малко железарии :)

Форум за меломани.

Модератори: err0r, alpina-ma6inata

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 16 Яну 2004, 14:09

а ти представяш ли си ако го бяха засвирили и на припевите ги бяхме съпроводили с Ой Ой Ой как щяха да се шашнат :twisted:
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 16 Яну 2004, 23:46

Аз нещо Metallica след албума '91ва година.. не ги харесвам.. мноо комерсиализъм станаха.. (лично мнение), опредлено концерта беше велик, но аз лично наи се изкефих на Soulfly.. зала Христо Ботев която незнам как не се разпадна като събира 3000-4000, а вътре бяха над 5000 души.. другия мянишки концерт на които бях Halford and Slayer.. Роб Халфорд напрао заби зверски! :twisted:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от V_G_Z » 17 Яну 2004, 0:37

ati написа:а ти представяш ли си ако го бяха засвирили и на припевите ги бяхме съпроводили с Ой Ой Ой как щяха да се шашнат :twisted:

муахаха не знам за SEEK ама DESTROY 6те6е да има яко по стадиона :twisted: :twisted:
само не ме питаи после на другия ден как се явих на изпит по анатомия прегракнал до смърт и леко алкохолизиран :roll:
важното 4е в стил с металика ми се падна на изпита устроиство на 4ереп :twisted: не 4е го взех де ама тва е друг въпрос :oops:
" on stages where we ran 4 bar boost in qualifying, it was a case of closing your eyes, and praying that it would stay pointed straight ahead"

50" ракия тийм
Аватар
Кара: 330 d

Мнение от tonkata » 04 Авг 2004, 1:11

въпреки 4е съм фен на 4алга и на сръбско на ме талика съм фен о6те от 5-6 години и е лиубимата ми банда

Предишна

Назад към Музикални предпочитания