй подобни не се слушат...даже намерих и девойка дето се кефи на тия и сме супер...боли ми много когато някой ми каже как така се гавря с марката БМВ...тц тц...бря!! обидих момчето ве:( :lol:

Следваща

Назад към Музикални предпочитания