За или против чалгата в колата?
Модератори: err0r, alpina-ma6inata
- DiDi
- ентусиаст
-
- Кара: самолет
- Мечтае да кара: НЛО
Предпочитам хаус, дръм или рап. Зависи и от спътниците. С баща ми като пътуваме по магистрала е задължителен дръма и Billy Idol - Spееd. По принцип не уважавам чалга.
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
- McClane
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
- ceno83
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 320D 2001
- Мечтае да кара: M Power
jArGoN_LaDy написа: . По принцип не уважавам чалга.
само по-принцип ?:)
,,Болката от сполетялото ни нещастие се дължи не на самото събитие,а на нашата оценка за него.А тъкмо нея ние можем да променим във всеки един момент."
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
ceno83 написа:jArGoN_LaDy написа: . По принцип не уважавам чалга.
само по-принцип ?:)
И аз така до към 3-4тата чашка

- Illusion
- Бургаското явление
-
Твърдо против
То тва не е и музика
Едно е да ти дъни нещо и то здраво и тва да те кара да натискаш педала на газта докрай, друго е като слушаш чалга и да се надъхваш и караш като чалгар
Нищо лично към никой, ама за мен е жалко
И ся се сещам за случка от преди няколко дни, при което останах ей така
Та разхождам се и чувам яко чалга да плющи (под "да плющи" имам в предвид някво скапано касетофонче с две говорителчета колкото да има нещо и усилено на макс и се сещате звука къв е
) казвам си аз : "ох пак някое голфче" обръщам се и... не мога да ви опиша колко и какви мисли ми минаха през главата, но съм добре със зрението и след няколкото пъти, в които поглеждах всрани и след това отново към това чудо, бях 100% сигурна, че няма грешка и това е е36
Беше тъмно и не видях шофьора от коя раса e (не че има много голямо значение, но напоследък много наши тъмнокожи събратя се сдобиха с такива коли), та поне малко щеше да ми се изясни картинката
Както и да е... аз потънах в земята от срам,за това, че някой носещ на капака си синьо-бяла емлема се кефи на това нещо, а за тези които доволно казват, че това за тях е №1...
Отново казвам нищо лично към никой, това си е мое мнение

То тва не е и музика

Едно е да ти дъни нещо и то здраво и тва да те кара да натискаш педала на газта докрай, друго е като слушаш чалга и да се надъхваш и караш като чалгар

Нищо лично към никой, ама за мен е жалко

И ся се сещам за случка от преди няколко дни, при което останах ей така

Та разхождам се и чувам яко чалга да плющи (под "да плющи" имам в предвид някво скапано касетофонче с две говорителчета колкото да има нещо и усилено на макс и се сещате звука къв е

Отново казвам нищо лично към никой, това си е мое мнение

Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

- PeBuLs
- T.N.T. for the brain
-
- Кара: Слънцето да се мръщи!!!
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
- Illusion
- Бургаското явление
-
PeBaLs написа:http://www.vbox7.com/play:c28bf00e
и са по-готини ...и правят по-голям купон
![]()
![]()
![]()
gergana n1 във vbox7 написа:Хмм по мойте наблюдения-те са красиви,както за гледане-така и много приятни за слушане
интересно

да беше момче и да не се беше изразил правилно като е искал да каже, че е много приятно да му пеят...
ама така, че са приятни за слушане не си го обяснявам

Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

- KIARA_G
- ентусиаст
-
- Кара: го ... X-treme!
- Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
- Детайли за колата: ...
... Когато на готин човек ми е кофти - това е блус,
а когато на кофти човек му е готино - това е чалга...
Така че без чалга в колата...
п.п. Без да се обиждат чалга фИеновете
а когато на кофти човек му е готино - това е чалга...

п.п. Без да се обиждат чалга фИеновете

Пълно е с пациенти
♥™
Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

- ceno83
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 320D 2001
- Мечтае да кара: M Power
аз от другите теми тия за музиката за секса останах с впечатление, че 95% от съфорумците слушат тази музика наречена "поп фолк". Сега излиза, че не е така , но според мен истината е че повечето са гласували по друг начин от истинският.
Да не слушаш чалга означава дори и да си пиян пак да не я понасяш. Ако си пиян и слушаш чалга и ходиш по такива заведения нормално е да гласуваш в анкетата с "ЗА" . Тук нещо не сте обективни 

,,Болката от сполетялото ни нещастие се дължи не на самото събитие,а на нашата оценка за него.А тъкмо нея ние можем да променим във всеки един момент."
- gego_n
- младши ентусиаст
-
- Кара: бавно
- Детайли за колата: нищо особено
Я съм от село ...........
Нищо не знам............
и слушам Вили Казасян
Сега сериозно . В моята кола слушам хард и хеви от 80-те години .Ако съм в друга кола - уважавам вкусовете на собственика й /включително и в колата на жена ми /. Мразя да демонстрирам или да ми демонстрират какво се слуша в колата .
Нищо не знам............
и слушам Вили Казасян

Сега сериозно . В моята кола слушам хард и хеви от 80-те години .Ако съм в друга кола - уважавам вкусовете на собственика й /включително и в колата на жена ми /. Мразя да демонстрирам или да ми демонстрират какво се слуша в колата .

аз по принцип мразя чалгата, винаги съм я мразел
не слушам никъде, освен в колата, но трябва да са някои яко дърти чалги от тези с най-съдържателни текстове .. слушам и къде се смея, къде се кефя и си представям, че карам жигула
задължително с вдигнати стъкла и някъде извън населени места, че иначе ще умра от срам
иначе лигавите нови песни за нищо не стават, дори и да ги усилиш не върви
не слушам никъде, освен в колата, но трябва да са някои яко дърти чалги от тези с най-съдържателни текстове .. слушам и къде се смея, къде се кефя и си представям, че карам жигула

иначе лигавите нови песни за нищо не стават, дори и да ги усилиш не върви

jArGoN_LaDy написа:Предпочитам хаус, дръм или рап. Зависи и от спътниците. С баща ми като пътуваме по магистрала е задължителен дръма и Billy Idol - Spееd. По принцип не уважавам чалга.
Тази песен, както и на Тату - Нас не догонят съм си забранил да ги слушам в колата защото нямам излишни пари за глоби

Назад към Музикални предпочитания