Сайт..

Форум за меломани.

Модератори: err0r, alpina-ma6inata

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Сайт..

Мнение от SlipKnoT » 05 Ное 2005, 12:49

..в които да има всички излизащи нови албуми на групи, изпълнители и т.н.Хубаво също така е да има и освен новите албуми и всички които да сега са издавани от даден изпълнител.Интересуват ме главно Рок/Метъл бандите, но ще е хубаво в сайта да има всякакъв тип изпълнители.

Ако някой знае подобен моля да сподели. :lol:
Благодаря. ;)

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 05 Ное 2005, 13:34

Има много подобни сайтове ама все искат зелено...

Но все пак може да следиш сайтове като www.itunes.com и като си харесаш нещо айде в ДЦ-то :mhihi:

devildriver
Аватар

Мнение от SlipKnoT » 05 Ное 2005, 13:43

GaD написа:Има много подобни сайтове ама все искат зелено...

Но все пак може да следиш сайтове като www.itunes.com и като си харесаш нещо айде в ДЦ-то :mhihi:

Мерси, но мен ми трябва нещо където само да ги пише.. пък аз вече ще намирам начин да си ги дърпам.Трябва ми сайт където да са написани всичките албуми на групи и изпълнители.. и да се опреснява информацията с излизането на всеки нов албум.., а не да свалям от него. ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1985 BMW E30 M10B18

Мнение от ivantchoG » 05 Ное 2005, 16:09

http://www.discographyguide.comТова намери Гугъл ...
http://www.starpulse.com/А това е доста пълно, даже казва, че SlipKnoT :lalala: имат нов албум, излязъл на 01.11
".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!
Изображение

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 05 Ное 2005, 16:46

в форума на дата.бг имаше такава тема,където слагат всички нови албуми веднага щом се появят, обаче тя е за всякакви албуми не само за рок/метъл, не знам дали ще ти свърши работа :roll: . Също така виж в торентите специално в арената доста често качват всякакви албуми
Tux0 Ca !
Изображение

devildriver
Аватар

Мнение от SlipKnoT » 05 Ное 2005, 23:56

ivantchoG написа:http://www.starpulse.com/

Нешо подобно на това. Бях намерил един преди време, но нямам никакъв спомен та при него беше подредено всичко по дати имаше чак до 97ма година, разделено на години, месеци.. като кликнеш на месец се отварят всчиките (или поне дните в които излизат нови албуми) дни и си гледаш кои ден какво излиза, беше много як и беше за абсолютно всякакви стилове :idea:

Назад към Музикални предпочитания