Ако си фен на високите скорости и хаус музиката - Алфа Радио
Модератори: err0r, alpina-ma6inata
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Ако си фен на високите скорости и хаус музиката - Алфа Радио
Здравейте и от мен,
Време беше и аз да се регистрирам в този форум като един бъдещ притежател на BMW, което е заложено в близките ми планове. Форумът е уникален, прегледах форуми посветени на други марки автомобили, но тук най-много се усеща истинската мания по марката, граничеща с фанатизъм - има защо определено
За феновете на BMW и на хаус музиката мога да препоръчам да слушат моето предаване за хаус музика на вълните на Алфа Радио. За съжаление радиото засега се излъчва само в София, Варна, Монтана, Габрово, Добрич и Шумен, но тенденцията е в един момент да обхванем цяла Бг. Предаването се нарича Алфа Клуб и стартира от 18ч. в София и от 22ч. във Варна. Излъчвамe сетове на най-добрите български и световни диджеи, а всеки четвъртък е моят резиденстки двучасов микс, за който гарантирам, че е доста голяма мотивация за високи скорости
Ако пък искате хаус музика за сиди плеър-а, то чувствайте се свободни да ми пишете в скайп "djversus" - ще ви снабдявам безвъзвратно и мащабно
Алфа Радио София - 88,4Mhz
Алфа Радио Варна - 91,7Mhz
Алфа Радио Шумен 90.8 Мhz
Алфа Радио Добрич 103.7 Mhz
Бих се радвал ако завържа контакти тук с хора, които да биха могли да ми дадат добри съвети относно бъдещата покупка на 318-320 ci след 2000ната година. на това съм се спрял, за мен този автомобил е зверски, не мога да повярвам колко е актуален и до днес, макар че моделът е на повече от 10 години. Пред BMW повечето автомобили ми се струват направо елементарни, явно и мен ме е обзела манията
Време беше и аз да се регистрирам в този форум като един бъдещ притежател на BMW, което е заложено в близките ми планове. Форумът е уникален, прегледах форуми посветени на други марки автомобили, но тук най-много се усеща истинската мания по марката, граничеща с фанатизъм - има защо определено

За феновете на BMW и на хаус музиката мога да препоръчам да слушат моето предаване за хаус музика на вълните на Алфа Радио. За съжаление радиото засега се излъчва само в София, Варна, Монтана, Габрово, Добрич и Шумен, но тенденцията е в един момент да обхванем цяла Бг. Предаването се нарича Алфа Клуб и стартира от 18ч. в София и от 22ч. във Варна. Излъчвамe сетове на най-добрите български и световни диджеи, а всеки четвъртък е моят резиденстки двучасов микс, за който гарантирам, че е доста голяма мотивация за високи скорости

Алфа Радио София - 88,4Mhz
Алфа Радио Варна - 91,7Mhz
Алфа Радио Шумен 90.8 Мhz
Алфа Радио Добрич 103.7 Mhz
Бих се радвал ако завържа контакти тук с хора, които да биха могли да ми дадат добри съвети относно бъдещата покупка на 318-320 ci след 2000ната година. на това съм се спрял, за мен този автомобил е зверски, не мога да повярвам колко е актуален и до днес, макар че моделът е на повече от 10 години. Пред BMW повечето автомобили ми се струват направо елементарни, явно и мен ме е обзела манията

Последна промяна DJ Versus на 06 Яну 2009, 3:41, променена общо 3 пъти
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Добър ден най-напред!
Аз лично много се радвам, че се присъединяваш вив форума и везните ти накланят към любимата ни марка! Дано не уцелиш някоя куца оферта с бъдещия автомобил, пожелавам ти всичко от харесването на колата до поне 200-хилядния й навъртян от теб километър да върви по вода и с най-малки забележки!
За хаус музиката, за мен тази музика задължавайки твърдо и ниско окачване, приятен външен вид, големи джанти с ниски гуми, перфектно равен асфалт и път... път, който води до края на света, защото все пак трябва да се върнем към вкъщи по някое време.
Ще се радвам ако имаш възможност да пускаш линкове към най-свежите сетове, по твое усмотрение, както и да посетиш някоя от седмичните сбирки на тийма.
Аз лично много се радвам, че се присъединяваш вив форума и везните ти накланят към любимата ни марка! Дано не уцелиш някоя куца оферта с бъдещия автомобил, пожелавам ти всичко от харесването на колата до поне 200-хилядния й навъртян от теб километър да върви по вода и с най-малки забележки!
За хаус музиката, за мен тази музика задължавайки твърдо и ниско окачване, приятен външен вид, големи джанти с ниски гуми, перфектно равен асфалт и път... път, който води до края на света, защото все пак трябва да се върнем към вкъщи по някое време.

Ще се радвам ако имаш възможност да пускаш линкове към най-свежите сетове, по твое усмотрение, както и да посетиш някоя от седмичните сбирки на тийма.

err0r написа:Добър ден най-напред!
BMW задължително! Преди да направя стъпката към закупуване, надълго и нашироко ще се консултирам с вас, защото да си призная нямам много опит, а за качествена покупка се изисква такъв.
Линкове със свежи сетове ще поуствам редовно, като ще започна с последния мой сет:
http://techno.orbitel.bg/index.php3?dp= ... hp3&id=625
Надявам се да ви допадне и все пак леко с високите скорости, въпреки, че музиката ми ги провокира

D - tails : www.djversus.net
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
err0r написа:Веднага го зареждам в Winamp-а. Ако намеря празно CD ще ме придружава на сбирката довечера
На сбирката ще дойда като има и аз какво да покажа, не върви май да дойда с такси, какъвто е превосът ми до този момент

- 33k
- младши ентусиаст
-
- Кара: .....
- Мечтае да кара: X6M
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
не съм записвал нищо ново откакто ти пратих последните, но мога специално да ви пазя сетовете на колегите, които ми гостуват в шоу-то - само кажете 

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
пишете в скайп [djversus] ако искате подкаст сетовете от алфа клуб по алфа радио. преди ги качвахме на сайта, но ще става платен този модул и затова не съм го препоръчал тук.
Последна промяна DJ Versus на 14 Окт 2008, 13:06, променена общо 1 път
- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
Добреее, радвам се че имаме и човек като теб в колонийте ни
В момента даунлоудвам, но сега като се замисля като патувахме с грешката на плейара пишеше точно DJ Versus ........ или се бъркам грешка

В момента даунлоудвам, но сега като се замисля като патувахме с грешката на плейара пишеше точно DJ Versus ........ или се бъркам грешка

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
ALPHA CLUB NOVEMBER`08
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
03.11 - Понеделник - EMIL PRIZE [Adultempo * Sofia]
04.11 - Вторник - SHOTO [Mania Club * Sunny Beach]
05.11 - Сряда - DJ NAIDEN G [Alibi Club * Bourgas]
06.11 - Четвъртък - DJ VERSUS with guest D.O.N.S. [Germany]
07.11 - Петък - DJ KEEKOS [Proper Bookings * Frisky Radio * Bourgas]
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
10.11 - Понеделник - BMO
11.11 - Вторник - DJ DANNY [E - Booking * Plovdiv]
12.11 - Сряда - DJ DIASS [DJStarT Winner * Gabrovo]
13.11 - Четвъртък - DJ VERSUS [Hitex * Alpha Radio * Sofia]
14.11 - Петък - SHAMANEZ [Monokom * Veliko Tarnovo]
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
17.11 - Понеделник - DJ PEPITTO [Cherry Waves * Sofia]
18.11 - Вторник - DJ VITYAZ [Metropolis * Sofia]
19.11 - Сряда
- 1st Hour : DJ ZAZO [Cargo Club * Варна]
- 2nd Hour : DJ ZOOL [Masai Club * Варна]
20.11 - Четвъртък - DJ VERSUS with guest LUCA RICCI [Aenaria * Italy]
21.11 - Петък - MENDEZ [The Bar * Sofia]
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
DJPORT WEEK
24.11 - Понеделник
- 1st Hour : Antarez
- 2nd Hour : BlackSeaDeep
25.11 - Вторник
- 1st Hour : Chimaera
- 2nd Hour : iInert
26.11 - Сряда -
- 1st Hour : D-Wax & NoName
- 2nd Hour : Yacho B
27.11 - Четвъртък -
- 1st Hour : George Sedyankov
- 2nd Hour : Ivan Qnev
28.11 - Петък
- 1st Hour : Mephisto
- 2nd Hour : Nickolay
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
03.11 - Понеделник - EMIL PRIZE [Adultempo * Sofia]
04.11 - Вторник - SHOTO [Mania Club * Sunny Beach]
05.11 - Сряда - DJ NAIDEN G [Alibi Club * Bourgas]
06.11 - Четвъртък - DJ VERSUS with guest D.O.N.S. [Germany]
07.11 - Петък - DJ KEEKOS [Proper Bookings * Frisky Radio * Bourgas]
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
10.11 - Понеделник - BMO
11.11 - Вторник - DJ DANNY [E - Booking * Plovdiv]
12.11 - Сряда - DJ DIASS [DJStarT Winner * Gabrovo]
13.11 - Четвъртък - DJ VERSUS [Hitex * Alpha Radio * Sofia]
14.11 - Петък - SHAMANEZ [Monokom * Veliko Tarnovo]
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
17.11 - Понеделник - DJ PEPITTO [Cherry Waves * Sofia]
18.11 - Вторник - DJ VITYAZ [Metropolis * Sofia]
19.11 - Сряда
- 1st Hour : DJ ZAZO [Cargo Club * Варна]
- 2nd Hour : DJ ZOOL [Masai Club * Варна]
20.11 - Четвъртък - DJ VERSUS with guest LUCA RICCI [Aenaria * Italy]
21.11 - Петък - MENDEZ [The Bar * Sofia]
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
DJPORT WEEK
24.11 - Понеделник
- 1st Hour : Antarez
- 2nd Hour : BlackSeaDeep
25.11 - Вторник
- 1st Hour : Chimaera
- 2nd Hour : iInert
26.11 - Сряда -
- 1st Hour : D-Wax & NoName
- 2nd Hour : Yacho B
27.11 - Четвъртък -
- 1st Hour : George Sedyankov