2 fast 2 furious
Модератори: err0r, alpina-ma6inata
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- MOPKOB
- Правопис Мастър
-
- Кара: X5
rtzankov написа:PIONEER написа:знам че темата е стара ама имам нужда от помощ и аз...искам да питам музикалните маниаци тука песента на края на филма като дават анимацията как се състезават количките как се казва и кой я пее...просто е мнооо яка и я искам.
плс помогнете ми.......х100PIONEER написа:няма да влиза вече
така да бъде...чао на всички фенове
Ама направо сълзи ми избиват .....
Ей ша ма уморите от смех. Пионерче я сформирай сега един анти БМВ клуб. и бегом да си ближеш раните там , ама и Цанков е велик. Какви остри зъбки има ....
Ама то е трудно да караш супер маниакален Мохер и да си държиш и на написаното ... щото иначе как ще се биеш в гърдите. Аре със здраве ..
ПАК СОРИ ЗА

- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
питах тука просто за песента
никой не я знае и зная че тука има запознати хора...а за москвича-ОК
след 3 години кат си взема книжката ще дойда легално на екото и ще ви повоза сички
така че споко приятели споко.обещавам всички да имат снимка с него
на цанков цяла фотосесия ще му направя да си окачи в стаята над леглото...
ама аз нищо не бех казвал за моска докато някой каун не се изцепи"на мохера ли ще слагаш гърнето а?"еми това си е моя работа мога да му кажа само.темата е гърнетата и техния звук...знам че ви дразня ама и мене много ме дразнят някои като се обадят когато аз само споделям мнение а?кажете за това вече не съм ли прав???
на това искам само да получа отговор..... аз иначе вече нищо не си казвам за мойта си кола ама нека сега и други не почват дразгите а?
аз иначе нямам нищо против другите ама някои не се траят...какво им преча че повдигнаха въпроса пак?нека си го кажат.

ама аз нищо не бех казвал за моска докато някой каун не се изцепи"на мохера ли ще слагаш гърнето а?"еми това си е моя работа мога да му кажа само.темата е гърнетата и техния звук...знам че ви дразня ама и мене много ме дразнят някои като се обадят когато аз само споделям мнение а?кажете за това вече не съм ли прав???

аз иначе нямам нищо против другите ама някои не се траят...какво им преча че повдигнаха въпроса пак?нека си го кажат.

8.32
- PIONEER
- ентусиаст
-
та искам да знам ще ми кажете ли песента
ако цанков или някой искат нещо да кажат нека е на лично съобщение.
нека не пълним форума с простотии

ако цанков или някой искат нещо да кажат нека е на лично съобщение.

8.32
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
PIONEER написа:та искам да знам ще ми кажете ли песента![]()
![]()
ако цанков или някой искат нещо да кажат нека е на лично съобщение.нека не пълним форума с простотии
1-во няма да те удостоя с честа да получиш първото си ЛС !
2-ро "нека не пълним форума с простотии" с това ти изкавзне предизвика у мен толкова бурен смях че сигурно саседите ми са решили че полудявам ! "Крадеца вика дръжте крадеца" епизод 299-ти ... може ли да има толкова нагло същество като тебе ! Разбирам дете си интересно ти е .. но това определено не е начина да предисвикаш симпатия към себе си ! Ти си No1 флудър в тоя форум ! И това че модераторите не са ти направили забележка е само защото трябва да има и такива като теб в форумa, самоче ти вече прескачаш всички граници .. няма да споменавам факта че това вече е втори път когато ти казваш че няма да пишеш повече и точно след 20 мин .. виждам нов пост от теб ! Това че си на 15 не значи че трябва да кажеш нещо и след 20 мин .. вече да си забравил какво си казал !
Ако не си вземеш поука ... ще се погрижа пребиваването ти в форум-а да е максимално неприятно ! Ще ти напомням постоянно че "повече няма да пишеш" в форума !
3-то името ми се пише с главна буква !
П.С. Извинявам се за замърсяването на темата ! Може да изтриете мнението ми !

R.I.P Landikar
- PIONEER
- ентусиаст
-
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
PIONEER
Ти нямаш сърце!!!
п.с. трийте и това мнение!!!
Ти нямаш сърце!!!

п.с. трийте и това мнение!!!
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- PIONEER
- ентусиаст
-
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Няма ли да престанете
С тъпите ви кавги не знам колко теми сте съсипали
До един момент е интересно човек да гледа как си правите забележки, обаче изведнъж не се усещате колко зверски излагате самите себе си
В следващата тема пълна с подобни идиотщини, мненията ще бъдат дирекно трити.
Обаче сега ще заключа темата и ще ви оставя мненията да си ги препрочетете за да си преосмислите мненията ,и как без никаква причина наговорихте куп глупости
Просто недейте да го правите повече, падате в очите на хората 

С тъпите ви кавги не знам колко теми сте съсипали
До един момент е интересно човек да гледа как си правите забележки, обаче изведнъж не се усещате колко зверски излагате самите себе си

Обаче сега ще заключа темата и ще ви оставя мненията да си ги препрочетете за да си преосмислите мненията ,и как без никаква причина наговорихте куп глупости

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Назад към Музикални предпочитания