Дайте линкове за сваляне
Модератори: err0r, alpina-ma6inata
5 мнения
• Страница 1 от 1
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Дайте линкове за сваляне
Дайте някакви линкове за сваляне на музика, че датата непрекъснато ми дава, че обработвала други заявки и т.н....... 

- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Re: Дайте линкове за сваляне
X-citer написа:...
Тук ще поясня що е то DC++ и за какво служи.
Идеята е пак да се осъществява трансфер на данни Peer 2 Peer. Пример: Любо има някоя много бясна чалгия, сложил я е в папката със споделените песни и е пуснал своята DC++. Аз също пускам моята DC++, която има търсачка, търся въпросната песен и я намирам при Любо. При което ако имам(е) реален(ни) IP адреси, трансфера ще протече без излишни ядове. Но ако нито един от нас няма реално IP няма да стане нищо. Почти всичко е като при торент системата, само дето тук теглиш 1 файл от 1 човек (а не както при торентите от всички, които го имат), като тук вече се съобразяваме със скорости на качване и сваляне. Ако моята връзка е адски слаба, а тази на Любо е летяща, трансфера ще се проточи заради бавния ми интернет. (Това го казвам за да не се чудите защо плащате по 50лв. за интернет на месец, а сваляте една песен с DC++ 20 минути)
Има няколко DC++ сървъра, като сега ще спомена само този на data.bg и ще помоля поста ми да бъде допълнен с други адреси.
Въпроси и отговори за DC++
Как се работи с програмата
Надявам се да съм бил полезен. Ще се радвам ако мога да помогна с още нещо!

5 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Музикални предпочитания