Песен за Азис
Модератори: err0r, alpina-ma6inata
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
NeoPrint написа:bam-bam написа:о българино българино ... бай ганьо де обръках се![]()
Направо ни закопа любителю на кучешки битки![]()
![]()
Ми бате, не е тоя с кучешките битки. Отново ще напиша, че хора има всякакви, а настроения още повече, така че няма смисъл да продължаваме дискусията по тая тема. Ние не Ви натякваме какво да слушате!! Вие ни толерирайте кретенизма и ни пощадете, не ни пробутвайте вашето!!!

И последно - каквото си искам, това ще слушам

- Гост
-
аз като казвам че е пуно с киселяци те не ми верват .. даже некои се сръдат кат им кажеш истината ... ама добре че сам си жилка да ти изградих имунитет та и мен да не ме фане
п.с. пич я ми кажи кои са най оборотните заведения по сф и каква музика се слуша там ? .. ако не си свери сато вече сме 21 век ... готината музика беше 90-те ама тя умря с динозарите , ся .. ЧАЛГА РУЛЗ ЯКО .. така де АЗИС другите ги нема на картата

п.с. пич я ми кажи кои са най оборотните заведения по сф и каква музика се слуша там ? .. ако не си свери сато вече сме 21 век ... готината музика беше 90-те ама тя умря с динозарите , ся .. ЧАЛГА РУЛЗ ЯКО .. така де АЗИС другите ги нема на картата

- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Вярно съм сбъркал,извинявай bam-bam
Kолкото до налагане на мнение в голяма грешка сте.Това,което съм написъл е МОЕТО мнение,никой не задължавам да го споделя.
Не знам защо тук някой поставят равенство м/у популярност,пари и качество??? Това,че някой е спечелил само едно доказва и то е именно,че умее да печели пари!Ако това според вас автоматично го прави готин ОК.

Kолкото до налагане на мнение в голяма грешка сте.Това,което съм написъл е МОЕТО мнение,никой не задължавам да го споделя.
Не знам защо тук някой поставят равенство м/у популярност,пари и качество??? Това,че някой е спечелил само едно доказва и то е именно,че умее да печели пари!Ако това според вас автоматично го прави готин ОК.

To и в чалгата е така , тъпи текстове в които се пее само за е...е и пари .А пък за самия Азис да не говорим първо че е мангал второ като го чуя как вие като морска сирена направо не ми се говори .simple_man написа:Е тая песен и пари да ми дават не бих я слушал!!!![]()
Тва е пълна олигофрения и музика и текст!Не се излагай!![]()
![]()
![]()
![]()
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Назад към Музикални предпочитания